Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha PS4-re megveszem a játékot, tudok együtt PC-sekkel játszani, vagy csak más konzolosokkal?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hamarosan 70 lesz az első WD-m amit valah felhúzok. Minden classból van már de valahogy még soha nem akartam WD-t. Most viszont gondoltam kipróbálom. 0 fogalmam van arról hogy mik a prioritások, milyen statokra kell gyúrni stb.
Nagyon tetszik a Locust Swarm + Pestilence kombó, tehát ha van értelmes build, akkor ezt szeretném használni. Ha nincs, akkor értelemszerűen mást.
Jah amúgy Seasonal, szóval nem sok legendary receptem van, craftolni még nem tudok.
Elsősorban olyan build érdekelne, amivel tudnék haladni addig amíg nincs jó gearem. -
törölt tag
Sziasztok!
Most mi történt a seasonnal? Vége van, vagy megszűnt? 2.1 megjelenés után toltam egy pár percet, de úgy emlékeztem, hogy volt egy Leaderboards menü, viszont ezt most nem találom. Diablofans.com-ot néztem de ezzel kapcsolatban nem találtam semmi infot.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Blaze_ #59293 üzenetére
Csak az a baj, hogy még mindig lesznek olyanok akik azt mondják, hogy őket bizony figyeli a Blizzard és direkt nem esik legendary. Aztán kitalál valami hülyeséget (pl. felhúz egy új karaktert) és az első legendary után már posztolja is redditre, hogy bizony mindenki húzzon másik karaktert, mert úgy több legendary esik.
Szomorú, hogy komolyan is gondolják.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz V.Stryker #55130 üzenetére
Én írtam a Blizz supportnak, mert van egy kb 5-6 éves laptopom, HD4570-el, és kérdeztem, hogy lehetne-e valahogy játszani és kb ennyit írtak ami használható... Igaz, a betűket olyan felbontásban el sem tudom olvasni
De azt a havi 1 alkalmat kibírom, amikor nem vagyok a PC-m közelében. Olyankor úgy érzem, teljesen más játékkal játszom.
-
törölt tag
g2a.com esetleg. Ha szerencséd van találsz érvényes akciós kupont is hozzá. ~22€ az alap és ~25€ a RoS. Én itt vettem, kb 5 perc alatt megjött a kód.
Szerk: Úgy látom a múltkor szerencsém volt a -10%-os kuponnal, ezek közül egyik sem működik :S
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kemalboy01 #54744 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha lefuttatsz a Launcherből egy repairt-t, vagy újratelepíted... Szerintem gyorsabban megvan
-
törölt tag
válasz kemalboy01 #54734 üzenetére
Parancssor
-
törölt tag
válasz kemalboy01 #54732 üzenetére
CMD-be "ipconfig /flushdns" és/vagy "ipconfig /renew"?
-
törölt tag
válasz kemalboy01 #54729 üzenetére
Nem indul a kocsim, mi a baja?
Azt sem tudjuk, hogy mit ír ki... szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest