Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Ööö. EZ nem tűnik helyes számításnak. Ha 20% a proc rate az azt jelenti, hogy ha kellően sokat gyepálod az ellent, akkor átlag ötből egy találat procol. Azaz 100 ütésből 20. A számításod meg kb azt írná le ezzel, hogy ha kellően sokat ütöd, akkor majd garantáltan procol egyet valamikor, de többet nem fog.Valami nem kerek...
Á megvan, kell egy kávé.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SzlobiG
félisten
válasz Thrawn #57647 üzenetére
Nekem 5xx után dobta is csak épp ment a tatyoba.
Ma riftbe kipróbáltam az ugrálós buildet ez vmi iszonyat op azt még nem is vagyok rá specelve csak néztek mit ugrálok össze vissza.
Amúgy itt is esik minen szir szar, de imo set cucc egy se. Valszeg olyan nehezen lesz meg mint nektek a gyűrű.
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #57695 üzenetére
Inkább az lehet a "baj", hogy egy alapból egész jó setet/buffot ismét sikerült kinyírniuk. A full zuni set bónusznak meglehetősen leesik az értéke ha kb egy passzív és egy ingyen castolható skillel pár másodperc alatt kihozható a max nyomorákszám (+ ezek lecserélik az "örök" fetisheket is). Az aktív skillesek ugyan erősebbek lehetnek, mert hat rájuk a skill dam bónusz, míg a passzív fetishekre nem, de így azért mégse az igazi.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Alg
veterán
5db 20%-os esély az nem egyenlő 100% eséllyel
Ha mobonként 20%-al proccol, és 5 mobot ütsz meg a skillel, akkor 1 - (1-0,2)^5 = 0,67232, azaz kb. 2/3 eséllyel proccol valamelyiken.
Ebbe az is beletartozik, ha mindegyiken proccol.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Chiller
őstag
válasz killerjohn #57695 üzenetére
Engem sose zavart ha imba volt a karim
Más kérdés hogy ritkán jött össze eddig
Anno összejött azért a végére nagy nehezen az OP archon, OP CMWW + OP WD firebats (azaz MP10 képes), de most még sajna csak az út 2/3-án járok wizzel is és WDvel is.@tPedro_: Ja, nekem a Jar of souls volt így tegnap, aztán kilépés után pár körrel még vissza is dobott ugyanabba a játékba, szóval az is lehet megvan még mindig
[ Szerkesztve ]
-
-
tPedro_
őstag
válasz Chiller #57691 üzenetére
A "Stranger in need" bugba en is belefutottam mar.
Public game volt, az volt az utolso bounty a ladahoz. Az emberek beleptek, probaltak befejezni a questet, lattak hogy bugos, kileptek. Igen am, de mindig leptek be uj emberek. Ha nem lenne karbantartas, akkor szerintem azota is ott keringene az a public game. -
Gorneck
legenda
válasz schwartz #57690 üzenetére
A WD elért a mélypontra... Én is felpattintom rá a Cindert, igyekszem egy Zuni mojo-t kiszedni Kadalatól...oszt megy parkolópályára... Majd egyszer visszatérek rá...ha ismét élvezet lesz vele játszani...addig ott a Monk/Barbi páros. Remélem előbbit normálisan fogják buffolni.
Gorneck#1239
-
Chiller
őstag
Tegnap 2x is bebugzott az act1 "Stranger in need" bountyja, megöltük a szörnyit, aztán nem lehetett rákattintani a bebörtönözött csávóra.
Jar of souls szintén bebugzott, szörnyölés után nem lehetett szétütni a köcsögöt.
Figyeljetek oda.
-
schwartz
addikt
válasz DjDanee87 #57675 üzenetére
Remelem lesz nerfelve mert igy ez egy vicc. A Rain of Toads teljesen feleslegesse tette a Zuni setbonuszt, le is csereltem. T6-on egy elit pakk atlag 5 sec.ezzel a gear-el A BBV-t mar nem is hasznalom vagy nagyritkan. Manat nincs mire kolteni. Annyi kihivas sem maradt a jatekban, hogy a csicskara farmoljak egy Unity-t.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
bélanéni
őstag
Annyit még hozzátennék az egészhez, hogy MOST szerintem jobban megéri a rifteket tolni ezerrel, a +100%-os LEG/SET find miatt, mint Bountyzni. Persze az se rossz, ha nem csak a Cache miatt megy az egész, hanem egyéb farmolás miatt is. (T1-től felfelé)
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Muton
addikt
valaki split bounty vagy 1 óra múlva?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
.OM.
aktív tag
válasz vendingo #57681 üzenetére
Szia,
Sztem a pajzsdobálás tipikusan olyan skill, ahol közel vannak egymáshoz a mobok, és sokat pattog a pajzs tehát sokszor elsülhet és sebezhet az AD, tehát jó választás. Én LocustSwarm-mal és Strafe-val használom és ott ugyan ez a hatásmechanizmus. Bár a Swarm a többihez képest OP AD-re (Sever only).
.om.
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #57678 üzenetére
Köszi, jó ötleteket adtál.
BT öv dexes volt, úgy állítottam át intesre. Offhanden a fetish army skill damage nem számolódik a fetish passzívval, csak az aktiválható skillel működik ? Mi kellene helyette, elite dmg ?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz bélanéni #57680 üzenetére
Jó-jó. Annak ellenére, hogy szerintem nem is éri meg most már, én is nyomtam eleget normalon is, experten is, meg T1-en is. Jó kis kiegészítő teszt volt nekem a "melyik a leggyorsabb kaszt/build alacsonyabb nehézségen" amit ki tudok hozni cache farmra" kérdésben.
(#57683) bélanéni
Mert most már azért ott is bírják a jobb karakterek a split bountyt. Nem sokkal lassabb és a cache adhat torment only itemet. Meg a monsterek is. Ha normalon és T1-en is minden 1hit, akkor nem éri meg a normal.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz killerjohn #57682 üzenetére
Rendben, ez is egy vélemény, de miért T1, ha ugyanaz a drop rate Normal-on is?
Ha KIZÁRÓLAG a ring kell, akkor Normal. Ha számít az arany / esetleges egyéb drop monszterekből / XP..... akkor egyértelmű T1 split, de ott figyelni kell egy közepes karakterrel, 4-en nyomva jóval erősebbek az ellenfelek, mint solo T1-en.Egy biztos, mert volt benne részem, kb "csak" 200 kör: ha Normal játékot megnyitod Open to public-al, 200-500-as paragonos srácok jönnek szinte mindig. És Act 1 split bountyznak. Szóval ezt nem egyedül gondolom így. (Jön persze néha gyengébb karakter is, aki mást csinál, ez mindig benne van a pakliban.)
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz mikromanus #57677 üzenetére
Egyáltalán nem idegesítettél fel
Az utolsó bekezdésedet továbbra is teljesen másképp látom. Respect!
-
.OM.
aktív tag
válasz flash- #57667 üzenetére
Area Damage nagyon hatásos tud lenni csoportokra, de 50% alatt semmi értelme. Felette jó kiegészítő stat. Az AD % a bevitt sebzésed értékét adja, a hatás fixen 20%-ban lép életbe.
Ha 5 mobot egyszerre meg tudsz ütni egy skillel, akkor (AD = 50%) +50% sebzés. Több mobnál exponenciálisan nő a sebzés, alatta csökken.[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
killerjohn
addikt
válasz DjDanee87 #57675 üzenetére
Shoulder és bracer helyére crafoljál Aughild setet + mellé egy RORG, és rögtön nem lesz semmi bajod T6-on sem...
edit: Az offhandeden a Festish army damage kicsit feleslegesnek tűnik
A bracer azon kívül hogy aughild set legyen, physical damage-est keressél
Cain bootson simán elférne még egy allres (BT övön is )más baj nincs
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz bélanéni #57674 üzenetére
Nem akartalak felidegesíteni, csak épp arra akartam rávilágítani amit te is írtál: nincs számszerüsítve. Arról meg hogy mi éri meg és mi nem lehetne vitatkozni. Neked lehet csak az kell, de azért 1-2 skill vagy build mellé van még más jó item is. Szerintem a shrine effect "kibővítő" kesztyű se rossz. Az act 3-as pride sisak is jó lehet alkalmankánt. Alapból jók a rolljai. Az andarieles elemental skill ág bónusz helyett lehet rajta skill bónusz (már enchanttal). Emellett ha nem sebeznek, akkro 30%-kal olcsóbb minden spender skill.
Az illusoric boots is jó lehet. Nem csak az ellenen tudsz átsétálni, hanem állítólag a waller falakon is (mondjuk ez lehet bug). Ugyan a sújtók nekem nem illeszkednek, de a kill alapján robbanást előidéző egész jó lehet. Nagy hatótáv és elég szép sebzés. Mondhatni vannak bennük lehetőségek, de a többséget én is bezúzom.A normal semmiben nem éri meg. Az arra van, hogy azok is tudjanak split bountyt nyomni akik csak egy órája vannak lvl 70-en. Aktívabb játékosok azért bírják ugyanazt a sebességet magasabban is.
edit: amire válaszoltál másodjára az már az én válaszom volt és nem az alaptémához fűzted, hanem "kitértél" arra mi éri meg és mi nem és szmszerűsítetted a "véleményed". Erre reagáltam. NIncs számszerű infó. Te is mondtad, én is. Akkro minek vitatkozunk?
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Na vasárnap talán lesz időm és kipróbálom ezt a bounty-s megosztott dolgot.
-
DjDanee87
addikt
Kicsit alakítottam a WDm gearjén tegnap óta, bár a bracer még cserére szorul ha ráveszem magam valamikor egy kis Malthael farmra.
Fetish builddel már átálltam Rain of Toadsra vampire batről. Brutálisan termeli a fetisheket a békaeső, és ezzel a skill cserével, meg a Unity+follower comboval már tényleg értem miért tartják túl OPnak a buildet. Torment 4 elég sima így, Torment 6on is tudok haladni de kicsit lassú és benne van a pakliban a halál is, ha valami erős elit jön szembe. A fetishek sajna elég könnyen halnak az elitek képességeitől.T6 Ghomot 15 sec alatt aprítottam le, pedig Tasker kesztyűm még nincs. Attack speed unbuffed 1,91 most.
Kíváncsi vagyok lesz-e nerfelve ez a build a későbbiekben, remélem nem
-
bélanéni
őstag
válasz mikromanus #57673 üzenetére
Nem érdemes összeveszni, ilyen jellegű témában nem szeretek vitatkozni, de most reagálok még 1-et. Nincs számszerűsítve a különbség, egy kb. értéket írtam, szerintem nagyságrendekkel nem több. Ha mégis, mondjuk 1000%, akkor sem érdemes T3-4en farmolni, HA a Royal ringet farmolja valaki. Mást szerintem nem érdemes Cache-ből. Egyéb LEG/SET cuccokra a legjobb a 4-es partiban való T2-3-4-5-6 rift. Ez egy vélemény, részemről lezárva
Az eredeti kérdés igazából az volt, amire reagáltam, hogy hogy lehet minél kevesebb idő alatt 30+ Cache-t összeszedni. Úgy ahogy az első válaszomban írtam. Ha az lenne a kérdés, hol esik legnagyobb valószínűséggel Cache-ből Torment only LEG, akkor a T6-on esett Cacheből. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz bélanéni #57672 üzenetére
A "Jobb drop esély" nincs sehol számszerüsítve. Ez a "Normál" játékban a legendary drop esély volt amiket írtam.
A cacheról kb ennyi pontosítás volt:
"Nice that clarification, since from the patch notes I assumed the Torment-only drops were only from Torment 2-6 bags. So there are two changes: 1) caches found on Torment1-6 can now drop Torment-only legs, and 2) caches found on T2-T6 get a bonus drop rate for legendaries (of any type).You guys experienced any of these horrors? Also note that we’ve got a forum thread collecting undocumented changes/bugs in the patch, so check it out and add some news if you’ve got it."
Azaz T1-6-on is eshet. T2-6 közt bónusz van minden legend dropra a cacheból. A mindenbe benne van a cache reward is.
edit:
A "szerintem" meg nem megbízható forrás. Lehet igazad van és max dupla az esély, de lehet, hogy jóval több. Gyűjtögetik diablofanson az infókat erről is azt hiszem. MAjd összesítésnél talán lehet körvonalazni az esélyeket a nehézségeken.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz mikromanus #57671 üzenetére
Ez abszolút nem a cachre vonatkozik. Ez a patch előtt a kezdetek óta így volt, ez a monszterekből eső drop rate. A Cahcenél hivatalos info, hogy a Normal - Torment1 szinteken NINCS különbség. T2-től van (2.0.5 óta), onnan nagyobb, max +100% szerintem T6-on Normalhoz képest. Míg a nehézségi különbség összehasonlíthatatlan: míg Normalon 4-en játszva ránézel az ellenfélre és meghal, addig T6-on fordítva. (Közepes karakterrel)
A Torment only az valóban nem eshet, a Royal ring farmra gondolok, azt érdemes Normalon.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz bélanéni #57670 üzenetére
Ha a leg drop chance hat rá, akkor nem mindegy. T6 1600% és T5 1100% lenne a legend drop esély. T1 is azt hiszem vagy 350%. persze lehet más számítási mód alá esik a cache. Torment alatt viszont nem eshet torment only item belőle. 2.0.5-től tormentesből már igen.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz mikromanus #57666 üzenetére
Normal - Torment1 szinteken jelenleg is tök mindegy. A T2-6 annyival nehezebb, hogy az a +20-30% leg drop esély (akár +100) nem éri meg. Ha cache farm, akkor most is a Normal a leghatékonyabb.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Szeretnék érdeklődni hogy a rakható skillpontoknál az Area damage-re mikor érdemes rakni?
DH-nál loaded for bear skillsnél, vagy evanise fire-covering fire,vagy egyéb skilleknél van hatása?
mit növel és mikor növel valamit ez?semmit nem tudok erről az area damage-ről megköszönném ha valaki felvilágosítana
-
mikromanus
veterán
válasz Fr3eWar #57661 üzenetére
Korábban (elvileg) a nehézség nem számított a cache tatalomnál. Split bountiban mindenki elment egy-egy külön actra, vagy bountyba. Hamar meglett a cache. Egy teljes act 1-5 bounty aratás meglehet 10-15 perc alatt így nlgyes partyban. Ez 5 cache. Perssze most már számít hol szeded össze a ládát/cachet. Lehet 20 db t3 cache jobb mint 200 normalos.
(#57665) ReFleXx
HA így érzed, akkor minek küszködsz ilyesmivel?(#57667) flash-
Akkor érdees amikor van rá pontod. Nem egyértelmű mennyire hasznos. 20% eséllyel procol. Ez nem növelhető. A sebzés meg azt hiszem minden "Tick"-re rámegy. Időalapú/folyamatos sebzésnél jó lehet. Volt 1-2 nagyon jó összefoglaló a témáról, de most nem jut eszembe pontosan hol. Google-ban biztos könnyű megtalálni. Annyi azért megragadt, hogy fix sugarú körben mindenkit sebez az area damage ha procol, kivéve a "középpontot", azaz akin procol.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #57653 üzenetére
Junó... Trollkodással a trollkodásra
Tudtam hogy ha ilyen sokára jön a válasz akkor sikerült némileg kiverni a biztosítékot
De nyugodj meg, a trollkodás örökös bajnoka te vagy, ezt senki nem tudja elvenni töled.No offense...
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
vendingo
veterán
-
bélanéni
őstag
Kurva egyszerű. Normal-on indítotd a játékot. Ezután Open to public. 4-5mp és tele a csapatod. Mindenki tudja hogy Act1 bounty farm van, megosztva. Mindenki másik bountyt csinál az 5-ből. Így 5 perc egy láda. Én kb 150-200 ládát farmoltam eddig, ebben összesen 3 Royal ring volt.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
mindenki külön bountyra megy, a bounty rewardot nem kapod meg viszont a végén a ládát igen.
tegnap 1.5-2 óra alatt szedünk 2 en össze 12 ládát, 3-4 emberrel picit gyorsabb is 5-7 perc egy act
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Fr3eWar
őstag
válasz hackeeeee #57658 üzenetére
Arra milyen technika van hogy 30 ládát összeszedj.
(és ne nyisd ki idő előtt)
Vannak itt akik 100 ládákat nyitnak egyszerre, ha a géphez lennék láncolva és nem lenne munkahelyem akkor sem lenne képes az agyam annyit játszani, hogy összejöjjön ennyi láda Amióta kijött a RoS talán minden hero-val együtt (úgy hogy ketten az asszonnyal egy accot használunk <tudom jön a blizz és segbetetovál>) nem volt még összesen 100 ládánk. -
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #57653 üzenetére
Azaz "nem vagyok benne biztos". Eh, két kávé közti holtpontra jutottam...
-
hamham
tag
válasz Mooka-Miki #57652 üzenetére
Igazad van
Csak azt néztem a battlenet oldalán, hogy Available on Zune® for Windows Phone 7 devices, mondom akkor biztos nincs még 8-ra
Köszi neked is Gorneck23[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz ReFleXx #57648 üzenetére
BAsszus kis mocsok szugerálómanó. ELőtte iírtad az innát, mutattad a tal rasát, azt' zavar támadt az Erőben
"A Winauthban ezt hasznalod csak mégis valami régebbi verziot, Értem "Pc-s authenticator és valami alapverzió. Ez már sok-ix-sok-ipszilon verzió. Nem, nem érted csak trollkodsz. Ne erőltesd. Nem megy ez neked. Kölyök vagy még a trollszakmában.
edit:
Ezt használom. Nem vagyok benne hogy most vicces akarsz lenni, vagy alapból is hüle vagy...
Segítek. EZ 1.6 verzió, de ugyanaz a program. A 3.0-val a vezérlő/config/xml fájlja nem kompatibilis.[ Szerkesztve ]
-
hamham
tag
Köszi a winauth működik minden jó
Érdemes akkor az sms protectet beállítani, pont ilyen helyzetekre gondolom igen
Amikor minden rendben megy akkor kell ez, jó dolog ?Mivel ilyen rendesek voltatok, még egyet kérdeznék, mindjárt izzítom a kiegészítőt. A kicsi wizardomhoz [link] tudnátok vmi tanácsot adni, milyen skillekkel, cuccokkal érdemes nyomulni? Esetleg ha valakinek akad valami felesleges cucc amit nem használ, de az én szerényen felszerelt lánykámank jó lenne és lendítene rajta, azt megköszönöm
-
Kexifoxi
csendes tag
válasz mikromanus #57644 üzenetére
köszi!
Zte Grand X V970 volt,Samsung Galaxy Core Duos van "Homo homini lopus est!!!" D3: Hyperkex#2259
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #57644 üzenetére
A Winauthban ezt hasznalod csak mégis valami régebbi verziot, Értem
"follower itemből procolja az inna setet ha wizard vagy. Ez tuti. Kis azurewrath, vagy thunderfury, aztán egy meg is van. Ha gyűrű/amun is lehet valami elemi effekt, akkor az is aktiválja."
WTF? A follower mit proccol az INNA setből? Most már tényleg félrebeszélsz. Be vetted a mai gyógyszer adagodat?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Kexifoxi #57629 üzenetére
Ring csere. A kesztyű is lehet jobb. Nem rossz ez, de DPS-ban elég kacagtató. Ha fire, akkor majd valamikor jól fog jönni a magefist, meg esetleg egy tüzskilles soj. A rare és legend vértdarabokat is lehet cserélni (kivéve a cindert, mert az elég alap tűz buildnél). Vállas-nadrág például lehet setbónuszos, ami pluszt ad. Esetleg lehet csukával is ha épp az lesz jó (Ashera). Pajzsban nem rossz ez, de a legendaryk jobbak a speckó effektjük miatt. Vagy ha nem crusa only, akkor a tepsi se rossz (stormshield). Sisak lehet mondjuk majd később egy jó kis tüzes andariel.
Ezek adhatnak DPS buffot, meg egyes esetekben toughness buffot.(#57642) ReFleXx
- Egy Inna övnyire vagy attól hogy kipróbáld a tal setet, Értem.
- WinAuth-ban szerintem én is ezt használom, csak valami régebbi verziót. VAgy nem ezt. Azt tudom, hogy nem volt ezzel a verzióval kompatibilis az xml-em hozzá mikor máshol telepíteni akartam...
- follower itemből procolja az inna setet ha wizard vagy. Ez tuti. Kis azurewrath, vagy thunderfury, aztán egy meg is van. Ha gyűrű/amun is lehet valami elemi effekt, akkor az is aktiválja.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #57635 üzenetére
Egy inna övnyire vagyok attol hogy kiprobaljam
Ezt hasznalom Windowsos authentikatorkent lassan ket eve
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz ReFleXx #57600 üzenetére
They plan on doing something about the fact everyone uses Emeralds almost exclusively for their weapons
Jaj, hagyjuk már LOL, hányszor hallottuk már ezt
Az alapjáték megjelenése óta mindenki emeralddal mászkál. v1.05 és 2socketes manticore idejében volt néhány DH aki rubyval és emeralddal mászkált de ennyi. Megszámlálhatatlan topik volt erről battleneten is, millió (jó) ötlettel...Majd a következő kiegbe talán.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz mikromanus #57615 üzenetére
ez tuti? mert ugyan talnál nincs odaírva de innánál ott van zárójelben hogy monk only.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
válasz hamham #57633 üzenetére
Valami gúgli vagy egyéb oldalon volt. Vag ykereső, letöltés, telepítés, restore, használat. Standard program "életút"
(#57632) ReFleXx
Armor, öv, nadrág +setkiváltó gyűrű = full setbónus. Nem kasztfüggő a full setbónusz jelenleg.
Mivel a hatáshoz nem kell "castolni", így nincs gond az indítással sem.(#57637) ReFleXx
Lvl 60 seteknél (1.0.8-asban már létezőeknél) csak az nem viselhető másoknak ami kasztspecifikus (Spirit stone, mojo, source, wizard hat). A kettes bónuszok all resistje és a nata set chc-je is hazsnálható minden kasztnál. A skilles és kasztspecifikus részek a kérdésesek. Ahol nem kell aktiválni, hanem alap, ott működik mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
hamham
tag
válasz mikromanus #57626 üzenetére
Pc-re hogy lehet felpattintani az authenticatort? Battlenet oldalán nem látok olyat, hogy pc-re is lenne, csak fizikai alapú van és mobilra.
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #57615 üzenetére
Ezt honnan veszed? Inna set csak monkon hordva adja a mantrakat.
Mikro:Nem tom kiprobalni, mert se tal-t se innat nem tudok masik kasztra pakolni, de irja a 3-4es bonuszoknal hogy Wizard/Monk only
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz hamham #57627 üzenetére
Csak nem windows phone-ról diablozol... Leszeded a pc-s (nem támogatott) klienst az authenticatorhoz, restore kóddal betöltöd/helyreállítod és ugyanúgy tudod használni mint a mobilos "hivatalos" verziót.
(#57623) ReFleXx
Hm... Ugen, Akkor csak annyi az "exploit" hogy a csicska elemi sebzései is procolják a meteort?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Joci93 #57628 üzenetére
de csak néha, trashen általában semmi gond, eliteknél és bossoknál tapasztalom 40-50% ban eltűnik a sebzés,
patch előtt röpködtek a 15-30 milliós sebzések most meg ledobom se kiírt dmg se hp csökkenés a mobon....
direkt figyeltük ketten is ugyanerre jutottunk oké, hogy a dmg kijelzés elveszhet ha több érték pörög éppen, de azért t1-en látni kéne némi hp csökkenést egy ilyen burst után.
kipróbáltam többféle rúnával ugyanez az eredményDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Kexifoxi
csendes tag
csak nálam irt rendesen a bombardment?....
valami ötlet a crusimal kapcsolatban? hogy lehetne feltornázni T3-4 re???
[ Szerkesztve ]
Zte Grand X V970 volt,Samsung Galaxy Core Duos van "Homo homini lopus est!!!" D3: Hyperkex#2259
-
hamham
tag
válasz Gorneck #57625 üzenetére
Windowsphone8 van arra meg ha jól látom nincs is, de ami szerintem nagyobb baj hogy a régi authenticator le lett formázva a telóval, csak a serial és a restore lett felírva korábban.
szerk.: hülye biztonsági kérdésre sem emlékszem mit válaszoltam
A név az stimmel, akkor elvileg küldök nekik egy képet és leszedik?[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Pho3bus #57621 üzenetére
Másik gépre (akár PC-re is) feltelepíti az authenticatort és a restore kóddal helyreállítja a korábbi állapotot. HA nem akarja megtartani, akkor ezután belép a bnetre a weben, leszedi az accountjáról az authenticatort és utána már megszabadulhat az authenticator telepítésétől is. Csak ha IP-t vált ,akkor elkezdik majd ezután inzultálni (zárolás, biztonsági kérdés kérés stb).
-
Gorneck
legenda
válasz hamham #57619 üzenetére
Az új telóra/pcre nem tudod felrakni míg leszeded? Amúgy elég macera lesz, ha nincs SMS prot az accodon.
Mikor én telót cseréltem az első dolgom volt leszedni az authot...mondjuk annak több köze volt hozzá, hogy aszonták nem lesz AH.
Fénykép kell róla és elvileg leveszik, ha az accodon belül nem Ace Ventura vagy, hanem a rendes neved használtad.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #57609 üzenetére
A meteor castolas csak Wizardnal van a Tal set eseten.
-
Edge
veterán
-
hamham
tag
Hello
A battlenet accountomhoz hozzá volt kötve egy androidos authenticator, nos ez már nincs. Úgy volt beállítva, hogy minden belépésnél kérje a authenticator kódot. Ami viszont megvan a az authenticatorból a serial number meg a restore. Hogy lehetne leszedni ezt a cuccot, mert így nem tudom használni a accountot. -
L4mie
veterán
-
Kexifoxi
csendes tag
Sziasztok!
Itt a [link]Crusim, szerintetek mihez kéne nyúlni hogy fel tudjam tenni t3-4 re?
-
mikromanus
veterán
válasz sittes79 #57614 üzenetére
Jó az... wd-nek. Írta is. Nem kasztspecifikus. Olyan mint az inna set. A bónuszok nagyja nem használható ugyan más kaszttal (skill bónusz, regen), de a meteor és a mantrák minden kaszton működnek Tal rasha és inna setnél.
-
sittes79
addikt
(#57608) Edge
És a tal set 4-es meteor zápor smafu?
De kipróbálom én is hogy rádobom wd-re a tal chest-et
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz vhunor #57606 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miért Phalanxokat használsz? Elvesz 1 passzív slotot a 20% dmg, ha jól tudom, akkor még csak nem is holyval sebeznek, illetve az a 160% weapon damage sem tűnik túl rózsásnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
khirill
aktív tag
ne már! dane bright? northern highlands-on? (mert - állítólag - volt aki act5ben futott össze vele) úúú... amióta cadal írt róla mindig benézek oda.... és végig vizslatom, de még nem találkoztam vele... ha eljösz tőle (kilépsz az area-ból) és 15 perc múlva visszamész állítólag új plant ad...
ha egyszer megtalálom posztolom majd!
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
Edge
veterán
válasz mikromanus #57609 üzenetére
pont azt írtam wdmen elég rég óta az van. nem mondom hogy szar de már nem feltétlen wizre való, mert van jobb.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
Akkor átrakod WD-re. 3 belefér amióta "leértékelték" a zuni setet a könnyű passzív castolhatósággal + "felülíró" fetishekkel. A meteor castolódás se kasztspecifikus.
-
Edge
veterán
válasz ReFleXx #57605 üzenetére
gz de sztem, egyik legjobb buildba se passzol a tal: se archon se fire
mert ugye archon: vyr, fire: cinder... vmi hybrid fajtára viszont ok. Én is inkább a wdmre pattintottam.más: tegnap nekem is hullott rendesen. Kadala adott egy vyr chest-et eléggé vacakot erre kint terepen egy trashmobból kiesett mégegy, ez már elég jó le is cseréltem a régit, így -100allres de +60k hp.
ezaz:Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
vhunor
őstag
válasz Joci93 #57593 üzenetére
Akkor ezért estem-keltem T5-ön a crusaderrel, és nem értettem, mi a fene történt egyik napról a másikra.
Szerk.: amúgy egészen elképesztő, hogy minden egyes patch-csel képesek újra és újra elcseszni valamit, ami korábban vagy alapból jó volt, vagy egyszer már kijavították.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Madn!ght #57603 üzenetére
Kadala az más. Valószínüleg az is placebó, de általában az "első" 20-40 vásárlásban van 1-2 legendary is amikor egyszerre ennyit veszek. Ha kevesebbet veszek (kevés hely vagy anyag miatt), akkor arányíiban nem jön ez ki. Persze ez lehet véletlen. A második negyvenes vásárlásnál már nem szokta hozni a "kiemelkedő" legendary dropratet és van olyan is, hogy semmi se esik. Se elsőre se később. Határozott random és erős placebo hatás.
-
Madn!ght
addikt
válasz mikromanus #57590 üzenetére
Néhány hete mintha éppen Te írtad volna, hogy észrevételed szerint Kadalánál is jobban potyog a legendary, ha "megszakítás nélkül" gamblezel, mintha szünetekkel. Persze ez lehet csak placebo
-
Muton
addikt
válasz Gorneck #57474 üzenetére
pedig rájuk férne egy értelmesebb öltözék... egy sokkal értelmesebb
amúgy tényleg érezhető a bónusz, egy normál seepd bounty-n esett 2 plan és egy legend. ennyi régen egy hét alatt jött össze t1-enGrooveHero: tegnap spawnolt az ovis gyerek, nem sokkal azután, hogy kiléptél
persze amilyen plant árult, azt már tudtam. de vettem egyet, hogy majd legközelebb ledobjam a láda mellé, hogy érzed, hová kell eljutnod[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest