-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz killerjohn #58367 üzenetére
Ez már kezd kicsit maphack-re hasonlítani, amit D2-ben sem szeretett a Blizzard (ennek ellenére sokan használtuk )
-
for3l
senior tag
válasz GrooveHero #58350 üzenetére
Csak hogy ez megegyezik a felette lévő (sima) Elemental DPS-sel, tehát az elit nem tesz hozzá semmit.
Itt látszik, hogy az elit dmg még rátesz az elemental skill bonus-szal felszorzott dps-en.
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz Rayner #58148 üzenetére
Igen, csak hogy így már nem olyan a build sem. Össze kell szedned valamennyi cooldown csökkentést is, hogy működjön rendesen, a cdr pedig általában a dmg rovására megy.
Mondjuk 50% cdr-nel (3sec cd) már sztem jól lehetne vele haladni. Gondolkozom, hogy kipróbálom, bár a wand nincs meg, de most esett cinder, fire %-os soj, fire %-os strongarm, és egy rare 15% fire skill-es amu (int, chc, chd-vel). Jelenleg van 65% cdr-em (bár ez csökkenne az item cserék miatt olyan 55%-ra kb).[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz Szeszkazán #57571 üzenetére
Komoly, szépen össze van rakva! Milyen tormenten szoktál menni vele?
-
-
for3l
senior tag
-
for3l
senior tag
válasz GrooveHero #57235 üzenetére
Egy frissen lekreált 1-es karival nem lehet rögtön adventure módba menni, ez igaz. Először be kell sétálnod new tristram-ba azt hiszem (wretched mother quest már nem kell), és utána tudsz létrehozni adventure mód-os játékot (igaz, nem voltunk teljesen részletesek, de az még mindig lvl1-es kari )
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz GrooveHero #57226 üzenetére
Tehát Horadric Cache-ből nyitható itemeken és legend potin kívül bármi eshet.
GiG-nek a stream-jét nézem fél szemmel, 2 óra alatt nyitott 4 tal rasha chest-et, 1 firebird chest-et és egy cindercoat-ot.
mert még nem vitted végig akkor act5-öt valószínű.[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz vhunor #57220 üzenetére
Lvl1-es karival kreál T6 játékot, nyit egy rift-et, aztán lvl70-es karival végig tolják kb 2 perc alatt a rift-et és esik 100 Blood Shard, amit lehet költeni és már a horadric cache-es itemeken és a legend poti-n kívül bármi eshet Kadalától. Streamerknek kb 100 legendary item / nap.
Ahogy írja mikormanus, ez eddig is működött, csak ugye rengeteg item nem jöhetett Kadalától. Tehát ez nem igazán exploit, csak szimplán ez most a leggyorsabb mód cucc szerzésre.
Dictator^,
elméletileg torment szintenként durván 10-zel több shard-nak kellene esnie a boss-ból (nem tudom, a party létszám számít-e, de nekem is sokszor esett 50 alatt t2-n is)[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz mikromanus #57193 üzenetére
Ezzel szerintem valamit csinálni fognak mert kb 15 percenként elverhetsz 500 shard-ot Kadalánál. Kb egy nap alatt (pár órát játszva naponta "csak" egy hét alatt) kiszedhetsz egy high-end set-et. Ja, és kb mindenki ezt fogja csinálni, ami ugye nem "intended".
-
for3l
senior tag
válasz Integra #55714 üzenetére
Azért ezt egy kicsit túl reagáltad, nem?
Te is érzed, hogy ez a kérdés: "miért ilyen über ez a cindercoat? a 3 luk miatt?" nem teljesen állja meg a helyét. Komolyan attól lenne olyan jó, amit egy mezei rare item is tud? NemA dzsungel meg kb ennyiből állt: OP és dps; az első az Over Powered-et jelent, a másodikat azért gyanítom tudod, de leírom neked: damage per second
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz Lézerparaszt #54540 üzenetére
Királyság! Tegnap ezzel a builddel toltam annyiban módosítva, hogy a Hex helyére (ami egyébként tényleg hasznos!) raktam be a kutyákat, mert esett egy Uhkapian Serpent, így Life link rúnával keményen leszedik a sebzést rólam. Lehet, hogy vmi helyére (Soul Harvest?) becsempészem a Hex-et, aztán próbálgatom még..., de ez PileOn.. nagyon mókás
-
for3l
senior tag
válasz Gorneck #54490 üzenetére
A te karidat már nézegettem a mai nap folyamán, azt is szeretném kipróbálni, csak oda nem árt az a tuning sisak (+sok% pet dmg), nem?
szerk.: ja, még valami, paragon pontokat hogy célszerű szétosztani? (tudom, gear függő is a dolog, de van esetleg olyan, ami "kötelező"?)
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz Lézerparaszt #54478 üzenetére
Jónak tűnik! Gondolom vmi ilyesmi: piranhákkal összerántod őket, aztán mehet a PileOn. A hex mennyire hasznos?
Ha ma haza értem ki is próbálom! -
for3l
senior tag
sziasztok,
Szerintetek egy ilyen budget gear-elt WD-vel milyen build-del lehetne T1-et hatékonyan farmolni? (szerintem a dps és az ehp meg van hozzá).
köszi előre is! -
for3l
senior tag
válasz mikromanus #54201 üzenetére
vállas helyére 20%-ot írsz a passzív miatt és már meg is van ~43%tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz mpierre #54029 üzenetére
Esetleg az Unforgiving helyére kipróbálhatod az Inspiring Presence-t (így is van bőven, ami termeli a fury-t) mellé pedig nem az all resist rúna (item-ekből elég sok resist-ed van így is), hanem az Invigorate a War Cry skill-re. Egyébként sztem nem kéne, hogy gond legyen.
Én most kezdtem nem rég egy barbot, partyban játszom főleg ott pedig tank-ként üzemel (persze shield-del jobb lenne, de azért dmg is kell és így sem sok mindenből kell kiállni vele). Egyelőre elég tesco-s, de majd esnek neki itemek.
-
-
for3l
senior tag
válasz mikromanus #51793 üzenetére
ez jó lett!
-
for3l
senior tag
válasz trufa12 #51777 üzenetére
D2-nél 60-ig ment a dia-run, mert Ancientek leölése nélkül nem tudtál lemenni a throne-ba. (egyébként nyilván a baal-run lett volna a kedvezőbb egészen lvl1-től). Meg volt egy bugos rész (lvl20-25), ahol kevesebb XP jött, mint 55-ön. Természetesen hell dia-runokhoz is ki kellett trükközni normal és nightmare Baal halálát, de erre is voltak megoldások..
szerk.: ja, jó, bocs, biztosan normal baal-run-ra gondoltál, én már hell-ről beszéltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS