Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
6w + 3IK -t használó Barbokhoz lenne kérdésem.
Effektíve minden megvan ami a buildhez kell. 6pc wastes 3pc IK, Hellfire amu. 45%+ chc 400%+ chd.
44-es GR ben már szenvedek, folyton halok, fury és hp alig tölt vissza. Mi a pöcs lehet a baj?6pc wastes 2pc IK 2pc Bul-al összehasonlítás képpen 50+ os GR-eket megyek úgy, hogy csak a fegyver cserélődik.
-
Assdak
őstag
Macrozásért még mindig bann jár?
-
Assdak
őstag
-
Assdak
őstag
válasz Xantor #67379 üzenetére
megspórolok neked egy kört.
Win 8.1-en gyorsabb mint Win 7 alatt. Az hogy SSDn az oprendszer mellett van e game, vagy sem, semmit nem jelent fps-be.
Amire nyűgös nvidia karinál, az a driver. Az új driverrel most nálam is van fps drop, míg az egyel régebbivel fixen áll 144 en. -
Assdak
őstag
Akinek magasabb szintű kő kell,
Goldwarp, Hoardel felpakol. Dmg bestackel.
Trial megnyi.
Rögtön tp.
Rögtön tp vissza.
pakpakpak
Repeat. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66885 üzenetére
Inkább chc Bár ha a kívánt BP megvan, akkor AS helyett is lehet.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66880 üzenetére
Magasabb grfiteket próbálgattuk pár ismerőssel, úgy hogy 3 helyett 2 spender, így marad egy slot még a túlélésre. 2 spender mellé nem feltétlen kell a TnT, hanem mehet a Mara, és unity mellé egy soj akár. Én kb ugyan odáig jutottam mint 3 spender taskerrel ( mondjuk nekem fos taskerem van ), de volt aki 1 grfitel feljebb teljesített.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66696 üzenetére
Akkor ezt azt hiszem megbeszéltük peace
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66696 üzenetére
=D
Leírtam, hogy nem használtam 2.1 ben a FoK-ot, csak valószínűleg a szokásos szövegértelmezésbeli problémákkal küzdesz. Leírtam azt is, hogy nem is kellett használni, hogy tudjam Clusterhez képest alulmarad dmg-be. Valamennyivel azért még mindig többet játszottam DH val, mint te.
Ha felcuccolom a karaktert Strafe ill Cluster buildre, megvitatjuk IRL, mit hogyan csináltam a múltban? =D
Kérlek idézd, hol írtam, hogy T6 nem megy Clusterrel. Így ez csak egy hazugság.
Azt még mindig nem villantottad meg, hogy cluster és fok, hol annyira életképes, mint a többi kaszt topja.
Mentél egy kört T6-on meg GR25-ön clusterrel, amire senki nem mondta, hogy lehetetlen. Már ha mentél...
És a bot vagy box magát irányítja? Mesélj még =DA továbbiakban nyugodtan folytathatjuk privátba, hogy a többieket fölöslegesen ne terheljük.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66687 üzenetére
Sajnos olyan FoK gearem sosem lesz ami T6-on 1hitel mindent, ahogy a tied. Ez tény. =D
Bár mondjuk bekopizhatnád hol emlegettem annyira knife felszerelést, mert ezt szerintem megint álmodtad =D
Azt ugye tudod hogy a botot is te magad irányítod? -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66684 üzenetére
"Nem tök mindegy? Menet közben folyamatosan villódzik. ha nem egyhiot, akkor bekap 2-3 ütést. Elit meg sose volt 1 hitre cél magas nehézségen."
Nem tudom feltűnt e, de te vagy aki kiegészítget kölyök =D
Én már tényleg csak bolondozok veled, de te ugyan ezt full komolyba tudod hozni. Ez a szép =D
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66682 üzenetére
Knife mleéé is berakhatod, strafe nélkül nem hozza amit kell, bár szerintem ez megint egyértelmű volt a video alapján.
Mert egy szem karakternek nem lehet az inventoryjában másik x buildhez item igaz? =D
"Ott van a 8 milla unbuff DPS felszerelésed mellett, ugye? Van ott még 1 milliárdos tohhnes is?"
4m partyhoz igazán számítanak ezek=D. A strafebuildhez tartozó cuccok pedig aztán tényleg ritka lootok =DDRégen nevettem már ennyit.
"Nem mindent. A mezei kis fehér mobokat."
"620% dam. +30-50% skill dam övön. Már ha szereztél 2.1 előtt. T6 kb végigszaladós egyhitelős lehet."Egyéb kiegészítés? pl hogy a kis fehérekből is csak xy? =D
Egyszer szívesen találkoznék veled, már ha néha kimozdulsz. Élőben ez még humorosabb lehet. =D
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66680 üzenetére
Szövegértés megint 1-es. Építsd bele a mini conduitot a cluster buildbe, aztán nézz nagyokat, hogy mi történik =D
Az egész armory témát te hoztad fel, majd közölted, hogy 1 accom van. Ezek után had röhögjek tovább rajtad.
A FoK T6 on 1hitel mindent naprakészségeddel mondjuk nehéz versenyre kelni, ez tény =D
Látod, pont ez az a képességed amiről beszéltem =D"Kösz. Az a rengeteg karaktered zavarba hozott. Biztos a monkon vannak a jó itemjeid."
Ez a felvetésed még egy acc esetében is elég nagy blődség lenne, de mondjuk belőled kinézem, hogy minden buildet egy azon item setben próbálsz játszani[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66677 üzenetére
Egy acc van. Nyilván 1 accal botoztam/botozok, ami miatt anno már egyszer belázadtál =D
Igen a Cluster csupán bohockodás 2.1-es mini conduit Strafe-hez képest. Hogy te nem látod? Na azon nem csodálkozom.
Sületlenségeket így egyedül te írogatsz, és vagy büszke magadra, hogy hozod azt a szintet, amit más, fél évvel ezelőtt.
Odáig eljutottál, hogy MH6 buildről leolvastad a cdr-rcr párost, és viszonyítottad strafe buildhez, szép munka =D
Többet játszottál mint én, ez látod simán előfordulhat, és akkor most érezzem szarul magam, hogy van munkám, és egyéb elfoglaltságom Diablo3-on kívül? Egyebek iránt a befektetett idő alatt, azért illett volna egy értékelhető szintű karaktert összeraknod.
Amit irigylek tőled, az a képességed, hogy mindenki rajtad röhög, te mégis különlegesnek és különbnek tudod érezni magad. Csak nehogy megcsapjon a való élet =D[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66672 üzenetére
Még mindig nem árultad el, hogy a 4 acc közül melyiken lévő DH t názed. Gondolom valamelyiket M6 buildel, és így nyilván van értelme nézegetned =D
Tehát sehol nem írtam, hogy Clusterrel T6 nem teljesíthető. És igen M6 hoz képest nyögvenyelős.
A másik kettővel a szavaimat próbálod kiforgatni, vagy ismét szövegértelmezési problémáid adódtak?A nap végére eljutottunk oda, hogy T6 megy Clusterrel. Ez lenne az a szint amit te a többi kaszt top teljesítményének neveztél gondolom.
További szép estét =D
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66669 üzenetére
Imádom, hogy te látatlanba megmondod milyen vagyok. Nem vertek még pofán?
Idézd hol írtam, hogy clusterrel T6 nem teljesíthető. Mert ez így hazugság.
Mutasd, mert ez így még mindig csak a te képzelgésed. A valóságban nem működik.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66663 üzenetére
Nincs saját buildem, azzal tolom, mint Nyan, nem kell hozzá semmi különleges. Nem videózom magam, munkából élek.
Én tudom mit próbáltam, az hogy te mit hiszel, pont nem érdekel. Mindenesetre elég gyerekes ez amit leművelsz. Linkeltem videot jelenlegi strafe buildről, ha annál mutatsz haladósabb Cluster runt, hát hajrá.
Nem hirtelen derült ki, ezt megint te vizionálod. Sehol nem említettem egy percre sem eddig, hogy 2.1 ben próbáltam. Ettől függetlenül, az értelmesebb embernek nem kell szarba lépnie, hogy tudja, hogy büdös."Érdekes. Amikor még a shadow bugot vettem fel még ment a kisebbeken."
Próbáld ki és rájössz, ha már az alap matek nem megy. A te gondolatmenetedet átemelve, kötve hiszem, hogy ment."25 lement 30 sec csúszással halál nélkül. 24 szintén 4 percnyi tartalékkal. Elsőre gem nélkül, unity nélkül kb átgázolóson."
Tehát akkor ott tartasz amit mondtam. T6 megy. Bár videót nem csináltál, úgyhogy ha rád hajazok, nem hiszem el."Ha magadtól nem jöttél rá, akkor nem segítek. Nézd meg az armoryt! A többség elbír a feladattal:. Nem olyan nehéz.. Minden csak regen, globe és annak a függvénye, hogy eltalálnak-e."
Aha, na ez így ahogy van egy sületlenség. T6-ig elvagy így, de fölötte nem potyog a globe mert nincs elég dmg.
De majd rámcáfolsz, meg mindenki másra.Mind a négy profilt linkeljem, vagy csak a legnagyobbét?
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66652 üzenetére
- nem a te videód
"No jó: elég egy youtube videó is mástól."- perma smoke screen
Volt ilyen kikötés?- azonosítatlan szintű gemek
Fél perc kiguglizni Nyan profilját. Btw volt ilyen kikötés?- azonosítatlan felvételi sebesség
Nem látsz?- keyboard macro
Ha egy gomb nyomvatartásához neked macro kell, akkor ott gondok vannak. Btw volt ilyen kikötés?"Lvl iszonyatsok kövekkel kb mezei gránátos skillel is menne t6."
Aztán mivel farmolod ki a lvl iszonyatsok köveket, ha fujj M6?"620% dam. +30-50% skill dam övön. Már ha szereztél 2.1 előtt. T6 kb végigszaladós egyhitelős lehet."
Melyik játékban? A Mikromanus féle képzeletbeli Diabloban?
Azzal még egy mezei mobot sem egyhitelsz T6 on, nem hogy egy elit pack-et. Még ha a többi slotos bonusz, és az elemental bonusz is rájön, akkor sem. Ha nem hiszed próbáld ki. Már kezdek tényleg kételkedni benned..."Gr 21 elsőre lazán."
Tehát még T6 sem megy, és akkor Cluster buildről beszélünk
szerk.: remélem így megfelel
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66647 üzenetére
Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=VBHQsU2SFbU
Nem kell nagy zseninek lenni ahhoz, hogy lásd, hogy a FoK dmg nem skálázodik felfelé, még annyira sem mint a Cluster, így még annyira sem életképes.
Igen, az még mindig, a te milyenségednek szól, nem annak, hogyan játszol a monkoddal.
Oké, akkor úgy fogalmazok, hogy rajtad kívül, itt a forumon, aki eddig felszólalt, mind elmondta, hogy baromságokat hadoválsz.
Nyugodtan bizonyíthatod. Hidd el, ha sikerül, én nem húzom meg magam, sőt, szívesen gratulálok akár IRL is.
Video fentebb.Amúgy, én most már arra gondolok, hogy te kissé csupán le vagy maradva, és elsiklottál pár apróbb változtatás mellett, ezért kérlek, válaszold meg az alábbi kérdéseket.
Hogyan képzelsz el, egy T6 fölötti Cluster buildet, úgy, hogy a punishment nerfelve lett, viszont rcr-ra pakolva nem jut elég dmg, hogy folyamat hulljanak a hp globeok?
Hogyan képzelsz el, egy T6 fölötti FoK buildet, úgy, hogy a fok dmg nem skálázódik, a punishment nerfelve lett, és még megfelelő def is kell, hogy meele közelségbe ne egyhiteljenek?
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66642 üzenetére
Tehát végül is leírtam, hogy sentry cluster és strafe tud menni T6 on, viszont a Sentryhez képest a többi lassú. Akkor ezzel most mit is cáfolsz? Hogy azt írtam sentryn kívül minden más alkalmatlan T6 ra?
MP7 ig el lehetett menni strafe boxal. Aki látta benne az üzletet, és a szórakozást, az boxolt. Aki nem, az nem.
"T6 annyira azért nem nehéz most, akkor hiretelen átalakult a fejedben GR35+ szintre."
Tényleg ennyire bajod van a szövegértéssel? Igen, ezt most is tartom, hogy Sentryn kívül, mással nem csinálsz GR35-öt. Cluster, Fok, Strafe T6 ra még elég lehet,de ahogy te állítottál, hogy M6 nélkül a DH egyenlő esélyekkel indul a többi kaszttal, az netto baromság. Rajtad kívül, ezt mindenki látja, csak te nem. De gyerünk, nosza, bizonyítsd be hogy nem.Ember, én rólad nyilvánítottam véleményt, azért ami és amilyen vagy. Nem a játékmódod és a builded miatt, hanem mert egyszerűen annak tartalak, aminek neveztelek. Ez van.
Kinfe nem véletlen maradt ki, mivel sehol nem irtam, hogy mentem knife buildel GR-t. Ha végeztél az ablakzsiráf tanulmányozásával, kérlek olvasd még egyszer át amit írtam. Talán akkor menni fog a szövegértés.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66638 üzenetére
Ja, hogy most meg hazug vagyok. És csodálkozol ha ezek után valaki elküld az anyádba?
Ember itt te vagy az egyetlen aki nem tudja tényekkel bizonyítani az állításait, de még csak értelmes mondata sincs. Amit itt összehordtál, az mind hülyeség. Eleinte a trap build? Ember, mindenki boxolta a strafe DH kat, aki tehette hogy farmolja a cuccokat és eladja euróért, a trap dh bőven utána jött. Az hogy olvasni nem tudsz az már meg sem lep. Én itt GR ről beszéltem, nem T6-ról, de tőled már megszoktam hogy kevered a szezont a fazonnal. Veled ellentétben én nem fikáztam vagy nooboztam senkit, ahogy leírtam még ma is használom a strafet és a clustert. Azt a baj, hogy szövegértésből is 1 es vagy.
De ha ennyire a bizonyítékokkal jössz, meg az érvekkel, akkor hajrá, bizonyítsd be ész érvekkel, hogy a te állításaid igazak. Az a vicc hogy elhiszed a saját hülyeségeidet, úgy, hogy magad sem tapasztaltad.
Egy hatalmas vicc vagy. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66618 üzenetére
Na írok még egy kommentet hozzád, aztán innentől tényleg befejezem a veled való csevegést, mert már kezdem sajnálni rá az időt.
Mint azt már írtam a kezdetektől fogva DH volt a main. Így bármennyire meglepő, éltem Mara setbonusz előtt is.
Sokakkal ellentétben soha nem rolloltam át az aktuális OP klasszra, pedig a Diablo3 kijövetele óta a DH majdnem-hogy csak fun class volt. Mikor az AH s időkben 1000 Eurós cuccokban nyögvenyelősen, trappeket meg guardian turreteket pakolva nyomorgott a szerencsétlen DH, hogy MP10-et valahogy tudja, egy barbárt meg 20m goldbol felöltöztettél úgy, hogy csukott szemmel farmolta végig mp10-et, vagy mikor a WD+Wiz tette ugyan ezt T6-on, akkor is a DH maradt a main, mert ezzel szerettem játszani.
Aki régóta játszik a DH val, az pontosan tudja, hogy milyen buildek vannak, és melyik mennyire hatékony. Próbálta a Clustert, a Fok-t, a Strafe-et és minden egyebet.
Ezzel szemben, te ezeknek az embereknek próbálsz beugatni úgy, hogy valószínűleg nulla gyakorlati tapasztalattal rendelkezel T6 Cluster vagy bármi más, farmban.
Van egy elképzelésed arról, mi hogy működik, és ki mit, miért csinál, csak éppen ez távol áll a valóságból.
Jöhetsz itt azzal, hogy a Cluster meg a FoK simán életképes azon a szinten ahol a többi class top eredményei vannak, csak gyakorlatban ez nem igaz.
Cluster esetében a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy felöltözteted a karit, közel BiS itemekkel, aztán jó esetben még egy GR30 at megcsinálsz, de 31 en már szinte tuti, hogy beleállsz a földbe. Aztán nézegetsz, hogy nah mit lehetne még fejleszteni, de elárulom, semmit. Vagy hatreddel nem bírod, mert a Punishmentet kivégezték, vagy átpakolsz rcr-re, és akkor meg dmg-ed nem lesz, hogy időben végezz. És akkor ez Cluster, nem egy FoK, ami még a Clusterhez képest is bőven alulmarad.
Szerinted meg, az egyszeri DH nak akkor itt meg kellene állnia, aztán megelégednie, hogy neki ennyi jutott, tudja vinni T6-ot oszt csá. Ne álljon be a csürhébe, és ne induljon el az M6 fele, amiben még bőven lenne potenciál.
A másik téveszméd, hogy DH val felaggatsz magadra egy Mara setet, aztán vígan futod a magas GR-eket.
A valóság ezzel szemben az, hogy magadra kapsz egy jónak mondható mara setet, egy középszar taskert, egy középszar offhandel, aztán GR30 on beleállsz a földbe, mert ahhoz, hogy 40 közeli GR-t fuss, igen is, sokat kell grindelni.
Az, hogy a mara set bonusza, mennyire op vagy sem, lehet vitatkozni. Viszont azzal nem, hogy jelenleg ez az egyetlen életképes Build a DH-val, ha nem akarsz egy szinten megrekedni.
Ha nem hiszed próbáld ki. Aztán jöhetsz megint ezzel a szar szöveggel, hogy te seasont nyomsz, nincs se időd, se energiád. Mondjuk az szintén vicces, hogy megpróbálsz beszolni, azoknak, akik normált játszanak, mert hogy ők, nem akarnak versengeni. Most komolyan, te seasonbe kivel versengsz? Ott vagy valahol a 0 faktor, és a 0 faktor között. Ugyan úgy magaddal versengsz, és a saját szórakozásod miatt játszol, mint bárki más nonseason. Csak van aki belátja, hogy jelen körülmények között, a season-nek 0 értelme van, ha csak nem vagy egy üvegbehuggyózó, 24/7 online kocka.Nem értem, hogy jössz ahhoz, hogy arrogáns módon kritizálj más embereket azért, ahogyan, játszanak, csak mert neked más tetszik. Próbálod magad felsőbbrendűnek beállítani, mert hogy te nem állsz be a sorba, és csodálkozol, ha az embereknek kinyílik a zsebében a bicska, mert teszed mindezt úgy, hogy tökéletesen dilettáns vagy az adott témában.
Az eddigi mondókádból az már kiderült, hogy trap assasint messziről sem láttál, így nem érted, hogy esetleg a régebbi Diablo fan-ek, miért is szeretnek esetleg Sentry buildel játszani.
Ettől függetlenül, a mai napig Keywardent és Bounty-t dual danettával és Clusterrel farmolok, T6 riftet ha van időm Infi Strafe-el.
Nem ártana kicsit magadba nézni, és rájönni, hogy ha nem beszélnél totális faszságokat, akkor valószínűleg lenne, még legalább egy ember aki egyetértene veled. De nagyon úgy néz ki, közel s távol, nincs ilyen. -
Assdak
őstag
"Lefogadom többet nyomultam clusterral mint te a kiegben és talán még 2.1-ben is."
-
Assdak
őstag
Igazából 1h esetében a Unity ugrott. Nat 3 set bonusz kell a Mara mellé gyűrűvel, amin van AS. Magas GR-nél a Unity sem oszt-szoroz már. Így maradhat amunak a Julia/HF, és dps loss sincs. A hátránya, högy közel perfect roll kell a legtöbb slotra. Dehát legalább van miért grindelni. Esetleg még ha van mozgástér, be lehet vetni az Enchantress bonuszát.
Sajnos nekem is kellene még egy normálisabb TT, mert jelenleg 1h a GR40-t még nem sikerült megcsinálni, míg Etrayu-val viszonylag sima. Mondjuk normálisan tömött pályát sem kaptam még.
Ettől függetlenül számomra élvezetesebb 1h buildel játszani.
Hja Clusterrel sikerült megcsinálni a GR30-at közel BiS itemekkel... Lehet váltok rá...
Monkal a GR36-ot próbálom megugrani, viszont ott még lesz munka. -
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66412 üzenetére
Az a baj, hogy annyira érthetetlen vagy, hogy még mindig ott tartasz, hogy szerinted egy Cluster DH tudja azt hozni, mint más kaszt endgame buildje. Teszed ezt úgy hogy ki sem probáltad. Akkor mi a francnak olvassam el amit írsz, mikor netto baromság, kitaláció? Eddig is "abból éltél" itt, hogy a külföldi forumokrol bekopizgattad ide a dolgokat, most meg mellé még nem létező dolgokat is vizionálsz. Ezek után ne haragudj, de inkább nem foglalkozom veled.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66402 üzenetére
Nem írom le még egyszer a kommentemet, nem értesz ehhez, ez van, elfogadom. Oszd tovább az észt úgy hogy közöd sincs hozzá, engem innentől nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66391 üzenetére
Attól még, hogy support class, lehet azonos szinten gearelve. Komolyan nem tudom, hogy szellemileg vagy visszamaradott, vagy direkt játszod a hülyét. Igazából mindegy is, a lényeget már mindenki leszűrte, miszerint fingod nincs az M6 DH-ról.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66386 üzenetére
Hasonlítottam a monkhoz is, vagy már az olvasással is gond van?
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66384 üzenetére
Bár te már megmondtad, hogy 1 sentry szerinted kivált 1 playert, azért én elárulom, hogy 5 sentry nem üt annyit, mint egy azonos szinten gearelt Wizzard. Az meg hogy egy DD classt, egy support classal hasonlítgatsz ösze, több, mint vicces. De mondjuk ha így vesszük, akkor talán 3 sentry az ami ki tud váltani egy azonos szinten gearelt monkot dmg-ben.
Az a baj, hogy úgy látom nem érted az egészet. Egy monk, nem fut, hanem üt. A DH azért fut, mert ő nem üt, helyette a sentryk ütnek. A monk sem futkos körbe körbe, ha ott vannak a mobok. Mind kettő akkor sebez, ha van kit. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66381 üzenetére
Trap Assa alatt senki nem arra gondolt amire te, csak szólok.
Nézd már meg mennyi weapon dmg-t ad le a setnry, aztán számolj utána, hogy 1 sentry hány playert vált ki, mert már zavar a butaság. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66332 üzenetére
Már miért sebezne annyit, mint 2-5 teljes damos karakter? Játszottál egyáltalán M6 DH-val?
Kedzetek óta DH val játszom, szinte végig nagyjából "fun" karakter volt, leszámítva a kezdeti glasscannon időszakot. Most, hogy nem kell 4-5x annyi ideig farmolni a DH val, hogy azonos szinten haladjon a többi class endgame buildjéhez képset megy a sírás. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66316 üzenetére
Lehet hogy neked elsődlegesen lövész kaszt volt, viszont akik nem ma kezdtek diablozni, azoknak pedig inkább az Assa utódja. A trap assat pedig elég sokan kedvelték anno.
Ez a nincs meg az egyensúly dolog ott sántít nálad, hogy csapatba kell max 1-2 support a többi DD. Soha nem lesz olyan szinten optimális a csapat játék, hogy minden kasztbol kell egy, és soha nem is volt. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66309 üzenetére
Az a gond, hogy az a feltevésed, hogy "m6-sentry builden felül bármilyen kombinációban, mert "csak" ugyanannyit lehet elérni vele, mint az összes többi kaszt legjobb buildjével. " kibaszottul téves. Mert a közelében nem vagy egy Cluster/Strafe/FoK buildel akár melyik másik kaszt mid-top buildjéhez képest sem.
Azt meg kb nyugodtan el lehet felejteni hogy a DH op. Hasonló szintű gearben egy WD vagy Wiz de most már akár egy Monk is ugyan úgy halad, ha nem jobban.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66303 üzenetére
Nem akarok veled vitatkozni, mert tökéletesen felesleges. Fogj egy Dh t aztán csinálj vele 35+ os GR-t, majd fogd bármelyik másik kasztot, aztán meglátod mi a különbség.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66300 üzenetére
Azért említettem a T6-ot, mert sentry nélkül GR-et csinálni 35 fölött közel esélytelen.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66282 üzenetére
Hát ha T6 képes buildet akarsz, akkor jelenleg nem sok választásod van. Sentry vagy Infi Strafe. Az utóbbi jóval gear függőbb. Cluster-Fire- el is lehet bohóckodni, de jóval lassabban mint a fenti kettővel.
-
Assdak
őstag
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #65247 üzenetére
A WF kbck az elején proccolt minden sentry hit-el, ez lett nerfelve.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #64837 üzenetére
Igaz ma nem néztem, de tegnap éjjel az USTOP10 mind wf+strgrm kombóval játszott. De te még mindig retardált vagy.
-
Assdak
őstag
:facepalm
-
Assdak
őstag
Lehet be kellene lőnöm a boxokat
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #59410 üzenetére
Pontosan. Fegyverre %dam, CHD t nem ott kell stackelni.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #59310 üzenetére
Csinálok majd egyet.
A lényeg, Dual Danetta, hogy a vault hatredből menjen, így végtelen vault megvan, csak rá kell tenyerelni a gombra és az adott irányba mozgatni a karaktert. Action shot runa, ami vaultnál lő 4 arrowt ami 100% ban critel.
Geartől függ, hogy milyen nehézségre lehet vele menni. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #59296 üzenetére
3 féle Dh buildel szoktam játszani.
Normal-T1: Dual Danetta+phy+Vault Action shot. Csak ugrál az ember, és minden 1 hit.
T3-T4: Strafe
T6: SentryHa egy 2 szintes riftet nézünk, átlag sűrűség mellett, akkor az elsővel nagyjából 1 perc egy rift, a másodikkal 2-5, a harmadikkal 4-6 átlagban.
Tapasztalataim szerint érezhetően több a leg, illetve a hasznos leg T6-on. Nem ritka az olyan rift ahol 5-10 leg kiesik és ritka, hogy egy sem. Az én tapasztalatom ezek alapján, hogy T6 on azonos idő alatt több leg esik.
Bounty az más kérdés, ott imho T1 az ideális. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #59253 üzenetére
Elvileg Cold buildnél Ele Arrow + CA LfB. Elvileg ugyan annyi itemen lehet Cold% mint Lightning/phy/poison-bol ha nem tévedek. Helm,Gloves,Amu,Bracers,Soj.
Igen a dmg alapesetben kisebb, viszont krider+ctw+frostburn valamennyire ellensúlyozza ezt.Igen, 2hxbow raw dps ben a legjobb. 3pcs Nat akkor jó ha a 2.17 APS breakpointot át tudja vele lépni az ember. Itt kezd el több multishotot lőni azonos idő alatt a sentry.
Min-max dmg-et 1h esetében érdemes stackelni, mert azoknál nagy a dmg range.
AS-amennyit kiadnak az itemek, nem kell külön rámenni.
ChC - 50% környékén
CHD - Amennyit lehet úgy, hogy a ChC 50% körül marad.
Main stat socketbe, és para pontokból. -
Assdak
őstag
Kriderrel próbálkoztam én is, bár nem sokat mert elég fos rollal sikerült kiesnie.
A probléma, hogy fire buildbe az elemental arrow annyira nem illeszkedik jól. Amivel megérheti, az egy lightning build, vagy egy cold build frostburnel. A lighning build absolute tankiness, a crowd cntrl miatt, ami partyban jól jöhet, ha nincs elég dps, viszont soloba, nem túl haladós.
A cold build viszont fun, de ez is azért jócskán elmarad dps szempontjából egy firebuildhez képest.
Imho 2hxbow, vagy 3pcs Nat set Slayerrel, viszont akkor min-max dmg-t erősen stackelni kell, hogy ne legyen akkora a sebzés szórás miatti loss.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz Bahama #59236 üzenetére
Hát ezt elképzelni nem tudom hogyan. A TnT MS/CA buildnel szinte semmit nem számít a sentry aps-ben. Fire build mellett a pet atkspeed buff sem lehet annyira mérvadó.
Potis körülmények között így én fire build mellé, ha nem tudok hexingelni, akkor tuti egy jobb magefistset raknék. Így megmarad a +%fire dam, a Mara armoron a sentri%, es a helmen a Cluster bonus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest