-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz -FreaK- #87006 üzenetére
Kár, hogy nem jelzi semmi, hogy mennyit növekedik a sebzés adott pillanatban...
Szerintem ez a build sokkal "agyatlanabb" játék, mint a korábbiak, kb majdnem a régi CM melee wizard fíling . Én kivettem az explosive blastot is, mert az védelem miatt van bent, de úgy macerásabb a játék, mert arra is figyelni kell, úgyse akarok gr rekorder lenni, de tök jó, hogy nem papír a kari
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #86676 üzenetére
Hát azt gondoltam hogy nem lesz egyszerű de most feladtad a leckét
sok új cucc kell kockázd ki, alapanyagod remélem van. rare->leg kockázás.Source: trium van ott a képen egy
öv: új öv shame of deselere
fegyó: új fegyó unstable scepter
endless walk set +conviction+halo of arlyseigazából próbáld meg lekoppintani a wizardomat és sínen leszel, igaz az egy dolog hogy az utóbbi 2 napba kilootoltam/legyártottam mindent ami kellett neki anciba és kb perf az egész gear ezért mondom én mindig patch napján és utána megéri az időt rászánni, nade nem is úgy értem hogy ez baromi egyszerű dolog, kicsit kockulni kell nem napi 5 percet rászánni
Ami a lényeg hogy ha márcsak a buildet kb lemásolod menni fog mert a 6os set bónusz eléggé erős, de a trium az mindenképpen kell az orb bónusz miatt legalább, szal hajrá.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Lézerparaszt
őstag
válasz -FreaK- #85935 üzenetére
Sokat kerestem de végre megtaláltam a google első találatában a választ:
Go to D3 installation folder.
Make a shortcut of Diablo III.exe (not the launcher) on desktop.
Right click the new shortcut->Properties-> Target -> type at the end of the path -launch. It should look like this: "E:\Diablo III\Diablo III.exe" -launchNekem működik, jó szórakozást!
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
MegalodonS
őstag
válasz -FreaK- #85098 üzenetére
Hi everyone,
I wanted to pop in and let everyone know that our next PTR patch is changing the bonus damage from Legacy of Nightmares (aka the new “no set” set) from the current 800% to 100%. Please form an orderly queue for pitchforks on the left.
One of the things that we use the Public Test Realm for is to test ideas out—sometimes even crazy ideas. In our original images and communication, we had listed the bonus at a decidedly not-crazy 75%. But in the spirit of crazy ideas, we went live with 800% to give us a chance to gather data at radically different values and, eventually, find the value that’s best for the greatest number of our players. We need a lot of creative players testing the limits and the best way we could accomplish this was to turn it way overboard. Of course, drastic changes like this are inherent to what a PTR is used for, and players need to be prepared for these outcomes.
So why 100%? Well consider the way greater rifts scale. Every greater rift tier the monsters have 17% more health than the previous. If we were to lower the amount from 800% to say, 700%, this is basically equivalent to dropping by a single greater rift tier. One look at Legacy of Nightmares on PTR will show that this isn't nearly enough. Even dropping from 800%=>400% only represents a change of 4-5 Greater Rift tiers – such is the nature of exponential growth (4.41 GR tiers to be exact because 1.17^4.41 = ~2). The reduction to 100% represents about 13 Greater Rift tiers in raw damage. Once you take into account further optimization and exploration that will happen this seems like the appropriate amount for LoN to come down.
We don’t want Legacy of Nightmares to become required for top-tier builds. We want it to be a viable option among many. We think Legacy of Nightmares is really going to shine in allowing lots of build variety for “fun” builds. The last few patch cycles have seen a massive number of builds emerge that are focused on activities other than pushing Greater Rifts. We've seen creative uses for In-Geom, a resurgence of builds that incorporate Sage’s set, the use of Manajuma’s to run around as an Angry Chicken and many others. It is becoming increasingly clear to everybody that items and builds are not just about what can clear the highest rift possible. What is good for speed runs? What’s good for public games? Or at the end of the day—what do YOU think is FUN? The hope for Legacy of Nightmares is that it will open up space to allow players to explore lots of Torment X-viable builds that play differently than the status quo. We hope to see you invent something of your own that you know might not be the best in the world, but rocks in public games or is a style of play you can call your own.
So, I want to call on you, the brave PTR tester, to continue to experiment alongside us and find the most fun, most powerful builds and help make the Legacy of Nightmares the best it can be. Thanks for your willingness to work alongside us in this whole crazy process. 11/13/2015
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
válasz -FreaK- #84474 üzenetére
A main stat ilyenkor amelyik karaktert hasznalod annak main stat pontja!!
Mondjuk van egy barabarod vagy crusader,annal strenght kapszlvl 50gemx5 main stat =250 strenght!!Minden leg targyra teheted ezert 13 item van rajtad,tehat 13x!!
Viz-wd -int,monk-dh-dex!![ Szerkesztve ]
-
pluhi
tag
válasz -FreaK- #83880 üzenetére
Ott a link a gearemmel, minden látszik rajta. Kesztyűn/övön/fegyón stun/freeze on hit. Peshkov a fejeden van, nem használsz eye of the stormot. 6-8% stun/freeze elég, 10% felett parádé (15.1% az elméleti max asszem). Annyi static proc van, hogy állnak a stunban mint a f@sz, neked meg kifolyik a füleden a damage reduction. Groupban is jól működik, persze nem ez a max damage setup, de ugyebár a fakereszt sebzése elég alacsony...
Elég könnyű kipróbálni, gyak. 3 db gear kell hozzá, ebből a Peshkov kicsit szivás, 50% körüli kell, én bemákoltam. A kesztyű/öv-nél a rollolás ciki, 1-2% eséllyel adja be a stun/freeze on hitet, és ugye lehet 1.1% is.
Haverral mentünk pár monk duo runt, most rakja össze a healer geart, elég szar még. Vicces volt, hogy ő hal el 69-esben én meg egyedül is kibirom, mig felkel
A sebzés EoS nélkül is több mint elég, ha jól csinálod FoT/WotHS kombót.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz -FreaK- #83863 üzenetére
Én egy xaros 64-re többet nyomtam el, mint 300...és örültem mint majjjom a farkának, hogy végre nem kilóméteres üresség fogadott...jahhh deh...most is az volt...csak most volt olyan mob ami elmozdította a csíkott...illetve volt olyan elit pakk ami lement 5-6 sec alatt.
Gorneck#1239
-
MegalodonS
őstag
válasz -FreaK- #82877 üzenetére
Quin69 majdnem minden videoban elmondja,hogy felhivtak a figyelmet a Blizznek az ilyen dolgokra,de pl a Monk - Flaying Dragon is,csak 1.8 a 2x helyett!!!O mindig figyel es segiteni akar
(#82880) Ultimatecc
Attol mert a jatek motor ilyet general,az nem az o hibaja,o mindossze el vele
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz -FreaK- #82683 üzenetére
azt én is láttam, nem 1-2x néztem meg, de nem teljesen vágom.
én amit látok, hogy "össze-vissza" egy rakásra húzza a mobokat, és mindig csak 1 picit apírt, aztán valahogy szépen lassan elfogy, mert ami meghal az tovább rakja az EP-t és így kb elindítja a láncreakciót.
rosszul látom?Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Thrawn
félisten
válasz -FreaK- #81225 üzenetére
Az új fegyver a Lion's Claw is S4 only és elég OP.
rumkola: ez nem bug, az AS-t sose lehetett eltekerni róla, de ha az allresből csinálsz még AS-t az hozzáadódik, ergo lehet 18 AS is rajta. Followernek ideális cucc lehet.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Joezyka
senior tag
válasz -FreaK- #80558 üzenetére
a kockába csak a cuccok leg afixe (vagy hogy hívják) kapod meg nem? mert akkor tök felesleges a gran vizier, mert az csak a meteorod költségét csökkenti, és azt meg úgy a is a sett dobálja ergo neked nem kerül semmibe.
javítsatok ki ha tévedekHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Rayner
őstag
válasz -FreaK- #78922 üzenetére
2 pieces: [Archon gains the effect of every rune.] ez azért a CoE ringgel elég durva lenne és ezt egyszer már eljátszották a barbárnál, de ott ki is vették az itemet egyből, szóval ez még nem hinném hogy végleges vagy a barb visszakapja a bracit és instant GR60 lesz :
-
dobolan
senior tag
4-as setnél 50-ről indul az archon sebzésnövelő stackek száma, 6-os szetnél meg ezt még tovább tudod növelni találattal.
Ha új archon skill lesz, akkor azt nem írták még lentebb a wizard skilleknél.
@Joezyka
Minden találat után +6%, szerintem nem rossz, bár a CD csökkentés alap lesz a buildnál.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
1 Archon stack:
"Each enemy killed while in Archon form increases your damage by 6% for the remaining duration of Archon." - innen szedve
4 pieces: Ha ebből van 50 stack, akkor az 50*6%, ami azért nem gyenge!
6 pieces: magyarán, nemcsak akkor kapsz stacket, ha ölsz, hanem ha szimplán használod valamelyik archon képességet.Tehát ha ügyes vagy, úgy sebez az Archon, hogy öröm lesz nézni.
-
Sirandrish
legenda
válasz -FreaK- #77998 üzenetére
Hát az asztalra éppen ráférne a TV de azért egy méterről egy ekkora TV-t nézni nem lenne menő ...vagy deee?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
-
Edge
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #76830 üzenetére
HA már a pattinkaföldrengés a barbinál stackel, akkor stackeljen minden más OP effekt? Helyes. Francba hogy a rend csak kétszer tud... meg még kétszer megfelelő rúna + hullarobbanás mellett...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #76046 üzenetére
A build az még keplékeny, egyelőre próbálgatás van, de a meteor és hydra nálam benne van.
Igen kell.
De próbáltam de nem olyan erős mint a tal.
Reinhardt: nem csoda, nemtom hányas grre mentél volna de strongarm+ blachole nem ártana, meg ha magas gr jobb a serpent+ disi build. De amúgy akik kidobtak csak azt látták hogy nem dh a kari...
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz -FreaK- #74702 üzenetére
Nem lesz...a harang erejét pont hogy a Songoku adja...ne T6 only módba legyünk már...ha már illen szép kis buffokat kaptunk.
1 ally nem pótolja a songokut, mivel önmagában a harang alig sebez. Szal pont nem fog érdekelni az 1 ali elvesztése, ha a két setet vmilyen formában össze lehet hozni/kalapálni.
Gorneck#1239
-
Rayner
őstag
válasz -FreaK- #74702 üzenetére
Azt ne felejtsétek el hogy ez az első PTR jelenleg a monk iszonyat buffot kapott, amiből nerf lesz...
A többi kaszt is hasonló buffot kap csak perpill a monkot teszteltem
Wiz és Barb is nagyot kap azt még kéne tesztelni amíg 2000% a drop ratea WD és Cruz változások is hozhatnak meglepetéseket.
WD-nél én pl a petek 100% dmg-re vagyok kiváncsi. Egy pet üt most 10-15m-t akkor most fog 20-30m-t?
mert akkor az durvább buff mint a monk[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz -FreaK- #74685 üzenetére
Nem fogok érte sírni...hisz a bónosza a songokunak bőven kárpótol...mármint, hogy egyáltalán használni fogom tudni együtt a két setet...
Kérdés inkább az, hogy annál pl mi lesz a 6os bónusz...
Illetve RoTS mennyire lesz életképes a Bracerrel...de nagyon szimpi eddig...aszhem jó dbig Monk only leszek...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #72412 üzenetére
A ritka itemek drop esélyét megemelik a patch bevezetésekor. Vagy S2 induláskor. Nem lesz már olyan ritka a Furnace, meg talán az immunitásos amulettek se.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sheol
aktív tag
válasz -FreaK- #72412 üzenetére
Csak, ha 2h Mace kerülne be, akkor csökenne direktben a furnace esési esélye.
Ha a Kadalázást is belevesszük, akkor ott csökkenne valóban.Edge-et természetesen nagyon fogjuk utálni, ha ilyen galádságot követ el!
mikromanus: Köszönjük kiskakas, az ancient verzióról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz -FreaK- #67154 üzenetére
Igen solo unity-vel. Konkrétan kevés volt a dps-em, vagy nem tudom (elemental elit pedig 2M felett van erősen). Egyszer sem haltam, még közel sem kerültem hozzá, talán egyszer jött be a cheat death összesen. Gyakorlatilag végigrohantam a pályán és alig ment a csík. 7-8 percig tök nagy hátrányban voltam, de a végén jött kétszer is 3 pakk egyszerre, így sikerült majdnem megcsinálni. Max 30 sec egy elitpakk de mégsem volt elég időm, a végén meg perendi-t kapok, amit könnyű megölni, csak idő... nem értem miért nem sikerült a 32, hiszen a barbárral sokkal lassabban haladtam és elsőre simán meglett.
Ha a barbárra esne egy leo crown, szerintem a 33-at is meg tudnám csinálni ugrálósan. Az IK+EQ szett azért nem túl jó együtt, mert nincs maximus fire chain, ami rengeteget sebez, viszont a barbárok folyamatosan ott vannak és nagyon sokat hozzátesznek, pláne a boss killhez. Igazából két ugrálós verziót is próbáltam barbival:
1. Maximus, full EQ szett, Cinder, Unity + Soj + war cry futós öv, skillek: EQ, leap, war cry, ground stomp, wotb, cota, ezzel az volt a baj, hogy amikor nem volt aktív a cota, cooldownon volt a leap és az eq, plusz démon sem summolt, akkor nem tudtam sebezni, valamint zárt pályákon, ahol szét kell ütni az ajtót, ott gáz van
2. EQ+IK, unity, rorg, war cry öv: skillek ugyanazok. Itt nem volt gond a folyamatos sebzéssel, viszont a rorg miatt buktam 29% elit és 19% fire dmg-et, ami bizony az eliteknél meglátszott.Megoldás lehetne a war cry öv kivétele és a helyére IK öv, így lenne maximus, de kellene sprint, tehát elbuknám vagy a war cry-t, vagy a ground stomp-ot. (ground stomp két okból van bent: 1. 3 sec terület stun, ez nagyon hasznos tud lenni szerintem, pláne a leap death from above-al együtt, a sima lényeket gyakorlatilag perma stunolom, a cc-s gemmel pedig a dps is nő, 2. az összerántós rúnával nagyon jól lehet tömöríteni az állományt) Jó lenne egy még spartan bracer, ami stunra ad dmg reduction-t, ezzel gyakorlatilag meg is lenne a 33, talán a 34 is. Cold buildet nem próbáltam még, de megvan hozzá minden, viszont dps-ben szerintem gyenge lenne (a cota fire rúnával nagyon erős sebzést tol, de a cold gyakorlatilag semmit nem ad, így kiesne nagyon sok dps, persze jönne helyére rengeteg cc, de a cc nem sebez), de ki kell próbálni.
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #66119 üzenetére
Lejárt a zene/album a háttérben, azt kinyomtam. ott van a past broadcast résznél azért... Aztán utána nyomtunk párcsapat runt. 2-3 fös scapattal. Meglett a GR lvl 30 2 playerben. Hármasban majdnem meglett a 34 is, csak messze a lejárótól fogtuk ki a genya pakkot (duplát persze). A DH és WD OP. Tuti ezért ment olyan jól. Sok volt a nyalóka az ellen feje felett.
-
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #65618 üzenetére
(#65618) -FreaK- + (#65615) Cray Tyler
Én is így vagyok vele, de azért többen felvetették ezt a céltalanságot, vagy hogy "Nincs endgame" (bár ezen nem igazán tudtam mit értenek). Jól elvoltam én a végtelenített normál verzióval is. Eleinte sok-sok, végefele patch előtt "csak" napi néhány run.
Így pont jó volt nekem, hogy pár nap eltéréssel jött a season. Ha egyszerre jön a patch és a season, akkor kicsit dilemma lett volna mihez kezdjek hirtelen. Én jól elvoltam a karaktereimmel és a kisérletezgetéseimmel. Azt' jön egy újonc és lenooboz, mert nem T6 GR 40-es buildeket nyomok.
(egyébként GR40-et EU+US régióban összesen 1-3 ember érte el a DH-n kívül kasztonként. DH-val vagy 140)Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #65542 üzenetére
Sojon van elemi dam + elit dam. A plebsz (white) nem szokott akkora vezélyt jelenteni, mint az elit. A SoJ a maga max 20+30% damjával szerintem igen jó lehetőség. A jelen helyzetedben ha jól számolom 12,4% damot jelent a tűztámadásaidra a fire affix. Ezalatt nem nagyon éri meg váltani akkor se ha az elemi damot nem nézed.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #65539 üzenetére
Mindegy a háromból (socket, chc, chd) melyik jön ki. A chc és a chd is jó tud lenni. A "hiányzót" (socket, vagy ha socket az alap, akkor chc vagy chd) rá lehet nyomni enchanttal. Cska ha az AS érdektelen számodra, akkor vagy picit meglőve. Bár azt is lecserélheted socketre, de ha AS nem nagyon kell a buildedbe, akkor a LoH még kevésbé.
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #65460 üzenetére
Elsőre egy rrog. Stat-as-chd-log. Nem is rossz. Bár belegondolva nem biztos hogy dexes lett. Most késő délutánig aggódhatok.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #65216 üzenetére
2 gemben biztos voltam már jó ideje, de a 3.-on sokat filóztam és kísérleteztem + nézegettem a leaderboardot ki mit használ, míg végül ez a 3 gem ami tuti wiznek:
1. Bane of the Powerful
Base effect: Gain 20% increased damage for 25 seconds after killing an elite pack.
Increase rank grants: +1 second buff duration.
Rank 25 unlocks: 15% Increased Damage to Elites.
2. Zei’s Stone of Vengeance
Base Effect: Damage you deal is increased by 4% for every 10 yards between you and the enemy hit.
Maximum 20% increase at 50 yards.
Upgrade rank grants: +0.05% damage +0.25 maximum distance in yards.
Rank 25 unlocks: 20% chance on hit to Stun the enemy for 1 second.
3. Gem of Efficacious Toxin
Base Effect: Poison all enemies hit for 2000% weapon damage over 10 seconds.
Upgrade rank grants: +50% weapon damage over 10 seconds.
Rank 25 unlocks: All enemies you poison take 10% increased damage from all sources.a 3. gem lehet még a moratorium ha védelemre mész vagy a játékstílusodtól függően a bane of the trapped.
Mivel én többnyire messziről operálok blizzard+hydra ezért a 15yardos aurának úgyse venném hasznát.tanács: Zei stone miatt érdemes betenni a strongarm bracit, mert a stunra proccol.
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #65016 üzenetére
A "placeholder" az tipikusan az a skill, amire ránézel és belédhasít, hoyg "ez meg minek?"
A shock pulse-ra gondoltam.
Ha gyakran halsz, akkor inkább vita mint fire dam. Van egy minimumszint, ami jó ha megvan life-ból. MIvel nincs 30 dam reductzion a wizardon, így az a 261k lehet már a kényelmi szint alatt van. A twister azért is jó lehet, mert ahoz nem kell egy helyben megállnod, de jól sebez. Ha könnyen lecsapnak, akkor nem opció a chanelinges skill (arcane torrent, ray of frost, disi, stb). Legalábbis szerintem.edit:
- a csizma meteoros (nem használod): még egy haszontalan affix
- cain csak AS-t ad. Inkább olyan szet kellene, ami védelmetz, avgy rcr-cdr-t ad (bár a cd néálad nem gond).
- vállas nem set, így nem adhat bónust a 4 primary felett. Egy ashera, vagy crimosn jobb lehet. Esetleg a kis tűzre töltő ring helyet RRoG, vagy unity. Már "csak" találni kell valameliyket (unityből kettőt is ha egy sincs)
A belt is esetleg váltható. Az AS-t én veszettül haszontalannak szoktam érezni. Jó lehet a goldwrap (iszonyat sok extra armor), vagy egy harrington (GR-re nem jó,d e amúgy dupla sebzések). Ha öv is belemehet a változásba, akkor akár egy blackthorn is akár jó lehet. Vagy mindentől függetlenül majd egy firebird set. Vag ytalrasha[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz -FreaK- #64997 üzenetére
6M toughness 261k hp? Ez nagyon nagyon sovány. Az én eddig 1 riftet és 1 bounty-t futott wizardom semmi droppal buff nélkül 9.7M toughness 600k hp és T2-n simán halad, pedig eddig riften és bountyn sem töltött negyed óránál többet, csak a kovácsnál craftoltam neki pár cuccot, még a skilleket sem adtam rá rendesen, csak próbálgattam: [link]
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #64997 üzenetére
- Rakj ki egy skillt és helyezz el egy teleportot. Az sok helyzetből ki tud húzni.
- A fos setet cseréld le használhatóra! Ha nem bírod a strapát, akkor inkább már Asherát használj! Ha íg yis omlós, akkor esetleg az andy+vállast is cserélheted Aughildre. Ha még setes ringed is lesz, akkor a két set már nagyon sok extrát ad. Addig "csak" 100 all res és némi melee-ranged dam csökkentés.
- Opcionálisan szedd ki a placeholder (ingyen) skillt és rakj be egy familiart pluszba az extra damért!
Egyébként meg ha twisteres speckó fegyvered van, akkor miért nem azt használod? Ennyire rossz lenne a tüzes rúnája?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #64945 üzenetére
Van ott még pár érdekes:
Class and Item Changes
There may be a supporting piece for the new Crusader Set in the future.
The Cold element on Crusader skills is probably getting phased out to focus on 4 elements.
Firebird's will get the Crit Damage and Crit Chance rolled into its effect, so it doesn't either deal a ton of damage or hardly any (hotfix).
DHs being multiple Greater Rift levels above other classes is being regarded as a "slight problem". To the devs, the issue isn't just their damage but their sustain, how they can avoid most damage and that their Sentries can't die.
Control over pets is an issue which is hard to fix. Currently they hit the closest target, which is the least server-intensive way to deal with pathfinding.
The Crusader's Archers might have their collision removed in the future.
The Invoker Set will probably stay the way it is now, as the team is focusing on making new Sets.
The Jade Set does not consume the Toxin Gem, and that's intended.
The WD's Horrify was quite "overbudgeted", being much stronger than similar skills for other classes, and that is why it was nerfed.
The Firestarter "ninja nerf" some people think happened might only be related to the fact that procs can no longer proc other procs (dat proc-ception!).Miscellaneous
Thunderstorm and Jailer deal damage instantly because ranged classes need to take damage or they could just avoid those affixes entirely and have very low Toughness and just pure Damage.
Greater Rift reward structure is being closely monitored, and constantly discussed by the devs.
There will be a Monk build featured on the next Play Your Way stream.
They're working to fix a bug with Rift density right now, and will keep a close eye on density feedback afterwards.
There will be no new rewards for reaching a high position on the Leaderboards - only bragging rights.Ennyit a jade + toxin gemről... veszem is ki.
Dh-s részt nem értem, át fogják dolgozni a sentryket?Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Lézerparaszt
őstag
válasz -FreaK- #64125 üzenetére
Én mindenképp maradok, csak akkor gondolkodnék el rajta ha season only karaktereket raknának be, pl egy nekrót. De egyébként szerintem sincs értelme. Így is hallgathatom majd a sok ismerőst hogy haver de kemény vagyok, már 55 ezredik vagyok ladderen, az az EU top öcsém gyere farmoljunk bla bla bla.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
SQX_Barto
addikt
válasz -FreaK- #64125 üzenetére
Én nem hiszem, hogy indítok Season karit, ennyire már nem érdekel a játék...
Az achievementeket gyűjtögetem, de már a Seasonhoz nincs humorom...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Reinhardt
őstag
válasz -FreaK- #64049 üzenetére
Skillezés ott van a videó leírásában (természetesen a skillek 2.1-es megfelelői, de ha minden igaz csak az arcane torrent más).
Mirrorball jó lehetne, de akkor sok + fire dmg-t bukik az ember. Így lehet 3 a 4-ből (andariel/magefist/cinder és a kötelező firebird eye), mirrorballt használva meg csak 1, vagy bukod a 6-is bónuszt. Kétkezest meg használjon mikro -
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #62591 üzenetére
Mi értelme van a mostani karikat vinni?
Nem erről szól a játék. Egyszerűen jó muri a season. Kis újrakezdés, meg friss levegő. A patchre is várok nagyon, meg a seasonra is. Nem is tudom mi legyek. Szerintem ha egyszerre jön kis, akkor megyek picit "versenyezni". a normál éles régió megvár...[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz -FreaK- #62225 üzenetére
buffota monknak buffota monknak buffota monknak
Jó lesz ez.. valszeg eldobom a palmot, és vissza lehet állni a régi RoS előtti sima FoT + behúzós + sweeping windes monkra. Lesz spiritje, a songoku szett miatt fog sebezni daiboval, hát annyi hogy amit eddig elvitt a palm azt most végig kell verekedni a csapatnak.. +2-3 mp mondjuk.. sebaj.<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #62225 üzenetére
Úgy látom menni fog ezzel a 75 Spirites harang spam is. reegenek dupla, ütésre termelés +50%. A max spirit meg felezve. Azért picit nevetséges. Van 5-6 spirit regen skillje és rúnája, amiből max 4 eddig is elég volt majdnem mindenre. Meg 4 helyett 14 spirit/ütések Breath of Heaven aktiválásonként? Ez azért vicces. Eh, lassan ez is casual kaszt lesz. Kereshetek megint mást ami klicsit összetettebb
Értem hogy nulla "áldozattal" nem megy a legnagyobb költségű skill,d e ez már túlzás. Sírás = duplázzunk mindent. Kösz a kreativitást Blizz!edit: de legalább a harang damot helyrerakták. Mondjuk csak egy rúnát említenek. Elvileg a többinek is többnek kellene lennie valamivel ha az alap növekszik...
[ Szerkesztve ]
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #61722 üzenetére
Remek? Ja remek hogy 5 mp-ig kell ácsorogni, míg az átlag sebzésed eléri a jelenlegi (!) live sebzésed.
Teljesen normális 5 secig álldogálni T6-on a thunderstorm, desecrator, knockbackelő fallen angel pack társaságában. Mert ha megmozdulsz az kapásból -30%dam. Pontosan azt csinálták amitől féltem, de hát kellett valamit kitalálni, túl OP-ok voltak a channelling spellek (NEM).A lesser rift ötlete meg egy cinikus kifakadás egy sorstárstól kínjában, nyilván nem lesz ilyen.
Reinhardt: szerintem biztos hogy wizard only lesz a wizard passive (és mindegyik)
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #61687 üzenetére
egyelore tesztelek, a firebird cipo set miatt van bent, de gondolkodok, hogy megeri e, hogy bukom az ice climbers bonusat. a familiar helyett ertelem szeruleg magasabb szinten pl stunos slow time mehet, ez a T3 pusztito build, 2.3m ingame fire dammal (amire meg jon a 26% wave es 50% elite dam). magefistre kene a CHD, juliara meg a CHC az AS helyett, a firebirdre meg a wave bonus nem artana. sojra szinten mehetne AS helyett CHC de meg nem akartam rollolni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #61611 üzenetére
Kezdetnek egy Rorg + aughild set nem ártana. Ha T4 fölé akarsz menni akkor kötelező szvsz.
Fegyverként még jó lehet a slorak helyett egy thunderfury, orpheus vagy esetleg silaria is.Skillekben próbáld ki hogy az electrocute helyett raksz be még valami értelmes support skillt, anomaly helyett meg astral presece-et. Familiarnak arcanot és úgy már a Kredes-szel reaperrel nem lehet gond hogy folyamatosan disintegrate-ezz.
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #61611 üzenetére
10% fire damos andariel. Huhh, Ez már "hot" .
Valami hasznos setet is craftolhatnál. A cainból a hármas bónusz azért nem olyan nagyon kiemelt fontosságú. Esetleg övben kipróbálhatsz egy goldwrapot ha esik. DPS-ben kicsit kevesebb, de ha már ilyen chested van, akkor jó kis védelmet adhat.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #61400 üzenetére
Annó tesztelgettem az APOC-ot disintegrate-tel, de gyakorlatilag semmit nem számított, kb másodpercre ugyanannyi ideig tudtam channellelni (jajj). Szerintem sokkal jobb, az ap/sec + reaper bracer.
+4 ap/sec és a bracer elég volt hogy szinte soha ne fogyjak ki belőle T6-on se.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #61298 üzenetére
Vidó nem tudom volte, de elemzés már igen:
Legendary Drop Rate Modifiers Analysis - Rifting versus Non-Rifting, Equation Basis, and Magic Find ImplicationsPErsze azóta lehet volt már 1-2 módosulás...
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #61309 üzenetére
Nekem ez nem gyerebe, mivel archon vagyok az a jelenleg 18 másodperc amit archonon kívül töltök ne kelljen már kiteolni azt nem szeretem és ha már lehet akkor partinak is hasznos skillt viszek, ez a frost nova bone chill(jobbklikk) azzal rádurrantok mobokra így 33%-al több damot kapnak be és küldöm az arcukba a twistert(balklikk), sztem ez eléggé hatékony. Bár 2.1-re még lejjebb fogom vinni a CD-t ez a terv, mert archon formban az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #60825 üzenetére
Fegyvert Kadalázni elég reménytelen vállalkozás sajnos...
Nekem első héten kiesett a slorak amit azóta is használok, és aköré építettem a karit.
Több mit 100 óra munkával, ritka itemekkel T6 úgy ahogy megy (és a fórumokat elnézve a többi chanelling spelles buildnél is kb ez a max amit ki lehet hozni). Erre most használhatatlanná nerfelik, miközben az MM ami hasonló cuccokban eddig is hatékonyabb volt, kap egy durva buffot. T5ön legalább sokféle wizard buildet lehetett eddig látni, most már ott is csak az archon és az MM marad. De miért? Erre senki nem tudott eddig választ adni és a kékek is csak terelnek.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #60814 üzenetére
Regennel és APoC-kal lehet valamennyire kezelni. Nem is az a gond, hogy tartsd a sugarat, hanem hogy ha kiütnek a csizmádból, akkor utána kezdheted előről, az meg egyszeri nagy költség. Általánosságban a legjobb erőforrás kímélő megoldás a chanelling skilleknél a lassú nagy fegyver. Nagyot hasít és kevesebb az "ütés", így olcsóbb. Csak ezt a többség nem szereti. Papíron nem olyan nagy a sebzés, meg valamivel kevesebb plusz jön egy itemről mint kettőről. A cd-s és drága skilleknél viszont még jó source-fegyver kombóhoz viszonyítva is van kb +15-20% sebzés/*ütés előnye a kétkezesnek. Ha abba kell hagyni a hegesztést és újra kell kezdeni és ez drága abban persze a nagy fegyver se segít.
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #60812 üzenetére
Megveted a lábad, shift+balgomb lenyomva és végigvág a lézer a terepen amerre irányítod. Passzív is van a komoly és nem futkosó wizardhoz.
Kicsit több haszna lesz a védelemnek és a rcr-nek. Az biztos, hogy macerásabb lesz a csak spender skillekkel nyomulni. Ez is avolt a terv eleinte.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz -FreaK- #57954 üzenetére
szvsz a Gesture of Orpheus sokkal jobb mint a Slorak (mindkettőből van közel-max rollosom), ugyanis az előbbi az összes arcane skilledre ad bónuszt, nem csak a disint-re. Pláne ha beteszel egy slow time-ot a buildedbe ^^ (próbáltam illusionist-es slowtime-os orpheus buildet és nagyon (!) fun volt )