Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz -FreaK- #65016 üzenetére

    A "placeholder" az tipikusan az a skill, amire ránézel és belédhasít, hoyg "ez meg minek?" :DD
    A shock pulse-ra gondoltam.
    Ha gyakran halsz, akkor inkább vita mint fire dam. Van egy minimumszint, ami jó ha megvan life-ból. MIvel nincs 30 dam reductzion a wizardon, így az a 261k lehet már a kényelmi szint alatt van. A twister azért is jó lehet, mert ahoz nem kell egy helyben megállnod, de jól sebez. Ha könnyen lecsapnak, akkor nem opció a chanelinges skill (arcane torrent, ray of frost, disi, stb). Legalábbis szerintem.

    edit:
    - a csizma meteoros (nem használod): még egy haszontalan affix
    - cain csak AS-t ad. Inkább olyan szet kellene, ami védelmetz, avgy rcr-cdr-t ad (bár a cd néálad nem gond).
    - vállas nem set, így nem adhat bónust a 4 primary felett. Egy ashera, vagy crimosn jobb lehet. Esetleg a kis tűzre töltő ring helyet RRoG, vagy unity. Már "csak" találni kell valameliyket (unityből kettőt is ha egy sincs)
    A belt is esetleg váltható. Az AS-t én veszettül haszontalannak szoktam érezni. Jó lehet a goldwrap (iszonyat sok extra armor), vagy egy harrington (GR-re nem jó,d e amúgy dupla sebzések). Ha öv is belemehet a változásba, akkor akár egy blackthorn is akár jó lehet. Vagy mindentől függetlenül majd egy firebird set. Vag ytalrasha ;)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák