Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz diegho #67047 üzenetére
Sokan segítenek szívesen a ph klánban.
Bármikor ha kellett segítség, találtam valakit itt. A lehetőségeimhez képest én is próbáltam persze.
Szerintem sokkal jobb csapatban játszani. Ha más nincs akár publikban is. De ismerősökkel még jobb.
ZeroSoul azért szavadon fognálak egy-két ritka op itemmel[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ZeroSoul
tag
válasz diegho #67047 üzenetére
Bármelyikkel adok én szinte bármit ha erről van szó. Majd kiesik még egyszer.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
ZeroSoul
tag
válasz diegho #67044 üzenetére
Miért érzem úgy, hogy veszekedést próbálsz szítani? Meg most komolyan érezzem kellemetlenül magam hogy esik ez-az? A DH-m elég használható állapotban van, monkra 2 itemen kéne kicsit más roll. max 3 ra. De még mindíg nem értem. De inkább elismerem hogy a te e-péniszed a nagyobb, legyél boldog vele, nem célom leállni kakaskodni mert ez nekem csak egy game.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
rongyi
aktív tag
válasz tibee77 #67036 üzenetére
Passzívból a thorn-os helyett tedd az indestructible-t, sok esetben megvéd. Ha van egy jó kettő kezes fegyvered, akkor mehet a heavenly strenght fervor helyett. Itemek közül a reaper wraps ajánlott a wrath problémák miatt. Illetve ha kiesik a phalanx-os pajzs akkor a lord commander passzívot tedd be a rightoenuss helyett.
-
ZeroSoul
tag
válasz diegho #67035 üzenetére
Azért ezt a "semmilyen geares crusader"-t kikérem magamnak . A másik meg az, hogy szerintem mindenkinek az esik ami nem kell neki, hiába "OMFG" az másnak vagy sem. Amúgy meg akkor tessék velem többet riftelni, szívesebben adom oda másnak a cuccokat minthogy csak az n+1 edik soul legyen belőle. Lásd a tegnapi 4 FD-t, 4 Won Kimet stb...
-
SQX_Barto
addikt
válasz Thrawn #67038 üzenetére
Anno Jasmine-nal (DH) kezdtem. Utána mindenből lett egy. Aztán sok nekiállt porosodni. Most DH-val akarom befejezni, ami egy jó kis körforgás, HC-re meg a RoS új karaktere szintén szimpi nekem. Sokféle nekem nem érdemes szakadnom, mert nem vagyok szerencsés a loottal. Soha semmi karimnak nem lett teljes szett semmiből SoJ és más BiS itemek alig vagy egyáltalán nem. A meglévő Marudereket mind kaptam (amit ezúton is köszönök!) HC-n az Akkhan set a kivétel de az is főleg Kadala volt. HC-n esett egy Krider de azt odaadtam _öcsisajtnak (azóta kukázta ) T6 amit sokan lazán visznek nekem mindig távoli cél volt, talán a petes Wd-m volt rajta úgyahogy életképes. Persze lehet mondani, hogy p300 alatti SC és p200 alatti HC még kevés, de tavaly decemberi megvételhez viszonyítva nem kevés. És később már vissza fogom venni a játékot, szóval még lassabban fogok haladni. Ezért nem kell már több kari.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Kobe
veterán
ööö.....tudom, tudom, a drop random, de....állítottak megint valamit a serveren ? 3 napja 1 legendary sem esett, 1 db legend plan volt a termés. Rift/bounty, mindegy melyik...előtte olyan 2 kör alatt 3-4 db garantált volt...de pl sárgából sem esik semmi, legtöbbször az elit 1 kupac aranyat meg 1 db sárgát xarik, azt annyi
-
Thrawn
félisten
-
SQX_Barto
addikt
Csináltam egy jó hellfire amulettet DH-mnak, csak még tekerni kell rá egy chc vagy chdt amelyik nincs (Socket dex, chc vagy chd cull of the weak passzív). Első amu volt dhnak wiznek három is volt amik mentek a kukába. De a gépem megint megadta magát. Vagy az LCD vagy a VGA (utóbbi nemrég lett cserélve még a fél év gari sem járt le)
Egyébként megint takarítottam, maradt a HC crusi meg az SC DH. Nincs kedvem már több karakterre farmolni. Ezekből megpróbálom majd kihozni amit tudok. Crusinal perma Akarat a cél DH meg ügye cold Maruder. (már csak a fél szett hiányzik meg minden más ) Pár dolog most változni fog az életemben kicsit később veszek majd új laptopot.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
tibee77
őstag
WD mellett inditottam egy mäsik karaktert is, mert regota szerettem volna egy crusadert.A legtöbb cucca meg a wd-vel esett, igy jo päron ät kellett rollolni az int-et str-re de mivel a thorn dmg-re akartam rämenni igy nincs mäs välasztäsom, mint värni amig esnek ugyanezek a cuccok jobb rollal.Egyenlöre t2-n nyomulok vele de nem az igazi.Eleg jol ällja a sarat (furcsa is a wd utän, hogy benn ällhatok a tömegben ugy hogy nem halok meg ) de a sebzese nagyon gyenguska.Vagyis egy örökke valosäg mig lenyomok egy rift-et.Tudnätok nehäny tanäcsot adni, hogy mit kene a meglevön fejleszteni (gear tanäcsok) es hogy milyen skillekkel kene mennem?(passziv, aktiv) Elöre is köszi a segitseget. crusa
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
diegho
nagyúr
-
Edge
veterán
-
vhunor
őstag
Ha nem "vagyok ott" nem hiszem el. A napokban ráálltunk a 2 monkos riftekre, hogy gyorsabban felcuccoljuk őket, egy villámost meg egy sunwukósat. Tegnap lépnem kellett, haver még futott egy riftet és persze kiesett neki egy maxos Won Khim Lau. Dúltam-fúltam, hogy persze csakis akkor amikor nem vagyok. 2 óra múlva mentünk 2 riftet, és esett neki még 2 Won Khim...
Aztán ma Kadalánál vett 2h fegyót és a legelső egy Flying Dragon lett. Kilyukasztotta, rárakta a +10% damot, mondtam vigyük el egy gyors körre alvás előtt, hogy milyen a full sunwukóval. A boss után linkelem, hogy esett daibo, de a rajz alapján nem dragon. Erre mondja, hogy de ez az - esett neki még egy...
Mondjuk Sunwuko sisakot sokezer shardból se tudott kiszedni, azt én adtam neki, de akkoris wtf makker.
-
diegho
nagyúr
A Hydra wandot próbálta valaki? Ha egyet aktiválok is ugyanannyit tickel, mint amikor kettőt. Bugos netán?
-
tibee77
őstag
Grat, en is nemreg leptem ät ezt a küszöböt!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Peetr86
tag
"This is madness!"
-
-
DaveNo1
veterán
válasz Gorneck #67025 üzenetére
Pajzsnak a seasonal pajzs van betéve nekik, ami condemnek cd helyett wrath költséget ad, szóval ilyen trükk nincs. Wrath azért nem fogy amit te írtál, de teljesen lényegtelen, mert a papír ellenálló képesség miatt továbbra is halott a class gr40 fölött partyban.
Paci builddel el lehet soloban jutni odáig mint a több class, de partyban ez nem jó mert a knockback a tank által összefogott mobokat szétüti. Ha a pacikon sima stun effect lenne knockback helyett az elég sokat segítene.
You are not prepared.
-
Gorneck
legenda
válasz DaveNo1 #67019 üzenetére
Csak egy... A másik sztem az DMG bubus volt...mivel wrath-os law volt bent a condemn spam miatt...régebben láttam már ezt a videot...de season előtt érdemben nem foglalkoztam vele.
Szal a másik gearje a lényeg...és sztem még az akarat is CD csökkentésre volt belőve (Rally)...ééésss a pajzson se lennék meglepődve...Akarat's Awakening pl.
Mondjuk azt tom, hogy azóta volt nerf...de amúgy sztem nem rossz elgondolás...már a párosítás se...kezdek kikészülni a 1-2-3-4-lmb-rmb Monk zongorától...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
DaveNo1
veterán
válasz Gorneck #67018 üzenetére
Két crusader tolja felváltva a laws of hope-t ami egész partynak sebzés immunitást ad. Most néztem meg 8 másodperc, tehát megfelelő cdr van mindkettőnél akkor perma fenn tudják tartani a sebzés immunitást. Ez eléggé wtf, mert ez régen csak 3 másodperc volt.
You are not prepared.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #67013 üzenetére
Azt az amut tuti nem cserélném le stunosra...kb az egyetlen dolog ami meg tud őlni...epi/ft ide vagy oda. Én is arra gyúrok most...
Egyébként magas GR-en epiben is tud ám fájni a frozen...
(#67017) -FreaK-: Ami lényeg az lemaradt...ok, hogy bemákolták a végét...de ott a kulcs a másik Cruz lenne...nagyon érdekelne a gearje...de van 1-2 tippem.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz userxy #67012 üzenetére
Ice enm kell. A fagyi nem vészes. Epiben és serenityben a fagyasztás nem hat. Nélküle meg kb sosincs a karakter. A szikravédelem megvan, de gondolkodtam a nyugdíjazásán és egy stunos amu beüzemelésén. Az epi védelme felett van egy rakat stun és frozen, meg ott a forbidden palace ami folyamatosan lent lehet. (-55% dam). Ha kidob kadala egy stunra védelmet adó bracit,akkor az ezen felül még 8-60% védelem lehet rolltól és ellen számától függően.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #67011 üzenetére
Kell egy ice climbers és egy lightingos healelős amu es ezzel elég sok sebzest kizartal.
-
mikromanus
veterán
Csináltam egy tankos-cc effekjtres kis monkot. Még 1-2 kiegészítés lehet benne, de így is vicces. T6-on kb egyszer rezdült be az élet (rámzárt 4-5 sentry. Akkor se volt veszély). Nem nagyon jönnek ki a stunból és fagyból. Vicces, de soloban nem igazán tesztelhető az ereje. Majd levadászok valami tesztkörnyezetet (társakat magasabb grre)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Chiller
őstag
válasz mikromanus #67008 üzenetére
Ó nem vagy egyedül... ezek a ninjabuffok/nerfek a legutálatosabbak... többek között.
-
DaveNo1
veterán
válasz mikromanus #67005 üzenetére
A 65% bőven elég, a chain stunt meg tudom biztosítani saját erőből. Elég durva GR38-on minden fosban benne állva sem sebződtem...szerintem 40+ban sem lenne más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
mikromanus
veterán
Volt valami akció szeptember 28-íg vagy szeptember végéig. Nem tudom minden diablós megkapta-e, vagy az is akinek bármilyen bnet accountja van, de addig ingyenes a wow. Utána max az ingyenes ami "starteres tartalom": Ha van ilyen. Néztem wow-os videókat, de nekem ez már picit régi. Akkor inkább már az Archeage. Az se mai fejlesztés, de sokkal emészthetőbb. Csak ott meg alultervezték a szervereket és nehéz bejutni. De "ingyenes".
-
mikromanus
veterán
válasz DaveNo1 #66997 üzenetére
Ezt a barcit már mennyiszer betörtem. Tuti változitt, mert én is agyaltam rajta. Aztán láttam valami irreális belső cd-t a diablohubon (30, vagy 60 sec) és kivágtam a lomot a francba. Erre most meg jó és nincs cdje. Tuti nem mást néztem régen... Gonosz kis "ninjabuff": gyorsan kadalázok is egyet én is.
Itt egy kis kitesztelt bővebb infó a legendary affixről:
Ancient Parthan DefendersMondjuk leírás alapján 25 yardig hat, a details szerint 10-20.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit off kérdésem van: Mióta megjelent ez az új B.Net starter itt a gépemen, és abból kell indítanom a D3-at, azóta izgat a fölötte lévő WoW. (soha nem játszottam még vele). Ha rámegyek, írja, hogy installáljam bátran, 22 Gb. Nade mi történik, ha installálom? Fogok tudni játszani vele? Vagy ahhoz kell külön előfizetés? (emlékeimben az van, hogy ez volt az első játék, ami fix havi dijas volt, csak akkor játszhattál vele). Mer azért nem töltenék le 22 gigát, hogy aztán elakadjak a user/pw képernyőn. (Bnet accom van, hisz D3-al aktivan játszok).Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest