Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Gyerekek az új gauntlet valami irdatlan jó lett
És egy pc-n is lehet 4 en tolni[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
ReFleXx
addikt
válasz vhunor #67248 üzenetére
Atdolgoztak a trialt és kisebb kulcsot ad, hiaba jutsz olyan magasra alatta.
swartz egyik dolog a gem upgrade ami igy belassul, megall, a masik meg hogy a mostani leaderboarddal az fog történni, hogy aki p2.1.1 előtt betárolt rengetek magas GR kulcsot (értsd mondjuk 48+) annak van esélye feljebb jutni, aki nem annak meg kb semmi, de ugy a topban nem varhato mar semmi valtozas.szoval lehet hagyom a GR-t, helyette keywarden meg über még talán annak van értelme, mert egy használható amut nem tudtam eddig kraftolni a 30bol.
egyebkent megy a siras a battlenet forumokon, szoval lehet ezen meg valtoztatnak, illetve hogy igy szezon közepen behoznak egy ilyen valtoztatast az is no comment...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
DjDanee87
addikt
válasz vhunor #67293 üzenetére
Hát akkor rossz sorozatot fogtál ki, nekem a tegnapról direkt a patch miatt elraktározott 500 shardomból ez lett:
Amúgy utóbbi időben (kb 1 hétben) felírtam mindig hogy mennyi shardból mit kaptam. Most a patchig 13880 elköltött shrdot jegyeztem fel és ebből 47 legend esett ami azt jelenti kb minden 300. shard elköltése adott 1 legendet a régi rendszerben. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a patch után, ha elérem megint a 10k+ számot.
[ Szerkesztve ]
-
khirill
aktív tag
a gobbók is mások lettek... már nyitva a portál és úgy kell szitává lőni a kis genyót... amit amúgy a térkép is jelez... borulok eléd 2.1.1
ratabyzou
-
vhunor
őstag
1200 shard sisakra (most 25-be kerül egy), 0 legendary. Jól megnövelték az esélyét annak, hogy kevesebb sárga kristályt kapjak .
-
-
Tom5
addikt
Hétfőn egyik haverom vett egy Diablo 3-at innen. Saját paypallal fizette ki. Megjött a kód és ezt megkapta egy másik haverunk. Ami szépen működött is ma reggelig mikor is kapott egy ilyen mailt:
There is a payment issue with a product gifted to you by a friend.
Product: Diablo® III
Because the payment did not complete, Diablo® III has been removed from your Battle.net account.
You can purchase a new Diablo® III in the Battle.net Shop: https://battle.net/shop/.
f you need assistance with the purchase process, contact Customer Support: https://battle.net/support/help/
If this digital product was purchased at a site other than the Battle.net Shop (https://battle.net/shop/), please forward the website's information to fraud.support@blizzard.com.A szöveget értem, csak azt nem értem mi lehet a bajuk?
A játék visszaváltott starterre....ötletek?
-
Muton
addikt
nekem most a kis gagyi felment t5-re, aughild és blackthrone cuccokkal, két gyenge gemmel. ha esne frostburn és javítanám a craftokat, akkor t6 is meglenne (bár szenvedősen lehet, h most is meg van).
viszont ahogy néztem, a rimeheart 1h sword sokat dobna rajta.
persze messze elmaradna a cold a fire ágtól, de arra jó lenne, hogy bountyzak, vagy rifteljek, mert a helyzet az, hogy a dh-t már qrvára unom, a fire wiz meg nem tetszikszóval jó a cold is, csak nem top karakternek. amúgy a blizzard is fogja a mobokat, ha nincs ugrálós barbi, akkor ez is jó lehet supportnak
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Ghostface
senior tag
A Sunwuko kettes set bónusza az csak daibora vonatkozik vagy staffra is? Találtam egy staffot ami jobb lenne mint a daibom, de ha arra nem érvénye a set bónusz akkor nem ütök rá lyukat feleslegesen...
PSN: Nifty_Ghostface
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #67265 üzenetére
ezt most te tapasztalod vagy van róla topik vagy mivan?
Majd este megnézem én is, remélem nem változott, a meteort utálom.
Patch notesban csak az van, hogy csak a skill tooltipjét változtatták, eddig ugyanis nem volt odaírva hogy fire sebzés.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
DjDanee87
addikt
válasz granini #67273 üzenetére
Sapkából nem jobb az a sima legend ami csökkenti a breath of heaven cd-jét jelentősen?
(#67276) sto1911: nem lehet ilyesmit csinálni. Szépen lassan fejlesztgeted a kavicsokat és lehet nem tűnik soknak 1-1 upgrade, de ha összehasonlítod a level 0s gemet egy 40essel azért van különbség. Csak addig el is kell jutni
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz DjDanee87 #67272 üzenetére
Ugy ertettem, hogy a rift vegen leolom a guardiant, megjelenik a csaj, ahol lehet a rift kovet ill. a gemet upgradeelni. Ha itta a gemet valasztom, akkor nekem ad 3 lehetoseget, de ha olyan gemem van, amit nem szeretnek most upgradeelni, akkor ha kihagyom, akkor kovetkezo riftnel 3+3 lehetosegem lesz-e.
Mert ahogy elneztem tegnap egy 30% barmilyen tulajdonsagnal egy upgrade fel %-ot ad hozza :S Az meg nem sok
-
khirill
aktív tag
válasz granini #67271 üzenetére
nem is szabad... szerintem minden fasza rollos tárgyat ami használhatónak tűnik meg kell tartani... (legalábbis a main-nek mindenképp...) pont sárpac írta, valamelyik nap, h hiába esik ki a wand of woh griftre már nem fasza... (legalábbis ha jól értettem erre utaltál.) oké én elhiszem, de azért jó lesz alapon megy a ládába és lefogadom, h ő is el tesz belőle egy jobb darabot... muszáj! 2.1 ilyen 2.3 meg egész más lesz
úgyis esik rengeteg szar...
ratabyzou
-
LLKobe
veterán
válasz granini #67273 üzenetére
Inna szet pont nem jó, mert csökkenti a sweeping wind spirit költségét 75-ről 70-re, ergo mikor ellövöd nem érvényesül a sunwoko szet robbanós bónusza.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
granini
őstag
válasz Sárpac #67270 üzenetére
Hi Lovacska
Hat ha holy ag akkor songoku szett + daibo (inna vagy flying) + 2 aughild + vagy inna szett alulra (ov csimma gatya) vagy Blacthorne ugyanez vagy ha makos vagy es esik akkor string of ears + ice + depth mint ahogy most az en monkomon latod. A skillsor tobbfele is lehet, en arra eskuszom amit most latsz.. annyi hogy epifani / serenity az vagy-vagy..Songokunal eleg a 3 darab, szerintem vallas + sapi + kesztyu a jobb es akkor barmilyen amuleted lehet..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
DjDanee87
addikt
válasz sto1911 #67260 üzenetére
Elég furcsa a kérdésed. Minél magasabb a greater rift szintje annal nagyobb esélyed van rá, hogy sikerül a gem upgrade. Gemed szintje + 10es GR esetén 100%. A GR végén ha sikerült időre megölni a guardiant is akkor lehetőséged van magasabb gr kulcsot választani a szellem csajnál gem upgrade helyett. Ha csak most kezdted a mókát és alacsonyak a gemjeid választhatod az upgrade funkciót, de ha majd nagyobbak lesznek úgyis a keystonet fogod választani, mert kelleni fog a magasabb szint, hogy sikerüljön az upgrade. Ha a gem upgrade helyett tovább mész magasabb szintre nem veszítesz semmit, mivel még ha túl nehéz is lesz, és nem sikerül a nagyobb szint időre a végén akkor is megkapod a 3 upgrade lehetőséged.
A tartalékolást nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz khirill #67262 üzenetére
Szerintem kb fenntarthato a nyersanyag keszlet.. attol fugg.. amikor eppen uj buildet / karkatert csinalsz akkor el lehet craftolni eleg sokat, mire minden a helyere kerul.. de aztan pl jatszol 1-2 hetet az adott karival, akkor eleg jol ossze lehet gyujteni mindent.. Amikor a DH-m meg a monkom csinaltam enis kb majdnem lenullaztam magam FS-bol meg a 2 masik materialbol.. aztan most hogy kiforrottak es mar csak "hasznalom" oket termelik a cuccot vissza.. most a CDR monknal megint koltottem, de en spec kb 5000 felett vagyok materialbol, egyedul a FS ment 100 ala, de mondjuk van 6 karakternyi mindenfele szarom "majd jo lesz valamire" alapon.. ha megszorulok akkor abbol bezuzok max.. Pl tegnap erosen elgondolkodtam hogy fogom a komplett (majdnem maxos) lighning monk szettem es bezuzom mert ugyse jo semmire es kilatasban sincs hogy javitjak.. aztan vegul nem tettem..
-
reimerm
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok se működik a másodpercenkénti gyógyulás?
Vagy ez régóta így van csak nekem nemtűnt fel? -
granini
őstag
Nem is ertettem miert van rajtad 3 Born es nulla Aughild
Mellesleg, onnantol hogy megvan a 75% cdr + porog a gogok gemm, kvazi elvileg tokmindegy mit pakolsz fel magadra.. marmint, feltetelezzuk hogy perma serenity.. akkor meg mindegy mennyi tovabbi tafnesz pakolunk fel magunkra elvileg.. te is meg en is booooven tulbiztositottuk magunkat szerintem..Nemtom mennyire fogom ujra megszoni ezt a support szerepet, de tulkeppen vicces ugy menni magas GR-t hogy nincs mitol tartani..
-
khirill
aktív tag
válasz granini #67261 üzenetére
terelgetek minket mint a bocikat a moo moo riftnél... azt akarják, h szépen kapkodjuk fel a szörnyek által eldobott cuccot... nyisd ki a ládát, fordítsd fel a hullát! az imperial mókát viszont csúnyán beszippantottam...
xantor:
ok... nekem nem sikerül... nem amerikánise vagy véletlen?hopp! valami történik![ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
granini
őstag
En is csinaltam nullCDR monkot (ismet) - par napja Pekk linkelte es kedvet kaptam hozza.. Egy sledge fist meg jol jonne majd a stun miatt, de amugy eleg jo. 76% CDR-t tudtam rarakni, es ehhez jon meg a gogok cdr, uh kb vegig Serenity.. elobb jar le a cooldown mit maga a 4 mp vedelem .. anyi hogy nagyon figyelni kell ra, es megszokni hogy 3.9 mp-enkent spammelni kell.. emellett persze van neki alap 40M tafnesz kb + epifani uh kb nem lehet leutni. Sajnos tegnap csak olyan GR32-ig tudtam tesztelni, ott nem serultem..
Lehetne meg varialni BoH meg egyebek, de igy is eleg jo support.. egyszeruen man nincs annyi slot a jo skilleknek..
(profilomnal meg lehet tekinteni, a faszi monk az..)Patch:
este meglatjuk mi lett.. WD-m nincs szal a pet buff nekem off. Viszont a shard koltseg emelese egyelore inkabb tunik negativumnak.. Rengeteg Riftet es GR-t megyunk, abbol csomo shard volt eddig, es valljuk be a Kadala altal dobott kek+sarga cuccok eleg jo nyersanyag forras volt eddig..A potion stack ha igaz az jo, eddig se ertettem miert nem 1000 a limit, plane h ugyan ki hasznal ma meg sima potit..
-
sto1911
veterán
A legendary gem upgradeeket nem lehet tartalekolni valahogy? Grift vegen mindenkepp erdemes elhasznalni? Tegnap sikerult eloszor kiprobalni, baromi jonak tunik.
-
vhunor
őstag
Király lett a pet buff. Se. Majd tesztelem, de úgy fest, a poison gem megmérgezi a peteket, és pl. a DH-nál nem is spawnol újra, ha mérgezetten halt meg. Ráadásul +10%-kal több sebzést is kapnak a monsterektől .
És a kötelező Let them die.
De legalább a hp potik 100 fölé stackelnek, ha már kikapcsolni nem lehet a felvételüket ha van legendary potid. Ezt is gondolom de rohadt nehéz lenne leprogramozni.
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
Idő előtt van szerver.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
vhunor
őstag
Monkkal kipróbáltam a Sledge Fist + Wyrdward + Zei's Stone of Vengeance + Lashing Tail kombót, és szanaszét stunolt mindent. Thunderfury + Wreath of Lightning + Sweeping Wind távolra csapkodó villámai is proccolják, bracernek felpattintottam egy Parthan Defendert, egész vicces volt. Gondolom gr30 felett nem életképes, de addig fun.
-
diegho
nagyúr
válasz DjDanee87 #67250 üzenetére
Nekem is ott van 7 flawless topaz, 2 napja csináltam 10-et (ennyire volt cucc) de 3.-ra beadta amit akartam, így megmaradt. Mondjuk mákom volt, mert jött bőven a 2 nap alatt gem, így nem leszek gondban. Mindenesetre hosszú távon ez egy jó lépés volt.
Ami a GR-t illeti én sosem erőltetem meg magam kulcs szedésnél. Solo-ban 25 környékére próbálok menni és onnan megyek fel, általában 29-re rak elsőre, utána 31-32-re. Azért így csinálom, mert a 25 körüli megvan 6-7 perc alatt és van drop, shard, legek, mati.
-
vhunor
őstag
Ezt a qrva 500-as shard limitet nem tudom még mindig megemégszteni. Killerjohn, ennek van valami engine/szerverterhelési oka (pl. ne spammeljen egyszerre sok ember el mondjuk 5-10k shardot), vagy szimplán idiotizmus?
+ most már tényleg simán el fog fogyni a veiled crystal, így is alig lehetett eleget gyártani belőle.
++ szép és jó, hogy a chargerek "hatótávját" csökkentették, de inkább a sebzést kéne, mert az nonszensz, hogy már egy semmire se jó gr27-ben (kis kavicsot húzva) belépek egy szobába, és takarásból, ahol még észrevenni sincs időm, oneshotol egy fehér mob 12m toughnessről.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Van pár ilyen comment a patch alatt, szegények:
"The cost to enchant jewelry has been reduced from a Flawless Imperial gem to an Imperial gem"
are u !@#$ing kidding me?? i just did all mine to flawless!!"
Én is gondolkoztam rajta, de végül nem alakítottam át.
-
Prof
addikt
válasz ReFleXx #67242 üzenetére
Detto, lvl40 fele nem sikerult trial-ozni, sokszor csak 39.. Igaz puggal, Osszeszokott csapat lehet tud41-42-t lol.
Soloban siman megvolt a 40 DH-val.Ergo ertelmetlen innentol GR-ezni gemek maradnak lvl46-48 szinten. Franc se fog 3-4 riftet menni hogy elerje a 45-os szintet.., plane ugy hogy ma is 100m futas 3 mob 100m futas 3 mob rift..
Az egesz leaderboard meg ertelmetlenebb innentol mint eddig volt. A blizzard megtartja topon az exploitereket.
-
schwartz
addikt
válasz ReFleXx #67242 üzenetére
Engem a gem upgrade-ek valahogy nem hoznak lazba. Amiket hasznalok 40 felettiek s azert a +3% dmg-ert vagy barmiert nem fogok 50es GR-ken sznvedni. Sokkal inkabb bosszanto, hogy a shardokbol toredek alapanyag jon s ujra niggerkent kell dolgozni ertuk.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
ReFleXx
addikt
Ezen a peccsen most jol felkurtam magam, ugy benerfeltek a trialt hogy 8-10 szinttel kisebbet ad, ergo meg annyi eselyem sincs gem upgradere mint eddig. most majd 5 riftet kell sorba bemakolni , amivel olyan szintre jutok hogy15% esely lesz az upgradere. ertelmetlen. sima riftben meg se loot se kihivas. aki nem spajzolt be az 50es greater kulcsokbol az most beszopta, leaderbordra eselye nincs mar kijutni... nemtom de ugy erzem a game halott lett szamomra...
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
schwartz
addikt
Soloban meg azzal is harmatos. (van, probaltam) Max akkor jossz ki jol ha bemakolsz valami iszomyat nagy mobsuruseget, kulonben az EA-FA nem hozza a papirformat. (a cluster es multishot sebzese mar elbol xar egykezessel + ezekre nincs szamottevo valtozas 4.15-os BP-al sem ami kompenzalna a gyenge weapon dmg-et). Partyban viszont szeretik ha viszem.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
DjDanee87
addikt
A mai utolsó 500 shardomat nem is költöttem el ma, majd holnap azzal indítok, hátha.
De ma félig nekem is szerencsém volt Kadalánál. 3600 shard után dobott végre monk songoku kesztyűt. Invokerből 4, Thunderből vagy mi a neve annak a setnek meg esett 3 kesztyű, sőt még 1 nagyon gyenge Tasker is mielőtt meglett a kívánt darab. Sajnos a roll nagyon gyenge lett, és cserélni kell majd később de legalább közelebb kerültem, hogy kipróbálhassam hogyan is működik a set (még kell helm vagy amulet).
Oh és sikerült megdönteni a saját rekordomat is [link]: kifogtam egy riftet ahol az egyik szinten csontvázak voltak + csontvázat idéző dögök.
[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
Nem nagyon van hova es ertelme annyi sok + fire skillt pakolni. A legnagyobb dmg-et a ballistics adja meg a raketak.
3 spenderrrel (CA/MS/EA) crossbow-val megvan altalaban a 12/24/24 vagy 13/24/37. Ijjal ez 14/29/54 30s alatt. A 4.15-os 14/36/100 csak egykezessel hozhato es meg akkor is harmatos ha a fejesen es csukan EA bonuszt stackelsz. Az altalad emlitett full fire setup meg papiron sem eletkepes Az Immolation Arrow-tol meg az Impale is nagyobb dmg-et visz be az Overpenetration vagy Ricocjet runakkal, az elemental bonusztol fuggetlenul. A Frost Arrow meg tomegben azt hozza amit kell. Oszlat.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
pluhi
tag
válasz proci985 #67231 üzenetére
Lényegtelen, mennyi az ár, ha az esélyt ugyanannyival növelték (5x). Hosszútávon nem lesz változás. Kétlem, hogy bárki elég nagy mintát vett volna eddig, hogy abból le lehetne vonni következtetést erre vonatkozóan. Mákos/peches szériák durvábbak lesznek így persze, emiatt nem biztos, hogy ez jó lépés volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Xantor #67230 üzenetére
eddig is kb 500-1000shardonkent jott egy legendary weap, tehat hacsak nem buffoltak majd negyszeresere a dropot akkor ez buko.
persze, t6 farm gyorsabb lett 2.1 ota, de nem ennyivel, fegyverbol meg 6 darabra eleg a full shard? az kicsit eros.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Kobe
veterán
elkezdtem seasonben egy crusadert, valaki tudna linkelni valami jó leírást a crusa buildekről ? érdekelne milyen irányba vigyem majd
-
TeeBee73
veterán
Ilyen peteket mikor dobnak a WD-nek?
Egyébként vicc volt a ma délután. Eddig x óra alatt csak a fejes esett ki a Firebirből, ma meg, mielőtt ledobott délután a szerver, jött az Offhand, meg a surranó is. Bounty alatt dőlt a leg meg a set. (Persze, 99% a kovácsnál landolt.)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
JSaN
addikt
A barbar radiatoros kalapacsan beszarok.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Ghostface
senior tag
A Sunwuko kettes set bónusza az csak daibora vonatkozik vagy staffra is? Találtam egy staffot ami jobb lenne mint a daibom, de ha arra nem érvénye a set bónusz akkor nem ütök rá lyukat feleslegesen...
PSN: Nifty_Ghostface
-
Drizzt
nagyúr
I am having fun staying poor.
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Szeretnék bejelentkezni az itteni topicba! Két WD-vel tolom multibox-szal.
Szerintetek jelenleg milyen elemental dmg-s build a legjobb Kukrihoz?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
pluhi
tag
Úgy tűnik Kadala nem lesz többé elsődleges kristályellátó. Mondjuk 8000 darabon ülök, szal nem gáz, de még a végén le kell hajolni pár sárgáért itt-ott. Amúgy elég soványka patch. Még jó, hogy nem Flawless Imperialban tartom az összes kövem...
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Na nekem most purcant ki a játék teljesen..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Valkűr
addikt
Na most akkor este nyolcig nem is lehet tolni a játékot?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
DaveNo1
veterán
Engem beengedett, de Battle.net Friend listemről mindenki eltűnt, ez wtf?
You are not prepared.
-
JSaN
addikt
válasz malacka87 #67200 üzenetére
Delelott siman toltam mindenfele problema es lag nelkul, aztan delbe elkovettem a hibat hogy kicsit kileptem, azota en se tudok vissza menni. Loginnal vannak valami problemak, csomo friiends meg most is bent van es viggan jatszik.
Szal ha valahogy bejuttok, ki ne lepjetek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
ZeroSoul
tag
válasz vhunor #67198 üzenetére
Ja szeretem én is az ilyen OP de megy a levesbe droppokat. #átlagosrift (sztem itt engem meg fognak verni <PH> n belül hamarosan )
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest