Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
Komolyan engem valaki nagyon utál odafent.
Megvettem a kieggel együtt g2a.röl erre a penzt levonta a kartyamrol, tovább nem engedett onnan ahol a fizetés elvileg sikeres volt, kód pedig sehol.... marhajó... valaki járt már így?
Ilyenkor mi van? -
Yummy
tag
válasz Sárpac #82897 üzenetére
Igy leirva hulyen hangzik, de pont errol van szo. 1 rohadt jatek miatt mar sok es igy is kikoltekeztem magam
( asszony kinyír )
Na azt en nem is neztem hogy hanyas patch verzion van.
Reggel ralesek, ejszakas vagyok
( Bar murphy jobaratom lehet ugyan ilyen lenne)[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz Sárpac #82776 üzenetére
No vettem egy ssd-t foloslegesen. Eppen sokkal jobban fut de ugyan ugy van ez a mikro akadas( legalabb ez mar ritkan csak), skeleton king megolesenel ugyan ugy beakad a kep 1-2mpre. Letiltottam hangkartyat is, mar egyszeruen nincs otletem. Vegeztem ezzel a sz@rral.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Na kozbe annyit sikerult elernem, hogy ez a beakadas 1-2mpre es karakter utana rohangalas megszunt. A gyors pendrive okozta. Kihuztam, visszamasoltam vinyora es tada megszunt. Mondjuk boss leolesnel megakadt, meg a kis akadasok amik pendriveal is voltak meg vannak, igaz nem surun, de van. Berendeltem egy m.2 SSDt, holnap megyek erte, hat meglatjuk. Kivancsi leszek.
A videon levo progit probaltam, a procira irt valamit, hogy a minimalis processzor teljesitmenyt teleprol rakjam 100%ra es rakjam teljesitmenycentrikusba. Ugyan az mint eddig . A halozat/halokartya letiltos dolog nem mukodott, mert akkor meg nem volt internetem.Az SSD van meg hatra.
Ha meg valami driver okozza, az istennek se tudom kideriteni mi az.[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Srácok berakom ide is hátha valamelyikőtök esetleg tud segíteni.
Bár kötve hiszem, hogy tudna bárki is, de ha van isten akkor valami beválik.
Nos panaszkodtam itt jó pár napja, hogy az új notimon akadozik a jatek. (i5-5200U, 8gb ram, 950m GTX 2gb)
Alul linkelem, felvettem videora. Maxon fut gond nélkül 60fpsel de ezeket az akadozásokat produkálja random a játék.Mindegy, hogy max vagy min, vagy minden kikapcsolva 1024x768 akkro is akad. Gyors Pendriverol játszok most.
Leveleztem suppal, mindenféle fájlokat küldtem nekik, amiket irtak semmi nem jött be, probaltam D3prefs, win8.1, win10, driverek, meg még egy jó pár dolgot. Jazz kolléga is próbált segíteni de semmi.
Aztán suppnál már ott tartunk, hogy lehet, hogy túlmelegedik a gép... Játék közben 63-64 fokos szokott lenni kb.
https://www.youtube.com/watch?v=L744ULjlZ04Ha valaki tud valami használhatóval előállni szépen kérem ne habozzon.
-
Yummy
tag
Sracok ha meg csak a starter van meg akkor milyen cd kulcsot vegyek? Ultimate edition kell, vagy eleg a reaper of souls? G2a-n erdemes venni?
-
Yummy
tag
Írtam pm-et nem szemetelem tele a topicot.
Sárpac - engem csak az idegesit, hogy szinte alig hallani ilyen jellegu panaszokrol, de en ezt mindig kifogom. Es ha nekem rossz masnak hogyan lehet hibatlan, nem tudom itt mi lehet a gaz, de kezdek ugy lenni vele hogy idegesit 2 hetig aztan elfelejtem es inkabb hagyom a busba.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Most megoltem probakeppen skeleton kinget megint, meg csak a starter van itt meg, nem veszem meg amig nem jo. Megoltem kep beall es vagy 2mp volt mire visszajott minden. Inventory megnyitas megint beall es hirtelen begyorsulva behozza a dolgokat. Ilyen hirtelen torteneseknel beall a kep es akad, szerencsere a jatek kozben most 60fps megvan eleg stabilan.
Pedig virusirtot most kinyomtam. Az a baj hogy amiket te is felsoroltal, minden ember ilyenekkel kinlodik? Vagy ez ennyire ritka jelenseg?Egyebkent kulcs hol a legolcsobb?
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz Sárpac #82514 üzenetére
Nos volt egy usb 3.0 penem itthon. Hat sokkal sokkal jobb lett. Nincs az allando meterenkenti akadas. Most is van azert neha neha beakad jobban, foleg ha bemegyek egy helyisegbe, vagy bemegyek valami dungeonba, vagy eppen ha leadok egy kuldit, ha megjelenik valami főmufti. Gondolom ezeket hirtelen nem tudja a pen kezelni es azert csinalja, vagy nem tudom. De bőven jobb lett mint volt.
Valami 130/40 mbos a pen, az ssd azert nem kicsit gyorsabb, azzal lehet meg ez is megszunne.Jazz:
az optimus biztos nem, globalisra van allitva, hogy minden a gforce kartyat hasznalja.[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz Sárpac #82507 üzenetére
Hat ennek nagyon örülök
Most venni kell egy ssd-t is, hogy tudjam használni a játékot... Ha meg mégsem ez a baja, bukok nem olyan kevés pénzt. Hát nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel. Pendriveről való indítással működhet? Ha arra telepítem az egész játékot és onnan indítom? Ez működhet? Vagy muszáj az ssd?
itt mindenki SSDről játszik? vagy hogy nincs itt senkinek ilyen gondja?[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Egy kis hardveres kérdésem lenne. Vettem egy notit amin elvileg jol kellene futnia.
i5-5200U, 8gb, GTX950M - mindent maxra és fhdra állít alapból. Bekapcsolom a Vsyncet 60fps megvan, de ugral az fps és emiatt szépen akadozik. Van amikor semmi baj, van amikor össze vissza akad. A vicc az, hogy mindent kikapcsolva es minimumon is ezt csinalja.
Ha a vsyncet kikapcsolom akkor maxom 100fps van, de ez is leesik 50körülre 1-2 másodpercre.
Most ezzel a HDD stutter dologgal próbálkozok, felrakom külső vinyóra hátha. Valakinek van ötlete?
Tegnap vettem a gépet, minden driver friss és a gforce kártyát állítottam alapértelmezettre.
Kezd az idegeimre menni, mert szinte a jatek miatt valtottam notit, hogy végre jól fusson, de ez valami téboly. -
Yummy
tag
Emberek aki esetleg laptopon jatszik, milyen vas kell ala, hogy elvezheto legyen legalabb medium mellett?
Az en notim i3 370m, 4gb ram, 540m 1gb de minden lowon es minden kikapcsolva is akadozik es rosszul megy mint allat( lehet azert mert mar melegszik mint atom, es 90fok korul mozog terheles alatt, nem tudom ez okozhatja e)Integralt kartyaval meg borzalmasabb. Egyebkent is megerett a cserere, de milyen gep kellene neki amin gond nelkul menne? Vagy aki notin jatszik mondana velemenyt? -
Yummy
tag
Vegre kiesett a szet fegyver a 70es warrioromnak, de ez a szemet jatek nem akar dobni egyetlen ramaldini kockat se, pedig mar 300as paragorn szinten vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Egy monkos ember adhatna egy kis tanacsot a tescos karimhoz.
PS4en jatszom eloszor is. Megvan a Juliska set hozzá a bracer, az öv a 2 fegyver ami a sss meg palmos buildhez kell. Nyilvan mindenen eleg rossz statok vannak, mert miert lenne jo. Soloba GR50 vagy 51 amit meg birtam csinalni. A bajom annyi lenne, hogy kockaba megvan ugye a Broken Promises ami 5 normal sebzes utan 100% critet ad 3mpig. Na ilyenkor kellene a sss, hogy a palmokat berobbantsa. A baj az, hogy bármekkora tömeget bepalmozok, egyszeruen mindig lesz 1-2 utesem crit, es igy veszitem a broken passzivjat. Pedig a 0% CHC-es buildet hasznalom, ugye csak a basic 5% CHC van a karinak.CDR-em olyan 48% ez a keves, build szerint minimum 60 kellene, de nagyon rosszak a statok a cuccaimon. Igy gyakrabban tudnam nyomni a sss-ot igy annyira lehet nem lenne zavaro a dolog.
Ti hogyan csinaljatok? Sima riftben semmi gond, robban minden, de mar GR-ben jo sok hpjuk van, aztan mikor nyomom az sss-t es csak sima non-crit sebzesek vannak az eleg csunya.
Szegeny PS4 rendesen izzad a robbanasoknal Nem birja szegeny -
Yummy
tag
PS4en jatszik valaki? Most kezdtem egy Monkot par napja, meg csak 300k dpse van, de egyelore nem tudom merre kellene gearelodni, farmolgatni. Nyomjam a rifteket es ennyi? Aztan esik ami esik? Torment 3 kicsit nehezebben T2 lazan megy. Grifteket is csinalom igaz csak T2 es 17es szint. Mit tanacsolnatok hogyan gearelodjek a legjobban? Sunwuko setet akarnam kifarmolni, eddig egy darab esett.
Most egy wave of lightos builddel jatszok. Mikre erdemes figyelni? Igazabol az a bajom a jatekkal, de ez az en hibam nem a jateke, hogy annyi stat es minden szirsz@r van, hogy fogalmam sincs mire figyeljek Monknal es mire alapozzak. Most csak a zold nyilakat nezem, hogy miben ad tobbet, nyilvan azt is, hogy melyik cucc kepessege jobb mint a tobbi, milyen passzivokat ad stb. Szoval valaki tudna valami tampontot adni, vagy hogy ezeknek hol tudnek utana nezni? Szeretnem tudatosan felepiteni a karakterem nem pedig csak amit talalok raaggatom es kesz. -
Yummy
tag
Tudnatok egy kicsit segiteni? Most vegeztem ps4en a jatekkal, para 9es DH vagyok. 160k dmg 2.5m tough, heal valami 5000 korul. Abszolut talalt cuccokkal jatszok semmi tudatos, buildhez epitett gear. CC is valami 10% CHD 80%. Szoval kellene egy kis iranymutatas mire gyurjak, parapontokat mire tegyem, milyen cuccokat gyujtsek(rare, legend) es melyik build a leghaladosabb ilyen teszkos karakterrel?
Elore is koszonom![ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz CzKaresz81 #63257 üzenetére
Boxon lehet telepiteni merevlemezre a lemezrol psen pedig nem. Gondolom te is telepitetted. Igy psen folyamatosan olvassa ,es csinalja ezeket a dolgokat amiket leirtam.
-
Yummy
tag
válasz CzKaresz81 #63248 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 2.0.6-os patchel fog jönni a konzolos, aug 19.-én.
Neked sima dio3 megvolt konzolra? ps3 vagy xboxod van? Én psre vettem meg a dobozos verziót, de nagyon megbántam mert a folyamatos lemezről való olvasás miatt rengetegszer szaggat, csúszik a hang, és atom laggolások vannak. Elvileg digitálisnál nincs ilyen, így az Ultimate Edition-t csak így fogom megvenni, digitálisan. Még egyszer nem akarom megszívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest