Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Működő BARBÁR skilleket tudtok?
Van 2900 str, 1000 LoH , van 3% LS, 2.36 AS, 60k HP, 500 allres, 5-6k armor, 25%mspeed, 200k dam, 45% chc, 400% chd.Kezdem feladni, pedig ez a mainkarim a többi még csírább...patch előtt agyon nem lehetett verni, most meg esik-kel.
A fury állandóan kimerül, a pörgóforgót hanyagolnám, de ha más nincs, az is jó.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gyuri27
félisten
Drága kenyér. Optimalizál ez az állat. Kiváncsi leszek, hogy a bugok átterjednek-e a gép többi részére.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rison77
senior tag
-
Edge
veterán
Amu craftot próbáltátok már? vki próbálja már ki mennyi stat megy rá?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
lakisoft
veterán
válasz killerjohn #48681 üzenetére
Iventoryból dobálom ki a cuccot. Az az. Nálam is pontosan ugyan ez van.
- Árad -
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #48681 üzenetére
De akkor csak finoman...de mikor skillt cserélek akkor rendesen lemegy...de van mikor simán játék közbe is...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #48679 üzenetére
Stash.
De elég hozzá skillt cserélni és leugrik vagy 30k HPm...
Gorneck#1239
-
lakisoft
veterán
válasz killerjohn #48677 üzenetére
Az normális, hogy ha kidobok a táskámból egy itemet akkor a hp-m egy része eltűnik? Mint ha kaptam volna egy fülest. Ez bug vagy feature?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #48676 üzenetére
eddig para 513-on tetőzött a szintenként szükséges XP, mert nem tudtak nagyobb számot tárolni (2014, Blizzard Inc.) Most ezt megoldották, és megszűnt p513 fölött a línearitás, kilőtt az XP req az égbe
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #48675 üzenetére
Minek?
edit: para 500 felett lesz azt hiszem több a szükséges XP. Vagy valami ilyesmit írtak. Az talán kitart a kiegig. Ott meg úgyis jobban jön a zixpé.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #48673 üzenetére
tehát már csak 297.000 óra hogy meg legyen a p2000
-
killerjohn
addikt
na, végre kijavították, hogy integer-ben tárolták a szintekhez szükséges XP-t. Most már egy szint eléréséhez (bizonyos szint fölött) >2mrd XP kell, és az új patch alapján számolva paragon 2000-hez:
eddig 3.525.751.619.208 XP kellett volna
mostantól 119.324.847.480.000 XP kell
yepp, az 33x több -
DjDanee87
addikt
válasz Gorneck #48651 üzenetére
Monkomat most húztam fel 60ra a patch után. Mellesleg Torment 1-2n úgy ömlött az XP szintezés közben, hogy Act2 végére elértem vele a 60at, igaz mindent bejártam vele.
60on meg mivel új karakter és nem volt jó gearem partyba supportként vittem. Annak még trágya gearben is tökéletesen bevált ezzel a builddel. Van itt minden: damage aura, összerántás majd inner sanctuary 30% damage, exploding palm 20% damage buffall és 1 heal csak azért hogy dolgozzak a 20 milliárd vagy mennyi heal achi-n
Barbárnál meg ha kicsit rosszabbul is, mint 1.0.8ban, de azért HotA szerintem használható magas chc, chd mellett lifesteales Skornnal és még barbáros is sztem.
-
ReFleXx
addikt
Azert lettek bajok AH-val patch ota, elvileg usan javitva, lehet eu-n is.
Missing auction items - Waiting a few minutes/relogging usually resolves this.
Cannot purchase items due completed tab limits - Again, issue usually resolves itself in 10-15 minutes.
Unable to send completed/cancelled Auctions to stash - Try relogging.
Items not appearing in stash - Currently investigating, not happening every time.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Gorneck
legenda
válasz schwartz #48669 üzenetére
Jahhh, annak én is örülnék, ha már vmi értelmes esne vagyis esett, egy Monk kardocska, amit tovább is adtam. Kb az egyetlen vmire való lootom. Meg talán a WD fejesem ami később turbózva még jó is lehet...abba meg inkább bele se merek gondolni mikorra lesz olyan karim amire örömmel nézek rá.
Gorneck#1239
-
schwartz
addikt
-
mikromanus
veterán
Nem account bound, így lehet, csak AH-ban nem. Huh, meg is nézem jsp-n mennyi az árfolyama egy marcsi kőhöz való mennyiségnek.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz prokxy #48663 üzenetére
Oázis északi részén a csatorna esetleg? A két oldalsó a jó. Sűrű a nép és sok a láda. Ja, a ládákat ne felejtsd el, mert urban legend szerinte abbó' jön a legendary lút nagyja. T6on jó xp, akkor arányaiban gondolom lejjebb is jó. Jut eszembe: a ládákat említettem már? Azt ki ne hagyd!
edit: honnan-honnan? Volt patch, megy az EU server. Gondolom rákeresett RMAH-ban.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Hali!
2 dologban kérném a segítségeteket, látom itt nagy guruk vannak:
- Melyik a legjobb XP/Loot farmolás mostanában T2-n? Hová teleportáljak, hová menjek? Van erre vmi leírás?
- Barbimra milyen skillt állítsak be, hogy életben maradjon T3-4-en? Ez felett esélytelen :/
Buffal, berserker nélkül, 207k a dam, ez felmegy 251-re ha sok mob van körülöttem.Nem vagyok nagy pro Diablos, nincsenek milliárdjaim, meg klánom sem
(#48662) Ifju: ezt honnan veszed? AH-ban nincs már ilyen...EUR-ra raktam én is az összes goldom, már csak 52-m van...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mikromanus
veterán
válasz defede #48658 üzenetére
Még 2.0 elején esett egy mirelitelőkard (Azurewrath), tegnap meg egy Fjordigaz sujtó (Fjord Cutter). Így már elég sok fagyasztóhatás lehetne. Ja, meg csilis aura is van. Esetleg még egy random itemen jöhet fagy esély, aztán minden harmadik ütés fagyaszt. Az se rossz, bár ezekkel az itemekkel DPSben bukó lesz. Azért kipróbálom majd... valamikor. Mondjuk ha esik egy jó frostburn. (frostival ami "csilis" az be is fagy jó eséllyel. A csiliaura meg csilis. Höhö)
-
Gorneck
legenda
válasz granini #48657 üzenetére
Nem-nem...én ott hoztam még rezit ahol eleve nem is volt...1,6m felett van a tough, de még ezt is keveslem... A kraftolt pajzsom se dob ezen már sokat, az a fos kard meg egyelőre csak próbának van a praclimba, amúgy xart se.
Remélem beindul vmi mert ez a ládából juthatok csak loothoz már már kezd eléggé bosszantó lenni...
Gorneck#1239
-
ReFleXx
addikt
Mennek mar a serverek? Menyi a gold ara??? Vki irja meg :d
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
defede
tag
válasz mikromanus #48650 üzenetére
Skeleton king csak akkor mozdult mikor a megszakíthatatlan támadását nyomta el különben végig bólogatott, idézni sem tudott . Azért ez is elég meggyőző . A clustert kipróbálom, jól hangzik.
A barbinál bármelyik jó skillt kinéztem ami jó lenne folyamatos használatra mindenen CD van . Semelyik másik karinak nincs ennyi cd skillje mint neki. Ez már kicsit gusztustalan kezd lenni.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
granini
őstag
Latod akkor en ezert koppantam kisebbet a monkommal mert eddig is hurka voltam es hasznaltam OwE-t.
En is azt latom hogy a monk egyelore inkab support kari, adok mantrat, osszerantom a mobot es a Wizz meg a Barbar uti le oket.. 290k unbuff es 1.2M taffnessz.. Torment 4-ig jo vagyok csak bizonyos genyo elitnel kell odafigyelni, meg amikor robbannak az tud fajni..A DH skilljei jobbak lettek, de mozogni kell vele. Az meg azert nem lehet gond, mert aki eddig is DHzott a patch elott az pontosan tudja hogy egy DH max 1.5 masodpercet allhat egy helyben ugyhogy aki eddig is tudott vele jatszani az szerintem most jobban szereti a DH-t, aki meg eddig se az eztan se fogja favorizalni.
Erdemes craftolgatni is archon bracert, vallast es chest armort is, valamint sima exalted sapit, meg leg/set planekkel is erdemes most probalkozni, de nem esz nelkul. Ez egy atmeneti idoszak, es akik eddig nem nagyon tudtak gold es/vagy AH nelkul fejlodni azok most kicsit osszekaphatjak magukat relative olcson, ha van material es kis gold akkor egy 10-20-30 craftbol per item ossze lehet hozni torment 3-4-re egy jo karit.
De ReFi jol mondja (vagy Dan volt..? ) hogy RoS lvl 70 utan fog kezdodni az elet, es remelhetoleg onnantol szep lassan meg a mostani uj cuccainkat is le fogjuk cserelni. Ugyhogy szazmilliot es 5000 materialt senki ne craftoljon el feleslegesen par ezer dps upgrade miatt, de 100-200 materialt es parmilla goldot meg erdemes..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bennyboy
őstag
Eu up
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #48652 üzenetére
Hááát ez az, hogy kb semmibe se tud ottálni... Nahh jó...ha mázlija van, akkor Rend talán életbe tartja...
Monkon már megoldottam a Demon krafttal (még tűzköpet alatt is képes vok tankolni - WD-t képes egyhitelni )...most még oké...de kijön a kieg még durcább lesz a szitu...több HP, több sebzés a monsztáktól...nem is erőltetem nagyon az kraftolást...úgyis borul a dolog a kieggel.
Most meg bőven elvok a két főkarimmal...torma 4en (még a régi 108-as gearemmel is bőven oké voltam).
A másik igen kelles dolog a blizztől ez az új csudijó loot2...10 ACT3-as körből (majdnem alkaizer) kb 0 olyan item esik amit pl másik karira rá tudok aggatni. Ergo ha azt akarom, hogy pl a DHra+Barbira+Wizre essen vmi, akkor bezony játszanom kell velük.
Szal most 1-2 kör Monk 1-2 kör WD felállásba nyomulok...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
hokuszla
senior tag
ayayay
Megjelent egy kék és ezt bírta írni:"
In the meantime, I will keep you up to date here. All other games are now back up and the Diablo III maintenance is progressing well. Scheduled to finish at approximately 11:00 CET and I don't see mention of any issues that will delay us much past this.If the situation/ETA changes, I will post back here, you can also follow us on Twitter for updates."
Lehet ma sem lesz D3?
NEM SZÓTAM, MÁR MEGY :XD
[ Szerkesztve ]
10600k 16GB 1660s 5TB
-
mikromanus
veterán
A barbimnak a csizmáján van all resist... éééés ennyi! Hol itt a probléma?
34 all res van intből, 250 para pontból és ha szivatós a nehézség, akkor a warcry megoldja a nehezét. Így se lesz egy immunis minden szarra tipus, de nem nagyon csapják le. VAn jó sok armorja és élettartaléka.
(persze azért ezzel nem nagyon fogok beállni 4-5 arcane csapda metszéspontjába)A monkra az OWe nagyon adja a resistet. A demon skin minden darabján magas fire resist van és szép rollok lehetnek ezen a seten. Ami szóba jöhet alternatívaként nadrág craftra az is fire resistes (gehenna). Más kasztnál picit neccesebb crafttal tápolni, de nem rossz a helyzet. Lvl 60-on még szépen működik ami para pontból összeszedhető és még működik a life leech is.
-
Gorneck
legenda
válasz defede #48643 üzenetére
Monk support kari lett semmi több...én is azé tartom, sajna másra nem jó.
WD még mindig OP.
Barbárral én se tudtam mit kezdeni vagyis dehhh..csak rohadtul nem fekszik semmi se ami kicsit is müxik...köze nincs a barbárhoz...szal részemről lehúztam a klotyón.
Wizard nem pálya...bár az ugrálóst lehet kipróbálom...
DH nem pálya...
A legnagyobb baj, hogy a cuccok javán nincs AR...egyszer csak azt vettem észre, hogy a Monkom majdnem 1 hitelik...mióta rendbetettem OWE-val a dolgait azóta elég kényelmes tankos lett.
WDvel is kicsit érdekes a szitu, 50-60-70k sebzéseket képesek rámverni. Vhogy kiegbe feljebb kell tornásznom a resit és az armort a hpt, mert ez így lol. DMG meg majd jön úgyis...remélem. Bár loot alapján sztem örülni fogok, ha megduplázom a DPSem...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Legfeljebb pár perc. Több idő volt míg legyalultam a farcry 3-at hogy legyen hely ami nem is kellett volna végeredményben de kérte a reconfig diablo molesztálóprogram.
(#48643) defede
A full cc karakter nem ez. Inkább a Cluster Arrowos DH. 100% stun esély azért elég jó. És ez a fő támadásom. Mellesleg irdatlan sebzést is ad le. A gyorsan mozgó ellen picit macerásabb, de ha egyszer "befogod a célt", akkor onnan nincs ellenvetés. Jön rájuk a betoncsizma és mennek a tengerbe.
Idővel persze lesz egy kis resistjük a folyamatos stunra, így magas torment szinten kimozdulnak idővel néha. Meg ha sok az ellen szépen szétszórva akkor is lezs pár izgágább, aki elkerüli az elektrosokkot.
Fagyasztásra jó lehet a wizard. Bár az még stunra is jó a lighting skilljeivel. Valamivel az kevésbé "perma", de nagyon könnyen összehozható és használható.
Barbárnak is van pár lehetősége, de nem hiszem hogy kedvelt lesz ez a fejlesztési ág. A seismic jó fagyasztást adhat csak nehéz "etetnI". A ground stomp hosszan tartó élvezet nagy közönségnek, csak hát CD-s. Legendari sipkával igazi charming hero lehet threating shoutra. Csak ugye azt is fikázták itt páran, hogy "minek"?. Pedig az nagyon muris.
WD-nél a 0 cd wall of zombies skillel lehet jól egybentartani az ellent. Ugyan ezek mozognak, de nagyon lelkesen kaparják a falat. A jó öreg paranoia is befigyel a Tyúktolvajnál.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
dobolan
senior tag
Sziasztok! Honnan érdemes most venni kieg.-et legolcsóbban? Bnet-et picit drágának tartom.
-
Vistaboy
veterán
válasz Joci93 #48606 üzenetére
Ne haragudjon meg az, aki így játszik, de én továbbra sem látom értelmét, hogy egy kijelölt részt ismételgessek orrvérzésig. Elkezdem elejétől, végigmegyek és újrakezdem egy fokkal nehezebben ismét a történetet. Nekem ezt jelenti a játék. Lehet, hogy így nem tudok úgy fejlődni és annyi tárgyat gyűjteni, de én egy játékkal szórakozni akarok, nem versenyszámot csinálni belőle, hogy kinek lesz meg hamarabb az 1000. paragon szint.
Tudom, velem van a baj, én mind a mai napig még egy Infernal Device-t - vagy Machine, fene tudja fejből - sem raktam össze, mert olyan szerencsém nincs, hogy minden kulcsból kapjak. Van, amelyikből már 6 van, másikból egy sem. De ennek ellenére sem ismételgetem azt a részt addig, míg kapok. Ha beadja, beadja, ha nem, nem. Megyek tovább. Egyszer majd összejön.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Edge
veterán
válasz mikromanus #48632 üzenetére
Nekem megérte és refinél a pont (buffed: +32k dps +2k hp +300 armor)
Amúgyeg olyan skilldamot nem ad vállasra amit én használnék is, blizzard, explosive blast, familiar a hajamra kenhetem papa facér nem kerülhet rá disintegrate pl vagy electrocute amit használok is mien smart rendszer ez?
Demon skinem volt előtte de az nem tud ennyi dpst tolni, ennyi.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
defede
tag
válasz Gorneck #48640 üzenetére
A monk élég érdekes. Először estem keltem vele mire valahogy kialakult hogy is kellene vele játszani. Most T4-en is megyek vele de a damage még kicsit szánalmas. Viszont a 4.5mp stun runás haranggal szinte az új CMWW-t üdvözölhetjük .
A WD-nél nem tudom eldönteni mi a jobb a a mana bökő+off vagy a skorn. Próbáltam már mindenhogy de amíg van valami LS valahogy a skorn mintha jobb lenne még úgy is hogy azzal a dam 220K manajumával meg 280K körül van.
Szerintem az új wizard talán a legütősebb. Összevegyítettem a régi 330K CMWW és a buffed 530K archon cuccost, így nagyon jól tölt arcane-t és a damage is 480K körül van buffed. A baj ott van hogy annyi jó skillje van hogy sajnálom kihagyni bármelyiket is . Az ugrálóváras (wave of force) skill is elég érdekes lett .
A DH a frostos elemental arrow-al és alacsony Toughness-el is nagyon jól játszható T3-on, kis kite da nagyon jól irt. Hungeringet használok elsődlegesnek és a cold alapú nyílesőt. T4 már jelentősen lassabb.
A barbival valahogy nem nagyon tudok még kezdeni.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
Blizz
őstag
válasz mikromanus #48639 üzenetére
Mennyi időbe telt neked míg megcsinálta?
No mistakes, just happy little accidents
-
tPedro_
őstag
válasz Mgeri. #48623 üzenetére
Szia,
En kisebb-nagyobb szunetekkel, komotosabb tempoban ,de a megjelenes ota jatszok vele. Szerintem erdemess megvenned, plane igy, hogy a kieg sok mindent javit es ad hozza a jatekhoz.
A meghalassal nincs gond, foleg nehezebb fokozaton. Ne aggodj, lesz benne reszed boven.
PVP nincs benne. Van egy un. brawling, ami gyakorlatilag 1v1 pvp, de se ertelme, se reward, se semmi, tok felesleges.
Ha a single mod nem jon be annyira, akkor sincs gond, mert max 4 fos csapatban is lehet jatszani, de gondolom ez a starterbol kiderult.Udv.
-
mikromanus
veterán
HAjnalban kilépésnél jelezte, aztán elkezdett finnyáskodni, hogy csak 7,5 GB szabad hely van az SSD-n. Nem tudom mi a lónak akarja lefoglalni a teljes játék tárhelyigényét szuttyogásnál. Talán ha 1 GB lett az extra növekmény, de inkább párszáz mega. De azért kikényszeríti az intelligencs frissítés hogy ne legyen más játék a telepítés helyén. Ehhe-ehhe. Akkor se rakom vissza az úthenger meghajtókra (nagy és súlyos. LAssan indul, nehezen áll le).
-
Blizz
őstag
Láttam, hogy kijött az újabb peccs, de megint reconfiguárlni akar ami kb 60 perc.. Nektek is kérte?
No mistakes, just happy little accidents
-
Sirandrish
legenda
válasz defede #48633 üzenetére
Bemész az AH-ba..rákeresel majd buyout
VAGY kidroppolod
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #48632 üzenetére
Szerintem is felesleges volt, de aki nem bir mitkezdeni a csilliardjaival annak miert is ne : DDD
-
mikromanus
veterán
Ezért kár volt. Ennél még a Demon Skin is jobb (vagy legalábbis versenyképes). JA, csak az papíron nem adna annyit? Ehhe-ehhe. A 10-15% skill damot azért jobban szeretem. Bár lehet erre is ráférne valami helyett... Jó cucc ez a maga 4 statos egyedi affixével.
edit: én is craftoltam párat. Barbárnak esett egy fullos archon erősbraci. 300-200 statpont (standard) +6% chc és 15% cold skill dam. nagyon csinos, bár physical vagy fire skillesben jobban tudnám használni. De nagyon szép. Seismic slam barbinak esetleg? Hm... csak annak honnan lesz furyja?
(#48633) defede
Hihetetlen mázlival dropol, vagy AH. Nekem egy esett eddig 2.0-ban. PTR-en volt hogy egy nap alatt 6. Azt hiszem ott ellőttem az összes plan drop mázlimat.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Hát csak nem bírtam ki((Refi) ) beszereztem a seven sin plan-t, így az új vállasom:
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ReFleXx
addikt
CotA = Crypt of the Ancients vmi, festeringbe a jobbos barlang.
mikro: Az oasis felett levő csatornara gondolsz? Ott még csak 1-2 kört mentünk, de nem tünt meggyőzőnek XP szempontjabol, de lada az volt ott bőven.
Engem most inkabb XP erdekel, mert
1. meg van emelve az XP bonusz
2. tök jól jön az a kis extra a parapontokkal
3. loot kevésbé érdekes, elég ami esik RoSban ugyis cserélni fogom a 90%át első héten,
haladni meg a mostani gearben is tudokMég hírek:
[UPCOMING HOTFIXES]
The experience bonus for completing a quest the first time and the first time after hitting the "Reset Quests" button has been increased.
The rewards for repeatedly completing the same quest (without utilizing the "Reset Quests" button) have been reduced.
Increased the frequency of Cursed Chest spawns in areas where they were not previously spawning.
Reduced the frequency of Cursed Chest spawns in areas where they were spawning too frequently.[LIVE HOTFIXES]
General:Followers and Heroes no longer play their "Level Up" voice over upon receiving experience.
Resolved a crash that can occur if too many projectiles are caught in a Missile Dampening affix
Reduced the frequency of certain monster Meteor spells[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz ReFleXx #48625 üzenetére
A csatornafosztogatás se hiszem hogy nerfelve lenne. Az is elég laza és kevésbé "steril" mint a csontcsapkodás a gömb árnyékában.
Ja, meg ott sok a láda. Jobb a drop(#48627) JSaN
Semmi, csak be van nyomva így a szeme kávé előtt (vagy épp után) kora reggel a szemüregébe és zavarja a gondolkodást. Call of the Ancients, de nem tudom hogy jön ez ide. A "Talk alaric" Act 1-es quest utáni gömblevadászós questben a "csontváztanya" rövidítése akar lenni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz MegalodonS #48616 üzenetére
A CotA meg megvan 1 perc alatt es ad vagy 40M XP-t.
A Miraval ellentetben ez a mai patch utan is megmarad elég jó sansszal, hiszen itt nincs semmi trükk.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mikromanus
veterán
válasz Devoured #48620 üzenetére
Miért lenne bármi válktozás? Bugról nem hallottam, egyébként meg nem skillhez hanem fegyversebzéshez adódik. A méregsebzés a talpason is hozzáadódik pl az arcane sebzéshez is.
-
Mgeri.
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a Diablo 3-at az új kiegészítővel együtt. Már nagyon játszanék valami igazán jó farmolós, gyüjtögetős csodával.
A kettővel csak futólag játszottam, arra se nagyon emlékszem már, még kiskölök voltam amikor kijött. Viszont elég nagy hőbölgéseket és lázadásokat láttam mindenféle fórumokon a három egyszerűsége ("szarsága") miatt, viszont azt rebesgetik, hogy a kiegészítő sokat javít majd a helyzeten. A másik oldalon a gamer oldalak meg 80-90 százalékokat adtak a játékra. Kipróbáltam a starter edition-t és kicsit nekem is fura volt, hogy még úgy se haltam meg egyszer sem, hogy direkt hagytam az ellent, hogy ütlegeljen. Ezt eltekintve a játék tetszett, de nem tudom, hogy a későbbiekben mennyire kötne le, mennyire változatos a játékmenet stb és hogy megéri e azt a 16k-t.
A pvp része külön érdekelne a a cuccnak. Single játékokkal nem nagyon játszom, szóval jó lenne, ha ez a része erős lenne. Erős?
Igazából lehet, hogy hülye ötlet volt itt feltenni a kérdést, mert aki itt aktív az gondolom azért szereti a játékot, de egy kis szakmai tanácsadás jól jönne, mert elég megosztóak a vélemények.
Köszönöm előre is a válaszokat és ha esetleg mondtam valami bugyutaságot akkor elnézést!
-
Tatyla
őstag
egy cimboramnak zárolták az accountját mit kell küldeni a blizznek hogy be azonosítsa magát?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Devoured
tag
válasz MegalodonS #48616 üzenetére
Mira xp-szerzést, ahogy olvashatod a patch notes-ban nerf-elték, szóval vélhetően váltanod kell mától
más: a loot2-es fegyó vs. legacy leg/set "adds x% elemental damage" kérdésemre özönlő válaszokból valahogy ez ugrott be
szóval megerőltettem magam, és pár perc keresés optimalizálás, és olvasgatás után a következőre jutottam:
"adds x% elemental damage" ki lett javítva, és már csak akkor ad bónuszt, ha van adott fajta elemental sebzésed, és akkor is csak azt a sebzést növeli meg x%-kal.
pl esetemben fragments-en holy damage van, így konkrétan 0 extra sebzést ad a zuni cipő poison bónusza.szóval tényleg ez a helyzet? most elég egy igen/nem, nem kell sokat dolgoznotok vele, thx
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
válasz szallasi007 #48607 üzenetére
Hát igen....én még Torment IV-en is sokat fekszek néha....
mikromanus:Őszintén én még nem néztem a kripta felé mióta kijött a patch. Csak bedobtam a vidit érdekességnek.
ReFleXx: Így van...totál felesleges elitet tolni Eddig egyszer(!!) esett legend az elitekből. Az is olyan volt, hogy... (majd délután belinkelem...WD-vel valami 256armor + 200str talán....smart drop...az hát... )
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
L_ajos
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni dps viszonylatban ehhez a nyomihoz
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
warcat
veterán
válasz frame>24 #48612 üzenetére
Persze hogy farmolnak,talán tegnap vagy mikor linkeltem a youtube videót róla.De jelenleg felesleges szerintem cuccokat farmolni,hacsak nem okoz örömöt,hiszen szűk 3 hét és megy a kukába,a lvl 70 gyorsan megvan auzán farmolhatsz mindent újra.
Paragon szint hasznosabb de persze ha élvezed a narancs/zöld sugarat meg a kicsomagolást,abban semmi kivetnivaló nincs
Ja és 67-es szint körül eldurvulnak a dolgok ott már kevés a 60as gear szerintem[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
frame>24
addikt
válasz ReFleXx #48609 üzenetére
Sajnos tényleg minden ládákból esik.
Ebből a szemszögből akkor nem is kell harcos karakter, csak vmi nagy HP-s, gyors "pajzs," ami vmilyen skill segítségével át tud hatolni a tömegen (WD spirit walk, B whirlwind), és gyorsan a fedél alá néz.Farmolnak már így legendre?
Tényleg ez volt a Blizz terve, hogy a drop a dobozból essen?szerk: találtam egy gatyát, ami durva mértékű poison fingot csinál, mint Ghom. Poén, meg melee-ben frankón segít.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
mikromanus
veterán
Nagyban farmolgatok, erre esik egy vállas. Felcsillant a szemem a design láttán, hisz PTR-en ez adta a globera a resource visszapótlást. Mondanom se kell picit áttervezték.
Helyertte van globe bónusz élettöltésre. Simán megéri. Nagyon kreatívak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ReFleXx #48609 üzenetére
hat mi nekimentunk hollowban torment6on ket elitenek, fel szint p101en. viszont tenyleg nem eri meg, sok ido.
demon hunter, tank edition, avagy nemi dam aran 1.275k thoughnessje van a karinak. viszont az LoH 700 AS es 114k life mellett tul sokat sajnos nem er.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ReFleXx
addikt
Epp ezt teszteltuk ma mi is, de nekunk ennyi idobe belefert az elite kill is
Igazabol total felesleges elitet olni, se xpbe se lootba nem eri meg.
3 ora alatt esett 3 legend es mind3 a cryptben levő ládábol.
Vagy fenn vagy lenn de mindig van 1.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mikromanus
veterán
Valami ilyesmit nyomtam én is épp most, csak nekem picit kevésbé dollár/euro orientált a felszerelésem. Hm... Azaz egy azaz 1 itemen van allresistem, így azért hasznos volt a warcry bent. Meg "csak " 404k DPS-em volt buffed. Meg persze lehet lázadt a lelkem ezellen a lélektelen run ellen. Mindenesetre nekem 1,365 milliárd XP jött össze egy óra alatt. SZép a számítás kiragadott példán, csak épp semmit se ér. Nagyon nagy szélsőségek közt mozog a kripta tartalma. Volt hogy 1 perc alatt lett vagy 50-60 milla XP-m, de olyan is hogy egy kör csak 25-27 millát adott és akár hosszabb is lehetett mint egy perc. Szóval Moldran nyomjon egy órás példát ahogy illik! De inkább Monnyonle! Mannercookie is ilyet köröket nyomott.Ugyanitt azt hiszem lett 1,65-1,85 milliárd xp/órája... Xp bónusz nélkül. És streamelte is meg feltette vágatlanul. Ő hammerral nyomult. . Mondjuk volt hasonló Xp-s emberke rend-ww jellegben Act 2 csatornákban hasonlo xp-vel. Az jóval hosszabb köröket nyomott de hasonló átlagxp jött ki. EMellett mezei SC2-es avatarja volt. Mer' nem Diablo kocka .
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
mikromanus
veterán
Nyomok egy "mekkoraAzEPikula" runt, azaz mennyi Xp jön barbival 1 óra alatt. Streamelem mer' így kb vissza tudom követni és kicsi a mentés mérete. De lehet észrevétellel élni. Igen, eladtam a lelkem egy kis előnyért.
No, Rend a lelke mindennek.
[ Szerkesztve ]
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy storm crow-ra (6 chc + 400 loh).
Normális áron vagy kölcsönbe.Gondolom a fizetés (valamilyen kőbe).
Üdv.
Dávid64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest