Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reelc
veterán
válasz lakisoft #105184 üzenetére
Én nem WoWoztam sosem, nem érdekelnek az MMO-k.
De a nagy kérdés az lesz, a Blizz meddig tudja megtartani a játékosokat a Classiccal?
Egyáltalán mekkora az érdeklődés? Tudom, hogy volt valami tört szerveres Classic, meg bezárták, és sokan szerették volna, ha ez lenne legálban. Lehet számítani mondjuk 300e emberre? Aki fizet is érte havonta? Vagy többre?
Gondolj bele: limitált a terület, a player lvl. stb. Gondolom események lesznek, de az aktív közösség mennyi ideig marad meg egy olyan játéknál, ami nagy újdonságokat, területeket, valószínűleg nem fog kapni? Gondolom az előfizetés ára sem ismert, mert abban biztos vagyok, hogy nem ingyenes lesz.
Elhiszem, hogy sokaknak vonzó a régi alap, mert nyilván nem minden újdonság jó ami azóta belett vezetve.[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz lakisoft #64603 üzenetére
Engem nem nyűgözött le.. kezdve azzal, hogy vki a 4 főből megnyitott 1 riftet, és +1 játékos be tudott menni, 2 játékosnak meg kiírta, hogy a bent lévők greater riften vannak (hát nagyon nem ott voltak) és nyalogassunk sót, amíg ők bent a 4 játékosos riftet tolják ketten
Szerintem már t6-on is erősebben sebeznek a lények, ellenben a resisteket nem tudom hogyan buffolni, mert akkor kb. t3 szintre elég dps marad a karin.. nevetséges.
..és most már azzal is lehet szívni, hogy lukakat pakolj a cuccaidba, de persze pl. topaz évente esik 1, a lukasztós ribi meg 40.652 -re adja majd be a socketet,
aki erős volt, az az upgrade-elt stone-ok miatt még erősebb lesz, aki meg nem tud 5246-as szinten griftelni, az mehet valahol low-on..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Gyuri27
félisten
válasz lakisoft #47609 üzenetére
Lehet a használt ruha az ab-s.
Nem tudom mert még nem jutottam el odáig. Mert pálya betöltésnél rommá fagyott.
Éljen az optimalizáció. Arra leszek kiváncsi pl a dps, hp csökkent vagy nőtt ezekkel a piszkálgatásokkal.khirill: kérdezd meg mi a bibi. had tudjuk mi is.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #44901 üzenetére
Ha lusti vagy keresni akkor ne finnyáskodj!
Mégis hogy lehetne egy adat hibás? Beírod keresőbe hogy 1.0.8 a többi mellé azt' mindenki bódog.
Csak neked csak most (no imágófika)Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
kkf
aktív tag
válasz lakisoft #44819 üzenetére
leírom, mert unatkozom a munkahelyen
bal gomb - HOTA (thunderstruck, vagy smash)
jobb gomb - whirlwind - hurricane
1 - sprint - run like the wind
2 - battle rage - into the fray
3 - bash - punish vagy overpower - killing spree (ha szar a CC-d, akkor overpower, egyébként bash, mert a overpower nem fog neked furyt tölteni a pörgéshez, és nem add valós +24%-os sebzést)
4 - WOTB - thrive on chaos
A mechanizmus a következő.
elnyomsz 3 bash-t (utána 5 másodpercenként el kell egyet nyomnod, mert lejár a buff)
ha nincs furyd, előbb bash-sel legalább 1/4-ig töltöd
utána elnyomod a WOTB-t, és tolsz pár HOTA-t, amíg el nem fogy, utána kicsit körbe WW-zed a monsztákat, miközben tolod a sprintet, hogy a crit-es kis tornádók töltsék vissza a fury-t, és ezzel hosszabbítsák a WOTB-t. Arra figyelni kell, hogy WOTB közben ne legyen maxon a furyd, mert max furyra nem töltenek a kis tornádók, és a WOTB uptime úgy nem hosszabodik. ezért ha tele vagy furyval a HOTA mellett lehet a sprinttel és a battle rage-dzsel szórni kifelé a furyt, hogy legyen neki hely. általában véve bármit csinálsz, azt mindig sprint közben, mert az jó, meg így lehet gyorsan egyik pakktól a másikig eljutni anélkül, hogy lejárna a WOTB. tök egyszerű mechanizmus kb. 10 perc alatt hozzászoksz.
azt érdemes szem előtt tartanod, hogy ennél a skillezésnél az IAS-nek fontos szerepe van, így mindenképp ajánlom, hogy csak a páncélzaton legyen legalább 25% extra IAS egy EF+balta mellé, mivel az IAS befolyásolja, hogy milyen gyors egymásutánban generálódnak a kis tornádók, amik jó esetben critesek és töltik vissza a furyd.
ha nincs legalább 40%cc-d alap+passzívból, akkor bash helyett több szerencséd lesz az overpower-rel.[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
válasz lakisoft #44808 üzenetére
dps-re igen, de EHP-ra kevesbe. Inkabb olyasmi gyurut nezz mint az enyem, avd dmg, str, vita, allres, es 8-9 as meg 5-6 chc. Ha van eleg life-od meg resisted (meg goldod ) akkor allres helyett lehet trifecta, tehat +chd..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kkf
aktív tag
válasz lakisoft #44804 üzenetére
hát ha 300k dps-t akarsz, akkor a sisaknak, a kesztyűnek, és az övnek mennie kell
ha megtartod az IK szettet, akkor gyorsan skillelj át HOTA-ra
a hellfire ringgel sztem simán vesztesz 20k dps-t egy megfizethető rare gyűrűvel szemben
mp5 + hellfire ring kevesebb XP-t ad, mint akár az mp8 hellfire nélkül.
egyébként a barbid ahogy van bőven jó már mp8-ra, csak azok skillek....
kb. 300M-ból + 2 jó craftból bőven lenne egy stabil mp10-es haladós barbid, még ha nem is 300k unbuffed"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
kkf
aktív tag
válasz lakisoft #44795 üzenetére
gear:
------
balta cserél egy min. 1100dps+ 60CHD+ 8%+iAS+LS kardra. ez megfizethető, ha már dual wield.
shoulder: bár a 279vit nagyon csábító, de inkább kraftolj egy 275str+-os-at kevesebbel 45k vit elég lesz 450-500AR mellett mp10-re
bracer: sürgősen kraftolj egy tisztességeset CC-vel
amu: ezt kraftold újra utoljára, ha már van jó shoulder, meg bracer
hellfire ringet sürgősen kukázd. legyen inkább mégegy olyanod, mint a másik de legalább 80str-rel
ezek voltak a fő anomáliák (amellett, hogy az IK szett valamelyst limitálja a DPS-ed, kettő elég lenne a szettből)a skillezés, na az teljes zsákutca
az egyik fő anomália, hogy 5-ös IK setnek egyedüli értelme, ha HOTA-zol (thunderstrike rune vagy smash), nálad ez alapból hiányzik
3x life steal elég durva túlzás. 5.5% LS untig elég. ha HOTA-zol, akkor ugye az övnek maradnia kell, de akkor meg a blood lust skill-t cseréld ki brawlerre
a többit meg leírja granini, vagy mikromanus, mert elég hosszú a listaazért ne törj mindjárt olyan magasra, mert innen a 330k unbuffed alsó hangon is 1B (tudom, kevesebbet írtam, de azóta átszámoltam )
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
válasz lakisoft #44795 üzenetére
Peldanak nezd meg az en barbarom. Bevalt recept alapjan epitettem. Unbuff dps-em 200k, Sheet DPS 260k es egyedul buffokkal, orditassal, stackelve 440-et tudok fixen fenntartani. Berserkben 570k-t ut.
A resist bonusz miatt 2 immortal szett darabra szukseged lesz. Ha gold nem annyira szamit, akkor lehet ugy kene menned hogy crites mempo, immo vert + immo kesztyu, WH ov, str-es inna nadrag, es egy brutal ice climbers / vagy immo csuka / vagy esetleg str-es nati gyuru es nati csuka a +7 chc miatt..
Vallast (VW) es kesztyut (rare) tudsz venni AH-bol, vagy craftolni kell. A bracer egyertelmuen archon craft, semelyik Lacuni nem jobb meglatasom szerint.. En ket egykezes fegyverre eskuszom, Skorn-t nem ajanlom mp10-re. Innentol kezdve tenyleg csak a gold hatarozza meg hogy milyen Fury-t es milyen offhand rare fegyvert veszel..
Az en barbarom ugy marad eletben jelenleg hogy mindket fegyveren van 2.9 - 3.0 LS, plusz a HotA-t azzal a runaval hasznalom amitol tonna szamra hullik ki a health globe mindenkibol. Es hogy ez mukodjon van +20k bonuszom health globe-ra, tehat kb 1 pottytol fullon van a HP-m. Igy nem kell hasznalnom a rend-et, es helyette be tudok tenni sprintet, vagy ahogy most latod 2 dps-t ado skillt.
Ez persze csak egy lehetseges verzio, nekem mukodik mp10-en, stabil, es jol halad. 600k resist, 58k life, 6000 armor (warcry nelkul..)
Remelem tudtam segiteni..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #44539 üzenetére
Jelenleg a PTR és a bétában account bound a gold, de eddigi nyilatkozatok alapján ez még nem eldöntött, hogy így marad-e. Lehet nem lesz "röghözkötött" megjelenéskor már, bár erre kis esélyt látok. A rare itemeket lehet cserélgetni és az 1.0.8-as legendarykat. Utólag ezek nem account boundok. Csak ugye ezeknek megvannak a korlátaik...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #44537 üzenetére
Kb egyszerűbb azt felsorolni mi nem. Ami account boundos:
- az összes set és legendary item drop (a partyban levő társaidnak adhatóak csak át a droptól számított 2 óráig)
- az összes lvl 61-es vagy nagyobb itemből nyert craft alapanyag
- a fehér item bezúzásból származó craft alapanyag
- a korábban is account boundos craftolt itemek (archon itemek, hellfire ring, demonic essence)
- drágakövek marquese szinttőlAmi cserélhető, vagy átadható korlátozás nélkül
- craftolt legendary itemek 60-as szintig (a magasabbakról nincs infóm, de a gehenna gatya nem kötött például)
- rare itemek a fenti craftoltakon kívül (kivéve ha már enchantoltad)
- magic és normal (fehér és szürke) itemek+korlátozás, hogy amit a vendortól veszel azt nem lehet a kovácsnál bezúzni
Más: a set és legendary itemek amik módosultak, azok minden már meglévő itemre is vonatkoznak amik a kiegben/PTR-ben estek. Így lett a 18% fire skill damos magefist kesztyűm 36% fire skill damos. Az már derék
A setbónuszok is jók. Lehet le is cserélem a natámat. Mondjuk vita nem lesz rajta, de a +120 és az affixból +120 dex egész meggyőző.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #42972 üzenetére
Hát hogyneeee
Eddig 2 egész legendet kaptam PTR-en..meg vagy 5 legend materialt oszt annyimikromanus Attól én még runolok..csak én konkrétan sz*rt se kapok...ha ilyen lesz a kiegben a LOOT 2.0 akkor fel kell kötni a gatyeszt mert egy darabig nem lesz torment 6 az ziher
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
storm3
senior tag
-
killerjohn
addikt
válasz lakisoft #42563 üzenetére
nem arra gondoltam hogy már ma este lekapcsolják a szervereket, format c: és felteszik kamionra, de elég ha pár rangosabb esemény (mlg ésatöbbi) meg streamer átmegy oda, akkor a twitch hamar kiürül. Gondolom csinálnak valami fasza, minőségi streamer appot, és akkor még az is lehet hogy én is streamelek kicsit
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz lakisoft #19860 üzenetére
én még hétfő délután 1-2között tettem be egy 250int 100vit 1250dam körüli echoingot 100k-ról bidre, mert láttam hasonlót 8milla körül is bo-n, ami rohadt már bent 1 napja... nem is tudtam még, mikor lesz down amikor este 10körül nyugovóra tértem, akkor 1milla fölött állt kicsivel, most izgulhatok délutánig, mennyi lesz a vége
ezt tényleg megoldhatná a blizz, hogy ha áll a szerver, megállítják a számlálókat az aukciókon logikus is lenne
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
davidsz
senior tag
válasz lakisoft #19729 üzenetére
pl:
Kárt az okoz, hogy beteszed szerda előtt 200M-es cuccod 2M kezdővel.
Majd leállás van szerdán. A Bidvar a leállás idejével nem hosszabbodik, hanem lejár. - Ez a szívás.
Számomra nem volt egyértelmű, hogy nem hosszabbodik meg az aukció ideje a leállás idejével. - Ez lenne az ésszerű, helyes. - ugye elszenvedtem így nem kicsi kárt... amit nem fogok visszafarmolni pikk-pakk.
Szökőevben egyszer tudnék eladni valamit jól, az sem jött össze. AH ezen részét pont emiatt nem is ismertem, mert nincs alkalmam sokat használni.
Játszom és nem nézem mint a tőzsdei híreket.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
abéla
senior tag
válasz lakisoft #19716 üzenetére
Na, mivel látom a funkcionális analfabétizmus felütötte a fejét , elmagyarázom mégegyszer:
szóval itt arról van szó, hogy pl. most szerda hajnali 01 órától 13h-ig leáll a szerver, ő meg szépen, hajnalban 0:59:50-kor benyom az egyébként 1mrd-ot érő cuccra egy 100 millás ajánlatot, (ugye ekkor még messze nincs bid-war), időközben szépen a bid lejár ezzel a nevetséges összeggel és mivel a szerver off volt, ezért nem tudsz ellene tenni semmit, se bid-war, se pénz, csak nézheted, hogy másnap bent figyel a cuccod 700-800m-ért és hidd el el is viszik, hisz ha nem érné meg neki, nem csinálná.
Az meg, hogy a "haverjai" alatt átvitt értelemben az ilyen és ehhez hasonló okosságokban utazókat értettem, nem is kommentálnám...Szóval ne próbáljunk itt mentséget találni, meg elbagatelizálni semmit, ezzel a módszerrel igenis nagy problémák vannak, akaratlagosan átver/kárt okoz másoknak.
De, ha szerinted ez így van jól, akkor nem hiszem, hogy van értelme akármiről is beszélnünk.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
-
-
lakisoft
veterán
-
-
persil
nagyúr
válasz lakisoft #13421 üzenetére
Ennél a google translate-es szarnál még a kínai is érthetőbb volt...
Andrish+1!
És akkor a rövid lényeg:
"Ismét tökéletes védelmi intézkedéseket az emberi hiba, információink szerint, gyakran találni egy csomó második lopott játékosok az első ellopták, és nem vállal semmilyen intézkedést, hogy megvédjék magukat."
!!![ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #13421 üzenetére
"Megértjük, hogy a számla a lopás nem vicces, ezért nyújtunk figyelembe visszalépéses szolgáltatásokat."
Eddig bírtam röhögés nélkül
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #3428 üzenetére
Nem "offtopic" beállítással már sokkal jobb
Pontosan milyen segítség kell neked? No nem mintha benne lennék a klubban (hiányzik másfél szint)... Két ismerősöm van aki bőven belefér a plvl50+-ba barbárként. Az egyik dt barbi stílusban nyomul, a másiknak hegyes a füle és sok bérmunkás Zsákos hordja neki a rare itemet (persze többnyire neki is csak a sz@rt)
edit: A Goblinkirály már vissza is jelzett. Hiába. Fürge kis ujjai vannak
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #3200 üzenetére
Ötletem lett
Ha valaki hallani szeretne egy még csiszolatlan gyémántot akit még nem fedeztek fel az némi goldért cserébe kérhet tőlem egy számotA "felejthetetlen élmény" Garantált!!!
-
mpierre
veterán
válasz lakisoft #3156 üzenetére
Mázlista, de nem ennyire.
Illetve, lehet, hogy ő a fizetett játékos...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #3154 üzenetére
A trükköm az hogy kapom/veszem őket!
Elkezdtem gyűjteni őket, és megkértem a PH-sokat hogy az eladhatatlan vackaikat ne törjék be vagy dobják ki hanem adják nekem.
És mint láthatod elég jól működik...sok a segítőkész egyén itt[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #3120 üzenetére
Össz-vissz annyin múlik egyeseknél, hogy alig van killjük. Lehet benne 400 óra játék, ha abból 350 a karik szintezése 1-60-ig, a maradék 50 órában meg öl 2-300 elitet összesen (nem pakkot, hanem darabot). Az biza nagyon rossz mf érzetet biztosít 2-500-as szopóág amikor nincs legendary drop meg simán előfordul. Nekem volt már 750 körüli sorozatom is
-
abéla
senior tag
válasz lakisoft #3116 üzenetére
Hátőő, biztos a kivétel erősíti a szabályt, de nálam a -rmah-ban 50-60eu-s- zunimassa cucc talán ha 3-es NV-nál esett (nem tudom pontosan, de nem volt 5 arra emlékszem) és semmi mf cucc nem volt rajtam...
Szvsz is parasztvakítás ez a random drop duma vagy nem de akkor előtte 2-3 hónapig szerencsétlen egy flótás voltam .Sárpac: a gold elértéktelenedés ellen, -ha sokáig nem férsz ah közelében se-, cuccban kell tárolni a pénzt: rászállni egy adott témára, bidelni, okasan használni szűrőket stb. Mondjuk pici pénzzel is próbáltam, de amikor néhány százezer/1M a hűdefasza profit, nem nagyon rugsz labdába.
A lehetőségek :türelem és várni a set/rare értékes cuccot vagy írtózatos időt beleölni vagy megveszed ezt az időt .
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Sárpac
nagyúr
válasz lakisoft #3112 üzenetére
Nem nem, ez így van kitalálva direkt, hogy a egy pár emberkének szinte mindig potyog. Ők azok aztán fórumokon elújságolják, hogy húha milyen jó cucc esett ma is, aztán van egy csomó akinek szinte semmi nem esik, ők lesznek azok akik vagy megunják vagy és itt a lényeg fizetnek érte! Mivel az arany rohamosan értéktelenedik, idővel ezek az emberek labdába sem fognak tudni rúgni, ha csak nem piacolnak egész nap! Erre készítik fel az 1.05-öt is szerintem direkt!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kephamos
addikt
válasz lakisoft #184 üzenetére
Azt nem tudom. Ennyit tudok a dologról.
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #178 üzenetére
Még patch bevezetés környékén csináltak szép táblázatot és számításokat ez mennyi irtást követel. JKIragadva a számoolós részt:
"This is a total of 10,454,400,000 experience from level 1 to level 100.We will find out soon!
That's 8,167,500 Inferno Dust Imps.
That's 6,534,000 Inferno Hulking Phase Beasts
Keep in mind these are just fun values based off the old Monster EXP values, and may have been updated.With the 75% NV buff, it would take 1,327,543 mlvl 63 Monsters to get from 0 to 100."
Szimpla 6,5 milla egyszerű PúposGecó hulla kell Act 3 pókasszonyhoz menet és megvan a 100. Vagy nv5-nél 1,3 milla "mezei" mlvl 63 szörnyi? Ok. Akkor már csak kétszer annyi kell, mint ami van. Valamivel félmilla alatt járok, de ebebn benne van minden kis fallen és normon leölt rosszarcú ellen
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz lakisoft #174 üzenetére
Szerintem PH-sok közül még nincs vagyis akit tudok.
Act3 run-okkal elég szépen lehet szintezni ha tudsz benne gyorsan haladni.
Ha nincs atom sok pénzed egy átlag fölötti über gearre és földi halandó vagy akkor kurva sok idő
Én megse kísérlem elérni Ha egyszer netán sikerül külön öröm, de nem célom.
Látom beelőztek de egy véleményen vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz lakisoft #174 üzenetére
NEm érdemes vele próbálkozni. Mi átlagos földi halandók csak évek múltán érjük el a százat. Vagy kicsit hamarabb, ha csúcsos a fülünk és kitartóak vagyunk
Ha mégis runolgatsz, akkor act 3 a legjobb. Mihamarabb NV5 kell és onnan mehet a tömegirtás határok nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest