Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Joci93 #48606 üzenetére
Ne haragudjon meg az, aki így játszik, de én továbbra sem látom értelmét, hogy egy kijelölt részt ismételgessek orrvérzésig. Elkezdem elejétől, végigmegyek és újrakezdem egy fokkal nehezebben ismét a történetet. Nekem ezt jelenti a játék. Lehet, hogy így nem tudok úgy fejlődni és annyi tárgyat gyűjteni, de én egy játékkal szórakozni akarok, nem versenyszámot csinálni belőle, hogy kinek lesz meg hamarabb az 1000. paragon szint.
Tudom, velem van a baj, én mind a mai napig még egy Infernal Device-t - vagy Machine, fene tudja fejből - sem raktam össze, mert olyan szerencsém nincs, hogy minden kulcsból kapjak. Van, amelyikből már 6 van, másikból egy sem. De ennek ellenére sem ismételgetem azt a részt addig, míg kapok. Ha beadja, beadja, ha nem, nem. Megyek tovább. Egyszer majd összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest