-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Joci93 #48606 üzenetére
Ne haragudjon meg az, aki így játszik, de én továbbra sem látom értelmét, hogy egy kijelölt részt ismételgessek orrvérzésig. Elkezdem elejétől, végigmegyek és újrakezdem egy fokkal nehezebben ismét a történetet. Nekem ezt jelenti a játék. Lehet, hogy így nem tudok úgy fejlődni és annyi tárgyat gyűjteni, de én egy játékkal szórakozni akarok, nem versenyszámot csinálni belőle, hogy kinek lesz meg hamarabb az 1000. paragon szint.
Tudom, velem van a baj, én mind a mai napig még egy Infernal Device-t - vagy Machine, fene tudja fejből - sem raktam össze, mert olyan szerencsém nincs, hogy minden kulcsból kapjak. Van, amelyikből már 6 van, másikból egy sem. De ennek ellenére sem ismételgetem azt a részt addig, míg kapok. Ha beadja, beadja, ha nem, nem. Megyek tovább. Egyszer majd összejön.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest