Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebourne
aktív tag
válasz proci985 #44711 üzenetére
Kb. 3.5 millió a valós dps-em szóló elit ellen Rapid Fire-val, de előtte az addokat kb. egy perc leszedni Lightning Bolt stunlock-kal. Skill csere van utánuk városban Lehet vannak jobb skillek is, de így mehetek full dps passzívokkal (Archery+Cull the Weak+Steady Aim). Egy Sarkoth kör, kereséssel együtt megvan 5-6 perc alatt némi gyakorlás után. Nem is halok már közben. A zombi (Ebenezer Samuel) az teljesen más mese, ott ki kell nyírni előtte kb 30db 100 milliós normál zombit... legalább 10 perc. De mivel nincs spec képessége és nagyon lassú, full glasscannonban (kb 5 milliót tudok kihozni) mehet amikor már maga van.
Nyilván nem éri meg csinálni, de nem ismerek jobb legendary farmot PTR-en. Főleg azért csináltam, hogy teszteljem, amit eddig megfigyeltem: az eliteknek sokkal erősebb a legendary drop esélye. Konkrétan a Torment bónusz legendary esélyére voltam kíváncsi, hogy érezhető-e 6-on (1-en nem volt, ott is csináltam elit runt, de nem esett leg). Eddig biztató a statisztika, de még egy pár órát elszórakozok majd vele. Előtte átlag kétóránként esett legendary, ez meg begyakorlással együtt is kevesebb, mint egy óra volt cucconként...
Lepedő az eddigi 60-as legendarykról. A Skull Grasp és a Nats cloak esett Sarkothból. Johan és Hollow Whispers rajta van a Templaron. A többi közül csak a Warzechian Bracert használom amikor Normal-on rohanok keresztül. A Haunt of Vaxo-t próbáltam kombózni a Wyrdward-dal, de a DH klón nem érdekes. WKL lightning Monkon inkább, de az meg nincs gearelve.
(#44712) Vistaboy: Ezt írd meg a hivatalos fórumra is, hogy lássa a Blizzard, messze nem tökéletes még, amit elképzelt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest