Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rém
tag
válasz MegalodonS #99304 üzenetére
http://www.diablofans.com/builds/90776-necromancer-multishot-update
Csak kikockáztam hozzá a cuccokat, ami viszonylag gyorsan ment és bár egyik sem sikerült túl acélosra, talán két anci van köztük, t10 simán ment vele. -
Rém
tag
válasz mikromanus #53861 üzenetére
Nekem ma Malthael első próbálkozásra megadta az alapanyagot.T1 bounty. Első killnél már régebben kidobta a receptet. Nem panaszkodom!
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz errorcode06 #45137 üzenetére
Próbáld többször egymás után, előbb utóbb sikerül!
-
Rém
tag
válasz Gyuri27 #33910 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, úgyhogy nem hiszem, hogy az emberrel lenne a gond.
Azzal a barbival amivel eddig eléggé elítélhető módon a pörgést preferáltam (mindenkinek vannak perverziói, az enyém ez) át kellett skilleznem egy a fórumízlést tükröző módra, mert néha estem keltem vele.
Sem a fury sem a life nem töltődött és hiába ütöttem (pörögtem) bőszen az ellent egyszer csak fakereszt kicsit távolabb, mint ahol a monitor szerint kellett volna lennem. -
Rém
tag
válasz Intel fan11 #29400 üzenetére
Nálam is ugyanez!
-
Rém
tag
válasz mikromanus #27820 üzenetére
Még hogy a pikkpakk nem mértékegység! És a sitysuty?
-
Rém
tag
Act 1 et próbálgatva majdnem mindenhol a hihetetlen és az elképzelhetetlen közötti mobsűrüséggel találkoztam. Élvezetes menni, fieldsben néha a képernyőt betöltötték az ellen hordái!
-
Rém
tag
válasz buherka #26467 üzenetére
Ez szó szerint így van barbár esetében.
A fagyis Wiz nem mindig veszi észre időben, ha Breki elkapja a barb grabancát és az aprót rázza ki a zsebéből. Egy idő után elfogy minden életben tartó dolog és már csak az ernyedt testet csapja a földhöz.Magda lepkéi meg akkor gáz, ha a wiz minden előzetes értesítés nélkül elhalálozik, akkor már nincs idő elfutni a lepkék elől, sőt lehetőség sincs, mert mindenhol lepkék vannak!
De az nem vita tárgya természetesen, hogy a fagyis Wiz az OP egy csapatban!
-
Rém
tag
válasz Sirandrish #26027 üzenetére
Olvastad a monk nevét?
Ő ennyi DPS-el is halálos bárhol! -
Rém
tag
Egy ww barbinak melyik a fontosabb a life steal vagy a life on hit?
-
Rém
tag
Más sem tud belépni?
Az authentikátor valami központi hibára hivatkozva nem enged tovább? -
Rém
tag
válasz LLKobe #23984 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy pénzkereseti forrástól megfosztanák magukat, csak, hogy a játékosok egy részének a kedvére tegyenek. Mert ugye kis hazánkon kívül vannak olyan országok, ahol a pénzes ah nem úri huncutság, csak a játék megkönnyítésének egy része. Nincs időd, fizess, nem látom hol ebben a gond!
-
Rém
tag
válasz mikromanus #23838 üzenetére
Te mint a nép egyszerű gyermeke, kevés pénzből, nem op cuccokkal a mi hősünk vagy! Meggyőző teljesítmény!
Viszont nincs veled a swarc ereje, tehát a másik oldal nem kedvel. -
Rém
tag
válasz Thrawn #23269 üzenetére
Dob egy- Error: BLZAPPBTS00007 - Failed to Run a Required Program (Agent) -hibakódot.
Végrehajtom a megoldásra tett javaslatokat, de semmi!
Elindul a launcher, azzal együtt ez a Agent is, gondolom van közük egymáshoz, és az Agent nem engedi tovább a launchert.
Minden más játék, progi működik, de a Blizzardosok leálltak! -
Rém
tag
Hát semmi nem segített, le is töröltem, hogy ujratelepítem, de egy Agent nevü progi nem engedi. Még lemezről sem tudom ujratelepíteni!
Dögöljön meg az a köcsög, aki ilyent kitalált! -
Rém
tag
Tegnapig a játék tökéletesen működöt, most meg elindul a launcher, megáll a betöltés kétharmadánál és nem tud továbmenni. Eddig csak update esetén láttam, hogy van launcher.
Nem csak egyszer, egész nap ezt csinálja, tapasztalt már valaki ilyesmit?
A battlenet fiókomba be tudok jelentkezni, de sem a diablót, sem a Starcraft2 nem tudom elindítani. -
Rém
tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a játék inditásakor a launcher megáll töltés közben és az istennek nem akar továbbmenni és betölteni?
-
Rém
tag
válasz buherka #22499 üzenetére
Nekem a mantimon van 3% ls és hozzá magas As is. Mióta kigyúrtam rendesen allressel és armorral, adtam még neki vagy 45k életet meg betettem a malackát simán tudok tankolni mp7-8-ban is. Gloomot csak legritkább esetben kell használni. Szerintem is a fegyver gyorsasága csak az életvisszatöltés adagolhatóságában játszik szerepet, ha megszoktad, hogy egyszerre egy nagyobb adagot kapsz, simán jó a lassabb fegyó is. Amikor átálltam Calamytiről Mantira estem kelltem!
-
Rém
tag
válasz CactuS #19590 üzenetére
Ha valamelyikőtök vált WD-re akkor jártok igazán jól. Manapság a legjobb partyarcok a Wd-k, ha kell tudnak tankolni, nem úgy mint egy pörgős barbi, emellett meg dps-t is tudnak tolni rendesen, a támogató skilleket még nem is említettem. Sok pénz kigyúrni őket, de hálásak érte nagyon.
-
Rém
tag
válasz mikromanus #18942 üzenetére
Mi az a fhotoshopp?
-
Rém
tag
válasz proci985 #17040 üzenetére
A bola shoot és a elemental arrow lighting baal jával simán egyhelyben tudtam tartani egy übert, folyamatos stun alatt. Viszont a lefoglalásra egy WD vagy egy barbár simán képes, és közben nagy sebzést is le tud adni.
A partyban a DH-tól a nagy dps leadását várják el. Viszont egy olyan csapatban ahol nincs tank nagyon jól meg tud felelni egy egykezessel felszerelt Dh. -
Rém
tag
válasz proci985 #17037 üzenetére
Én sokáig egy Calamity Deads kombóval nyomtam. Imádtam, mert gyors, refiseknél semmi gáz, azonnal vissza lehetett vele tölteni hatredet és életet. Farmra mp3 ig szerintem a legjobb.
Viszont a Calamity relatív kis alfa sebzésének köszönhetően kevés magasabb mp-n ill. überek ellen.
A játék jobban honorálja a nagy sebzést, amit a crit találattal lehet a legnagyobb elérhető szintre fejleszteni.
Ahhoz meg egy Manticore jelenleg a legalkalmasabb, vagy esetleg egy 14xx feletti rare Xbow. -
Rém
tag
válasz killerjohn #16885 üzenetére
Keresd meg a forumban a DH topikot, ott ki van tárgylava renesen a dolog.
Ha nem nagyon sürgős délután leszek, tudok adni próbára egy 13xx Calamityt, jó rollal és egy Manticoret is próbára. -
Rém
tag
Én is egykezest használok, Manicore helyett. Bár Danetta helyett Calamityt. Engem nagyon zavar a Manti lassúsága. Hiába sebez nagyobbat egyszerre, bőven tudom ellensúlyozni a lövésgyorsasággal. Jelen pillanatban 1 ms alatt nagyjából 3 nyilat lövök ki, amik darabja 150 k körül sebez, a chc jóval 50% felett, köszönhetően az egykezes Xbow 10% chc jének. Magasabb mpl-en is működik, csak máshogy kell játszani vele, mint egy lassabb és nagyobb sebzésű Xbow-val. Refis elleneknél is jól jön, hogy jobban tudom adagolni a sebzést. Partiban meg mindig jól jön egy géppuskás, aki hátulról osztja az áldást.
-
Rém
tag
DH-val is vicces a refis ellen. Gondoltam, hogy kipróbálom milyen is ha 6 csapdát használ az ember, egészen addig tetszet míg bele nem futottam egy refes elitbe ami még fast is volt, ahogy ráfutottak az aknamezőre instant kill voltam, még úgy is ha a Shadow Power aktív volt.
-
Rém
tag
Ma gondoltam megyek egy kört sima public gameben így kora reggel!
Act 3 első szörny Witching hours öv majd rá pár perccel egy másik egy Lamentationt dobott.
Úgy tűnik a mai az övek napja lesz! -
Rém
tag
Tegnap végre szerencsés napom volt. Act 3 farm közben kiesett egy Ik páncél. Mondjuk a pach óta ez a második set az is egy Ik volt (fegyver 2.5 misiért ment el) Természetesen DH-val nyomulok.
Ahogy elnéztem az árakat az AH-ban, büdösül meg fogok gazdagodni, ha elviszik! -
Rém
tag
válasz Mr.Csizmás #2944 üzenetére
Én calamity-t használok guiverrel. Gyorsabb mint a kétkezes xbow és a 10 chc sem jön rosszul.
-
Rém
tag
válasz mikromanus #141 üzenetére
Azért megnézném mit tud a DH ennyi armorral. Bizots nem kell sokat futkosnia, gondolom pajzsal meg brutál dex-el nem iden tudja semmi megütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest