Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Terrorista #23912 üzenetére

    Ami jó ww-re, az többé-kevésbé HotA-ra is jó. MP10-re mondjuk ez nem. Gyenge a main hand (is). Sokan fújnak az echoing furyra, de az alap sebesség növelést kevés más módon hozhatod be.Ami alapelvárás lehet (függetlenül EH vagy nem EH választástól):
    - socket, main stat, magas fizikai sebzés (nem elemi dam, hanem min és max dam értékek). Esetleg chd. A chd-socket kombó nagyon jó tud lenni, de ritka is. Passzív miatt a mace vagy axe a jobb, de ezek elég lassúak is (ha nem EF).
    Elitere épp lehet jó valami soj, de szerintem ez nagyon határeset kategória. Az átlagdamod csökken a "normál" mobok ellen, az elitek ellen meg kicsivel nő. Ha lassítás kell, akkor jobb fagyasztós cucc a followeren. A szöszi és a templar használhat azurewrathot, a lövész burizáz. Mindegyiknek hasznos lehet egy jó stunos vagy fagyos azkaranth amulett.

    Opcionális fejlesztések:
    - nadrág: kétsocketes magas statpontos. Ha ez a legend, akkor main stat sok jöhet, ha rare, akkro rengeteg vita+kevés main stat szerezhető.
    Valamennyire skillekkel kivédhető a gyenge chc, de hasznos ha az is van. Ez teljesen rajtad áll mennyire fejleszted, de a hellfire ring és/vagy az amu
    Ha nem bontod meg az Immo setet, akkor sok más sloton nem tudsz fejleszteni. Esetleg jobb immo csizmát és övet szerezhetsz (jobb skill, több statpont. Ezek sajna csak az armor rovására mehetnek).Ha megbontod, akkor helm és kesztyű lehet jobb másból (mempo, rare gloves). Ha viszont megtartod az immot, akkro nem kell unforgiving és akár mehetsz hammerral fury generator "alapskill" nélkül is. Vagy jobban megy a sprint (ha használod). Mondjuk ahhoz a crit hasznos ha több.

    (#23915) pzske
    vitás skorn??? Erősen ellenjavalt. Max ha két hasonló van és az egyikre épp került. Egyébként ha kétkezes fegyver, akkor átlagdam, chd, socket, main stat a nyerő (ezek mindegyike megvan a skornon is). Ha kényelmes akar lenni a kolléga, akkor life leach, de az vagy az árat dobja meg erősen, vagy hasznos DPS növelőktől veszi el a helyet. Cserébe viszont kb mindenhol máshol kiselejtezhetőek a fix életszívások (rend maradhat esetleg, de öv és passzív így nem szükséges leaches)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák