Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
A Microsoft bejelentette, hogy saját gyártású tablettel lép piacra a Windows 8 megjelenésekor.
Két változat készül a tabletből, egy Windows RT-s változat és egy Windows 8 Proval szerelt kiadás
Mindkét változat 10.6 collos, 16:9 képarányú multitouch kijelzővel rendelkezik, a Windows RT esetében ez HD, az intel processzor alapú esetében pedig full HD felbontást nyújt, valamint Gorilla Glass 2 üveggel szerelik őket.
A tabletek 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral rendelkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 13 Pro Max 256GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Röviden: shut up and take my money
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
front3r
őstag
Az árára vagyok most már kíváncsi.
Remélem nem 400k körül fog mozogni!(Win8Pro változat) Mert az egyik híroldal ilyeneket irkál. :S
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
hát hipercsúcs asus Zenbook mint Ultrabook 400K körül mozog, igaz 13-14"-os kijelzővel...Szerintem annyit nem fognak ezért elkérni. 700EUR-s európai árért viszont instant GET lenne számomra
iPhone 13 Pro Max 256GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Van egy vevojuk.
while (!sleep) sheep++;
-
Adom is el az asztalit azonnal
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
basszus, a start kepernyo hattere felveszi a cover szinet, amikor csatlakoztatja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
sparc
tag
Én csak a szoftveres ellátottságra leszek kiváncsi az ARM-es verzió esetében.
Nem lett volna jobb, ha valami ultra alacsony fogyasztású intelt raknak bele?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd
Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Pöpec jószág nagyon, kár hogy feladtam a tablet mániám.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
fffeco
tag
Én egy arm-re lehet benevezek ha lesz rá kess
-
blex
senior tag
ez a touch/type cover jár hozzá, vagy külön megvevős?
-
front3r
őstag
Szerintem alapfelszereltség. A toll lesz valószínű az, amit külön meg lehet venni.
Viszont az is mennyire innovatív! Tényleg az igazi felhasználói élmény a cél.woland_y2k: Vagy külön lesznek színenként, vagy vásárláskor kell kiválasztani.
Ez a tippem.
[ Szerkesztve ]
PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)
-
Воланд
titán
na jo, de ketto tuti, hogy nem lesz benne, plusz ott van az is, hogy mi van akkor, ha valakinek nem tetszik a fekete? akkor vesz meg egyet? bar ezt meg lehet oldani ugy, hogy lesznek kulonbozo csomagok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont
Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS
Le is veszem a laptopom hirdetését apróról
-
oO7
őstag
Intel Core i5 (Ivy Bridge) van benne, feltételezem a HD4000-es integrált GPU-val, ami azért a CS-t már vígan elfuttatja... bár mondjuk a spéci hűtése ellenére kíváncsi volnék a melegedésre, hogy ha úgy istenesen meghajtják... azért ilyen hardvert belerámolni egy ilyen vékony gépbe, mérnöki csoda kategória
-
pzstm
titán
gondolom nem véletlen a végig körbe szellőzés. Viszont a processzor pontos típusáról és a benne található memóriáról nem volt még szó. Engem az is érdekelne
-
blex
senior tag
egyébként amikor kipróbálták az újságírók, elfelejtettek videózni, vagy mi van? egy darab "hands-on" videót láttam, de abban sem történik semmi...
-
pzstm
titán
hamár tegnap volt surface, akkor örömmel jelenthetem be, hogy mi is METRO-ra váltottunk
-
Ez az a pont, hogy nálam is értelmet nyert a tablet, mint olyan. Ebből egy x86-os verzió, ha elérhető áron lesz, bérelt hellyel rendelkezik az asztalomon. Erre várok rég óta
Everybody lies.
-
madgie
titán
Vótmá?
pzstm: nem flémkeltésnek szántam
(csak egy poén, semmi más)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
csak kicsit mások azért a méretarányok, de igen...apple fanboyok kommentjei közt találkoztam már vele...
de egy ilyennel egész gyorsan le lehet csillapítani a jónépet válaszul:
és akkor a smart coverről még nem is beszéltünk...
[ Szerkesztve ]
-
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
papp_no1
senior tag
Nagyon tetszik, főleg a koncepció videó nagyon jól összelett rakva. Kiváncsi vagyok hány db lesz Magyarországon
-
front3r
őstag
Remélem marad a 200k körüli árban és nem a 300 felé fog battyogni!
Mert az nagyon fog fájni.PS5, iPhone 12, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
pro változat 800 dollárért (ami nálunk 800EUR) teljesen korrekt lenne. Ha kicsit belehúz a forint még az 1000EUR-s ár is okés a Pro változatért egy ajándék touch coverrel meg tollal
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 9 2021 10.2 64GB Wifi, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / Asztro - Space Gray / 4. generáció / 256GB / WIFI / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" M1 Chip / 3. Generáció / Asztroszürke Szín / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - 2018 iPad Pro 11" / Asztroszürke Szín / 64GB / Wifi / Garancia
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi kihasználatlanság miatt eladó
- Apple iPad 9.Gen, 256 Gb, Space Grey Új, Garancia
- Galaxy Tab A (SM-T510 2019) 10.1" 2Gb RAM 32Gb storage Eredeti doboz Bontatlan tartozékok
- Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular (sim) független, karcmentes, garanciális, 2024.07-ig.
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, 10.9'' kijelző, új,karcmentes. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest