-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr0
kezdő
válasz tboldi #68896 üzenetére
Mivel még szeretnéd nyugtatni magad, hogy jo az, így bárki bármit fog írni, mégy a saját fejed után. Tedd Isten király lesz, főleg, hogy az a 4*10watt kb 10% thd mellett fogja hajtani az amúgy se a minőségéről híres belépő koaxot. Te pénzed, te időd. Azt kezdesz velük amit szeretnél. Többen jelezték hogy rossz irány.
-
tboldi
nagyúr
válasz fojtviki #68895 üzenetére
Olvastam, de bízom benne, hogy nem lesz olyan kevés hozzá, mivel a választott hangszóró csak 3 Ohmos.
Egyébként hosszas guglizás után azt találtam, hogy 4x40 W-tal hajtja a gyári fej a 4 Ohmos gyári hangszórókat, amit Facebookon egy másik srác, aki ezeknek a rádióknak a javításával foglalkozik (idővel elszáll valami IC, típushiba), meg is erősített.
Legrosszabb esetben beszerelem a WagonR-ből maradt Clarion CD1500R-t.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tboldi #68894 üzenetére
Szia. Ne haragudj, hogy beleszolok, de az osszefoglaloban mar az elejetol le van irva mit miert Pont evvel kezdodik az osszefoglalo, hogy a gyari rendszer kimondottan ahhoz az autohoz van tervezve.
"Szóval emberünk kicseréli az ajtóban a hangszóróit, és nem esik hasra rögtön a basszustól, az elsöprő pumpálástól. Sőt, szerinte "jobban" szólt a gyári.
Nos, ez így is lesz, mert ez több összetevős dolog. Először is, az új hangszóróin kb 6x akkora mágnes van, mint a gyárin. Ezt illik 6x akkora erővel is hajtani. Az erő, ami a gyári hangszórómembránt mozgatja, az nagyon kevés lesz az újakhoz. Tehát erősítő kell. Emberünk megveszi az erősítőt, beköti, és még mindig nem akar kiesni a szeme a basszustól, ellenben azt fogja mondani, hogy sok a magashang. Itt két dolgot kell megemlíteni. Első körben azt, hogy mivel az új hangszóró több levegőt fog megmozgatni, és az autó ajtaja nem zárt doboz, ezért akusztikai rövidzár lép fel, ami miatt nem hallja többnek a mélyhangokat. Második körben pedig előjönnek azok a magashang felharmónikusok, amiket eddig a gyári hangszórókkal és gyári fejegységgel nem hallott, illetve sokkal szélesebb hangspekrumot fog hallani, ami elsőre - a loudness-es hanghoz szokott fülének - bántó lesz."
Szoval, hogy jobb es reszletgazdagabb legyen mint a gyari, az nem 10000 es nem 20000 de szerintem megcsak nem is 30000Ft lesz.
-
tboldi
nagyúr
válasz Amatőr0 #68892 üzenetére
és BBéci:
Sejtettem, hogy erre ugrani fogtok.
Így néz ki a Jazz belseje. Az A-oszlopot kettéosztja egy ablak, ez annyira nem jó ebből a szempontból. Talán az ajtópanelre, a nyitó mellé lenne a legegyszerűbb rakni, de feltételezem, ott sem lenne túl ideális az elhelyezés (mint írtam, nem értek hozzá).
Nem vagyok túlságosan vájt fülű, alapvetően elvagyok a gyári papírhangszórókkal is, csak egy kicsit részletgazdagabb hangzást szeretnék elérni a gyári design megtartásával, ebből kifolyólag a gyári fejegységet is megtartanám, és a paneleket sem furkálnám szét szívesen. Plusz nem flac-eket hallgatok, csak Bluetoothon keresztül streamelem az mp3-akat. Reményeim szerint a koax Gladen Alpha is előrelépés lesz.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz tboldi #68891 üzenetére
Orbitális marhaság, hogy nem lehet normális helyre tenni a magassugárzót. Oda KELL tenni, ahol a legjobb hangzást nyújtja: A oszlopra, annak a tövébe, vagy bárhová, de semmi esetre sem úgy, hogy a bokádra nézzen. Nulla színpadkép lenne az eredmény és a finom részletekből szinte semmi nem jutna a füleidbe.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Amatőr0
kezdő
válasz tboldi #68891 üzenetére
Fogalmam sincs azt ki ajánlotta. De hogy nem értek vele egyet, az biztos. Olyan nincs, hogy nincs hely. Adják a gyári külső beepitő keretet a csomagban. Az oszlop aljára felcsavarva is ezerszer jobb, mint a koax. Vicces, hogy a magassugarzonak tulajdonítanak legkevesebb figyelmet.. Pedig kvázi fontosabb mint a kick..
És szerinted ha az olcsó "csipogó" nem jó, a koax jobb? az még alapabb..[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Mondjuk nekem a Gladen Alpha 165 Coax verzióját ajánlotta egy olyan srác, aki egy ugyanolyan Honda Jazz-ben építgette a rendszert, mint amilyen az enyém is.
Szerinte ebbe a kasztniba jobb választás a koaxiális, mert nem lehet normális helyre elhelyezni a csipogót, illetve az olcsó, belépő szintű csipogógnak zavaróan éles a hangjuk.Én továbbra is laikus vagyok a témában, ezért hallgattam rá, hiszen mégiscsak több tapasztalata van, mint nekem, ráadásul ugyanolyan autója is van. A hangszórók (a fent említett Gladen), zajcsillapítók és az átalakító kábelek megvannak, már csak a beépítőkeretet várom.
[ Szerkesztve ]
-
I'am Dony
őstag
válasz speedernet #68887 üzenetére
Azt gondolom ettől egyértelműbben nem lehetett leírni. Ha nem szánsz rá -amivel semmi gond- min. a Gladen árát, akkor gyárit vegyél, mert a 10 körüliekkel rosszabb lesz mint az eredeti volt.
-
BBéci
legenda
válasz speedernet #68888 üzenetére
Arra utaltam, hogy egyutas, kétutas, háromutas, tehát egybe kell írni.
Természetesen erősen javasolt a kétutas, de csakis komponens szett formájában, a koaxiális messziről kerülendő, ajtó aljába olyat beszerelni balgaság.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
speedernet
aktív tag
válasz I'am Dony #68880 üzenetére
Értem én hogy tuti rendszert építetek itt...
Én is el tudnám képzelni, meg értékelném is, de vannak fontosabb dolgok is amire el lehet költeni azt a pénzt...
Petőfi rádiónak meg teljesen mind1 :-D
Arra lettem volna kíváncsi hogy ennyi pénzért van e értelmesebb a többinél, mert olyan márkák vannak amiket életemben nem halottam.
De akkor teljesen mind1 melyiket veszem....[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. Megint elkezdodott az auto hifi vasarolgatas. Az egyik erosito es sub megvetelre kerult,
A tobbi meg varat magara kicsit, de mar elvileg eldolt, hogy mi lesz pontosan. Tervek szerint Dec-Jan korul lesz kesz. Szoval megint valoszinu, hogy aktivabb leszek mostansag, a jobbik felemnek biztos lesznek majd kerdesei. Most peldaul azon agyal, hogy szigetelje e a kocsi aljat belurol
-
-
BBéci
legenda
válasz speedernet #68879 üzenetére
"Érdemes lenne e két utasra cserélni?"
Ha az a két utas fiatal, csinos lány, akkor igen. Ha pluszban énekelni is tudnak, az csak hab a tortán.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
I'am Dony
őstag
válasz speedernet #68879 üzenetére
Ha a fej maradt a gyári, akkor célszerű maradni a gyárinál. Esetleg Gladen Alpha ami könnyen hajtható, de az nem 10. Ami meg kijön 10ből azt hagyjuk.
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Lehet nem ez a legmegfeleőbb topik de olyan kérdésem lenne hogy milyen hangszóróra/márkára érdemes cserélni a gyári Opel ajtó hangszorókat?
A bal oldali elkezdett horzsolós hangot adni mély hangoknál.Párban olyan 10000 ezer magasságában van értelmesebb a gyárinál?
Érdemes lenne e két utasra cserélni?
Van két magas az A oszlopban de nem túl acélosak..Köszönöm szépen a segítséget
-
I'am Dony
őstag
Gladen (Mosconi) One 80.4 és Alpine PDX-F4 erősítőt hallgatott már valaki? Vélemény kellene róluk. Egy Rainbow SL-C6.2 szettet és Focal Sub 25 A4-t hajtanának
-
civicfan
tag
Az A oszlopomra van beépítve a magas, az egész oszlopot mivel érdemes bevonni? Mert újra csinálom és festeni nem akarom, mert nem a legszebb!
-
troll81
addikt
Dynaudio MD100 Hochtöner ezet valaki ismeri? kellene valami velemeny netes info nem sokat mondott eddig valahol talakozott e vele valaki??
-
V8engines
tag
válasz tobias40 #68870 üzenetére
Én meg szépen megorvosoltam a rádió vételemet egy ilyennel. [link]
Szépen begyömöszöltem a műszerfalba a kesztyűtartó mögé, mellé, ne csúfoskodjon.-Mivel a tetőantennám megadta magát, miután fel lett újítva a 4 kerekű, a tetőkárpit meg be lett ragasztva. (Tudom, cserélnem kellett volna előtte, de nagyon nem izgatott, mivel nem rádiózgatok. Csak legyen, ha már van a fejegységben.)
Ja és hihetetlen, de van vétel.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Elhiszem de bárhogyan is csináltam semmivel nem lett jobb a vétel...
Úgy hallottam mások is jártak már így tehát nem egyedi dolog.Be bedugtam az antenna csatit ,ráérintettem a tápra és semmi.
Állandó táppal is és a kapcsolt-al is próbáltam..Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
dmad
aktív tag
válasz FragMaster #68866 üzenetére
Igen, azzal hozd össze valahogy!
#tobias40, elvileg pedig javítania kell a vételen, nem is kicsit..Élj úgy, hogy.......
-
dmad
aktív tag
válasz FragMaster #68864 üzenetére
A kék vezetéknek + kell, az a táp az antennának.
Azért kék, mert általában a nem gyári rádióknak kék az antennavezérlő szál.
Ha ezt nem kötöd be, csökken a vételi képesség, néha teljesen meg is szűnik, tehát nem tudsz rádiót hallgatni.
A kihangosító elvileg működőképes lesz úgy, ahogy leírtad.Élj úgy, hogy.......
-
FragMaster
addikt
Köszönöm. Végül ideiglenesen berakom a régi kocsi fejegységét: Pioneer MVH-170UI.
Még nem szedtem szét, hogy megnézzem, de ha be van kötve a kocsi gyári kábelezésébe a kihangosító (így ugye egyelőre maradnia kell), akkor az átalakító közbeiktatása gondolom nem fogja befolyásolni a működését és használható marad.
281320-10-PRO
ZRS-SA2F-DIN
12-24B
Akkor ezeken kívül más nem kell ezek szerint? Az antenna átalakító esetén jól gondolom, hogy a kék huzal föld? Hová érdemes azt rögzíteni?"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
dmad
aktív tag
válasz FragMaster #68858 üzenetére
Szia.
Ami biztosan kelleni fog:
1. Quadlock-Iso átalakítól
2. Fakra-Iso antenna átalakító,
3. Beépítőkeret,
A kihangosító valószínűleg menne így ahogy van, de ahhoz látni kell, hogy hogyan van bekötve, és akkor el lehet dönteni kell-e hozzá még valami.(árulták "bekötős" kábellel és csak "rádugós" kábelköteggel is)
Mondjuk a Te autód Quadlock csatlakozós, tehát valószínű, hogy kötős megoldással van..
De ha a fejegység tudja a bluetooth-ot, akkor felesleges a Nokia.Élj úgy, hogy.......
-
FragMaster
addikt
Sziasztok!
Golf 5 Variantban szeretném lecserélni a gyári RCD 300-as fejegységet. Nagy igények nincsenek, szóljon legalább úgy vagy jobban, mint a gyári, mechanika nélküli is jó, 1 vagy 2 DIN még nincs eldöntve, legyen rajta USB csatlakozó és lehetőleg VW színű, vagy állítható legyen a gombsor/kijelző.
Hirtelenjében ezt láttam meg.Milyen átalakítót kell venni, hogy működjön a 3rd party fejegység, illetve össze lehet-e ezekkel hozni a Nokia CK 7W kihangosítót?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
hunaqua
addikt
Szerintetek a belépő kategóriában ?
JVC X141 vagy PIONEER S100UB
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
LZs?!
aktív tag
Egy techinikai kérdésem lenne, hátha valaki ért hozzá...
MVH-390BT fejegység.
A fejegységben lévő LPF és HPF csak az RCA kimeneteken működik vagy az ISO-n csatlakoztatott hangszorókat is szűri, ha van dedikált SubW kimenet?
Jelenlegi felállás:
- 2 pár RCA - > front üresen, rear átállítva SubW kimenetnek
- a négy pár gyári speaker ISO-n maradt
- LFP @ 100Hz, HPF @ 100Hz
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
PiciPeti
őstag
válasz Uzmany #68842 üzenetére
Ajtószigetelés az egyetlen járható út, ha a gyári fejet meg akarod tartani ( ami egyértelmű, mert nincs alternatíva rá... ).
Persze lehet procival külső erősítőket beépíteni, és akkor már lehet rendes hangszórószett is, de ez erősen több 100 ezres tétel.
Ajtószigetelés 30-40e körül ki szokott jönni, és jellemzően minőségi javulást hoz. Sajnos a következő lépésnél már faragni kell, sokat...
-
Amatőr0
kezdő
válasz fojtviki #68845 üzenetére
A genesis (milyen Genesis) miben jobb a Stegnél (milyen Steg). Ez az összehasonlítás önmagában értelmetlen. Kategóriájában,megfelelő rendszerbe jó beallítással tesztelve lehet csak összehasonlítani. Aztán jön meg hozzá hogy mire? És ezt tetőzi az egyedi ízlés,zenehallgatási szokás.
-
troll81
addikt
válasz fojtviki #68845 üzenetére
lol ja a szekrenyben vergodik 3 4 db meg be se raktam oket.nincs idom most majd a telen.azok jok de direkt tobb fele van belole es azok is elternek.ezert 2 db four chanelt atepitesre szantam mert az lehet jobb is kesobb. de meg az a class Stegre palyazom.
dsp bol helixet hajtok eppen egy 10 csatornast.en a forumon mosconit vagy helixet hallok.
-
Amatőr0
kezdő
-
őstag
válasz troll81 #68844 üzenetére
Pedig neked aztan van amibol tudsz valogatni Nekunk a genesisre is az mondtak, hogy jobb a steg-tol. Van olyanod is dehat az sem jo) Nalunk lesz most dsp de valami elvileg nem egyszeu avval sem. Multkor hajnal 4 ig gyujtotte az infot a parocskam. Allitolag nehez valasztani melyik is legyen
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Adott egy toyota chr a gyári toyota touch2 with go-val.
Szeretném, ha szebben szólna...
Sajnos a gyárilag jbl rendszeres nem volt raktáron, bár nem próbáltam,
csak olvastam pozitív véleményeket róla.
Szóval egy gyors javulást szeretnék. Ehhez kérnèm a segítségeteket.
Köszönöm .® visions created with passion
-
troll81
addikt
Phoenix Gold M44?valakinek tapasztalat elmeny ?
illetve Alpine 3558 Class A ez mikori szerkezet lehet es valoban A class e?
[ Szerkesztve ]
-
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #68598 üzenetére
Hi!
Szereztem egy itt említett cuccot ,beszereltem és egyből jobb lett a rádió vétel!
De!Hiába adok neki 12V-ot nem változik a vétel semmit sem,ha beraktam az átalakítót akkor sokat javul de a 12 volt hatására semmi.
Nem kell neki 12v?(sztem kell és a kábel sem feleslegesen van rajta)vagy mit nem csinálok jól?
Megpróbáltam direk 12v-ot és kapcsoltat is de semmi változás.Vmi ötlet van rá,vagy örüljek hogy jobb lett és maradjon így?
-
hunaqua
addikt
Azt szeretném kérdezni,hogy max. 20e huf.- árban mi a legjobb ajánlat.Tudom,hogy nincsenek csodák,de nem kell bt. sem.Melyik fejegységet javasolnátok ebben az árban?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Ear001
addikt
válasz troll81 #68831 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz. Az addig OK, hogy a legtöbb, kábelre, vagy a magasra épített keresztváltós hangszórószettek egyszerű olcsó dolgok, de nem mind. Életem egyik legeslegjobb autóhifis szettje, az Inside is olyan volt, hogy a mélyközép egy-az-egyben volt rákötve az erősítőre, és csak a magashoz tartózó kábelre volt rázsugorfóliázva egy keresztváltócska, igaz, azon rögtön több érzékenység beállításhoz álláshoz volt drót.
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Komponens szettnél mennyire számít, hogy külső hangváltó van (akár még állítható is), vagy ún. "vezetékbe integrált"?
Melyiket érdemes választani, van-e jelentősége?"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Benir8
senior tag
válasz Warloo93 #68818 üzenetére
Nekem is jó hozzá a hangszóró Renault gyári PHILIPS fejegységhez? Nem tudom, hogy ez ki tudja hajtani rendesen, semmi gyári adatokat nem találok róla.
-
tboldi
nagyúr
válasz Warloo93 #68818 üzenetére
Jónak tűnik ez a Gladen Alpha. A Coax verziót nézem, nem akarok a külön magassugárzóval bajlódni.
Közben találtam keretet is. Nem túl olcsó, de ez a legszimpatikusabb.
-
tboldi
nagyúr
válasz troll81 #68816 üzenetére
Tulajdonképpen bármennyi lehet értelmes keretek között. Ha azt mondom, hogy legyen mondjuk 60k, ti meg azt írjátok, hogy nem elég, 90k-ért van nagyon jó, akkor az is belefér.
Az autóm a hobbim, nem sajnálom rá a pénzt... annyira.
Persze azért nem kell a csúcs, mint írtam, marad a gyári fejegység. 1080 Ti-t sem feltétlenül raknék egy Celeron proci mellé.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Előre is leszögezném, abszolút laikus vagyok a témában.
Szóval, 2006-os Honda Jazzem 4 db gyári hangszóróját szeretném lecserélni valami komolyabbra, de a fejegységet meghagynám.A problémám az, hogy a gyári hangszórók ilyen speckó keretben vannak, és bár lehet kapni aftermarket keretet, azok csak 13 centis hangszórót képesek fogadni. A gyárik nagyobbak ennél, kb. 15-16 centisek. A facebookos Jazz csoportban páran DIY fakerettel szerelték bele 16,5 centiset, nekem viszont jobban tetszene egy plug&play megoldás, ami nem jár fúrással-faragással.
Kérdés: Sokat számít hangminőség/teljesítmény szempontjából, hogy 13 vagy 16,5 centis?[ Szerkesztve ]
-
Warloo93
tag
Hangváltó tervezésben jártas valaki?
-
V8engines
tag
Ez jó.
Akkor csak úgy alle nature köszönés nélkül.Ismét végigolvastam.
Felmerült egy kérdés bennem.
Most akkor ki az amatőr, és ki kóstolgatott mégiscsak kit, vagy kiket?
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy 10 éves Suzuki Swiftbe lehetne cserélni a gyári cd-s rádiót/magnót? Nem igazán tetszik a nagy helyen elfoglaló gombjaival és inkább egy 20-30 ezres bluetooth usb levehetős magnóra gondoltam. Mennyibe kerülhet az átalakítása beszerelése vajon?
-
dfvgjbhzjknb
csendes újonc
válasz Ear001 #68801 üzenetére
Sziasztok!
Családban van egy MX4000-es MacAudio tízen éves szerintem szépen teszi a dolgát. Ebbe az irányba mentem volna én is viszont a Mac-ról mindenhol lebeszélnek. Ezért is gondoltam itt kérek véleményt.
Korábban írtam, h a kocsimban gyári Cabase rendszer van. Nekem megfelelt, viszont a hangszórókat le kellett cserélnem elöregedés miatt. Szóba jött egy esetleges membrán csere is, de féltem mi van ha utána meg a tekercs adja meg magát. Így döntöttem az új hangszóró mellett. A márka jó, lehet a típust választottam rosszul? Sajna közelébe sem jön hangzásban a régi ragasztgatott hangszóróhoz.
Most találtam egy használt 2ch erősítőt (Blaupunkt) Erről most nem kérek véleményt. Elmegyek, kipróbálom saját kocsiban és ha tetszik amit hallok, megveszem.
Olvasgatva a mostani illetve korábbi írásaitokat, arra a következtetésre jutottam, h ha most beleugranák egy komolyabb 4-5 csatornás (használt) erősítőbe akkor azzal elkezdenék egy vége láthatatlan építkezést. Mert valószínűleg akkor már nem felelne meg az ajtóba lévő 13-as. A SAL sub is könnyebben megadná magát, hamarabb jönne ott is a csere. Mondjuk a fejegységet mindenképp cserélni akarom. Nincs bajom a Sony-val de ez már idős.
Ez a felsorolás egy hátulról kezdett építkezésnek tűnik.Fentebb írtam a gyári rendszerem nekem megfelelt és ezt mondom úgy, h korábban már ültem díjazott autóban. A különbség összehasonlíthatatlan.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni? -
-
Ear001
addikt
válasz Amatőr0 #68794 üzenetére
Miért, a világban hány helyen van autóhifi élet? Az európai autóhifi összezuhanásánál látványosabb példa alig volt. Egyik évben még sinsheimben 4-5-6 nagy pavilon, a másik évben az IFA sarkában egy kis vadrezervátum.
Ez egy brutálisan zsugorodó piac, ahogy egyre fogynak azok az autók, amikbe könnyen egyszerűen lehet zenét rakni, aminél nem kell a márkaszervizbe elmenni, hogy egy egyszerű hangszóró csere után beszéljék már meg a fedélzeti számítógéppel, hogy minden rendben van, nem dobjon állandóan hibát. Amúgy a gyári rendszerek egyre jobbak, többet tudnak, vagy ha nem, akkor is jobban szólnak, mert az autók csendesebbek, és a vacakabb rendszer is elfogadhatóbban szól bennük. Az integráltságuk miatt meg a legtöbb tulajnak esze ágában sincs lecserélni, így is simán lehet, hogy a legjobb hifit hallja amihez amúgy hozzáfér.
Két véglet maradt és ez is egyre zsugorodik. Az egyik a belépő szint sok éves kocsikba, jellemzően kevés pénzű fiataloknak, a másik a high-end, amikor nem számítanak a technikai nehézségek, az hogy jó pár ezer eurót kell az installra szánni. Mi itt fura köztes helyzetben lavírozunk, de például a szlovákoknál meglepően jól megy ez a high-end dolog.
És hogy miért MacAudio meg DLD? A Mac egykoron igazi csúcsminőség volt, aztán nem az lett, de itthoni mértékkel rettentő pénzt toltak marketingbe, hirdetésre, stb. A DLD szerintem sose volt csúcsminőség, sőt, de ügyesen reklámozta magát és főleg az áraival operált jól.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest