- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Kedves Topiklakók!
A segítségeteket szeretném kérni hangszóróválasztásban. Az autóm egy Suzuki S-Cross, amely gyárilag elégtelen minőségű hangrendszerrel érkezett. Az első és hátsó ajtókban van egy-egy hangfalpár, valamint elől van egy magassugárzó pár. Már alap rádióhallgatáskor is érezhető a Szokol-fíling, hangosítva a dolgot elkezd torzulni is gyönyörűen. Az állapot tarthatatlan.
Semmi extra igényem nincs, mindössze a gyári hangszórókat szeretném kicseréltetni, maradna a fejegység is. A cél a minőségibb hangzás kialakítása.
Abszolút nem értek az egészhez, a beszerelést sem én végezném, viszont aki csinálná ahhoz már hangfalakkal kell érkeznem. Amit eddig sikerült kiderítenem, az az lenne, hogy kell beépítő keret. Ezt néztem ki. Gondolom kettő pár kellene majd nekem.
Most jön a problémás rész: Mit is vegyek előre, hátra? Egyutas, kétutas legyen (akármit is jelentsen ez)? Milyen teljesítményű, érzékenységű (vagy mi a fene)...
Na ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Tudomásom szerint 16,5 cm-es hangfalak vannak a kocsiban, gondolom ez a szabvány.
Máshol olvastam Hertz hangfalpár ajánlást.
Ezek vajon megfelelőek lennének? Vagy esetleg van jobb alternatíva?
Mindenre nyitott vagyok!
Köszönöm a segítséget!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Műszakis
tag
Sziasztok! Lecseréltem 16 éves clarion radiót egy jvc kd-x342bt ra , nem volt benne magyar használati utasítás,tudnátok segíteni honnan tudom letölteni? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz tboy93 #65083 üzenetére
Hello!
Ebben esetleg tudsz segíteni?
KösziAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
nagyúr
válasz lautnermark #65090 üzenetére
Teherautóba vagy gyárit ami 24 voltos, vagy gányolsz egy 12 voltos szálat valahonnan és úgy raksz be egy fejegységet. Az elsőt egy villamasságis megoldja pár ezerért...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
snail1981
tag
Én is ezt a fejegységet néztem, árban és tudásban is megfelelőnek tűnik. Véleményeket is jókat olvastam róla. Most is JVC-van a KDR411-es típus igazából ettől szeretnék jobbat.
Jelenleg egy Kicx icq 6.2 szett van az autóben, ezt tervezem egy kétcsatornás erősítővel meghajtani. Mélyládám egyenlőre nem lesz. Az ajtók szigetelve vannak.
Még nem tudom milyen erősítőt vagyek...
-
G.Zs.
senior tag
válasz snail1981 #65091 üzenetére
JVC/Kenwood vonal mostanaban a nyero. En szemely szerint ezt haszalom. Nem tudjuk milyen rendszerben lesz, de az enyem egy kozepkategorias hifit meg siman kiszolgal.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Van valamilyen best-buy fejegység 30 ezerig amelyik hangminőségben kiemelkedik a többi közül? Elsősorban mechanika nélküli érdekelne. Ki mit ajánl ebben a kategóriában? -
lautnermark
aktív tag
Üdv.
Na, srácok egy nehéz kérdés: teherautóba, 24V-s, 1 dines, aftermarket fejet honnan, mit? Erős rádió, usb, BT mobilkihangosítást tudjon. Transmitterrel nem akarok foglalkozni. -
csabi324
tag
Pioneer Mvh-x370bt típusú.
Még nem néztem szettet.
De a sal-t nem ajánlják.
A gyári helyére 10cm-es fér be de mondták hogy 13cm átmérő alatt ne gondolkodjak középmély hangszóróban.
A magas meg mindegy milyen fajta és hány frekvenciás? -
-
nagyúr
válasz csabi324 #65082 üzenetére
Attól függ milyen fejegységed van. Ha gyári vagy valami egyszerűbb típus (passzív), akkor kell hangváltó, mert a fejegység a teljes frekvenciát fogja küldeni a hangszórókábelen a hangszóróknak és a hangváltó felel majd azért, hogy a magas a magas frekit kapja a középmély meg a neki valót. Ha nem kötsz be hangváltót, akkor nagyon hamar ki fogod nyírni a magasokat a teljes frekvencia tartománnyal.
[ Szerkesztve ]
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Eslő szettet akarok berakni a kocsiba(magas+középmély) a mostani két utas hangszóró helyett.
Ha a fejegységre kötöm a Frontra a magast és a középmélyet akkor kell e hozzá hangváltó?
A két utas hangszórókba benne van valahogy?
Nem nagyon értek hozzá ezért kérném a véleményeteket hogy legyen valami rálátásom ☺☺☺[ Szerkesztve ]
-
djgala
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni a döntésben? kb ugyan abban az árban jutnék ezekhez a fejegységekhez. Fő szempont a hangminőség és a BT. Ez lenne az első eleme a hifi építésemnek, ezután jön a hangszórócsere és a mélyláda. Az első szettet erősítőről szeretném majd hajtani.
Kenwood X5100BT
JVC KD-R951BT
PIONEER DEX-X5700BTVálaszt köszönöm!
Férj az asszonynak: Fogadjunk, hogy nem tudsz olyat mondani amitől egyszere vagyok boldog és ideges...A barátaid közül, a tiéd a legnagyobb!
-
Joe Swanson
senior tag
Vettem egy Pioneer G710F-et, és az a problémám, hogy az előző hangszóró, ami a kocsiban volt annak 4 kábeles megoldása van. 2- és 2 + csatija van. Rádugtam az egyiket az új hangszóróra és nincs hang. Hogyan orvosoljam a problémát?
-
Tibko8
senior tag
válasz czanga #65076 üzenetére
Szia én pár hónapja fejlesztettem fel a suzukimat. Nekem ezek lettek beszerelve [kép]
A kalaptartóba lett betéve. Az első 2 db (10cm) hanszóró pedig maradt gyári. Ezt akarom majd még cserélni. Mert magasabb hangerőn a jobboldali nincs a helyzet magaslatán most kb az első kettő 40%-on szólnak a hátsókhoz képest.
Egyébként ahoz képest hogy 23 000 Ft-ba fájt összesen nekem mindennel együtt, nagyon jó lett. Pl az új Vitara (ezzel van legnagyobb tapasztalatom) gyári hangrendszere egy kalap kaki ehez képest.
Ha Vác környékén laksz vagy jársz szívesen megmutatom.Egyébként a Pioneer első 2 hangszóród 100% hogy nem gyári.
Amióta nekem ez a fejegység van azóta jobb a rádió vétele is. Nekem előtte egy egyszerű LG fejes volt bent és beraktam a Pioneert már az sokat dobott a hangzáson.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
pengusz77
senior tag
Ha valakit érdekel, az emagon 23900 a jvc-kd-x342 bt 🙂
-
pengusz77
senior tag
90$ , aktív vágás, időkorr, 3 pár rca 😎
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Átalakításra készülék, és tudom, hogy komolyabbat ajánlanátok, de ennek ellenére hátha tudtok segíteni:
Adott egy régi Suzuki Swift, ami 3 ajtós verzió, és csak a gyári helyen van 2db 10cm-es hangszóró, ami Pioneer. Nem tudom ez a gyári e, de ez van benne jelenleg, illetve egy Lenco CS-321-es fejegység, amitől nem vagyok elájulva. Ez lenne az:
Első részben az érdekelne, hogy ez mennyire jó, mennyire minőségi a fenti Lenco, vagy egy Pioneer MVH-S100UBG azért jelentős váltás lenne e? Mivel ezt néztem ki utódjának:
Nem vágyom komoly minőségre, ahhoz többet kellene bele feccölni gondolom. Erősítő, stb. Ami viszont jelenleg van, mint helyzet, annál lehet bármi jobb lenne.
- A jobb hangszóró néha nem szól, gondolom hanyag bekötési kontakt hiba
- A rádióadók nem jönnek be rendesen, sokszor recseg, lehet ez is csak bekötési gond, vagy antenna, hacsak a fejegység nem elég jó vételben, ezt majd ti meg tudjátok mondani van e ilyen.
- 10cm-es, a műszerfalba épített hangkeltők vannak benne, amik 45fokban lefelé néznek.
- Az ajtóba komoly átalakítás nélkül nem lehetne beszerelni két hangszórót, így ezt elvetettem
- Kalaptartóba gondoltam beszerelni két nagyobbacskát. Vajon ezeket a fejegység meg tudná hajtani valamennyire?
- Rádió adókat hallgatnánk, illetve USB-ről zenét. Műfajt nem tudok mondani, össze vissza a pop-tól a rock-ig.A lényeg, hogy működjön, és lehetőleg jobban mint most. Gondolkoztam mire ezt éeírtam erősítőn is, de ez csak végső eset. Mélynyomó pedig esélytelen, mert kicsi autóban kicsi a hely, nem szívatnám magam ilyennel.
Egyelőre ennyi, így összeszedettlenül, aztán hátha jutok valamire a segítségetekkel.
-
demars
addikt
Sziasztok.
Nem biztos, hogy jó helyre írok, ha így van akkor kérnék útba igazítást, hogy hol kérhetek segítséget.
Tehát a kérdésem: tudtok ajánlani 2 DIN navis fejegységet? Opel vivaro gyári rádióját váltaná, a hang minőség nem szempont (még!), ami lényeges: GPS, usb csati, bluetooth kihangosítás, stabil szoftver.
Az utolsó pont miatt vagyok bajban, piacon rengetek fejegység kapható különböző OS el, viszont azt "hallottam" valahol, hogy inkább windows alapút nézzek, mert az megbízhatóbb. Ez valóban így van?
Segítségeteket köszönöm!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Gézengúz
addikt
Esetleg itt valakinek Blau fejegység? Másnak sem jegyzi meg a Bass, Treble beállításait? Látszólag megjegyzi, (jól van kötve a fejegység) de mégis anélkül szól. Ki-be kapcsolás után.
-
pengusz77
senior tag
Ma szétszedtem a fejegységemet, tovább kutatva a zajok forrása után.
A képen bekarikázott rész az rca földelése? Hogyan tudom kimérni, hogy el van-e szakadva?
(ránézésre semmi nem látszik)Ami "hibát" találtam, az a BT mikrofon csatlakozásánál egy kis oxidáció, ezzel semmi problémám nem volt.
Máshol semmi égésnyom, oxidáció. -
snail1981
tag
Sziasztok!
Kicx icq6.2-es szetthez milyen sztereó erősítőt ajánlotok?
Nézegettem a használtak között, amik megtetszettek a következők:
- SoundStream XTA240.2
- Audio System M-Line 60.2
- Kicx rts 2.60Ezek közül ajánlható valamelyik?
Előre is köszönöm.
-
merlin996
csendes tag
Hali! Egy kérdésem lenne a következő fejegységről: Pioneer MVH-180UI
Mivel nincs hátsó hangszóróm, lehetne úgy bekötni az első hangszóró szettet, hogy a fejegység első jobb pozitiv kimenetét a hátsó jobb negativ kimenetelével? (a bal oldalt úgyszint) -
hibavissza
veterán
Üdv! Olcsó, jó tunerrel rendelkező, bluetooth-os, FLAC képes, 1 dines egységet keresek. Ultra olcsó "kínai", noname, kocsiban hagyható változatban. 10 ezer körül. Egy városi szaladgálós Fábiába venném. Van ilyesmi a piacon?
-
pengusz77
senior tag
Kicseréltem a magassugárzókat, és generátorzajom lett
-
I'am Dony
őstag
válasz Akos1994 #65057 üzenetére
A kárpitra is nyugodtan mehet a bitus lap. Kisebb sugarú formáknál, ha kell rámelegítesz és gyakorlatilag bármilyen formára rá tudod alakítani. Ha mégis szivacsot szeretnél, akkor ügyelj rá, hogy az a fajta legyen ami 10mm -ről akár 2-re is zsugorodik, mert másképp sokszor nehéz a kárpitot felrakni. A szerelőnyílásra elegendő egy réteg, viszont arra csinálhatsz még merevítést úgy, hogy "x" hosszúságú lapot levágsz kb. 3-4 cm szélességben és ebből formálsz egy "T" alakot ahol a betű teteje marad az öntapadós (a többi össze van ugye hajtva), amit a már felvitt lapra ragasztasz. Ajánlom neked Rodolpho-t is, aki nagyon segítőkész és vérprofi az autóhifiben. Az Alphard termékeit tőle be tudod szerezni, de akár STP-t is Zsoltitól, ha az kell. Rodolpho: [link], tőlük ezek is: [link] és még: [link]
Sok sikert[ Szerkesztve ]
-
Peti66
senior tag
válasz Akos1994 #65057 üzenetére
Szia! lehet,,, mondjuk zárt cellás közepes sűrűségű szivacslap is lényeges,hogy ne zengjen a kárpit...
nekem 10mm-es armaflex van a kárpit belsejére ragasztva..ipari hő és hangátló tulajdonsággal bír..[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
e2170Htlecso
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új Pioneer MVH-29BT fejegységet. Minden remekül működik, hibátlanul szól a rádió és USB-ről is, de amikor a telefonomról (iPhone 7) bluetoothon megyek rá, akkor a hangminőség jelentősen gyengébb, recsegősek a magasak és a közepek. Amin már túl vagyok:
- telefon EQ kikapcsolva, restart, újracsatalkozások, újrapárosítás, még gyári reset is volt.
- fejegység összes EQ szettingje és menüpontja átnézve..A hibát egyelőre nem sikerült megoldanom. Más BT hangfalakhoz csatlakozva semmiféle hangminőségbéli probléma nem tapasztalható. Van ötletetek, mit tehetnék ?
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Dacia Dusterbe (2013) milyen hangszórót tudtok ajánlani ami szépen és tisztán szól?
Ha jól tudom 4 db 13 cm hangszóró fér bele (ajtóba).Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
troll81
addikt
válasz Kazasi #65053 üzenetére
hat lehet a normal is befer erdekes megoldasok
-
Gézengúz
addikt
Autóban cseréltem fejegységet. A régi minden gond nélkül ment slusszkulcs nélkül, de ha leállítás után visszafordítottam alapállásba a kulcsot, akkor kikapcsolt. (Blau Milano)
Az új, (Blau Brighton) csak a slusszkulcs egyes fordulatán hajlandó bekapcsolni, a magnó mindkét lábára nem akarok fix 12-t adni mert félek leállításkor elfelejtem kikapcsolni...
Ötletek?
-
troll81
addikt
válasz Kazasi #65048 üzenetére
nezz szet itt phn illetve ami ajanlott?itt elsosorban a Steg Audio system audison Saundstream Hifonics ezekben talalsz olyat ami eroben es minosegben is jobb.En Steg parti vagyok.nekem az jott be. es hasznaltan se hal bele az ember.iletve melyik skoda is ?
itt egy link ilyen az ajto?[link]
-
Kazasi
tag
válasz troll81 #65047 üzenetére
A szettet kizárólag ár és beépítési mélység alapján választottam, illetve itt ajánlják fejről való hajtáshoz is.A Fabia ajtajába csak a flat kivitelű sugárzók férnek be. A rezgéscsillapítás fontosságával tisztában vagyok.
Használtan milyen erősítő ajánlott, akár négycsatornásban is 30-40 ezer táján? -
troll81
addikt
válasz Kazasi #65046 üzenetére
szia
első körben Hertz ESK F165.5 lovesem nincs rola de a fej keveske lesz alapbol.mi volt ami alapjan valasztottad a szettet?
Ajtoszigeteles mindenkepp sokat javitana,a vegeredmenyen.
ajánlat hozzá 30-40 ezer forint körül aminek van melytartomanya rendes felepitese jo hangja semmit- konkretan.
mivel nem sietsz igy hasznalt jo minosegi jobb hangu erositot keresnek
-
Kazasi
tag
Üdv!
Skoda Fabi gyári rendszerét szeretném lecserélni 1-2 kategóriával jobb hifire. Mivel az ajtóba csak kis beépítési mélységű hangszórók mehetnek, első körben egy Hertz ESK F165.5 szettre gondoltam. Nem terveztem erősítővel hajtani,de ha mégis oda jutnék mi lenne az ajánlat hozzá 30-40 ezer forint körül? Nincs sok kedvem használt dolgokra vadászni, ezért inkább újban gondolkodom. Fejegységet mindenképpen 2 dinest szeretnék, egy Kenwood DDX-4018BT szimpatikus lenne, főleg a tekerő potméter miatt. Mélyláda jelenleg egy aktív Blaupunkt Gtb 8200 van, ami egyelőre elegendő számomra.
Előre is köszönöm a sok-sok választ! -
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Szeretném lecserélni az autórádiómat és ehhez kérnék segítséget.
Elvárásaim:
- bluetooth-on keresztül kapcsolódjon a telefonra és le is tudja játszani a zenéket, podcastokat
- működjön kihangosítoként
- jelenleg 1 DIN-es rádióm van, nem tudom hogy ami 2 DIN-es azon jobban látszódnak-e az mp3-as információk (együttes, album, számcím), ha nem akkor mindegyHirtelen ennyi. Nézegettem már sokat, de nagyon egyformának tűnnek, nem igazán tudok választani. Tudtok esetleg ajánlani?
Előre is köszi."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
troll81
addikt
Valaki? (#65040) troll81 erre?
-
őstag
válasz Joe Swanson #65041 üzenetére
Kicsit mosolygok, latom nem en vagyok az egyetlen aki csak hangszorokat akar/t/ cserelni, meg egy dab fejet beszerezni Aztan mi lett belole. Nem nagyon fognak neked ajanlani csak hangszorot ez biztos. Ajto szigeteles mindenkepp kelleni fog, ami nem olcso. Utanna majd jonnek a problemak nalad is, hogy hat csak jo lenne az erosito is, azutan a hangszorokon nem eleg a mely, csak jo lenne sub, akkor mar a kabelek is legyenek jok Most estem/tunk/ at ezen Egyszoval egy sima hangszorocsere valoszinu rosszabb lesz mint a gyari, ha csak azok lesznek cserelve
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Adott egy GOLF 3. Semmi spéci dolgot nem szeretnék, nem kell mélyláda, erősítő, stb(egyenlőre), most csak a gyári hangszórókat cserélném ki. Jelenleg egy Sony DSX-A40 fejem van. Legjobb ár/érték arányú megoldás érdekelne
-
troll81
addikt
sziasztok ezt valaki ismeri?hallotta? Genesis Profile Four pontosan erről lenne szó [link]
-
nagyúr
válasz Akos1994 #65038 üzenetére
Ajtó külvilág felőli lemezét belülről 2 rétegben telibe bituzni, ajtó beltér felőli lemezének beltér felőli oldalát is 2 rétegen tele bituzni, műanyag ajtókárpit hátoldalra is mehet bitu, plusz vékony szivaccsal itt-ott lehet játszani, hogy ne verődjön a kárpit a lemezhez.
A Predator egy állat, betonbunker kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Akos1994
aktív tag
Emberek, bekerült a Predator 6/4 az autóba, és még nincs is bent a harmadik erő, de már lobog a kárpit..
Le kéne bituzni a kárpitot is valami vékony anyaggal, vagy valami szivacs kerüljön mögé? Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Illetve van egy elég nagy szerelőnyílásom is, az telibe van bituzva Hannoval, és nincs lemezelve... Lehet az adja át?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz m.lala #65033 üzenetére
Piros.
Furcsa számomra az ember pozíciója a kormányhoz képest, szinte az ölében van, majdnem hozzáér a térdéhez. 10-15 centivel lejjebb kellene engedni az ülést!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m.lala
aktív tag
Jogos, közelebb kéne hoznom.
Kormány mögött van közvetlen középen a nem forgó részen. Ez igy nagyon nem fejmagasság.
A kép illusztráció bejelöltem 3 kört.
Momentán a zöld körben van, a kérdés sárga kör vagy feljebb piros kör? Teszek egy próbát.
[link][ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
BBéci
legenda
válasz m.lala #65030 üzenetére
Ami érzékenyebb, a környezeti zajokat is erősebben fogja közvetíteni a másik fél felé.
Méricskéltem, hová szerelted a mikrofont? Napellenző mellé, középre, vagy az A oszlop tetejére kellene tenni, azok egy átlagos autóban 35-40 centire vannak a sofőr szájától.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m.lala
aktív tag
válasz V8engines #65028 üzenetére
Nem tudom az igényeidet, mire szeretnéd, én nem csalódtam, nekem teljesen átlagfelhasználás, semmi extra de a bővíthetőség egy későbbi rendszerhez fontos volt.
A bluetooth része lehet gyengébb az átlagtól, mondjuk azonnal kapcsolódik, nem bont, nem szórakozik, nem recseg, átlag usernek szerintem minden tekintetben megfelel, nekem Kickx stc 5.1 et hajt erősítő minden nélkül immádom. van ebben a szoftveres kisegítésben valami: Sound Lift mintha tényleg hatna szépet szól na vagy csak placebó
Ennyi bajom van vele hogy visszhangos vagyok, meg nem elég hangos a másik oldalon, közelre hajolva, azt mondják jó….. de hát a kormány fölött van a miki 60-70 cm re a fejemtől, hova tegyem, akasszam a nyakamba ?
troll81
Én nem szeretnék külön kihangosítót, csak mikrofont keresek, ami érzékenyebb a fejegységétől.
egyébként felmerült bennem nem mai cikk de talán tudsz belőle meríteni[link]
szerintem 20 körül már biztos találsz valami jót, tényleg elég húzós az ára amit irtál.Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
m.lala
aktív tag
Juj de rég jártam itt, mióta megfogadtam minden tanácsot boldogan élem az életem.
Node mióta aktívabban telefonálásra is használom a fejegységet a túloldal nemigen van elragadtatva a minőségtől. Próbáltam játszani a beépített lehetőségekkel, felfrissítettem a fej szoftverét is, állítgattam az érzékenységet is, a helyzet javult de szeretnék valamit előrelépni, már ha egyáltalán ez lehetséges...Nem szeretnék fejet cserélni, de elgondolkodtam egy minőségi bluetooth mikrofonon, ami talán érzékenyebb, jobb lenne, mint a mostani, a fejegységem egy JVC KD X330 BT….
Ha valaki próbálkozott hasonlóval, nagyon örülnék. ha megosztaná velem mire jutott, esetleg konkrét márka vagy link mert akkor már tényleg tökéletes lenne..
Köszi, ha valaki kisegít.
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
kismokesz
tag
rendben megnézem holnap.
-
kismokesz
tag
nézeget youtube-on de nemtalálok semmi konkrét dolgot
-
kismokesz
tag
hello adott egy kenwood ddx4028bt multimédiás fejegység olyan kérdésem lenne hogy milyen navigáció-t lehet rárakni és hogyan?
-
-
nagyúr
válasz troll81 #64995 üzenetére
Háát, az a széria nem egy császár, a ZX jobb, az MS/MPS meg még sokkal jobb. Wattokra kár hagyatkozni PG-nél, nálam egy MPS2240 csatornánként 36W-al hajt egy Kicx 6020 kick-párt és több mint elég, pedig darabonként 2kg az a hangszóró Picit fel szoktam EQ-zni ha nincs bent sub és döbbenet mit le tud művelni.
[ Szerkesztve ]
-
apeto86
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék a témában nálam jártasabb fórumozókhoz:
Vettem egy ilyen fm modulátort ill a hozzá szükséges iso-din/din-iso adaptereket. Összedugtam az antennálval, adtam neki áramot és azt tapsztalom, hogy
1. mindkét frekvencián konstans háttérzaj hallható.
Olvasgattam a témában és olyanokat írtak, hogy meg kell próbálni máshonnan tápot adni neki. Próbálkoztam ezzel is, ill külön akksiról is kapott tápot, de bármiféle javulás nem volt tapasztalható.
2. elég halk az átvitt jel. fel kell hangosítani a rádiót, viszont ha átváltok cd-re akkor az ordít (felteszem erre nem lesz megoldás, ilyen a kütyü)..Mindenfajta ötletet/segítséget előre is köszönök
-
őstag
válasz Kazasi #65011 üzenetére
Nem nagyon irtal se arat, se azt, hogy milyen meretu hangszoro kell a kocsidba. Egyetlen ok amiert irok, mert nekunk ugyan ez a fej van, csak a dab verzio. Erosito nelkul hasznaltuk egy keveset. Audio System R 165 Evo a hangszoro. Nekem is itt ajanlottak, hogy ez eleg erzekeny ahhoz, hogy siman fejrol lehessen uzemeltetni. Viszont nem tudom, hogy a kocsidba milyen meretu hangszoro kell. Hirtelen megnezve, talan 17 cm. Ha igen akkor jo ez a hangszoro amit irtam.
-
Kazasi
tag
Üdv!
Kenwood ddx-4018btfejhez, Skoda Fabia 2-be milyen komponens szettet ajánlanátok ami passzol hozzá árban és minőségben? Erősítőt nem tervezek venni, a csomiban van egy aktív blaupunkt ládácska. A fórumot olvasgatva tudom, hogy szigetelnem is kell majd az ajtókat. -
BalaG
aktív tag
válasz V8engines #65007 üzenetére
Nem hiszem hogy van hangvaltó csak 'alanature' bekötüttük azt kész!
persze +/- figyeltünk! Hátul nincs hangszoro!
Ajtoba van elöl a csipogo is meg melette a mélyközép!
IDE
..hallani hallom a mélyet ha 30-asra felb**om a hangerőt csak ott meg már csunyán szol "zörög"! Ha meg halkra veszem akkor meg csak valamit szolt de nem szépen
( esetleg én is arra tippeltem hogy valami nincs jol bekötve nem kap elég feszkót vagy nemtom , mert volt még rajta két kis pöcök amire semmit nem tudtunk kötni , majd lefotozom esetleg hogy értsétek!)[ Szerkesztve ]
-
Egész véletlen nincs a kettő mélyközép hangszóró ellenkező "polaritással" bekötve? Vagyis egyik oldalon fel van cserélve a +/-. Hátul van hangszóró? Azokhoz képest sincs megcserélve? Nem a legjobb választás volt, mert vannak érzékenyebb szettek is, de attól még kellene mélyet hallanod. A szigetelés segít rajta, de ha abszolút nincs, ott valami nem kerek. A csipogó jelenleg hol van elhelyezve?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
BalaG
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne csak hogy nemrég beszereltünk haverral egy (Pioneer TS 130c) hangszoro szettet a kocsiba első ajtokba ( Ford escort MK7 99'-es) illetve egy Pioneer MVH-190UG fejegységet és szerintem nem szól valami tisztán a mély része !
Létezhet ,hogy rosszul van bekötve vagy csak egyszerűen ne számitsak semmi mélyre egy ilyen kategóriáju hangcuccnál?!
( nyilvan nem akarok 10000-wattos rezgést a kocsiba se mélyládát se semmi illyet, de számomra fura ,hogy csak egészen hangos hangerőnél jön meg a mély az is torzitva.....lehet szigetelés kéne?..vagy a csipogo részt külön kéne tenni tőle??..ötletem sincs pedig millio beállítást megnéztem a radion!? )[ Szerkesztve ]
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Kérdezősködtem itt a fórumon nem olyan régen, hogy milyen első szettet lenne érdemes megvenni ami nem is túl drága de azért hallgatható minőség. Arra jutottunk, hogy a Gladen Alpha 165 vagy az Audio System mx 165 közül kellene választanom. Mivel csak a Gladen szerezhető be újonnan 25 mm-es magassugárzóval ezért valószínű, hogy azt választom.
A kérdés az lenne, hogy Corsa B-be lenne szerelve és nincs infóm, hogy beszerelhető-e a gyári helyre egy kiemelő kerettel vagy sem? Nem szeretném vágni az ajtó alján lévő műanyagot. (térképzseb + hangszóró rács) Ha esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalat akkor osszátok meg velem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest