-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debesq
tag
Köszi mindenkinek!
Erről vélemény? Vagy a pontos típusát nem tudja valaki?
[link] -
opeter70
senior tag
válasz PiciPeti #40997 üzenetére
Bizony ám, hogy nem!
Mint említettem, ennek a párja most is a csomagtartómban zenél.
Párban vettem anno, de aztán kiderült, hogy sok nekem (na meg a RAM3-nak) a kettő együtt.Sajnos (vagy szerencsére, ezt mindenki döntse el maga) a Helix mint márka méltatlanul alulértékelt a piacon. Pedig nagyon jó minőségű cuccokat gyárt.
20 ezer ft alatti árkategóriában nem nagyon találtam ellenfelet neki. Pedig megfordult nálam Soundstream, Phoenix Gold, AS MX, de végül ez lett a nyerő.
Hangban nagyon közel áll a Precision szériához, talán nem annyira kifinomult, de abszolút vállalható, főleg ennyi pénzért. -
LógaGéza
veterán
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Erről tudnátok valamit írni? : [link]
Megér ennyit, vagy egyáltalán milyen minőség? Egy kis méretű ládát keresek a Fabiamba. Ha esetleg elmennék kipróbálni, ezt hogyan tudom rákötni a 4 csatornás erősítőmre? 2-2 csatornát hidalok, és egyiket a felső csatlakozóba, másikat az alsóba? -
LógaGéza
veterán
Na mostmár, hogy valószinű meglesz a mélyláda, jöhet a komponens szett.
Erről vélemény? Az egyik kicsit leharcoltnak tünik képekről...
Ha valaki tud 15 körül jó használt komponens szettet, ne tartsa magába (nem dübögésre kell ).
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
KRISSTUS
aktív tag
Milyen méterre is kapható RCA kábelt ajánlanátok?
Ami lényeges volna, hogy minél vékonyabb legyen, vagyis beleférjen egy stereó 3.5mm-es jack csatlakozóba a két szál. És ha lehet 1000Ft-nál ne legyen több métere. -
mati739
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Pio deh p4900ib-hez kellene használati utasítás! Bármilyen megoldás
érdekel! Próbáltam a neten keresni,de valóban letölthető verziót nem találtam /lehetőleg magyar/!
Köszi! -
nagyúr
válasz Highsmith #40975 üzenetére
Akkor nézz egy használt pioneer mvh 160UI-t, kb 13.000-ért megkapod, ha alkudsz 10-11k. Milyen swift, régi vagy új? Ha régi akkor nem olyan egyszerű a dolog Ez esetben kéne egy 16-os szett, legolcsóbb használható az Audio System MX 165 (20-22k újonnan), ezt még fejről is tudod hajtani. Ezt egy kiemelőgyűrűvel fogasd fel az első ajtókra, csipogók mehetnek a műszerfalra. Ha marad pénzed akkor 8-10k-ból szigeteld ki az első ajtókat.
Lomha 8V nagy gond lenne megszokni, hogy külön gombon legyen a hangerőállítás + a kikapcsolás? illetve ugye úgy is be lehet kötni a fejegységet, hogy gyújtásra bekapcsoljon, illetve kulcskivételre kikapcsoljon
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Édesapám számára keresek fejegységet, remélem tudtok segíteni. Olyan kellene amin:
-a tekerős hangerő állítója egyben a ki/bekapcsoló gomb is
-külön mechanikus gombok vannak a rádióállomásoknak.
-lejátszik MP3 CD-t
-előlapi USB-je van
-olyan 30.000- forintig-bónusz: sárga megvilágítás
Tudom, nem egyszerű, de én már mentem pár kört és tanácstalan vagyok. Köszi, előre is!
-
nagyúr
válasz Highsmith #40973 üzenetére
Puffogtatni jó, másra nemigen Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan. Tudni kéne hogy mennyit szánsz az egész rendszerre, hogy ahhoz mérten tudjunk ajánlani komponenseket. A legolcsóbb zenehallgatásra is alkalmas felállás, egy 4 csatornás erősítő, első szett, láda, régi közép-felső kat. CD-s fejegységgel.
-
Highsmith
csendes tag
Most szeretnék venni egy Blaupunkt GTB 8200 A csak az a baj hogy nem nagyon értek hozzá tudnátok abban segíteni hogy milyen fejegységet vegyek? Nem szeretnék annyira sokat rá költeni kb 10-15-ezer környékén.
Egy suzuki swiftbe lenne szerintetek elég bele?? -
nagyúr
-
Akos1994
aktív tag
JVC KD-R921-ről mi a véleményetek?
30k-ért adnák már lealkudva. Csak ennyit meg már sajnálnék rákölteni..[ Szerkesztve ]
-
balazska92
senior tag
Okés köszi, akkor majd amiket találok ilyen 20 ezer körül, azokat leírom ide és meglátjuk ki mit mond
-
sanki85
csendes tag
válasz balazska92 #40965 üzenetére
Úgy tudod hogy melyik jó és melyik nem, hogy itt le írják neked . Már 2 ajánlatot is kaptál, mindkettő jó hangú fej, mégsem alpine, pio, vagy kenwood. Mindegyik gyártónak van a jó és rossz feje is(na jó a sal-nak csak rossz van).
-
nagyúr
válasz balazska92 #40965 üzenetére
-
balazska92
senior tag
válasz sanki85 #40964 üzenetére
vagy cd-t, vagy usb-t, vagy sd kártyát játszon, a három együtt nem kell Azt mondták próbáljak alpine, pio, vagy kenwood fejet venni. Csak azt nem tudom hogy mégis mi alapján keressek, mert ha azt nem tudom alapul venni hogy 4x50w pl, akkor mi alapján mondjam hogy az egyik jó és kell, a másik meg nem?
-
sanki85
csendes tag
válasz balazska92 #40963 üzenetére
Ha az usb nem fontos, akkor van fb AUTÓHIFI ADOK-VESZEK-en egy Sony CDF-X 7750S 15-ért, Bass Laci árulja.
-
balazska92
senior tag
Nem rég írtam hogy segítsetek fejegység ügybe, ajánlottatok is egyet. Szeretnék nézelődni miket lehet venni használtam olyan 20 ezer körül. Mi a fontos, miket tudjon? RCA mennyi legyen rajta, mosfet erősítő kell nem kell? Majd egy középszintű erősítő meg egy első komponens szett lesz berakva a kocsiba, mélnyomót pedig nagyon nem akarok, talán egy kicsit, de tényleg csak akkor ha muszáj nekem.
-
xigris
őstag
Sziasztok kicsit off de csak meg kérdem. Van egy fiat punto 1.2 8v ennek szeretném a kábelezést cserélni(aksi öninditó biztitábla testkábel) ehhez elég lenne egy 21mm2 tápkábel? Vagy esetleg kisebb?
-
Akos1994
aktív tag
Pio fejeknél ha csak egy pár RCA van (pl. DEH-4000UB) és úgy jelölik hogy csak hátsó hangszóró vagy subwoofer kimenet attól még rá lehet kötni első szettet, nem?
Nyilván fader menne maximumra a "rear" kimenetre, iso csati hsz. vezetékére meg semmi, csak az a kérdés hogy a rear/sub kimenet is teljesen ugyanaz ill. ugyanolyan jó lenne? -
runner 125
nagyúr
Hi,
Ilyen, nagyobb lyukú rácsot sem szabad mélynyomó elé tenni? Mindenképpen a korlát javasolt csak?
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
CreativeSult
újonc
Sziasztok,
Szabad itt beárazáshoz segítséget kérni? -
bigrock
addikt
Erről a modellről mi a véleményetek?
Pioneer MVH-X370BT
Köszi! -
LógaGéza
veterán
válasz Akos1994 #40952 üzenetére
Igen, én is keresgéltem eBayen, de nem találtam megfelelőt Bár ez nem zárja ki azt, hogy van!
Sajnos az nem opció amit említettél, valószinű egy beépített tablet lenne a vége, aminek le van takarva a mikrofonja, így szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz használható
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Akos1994
aktív tag
válasz LógaGéza #40951 üzenetére
Én speciális igényeknél egyből ebayen keresek és elég ritkán volt még olyan hogy nem találtam semmit se..
"RCA bluetooth adapter" szókapcsolatra sok-sok ilyen generic kínai cuccot kiad, igaz nincs rajtuk mikrofon, de szerintem telót kiveszed a zsebedből amikor beszállsz, kirakod valamelyik nyitott tárolóba, magad mellé apró tárolóba, középkonzolra stb. és meg van oldva.. -
LógaGéza
veterán
Ismer-e valaki olyan Bluetoothos eszközt, amire lehet mikrofont is csatlakoztatni, és RCA/Jack kimeneten rá tudom csatlakoztatni egy erősítőre?
Célom az lenne vele egyelőre, hogy rácsatlakoztatom telefonra, annak a hangját továbbvigye az autó hangrendszerére, de azért ha fogadom a telefonon a hívást, akkor tudjak a kihelyezett mikrofonba beszélni, ezáltal kvázi kiiktatnám a fejegységet.
Hangminőséggel kapcsolatos aggodalmakat köszönöm, tisztában vagyok vele mit akarok elérni
Szerk.: Mondjuk ha rájönnék arra, hogy ő itt milyen modult használt, akkor elvileg bármilyen DACot rá lehetne kötni, és ott már lehetne játszani a hangminőséggel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #40949 üzenetére
ugyan ezt eltem at en is PiciPeti verdajaban, meghallgattam a rendszert, brutal mely, total arra szamitottam hogy fel csomagtartot elfoglalja a lada, erre egy 18L-es kis biszembaszom volt a csomiban
-
zsolt19900
őstag
válasz tboy93 #40948 üzenetére
nos a dinamikánál azt éreztem, hogy tyűha hogy egy zárt ládájában egy 25cm mély mit nem tud, csak lestem.... első körben mindenkit akit beleültettem, barátok, haverok hallgatózás után, mondom nekik: na szerintetek wattban és nagyságban mi lehet benne és mindenki csak lesett, amikor nyitottam a csomit és egy kis láda szintén kis tányérja lesett vissza és nem azok a nagy ormótlan -nem bántásként mondtam- baszom nagy ládák figyeltek a csomagtartóban
és valahogy azt éreztem -amikor patent volt az akkum-, hogy jól kimozog, ahogy fentről le, lentről fel ment a fülemmel végig tudtam kottázni szinte és a hideg futkosott a hátamon, hogy milyen jól szól szóval szerintem azzal sincsen gond
most, hogy lett nagyobb autó, ez hozott magával nagyobb akkut, szóval mindenek előtt összerakom úgy, ahogy volt és ha kell még kraft akkor lesz, ha nem akkor marad
nekem mindig is az volt a célom, hogy egy se nem lapos, se nem olyan rendszerem legyen, ami végett mindent újra szét és össze kellene rakni, hogy ne rezegtessen különféle kárpitokat feleslegesen.... na ilyent nem szeretnék, hanem valami közepes dolgot, amihez nagyon közeledem, de most az új autóban is majd meg kell hallgatni a rendszert, ami még pár hét úgy is de kíváncsian várom
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #40946 üzenetére
nem csak a hangerőnek tesz jót a sok kraft, hanem a dinamikának is
-
zsolt19900
őstag
válasz tboy93 #40944 üzenetére
hmm elgondolkodtató, még megrágom csak az az érdekes, hogy elegendőnek éreztem a négy csatis erősítő 3-4 csatiját hidalva is ráengedni, ami kb 100-150w rms-t jelent és már az is egésszé tette a rendszert, szóval lehet, hogy a jóval több ráengedése, számomra "feleslegesen" sok lenne
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Norbi14
senior tag
Nem règ kábeleztem újra a kocsit, eddig anyós ülès lábtèrnèl volt egy kis erősítő, 10es tápkábel volt akkor. Most a csomagtartóig húztam 25ös tápot, mert egy jóval nagyobb erősítöm van. De valamièrt kikapcsol, szerintem a test miatt. Találtam egy fèmtiszta csavar helyet oda rögzítettem. Jobb lenne ha fúrnèk egy lyukat ès lecsiszolnám a festèket ès oda rögzítsem?
Jah persze kipróbáltam az erőt a 10es táppal, akkor nem volt gond. Ott a lábtèr fölött volt egy jó hely a testnek. -
nagyúr
válasz zsolt19900 #40943 üzenetére
ööö ja, pont ezt egy jó nyomó/hangszóró, jóval többet elbír mint ami rá van írva
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz tboy93 #40938 üzenetére
most tényleg azt mondod, hogy pl az én 150/300w os 25cm jr1004-emre is ráengedhetek 500w rms monoblokkot és még azt is el fogja bírni és akkor olyant fog ütni, hogy csak lesek?
-
nagyúr
válasz LógaGéza #40936 üzenetére
Ez azért nem így működik A hangszórónak terhelhetősége van, az erősítőnek meg teljesítménye, viszont sok esetben (ha nem gagyi hangszórókról van szó) jóval többet elbír egy hangszóró mint ami rá van írva. Az én kicx-em is 100/200w-os mégis rá lesz küldve a 2*300w Vagy ott volt a blau mélyem 250w, hajtottam először 200w-al (vagy annyival se), aztán amikor rákötöttük Peti signatját és megküldtük "csak" 400-500w-al akkor leesett az állunk, hogy basszus ez ilyet is tud Ne sajnálj több kraftot rákötni, minden hangszóró meghálálja
Kivéve sal, mnc azok a ráírt watt felétől is elfüstölnek
Lusu használj távirányítót, akkor nem kell tapizni a fejet.
[ Szerkesztve ]
-
Lusu
aktív tag
Próbálta már valaki megóvni az Alpine fejek kék gombjainak festését? Gondolok itt arra, hogy megfúni 1-2 réteg színtelen lakkal vagy víztiszta levonót szépen ráragasztani. Azért kérdezem, mert ha valaki csinálta már érdekelne, hogy sikerült? Mert félek, hogy az akril lakk esetleg feloldja a müanyagot vagy a levonó esetleg a festéket és eltávolításkor mindet leszedi. Köszi.
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #40935 üzenetére
Ha most veszek egy MX165-öt (mert eddig az tünik a legvalószinűbbnek), az 2x80W.
A Blau 4x71W, leveszem a 2 nem működőt, az 2x71W, szerintem épp elég lenne"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #40933 üzenetére
Akkor hagyom is, nem kell baszatós
A Blaun meg elgondolkozok, van ismerősöm aki fillérekért javítja az ilyeneket, ha meg nem sikerül neki, akkor marad első szettnek, ahhoz úgyis vennem kéne valamit"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nagyúr
válasz LógaGéza #40932 üzenetére
A kicx-nek azert ez nem a csucsa, de szerintem nem lenne rossz. Az tuti hogy nem lehet tul SQ-s, inkabb basz@tos
szerk.: Most nezem, nem is rossz az a blau, kozel 400w RMS. Egy 5-osert megerne siman, csak kar hogy 2 csati hibas. Igy csak max 200w.
http://amp-performance.de/1196-Blaupunkt-GTA-475.html
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #40930 üzenetére
Szerintem be volt járatva, mivel nem újonnan vette.
Más:
Vélemény? Itt lenne a megyében, legalább el tudnék menni megnézni.
-
zsolt19900
őstag
válasz Norbi14 #40928 üzenetére
úgy jó lesz, hidd el én is meglepődtem elsőre, mivel szépen kiszigetelte a hifis meg mindent megcsinált, és nulla mély jött az ajtók felől na mondom szép, vehetek mégis csak ládát bele, és meglett a láda és láss csodát, olyan szép kerek rendszer állt össze, hogy na
-
Norbi14
senior tag
válasz zsolt19900 #40927 üzenetére
Igen a magas az jó, főleg a hertz után. Csak nekem akkor is hiányzik a mèly, ma a mèlyládát belövöm mellè akkor szerintem jó lesz.
-
zsolt19900
őstag
válasz Norbi14 #40912 üzenetére
ne félj ill. csodálkozz nekem is ilyen szettem van, nekem is nulla mélyet adott ez egy ilyen szett, de a magasai és amire igazándiból való arra kifejezetten finom se nem bántó se nem tompa, az én fülemnek legalább is best best szett
-
whited
addikt
sziasztok
2 ilyen fejegységnek mi lehet a reális ára használtan?
4047u kenwood
kenwood kdc-5751sdHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz Norbi14 #40921 üzenetére
Kiváncsi vagyok majd az eredményre mert nekem is EL6-om van és én is keveslem a mélyet.
Egy erősítő és fej csere nekem kicsit segített a dolgon, de még mindig nem az igazi. Lehet hogy a légtér sok neki, bár a Cordoba ajtói nem túl nagyok.
A gyűrű és a hangszóró között levő szigetelést még nekem is pótolnom kell. Tavasszal lehet, hogy az ajtók kapnak még egy réteg bitulapot (csak egy rétegben raktam). -
-
footy
addikt
válasz Norbi14 #40916 üzenetére
Persze, én mindig rakok, mert van olyan hogy az ajtó nem 100%-osan sík és a kiemelő görbül mikor felcsavarozod.
Én a kiemelő alá és a hangszóró kosarára is rakok ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Beraktam az udimension element comp 6 szettet, de valahogy nem az igazi. Mèly az semmi nincs, hertz dsk 165 volt elötte azzal nem volt ilyen problèma. Az ajtók szigetelve vannak, akusztikus rövidzár lesz szerintem mint ha nem fekudne fel olyan szèpen a kimelőre mint a hertz. Szerintetek? Jah ès Alpine 9812 fejről szól, sajna kevès lett a cordibal cls 225 hangszóró kábel ès nem èrt volna hátra az erősítőre.
-
kigoi
senior tag
válasz triklin #40909 üzenetére
Kell mert gyárilag biztos hogy nem úgy van szigetelve mint ahogy kell.
A lemez és panel problémádat értem,,kívülről nem raksz rá de belülről még lehet a belső oldalára,végül a szerelő nyílást is letudod zárni amit a panelnem zár le úgy mint ahogy kéne.
A hangszóró környékére mehet dupla rétegben a bitulap. -
triklin
tag
Sziasztok.
Komponens szetet szeretnék venni, aminek egy Audio System MX165 plus -t néztem ki. (van ebben az árban jobb?) Tehát, ha már megbontottam ma az ajtót szigetelni is szeretném. Itt jön képbe, hogy én itt vagyok és kérdezek, mert nem tudom, mit, hogyan mivel, illetve kell-e.
Az autó egy 89-es opel omega A1, tehát nem új technika. Nézegettem tutorial videókat, képeket stb de mindenhol két oldalról szigetelik az ajtót. Nálam ezt nem tudom kivitelezni, mert maga az ajtókárpitom egy 3mm vastag, sík farostlemezen nyugszik, ami alá a gyári fröcsenésvédő fólián kívül (ez is bszottvastag fólia) nem fér semmi, mert a bolhák nem érik el az ajtót. Az ajtó belseje pedig gyárilag bitumenlapokkal csillapított. (gyári, mert most lett még csak először megbontva az ajtó, fólia stb) + alváz/üregvédővel az ablakokig vastagon kifújva. Ezek tudatában, kell nekem foglalkozni szigeteléssel, ha igen, hogyan és mit?Köszönöm a választ előre is.
BUÉK.[ Szerkesztve ]
-
-
KRISSTUS
aktív tag
Dilemmáztam, hogy ideiglenesen vegyek e egy 1Din-es fejet, mert majd LCD-ést (7") szeretnék.
Ezért nemrég vettem egy Pio. DEH-P7900UB-t és nagyon jó hangja van.
Viszonyítva egy Dension DH100 és egy P. DEH-P8000R-hez képest.
A Dension-t nem is számomlom mert az nem hifi csak egy jó kis HDD-s MP3 fej.
A 8000R meg sajnos már nem mai darab ezért a CD-része már halott és az előlap is eléggé odavan. De hangban verte a Densiont.
De a 7900UB még a régi Pio.-hoz képest is szebben szól, több mély és magas loudness nélkül is (amit igy be sem kapcsolok) és mintha teltebbek, tisztábbak volnának a mélyek.
Szóval nem bántam meg, ezért ha ideiglenesen is de számomra megérte.[ Szerkesztve ]
-
kigoi
senior tag
válasz KRISSTUS #40898 üzenetére
Ha 5-10centiről lenne szó akkor természetesen nem aggódnék de itt korántsem annyi a táv.
Bejelöltem vastag pirossal hogy hol kéne lennie elvileg, a vékony karikák meg hogy hány darab 16cm-es hangszóró távolságnyira van attól a helytől.
[link]Ülést ugyan lehet állítani de én csak 176cm vagyok,tehát nem tudom nagyon hátra állítani.
-
runner 125
nagyúr
válasz lautnermark #40899 üzenetére
Köszi!
A hangszóróselyemmel szerintem sokkal nem vagyok előrébb. Utastérbe okés, de csomagtartóba egy élesbb tárgy ellen mit sem véd.
Mindenképpen valamilyen letisztult, egyszerű fém, vagy nagyon erős műanyag korlát kell.
Autohifi-city-n már én is nézelődtem, ott találtam a Hertz védőrácsot is. Számomra már kissé az is giccses, ilyen pók és bogármintás meg pláne. Nem bucsus látványhifi a cél, hanem pont az ellenkezője.Beszélek vele, hátha van ötlete.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
lautnermark
aktív tag
válasz runner 125 #40897 üzenetére
utolsó 3 kép
http://www.gulacsigalery.hu/skoda_fabia/fabia.html5.kép
http://www.gulacsigalery.hu/honda_accord/accord.htmlutolsó pár kép
http://www.gulacsigalery.hu/bmw3/bmw3.html
http://www.gulacsigalery.hu/audi_tt/auditt.html
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest