-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitre
csendes tag
-
Joe fiú
senior tag
Egyébként szinte mindenhol úgy reklámozzák,hogy kategóriája leghangosabb mélyközépsugárzója,szóval lehet következtetni,hogy olyan rossz nem lehet az érzékenysége, amúgy haveromék lemérték és a Hertznél is érzékenyebb egy kicsivel.
k-feri65: Szobai csöveshez viszonyítva teljesen másként kell értelmezni egy csöves erősítő teljesítményét , mint akár egy analógét, egy 85db-es Martin Logant simán kihajtott egy 15W-os csöves, ebből arra következtetek,hogy az autós csöves erősítők teljesítményleadás is valami hasonló lehet, ergo nem kell,hogy nagyon érzékeny legyen a hangszóró,de ez csak az én okfejtésem.
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
Van pár eladó motyóm:
-Element szett
-Pio RS2+iPod adapter+kormánytáv
-Alpine IXA404+PXA-H701 processzor
-Pio RS alkatrésznek
-Phase Linear PB4 erősítőSorry az OFF-ért, de hátha itt értő fülekre találnak...
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
k-feri65
senior tag
milyen hangszótót vegyek csöves erősítőhöz? véleményeket okosságokat várok. kb 20W rms-el hallgatom utazáskor...milyen érzékeny kéne nekem?
értem én de le sz@..m
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #20686 üzenetére
Szerintem ezt senki nem cáfolta itt,hogy az érzékenység nagyon fontos, egyrészről ezért is ajánljuk az Audio Systemet illetve a Hertzet, mert érzékeny, könnyen hajtható darabok.
-
Mitre
csendes tag
Sziasztok!
Eladnám vagy cserélném Pioneer deh p945r tipusú fejegységemet. 4(v)-os rca-k 3 pár
6 csatornás időkorr , keresztváltó minden....full aktív. Ez egy régi készülék nem olvas mp3 mat viszont 5 méterről beledobod a cdt és olvassa isD hibátlanul működik a motoros előlapja is.Hibái:- a kijelzőnek van egy kis hangja ami zavaró lehet kb 5 volume után nem hallani
- nincs díszkereteTUDOM H NEM ITT KELL HIRDETNI CSAK ITT NAGYOBB AZ ÉRDEKLŐDÉS AZ ILYEN FEJEK IRÁNT MINT A CS-N.
És ha valaki ide téved és olcsó aktív fejet keres mondjátok nekiD az ára 20.000 ftKÖSZII
"Mondtam én, hogy szar helyen van ez a kocsi" XD
-
kavics325i
őstag
válasz orbano #20683 üzenetére
Az adott erősítő teljesítmény mellett nagyobb érzékenységű hangszóró fog csak hangosabban szólni. Már ha tud. Érdekességként, hogy a JBL Cs 2165c komponens szett fejegységen teljes az erősítőn közel háromnegyed hangerőn hangosabban szólt mint a gti-m teljesen oda tekerve. Az erősítő egy cs60.4 hídban 2x 150 w rms
Tehát az érzékenység legalább olyan fontos már akinek számít mint a többi adat." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
orbano
félisten
válasz Palika71 #20667 üzenetére
tudnál mutatni fotót az ajtóról, a hangszóró helyéről közelről, kiszerelt hangszóróval majd? ha ott minden rendben, akkor gabo01 kollégával koznultálj, neki is hasonló baja volt.
egyébként lehet egy nagy ada hungarocell az ajtóba tömve megoldja a gondodatA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz kavics325i #20647 üzenetére
ha kell a nagy hangerő, egy szett kevés tud lenni. pl autópályán lehúzott ablak mellett nem elég feltekerni a szubot
a kérdező viszton ahogy nézem nem a maximális terhelhetőség nővelése édekében gondolkodott ilyenben, hanem egy adott erősítőteljesítmény mellett szeretett volna nagyobb kraftot. de erről beszélgethetne még velünk kicsit ahogy elnézem...[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
zolikaDB
veterán
válasz Palika71 #20680 üzenetére
Én semmit. De: itt hifisták adnak tanácsot, hátuk mögött sok-sok tapasztalattal, SQ, hangnyomás, install stb. kategóriában.
Ha ők azt mondják, h a SAL, MNC, olcsó Sony, olcsó Mac csak pénzkidobás, érdemes hallgatni a szavukra (meg a fülünkre).
Audio System kifejezetten autós hangtechnikával foglalkozik. Belépő szintű kategóriája az M, mind hangszóró, mind nyomó és erősítő terén. Ennél feljebb van a Radion, az X-ion.
Nyilván, minden autó egyedi eset, a tiéd is. Azt hogy hogyan fog szólni, senki nem tudja megmondani (mert még a hangszórókábel és az RCA is befolyásolja). De, összepasszoló komponensek esetében egy ilyen eleme a rendszernek valószínű, h számodra kielégítő lesz.
Majd a többiek pedig mesélnek a dinamikáról, hangképről stb.
Személyesen ESK-t hallottam, Hertz erőről, azt hiszem egy alsó kategóriás JVC-ről, vaddisznó cucc volt, meggyőzött, bár én nem vagyok vájtfülű. -
zolikaDB
veterán
válasz kavics325i #20677 üzenetére
"Ezek ismeretében mit kellene vennem néhány 10e-s kategóriában?"
De: Focal igenis jó, pl. ott az Utopia. Egy jó kis Thesis erővel a legjobb. De a uDimension-nak is van olyan szettje, ami pár tízezerért az ár/arány kategória győztese, viszont súlyos ezresekkel arrébb kezdődik a komolyabb hangzás. Szóval nem 100%, h alsó szegmensben a Focal annyival jobb, amennyivel drágább egy Hertz-nél.
Szerintem egy Hertz ESK még pont beleférne a kollegának, DSK-nál, MX-nél mindenestere odab.szósabb, és EZT MEG IS HALLGATTAM!!! -
Palika71
őstag
válasz kavics325i #20671 üzenetére
Nem a tízezres kategóriából szeretnék választani, ha nem a PÁR tízezresből.
Tehát kb. 40-50-nél többet nem adnék érte.
A lényeg, hogy tolerálja a nagy ajtó miatti sok liter levegőt.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
shteer
titán
válasz kavics325i #20673 üzenetére
Tizenezres bestbuy kategoriarol volt szo. Problem?
szerintem jónak tűnik..
-
rooland
senior tag
Jájj milyen szintű okosság megy itt mostanában...
-
k-feri65
senior tag
Szombat Szentendre SQ....lehet nézelődni, hallgatózni...bár ott jbl nem sok van asszem.
értem én de le sz@..m
-
kavics325i
őstag
válasz shteer #20672 üzenetére
Tehát a dzsibiel,a focal és a többi nem bevált tipus? Értem ...Azért nem tudok én speciel mást ajánlani,mert a JBL C608GTI MK II-n kívül minden darabját a hifimnek már kb. 8 éve használom. De előtte sem kérdezgettem hanem meghallgattam és úgy vásároltam. Szóval több helyen kellene meghallgatni a fejegység erősítő párost esetleg kérdezősködések árán megvenni,de hangszórót mindenképp meghallgatás alapján.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
shteer
titán
válasz kavics325i #20671 üzenetére
Te ajanlod a dzsibielt, a tobbiek meg a bevalt 2 tipust. Problem?
szerintem jónak tűnik..
-
kavics325i
őstag
válasz Palika71 #20669 üzenetére
Az a baj, hogy a tízezres kategória nem a világ meg váltó. Érdekes, hogy csak a Hertz-et meg a audio miafaszomat emlegetitek pedig pl a JBL is tud jó szetteket. Bár az újakat nem ismerem, de nem 2ből áll a világ
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Palika71
őstag
válasz kavics325i #20668 üzenetére
Ez egy néhány éves 2x50W-s erősítő, használtan vettem.
Mivel az öcsém három napja a kocsit is megtörte, így az kasznisnál van, tehát megnézni nem tudom.
A hangsugárzót meg 2 éve vettem, fogalmam sincs mi a típusa, akkoriban a legolcsóbb 16,5cm-s komponens szettje volt a Rainbownak. Ha jól emlékszem 30e körül volt.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
kavics325i
őstag
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Van egy Opel Combo. Egy Panasonic CQ-C3405U fejegység, egy 2 csatornás Rainbow erősítő, meg egy Rainbow komponens szett az ajtóba + oszlopon.
Nem tetszett a hangja. A magasok OK, de a mély-közép silány.
Mondták: ki kell szigetelni az ajtót. Így ki lett. Sokkal jobb, de jótól messze.
Mondták: valszeg túl nagy az ajtó a hangsugárzónak. Ennyiben maradtam.
Most a nyári szünetben friss jogsis unokaöcsém tönkre tette a bal oldali mély-közepet, így van ok, hogy kicseréljem a szettet.
Ezek ismeretében mit kellene vennem néhány 10e-s kategóriában?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
nemes0309
tag
?
-
Nova96
őstag
Erről mi a vélemény: Kenwood KDC-3054 ?
-
nemes0309
tag
Valakii.. Pioneer GM 4200-ról véleményt, tapasztalatot tudna mondani?
-
zolikaDB
veterán
válasz HabyRolika #20660 üzenetére
Hangnyomasversenyen nem zenevel nyomnak
-
HabyRolika
tag
nekem bőven elég lesz az, majd amit a DLD124-es nyomó ad KAP 29-es erővel...jobb esetben számíthatok kb 380-400Watt RMS-re de nem baj hogy jóval többet tudnak a cuccok legalább attól nem kell félnem hogy széthajtom őket
[ Szerkesztve ]
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20659 üzenetére
ne aggódj nem vettem magamra... azért mondtam , mert már számomra is felesleges és értelmetlen volna akkora zene főleg annyi pénzért...+akksi hegyek +generátor nem ér annyit az egész versenyenként pár perc zene miatt...a hétköznapokban úgy sem használja ki az ember
-
gabber01
addikt
válasz HabyRolika #20658 üzenetére
jaj, ne érts félre, nem neked céloztam a mondandóm ...csakúgy hangosan gondolkoztam általánosságban. Az is igaz amit Joe fiú mondott.
Egyébként ha nagyon akarom megértek mindent, a hangnyomásversenyt is, meg a milliós audiofil rendszereket is, stb. Az ok pedig a következő: vannak akik nem elégszenek meg a "középszerűséggel" vagy azzal, hogy vmi csak "jó", hanem a lehető legjobbra törekednek, tökéletességre. Valahol ez viszi előre a világot.
De azért vannak értelmetlen dolgok. És azt mondtam, ha nagyon akarom...de nem akarom.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20656 üzenetére
én sem hangnyomásversenyre szeretném építeni a kocsiba a hifit! csak saját személyes tapasztalat alapján elképzeltem magamnak egy rendszert az autóba amit szeretnék megvalósítani és az addig fixen is marad amíg valami ki nem hullik belőle így vagyok pl: a Clarion fejegységekkel, nekem nagyon bevált volt is egy jó pár mire megtaláltam a mostanit! ami egy DXZ 788R USB 3pár RCA 6volt időkorrekció egyéb hasonlóságok... egyedül az új szériájú CZ702E amivel nem voltam megelégedve....2 hónap alatt 3x vittem vissza szervizbe mert az előlap érintkezője elszállt... meg mondom a frankót én régebben Mac Audio-cuccokkal kezdtem el az autóhifis pályafutásom, de nagyon meg is bántam....ugyan abból az összegből sokkal normálisabbat is összeállíthattam volna,de ez van...tanulópénznek veszem fel most már így utólag.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz HabyRolika #20655 üzenetére
leginkább ezt a részét nem értem. mi értelme van a hangnyomás versenyeknek? de úgy tök őszintén?
amit írtál az tök ok, de ezekkel a több ezer meg több 10000W RMS-ekkel koncerteket meg diszkókat szoktak hangosítani. mi a francnak egy autóba?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20654 üzenetére
én nem tudom....csak azért ültem be arra a kis időre(kb 15másodperc...ennyit bírtam ki bent ) , mert kíváncsi voltam a saját bőrömön hogy mit tud egy ekkora hifi.....a srác hangnyomás versenyre jár az autóval......az én tervem ebbe a kis Fiesta-ba max egy DLD124-es nyomó egy Kicx KAP 29-es erősítővel ez még bőven elviselhető a számomra és már hallottam is szólni ilyen párosítást
-
gabber01
addikt
válasz HabyRolika #20653 üzenetére
"... körülbelül 3000-3100Watt RMS-el üzemelt a csomagtartóba a mély..."
szeretném tudni, hogy az ilyesminek mi értelme...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
HabyRolika
tag
-
Joe fiú
senior tag
válasz HabyRolika #20651 üzenetére
Amúgy nem teljesen elvetemült ötlet a dupla kick, hallottam már dupla kickes rendszert nagyon jól szólni, sőt olyat is hallottam amibe 4 mélyközép volt elől.
-
kavics325i
őstag
válasz HabyRolika #20648 üzenetére
Hát a 2 párt nem is gondoltam fejegységről
-
zolikaDB
veterán
válasz HabyRolika #20648 üzenetére
Még szép!
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #20647 üzenetére
Örülök neki hogy legalább megnevettettelek!!!!
akkor jobb az 1 pár ha az is erősítőről van hajtva és rendesen ki van szigetelve az ajtó?![ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz HabyRolika #20646 üzenetére
Csak, mert az aláírásoddal megnevetettél A minél több felület több levegőt mozgat meg. De ha nem hajtod megfelelően vagy a be építés hiányos ki is tudják oltani egymást. Az okosak azt szokták mondani amennyiből veszel 2-t abból veszel egy jobbat + kábel stb. dettó. De mivel alapból kell (illik) a mély így okafogyott a két pár szett. Mivel annak magas-közép a dolga. De ha Te szeretnéd lehet. Ha van hely is
-
Norbi14
senior tag
Egy ismerősöm megkért hogy segítsek neki bekötni a hifit, mert recseg. Na 8ezerft-os fejegység, kihúzta és kb 5centi volt az egész...hátul régi 3utas ovál valami meg egy mély láda , amiből magas hangok is jönnek és egy 4csatis mac erősítő. Hát mondanom se kell, hogy borzalmas a mit hallottam. Egyfolytában kattogó hang jön az ováloktól, a mély elég halk..stb... Borzalmas élmény volt
-
gabber01
addikt
válasz HabyRolika #20643 üzenetére
Minek neked 2 pár szett? Amúgy nyilván ha elegendő teljesítményű, akkor nem számít szerintem.
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
Kérdésem a következő volna!: számít az valamit ha mondjuk az első ajtókba 2 pár szettet teszek(2db középmély/ ajtó) és csak 1 pár csipogót?!
-
bigbuda
aktív tag
nincs valakinek olcsón (max 3k-ért) hifi kábelszettje? Privátban légyszives
-
k-feri65
senior tag
-
Soma01
veterán
Az AS Helon sorozata az hang minőségre vagy hangnyomásra való inkább? Mit "képvisel"? Első szettre gondoltam.
-
k-feri65
senior tag
válasz kavics325i #20637 üzenetére
ezt meg most én nem értem...kicsit bővebben?..
értem én de le sz@..m
-
kavics325i
őstag
-
M0RGI
őstag
válasz kavics325i #20634 üzenetére
Miért, te milyen márkákat preferálsz?
-
k-feri65
senior tag
-
kavics325i
őstag
Az fs szerintem a hangszóró rezonanciája. Nem tudom, mert már régen foglalkoztam hangszóró paraméterekkel. Inkább csinálok ki épített helyet.Bele kell próbálni és meghallgatni. Itt sokan olyan komponensekről beszélnek amiért én be se kapcsolnám a fejegységet. De normális dolog csak mindenkinek más az ízlése. És itt nem a zenei műfajról beszélek hanem a hangok megszólaltatásának balanszáról
-
orbano
félisten
gondolom többek között attól lesz 93dB és nem 85.6 mint az enyém. de ezekben a paraméterekben nincs olyan, hogy jó, vagy rossz, nincs skála. különböző konstrukciók vannak, a maguk előnyeivel és hátrányaival adott felhasználási módban. értem, hogy szeretnél valami mérhető, számokkal leírható minőséget látni a hangszórókban megvétel előtt, amit a pénzedért kapsz, de nem fogsz. olyan ez, mint a dinnyevásárlás.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
szigeteletlen ajtóba minden hangszóró rossz. az akusztikai rövidzár ellen egyik T/S paraméter sem véd pl.
viszont értsd meg végre, hogy katalógusból, apraméterek alapján SOHA nem fogsz tudni hangszórót választani. Eleve a hangszórók nem sokat fejlődtek az elmúlt 20 évben. Kifejlesztettek pár kompozit membrán anyagot, illetve a tömegegyártásnak köszönhetően nőtt a silány termékek aránya. és ennyi. a papír membrán még a mai napig az egyik legjobb anyag... nézz csak körül a high-end hangszórók között. Esetleg nézd meg a paramétereiket, és próbálj mintát találni, hogy melyiktől lesznek azok jók (nem fogsz). A hangszóróm pl. újonnan 75e Forint és "csak" 58hz-ről indul papíron.A vér nem válik VAZZE!™
-
attila666
tag
válasz BorgBoss #20621 üzenetére
Egyelőre egy 25cm-es SAL van hátul, ha jól emlékszem SAL WRC 10. Egy haverommal cseréltem el, pénzt nem adtam érte. Ezt a jövőben fogom cserélni, csak még nem tudom, hogy milyenre, rá kell jönnöm, hogy hol tudnák itt meghallgatni más ládákat Komárom környékén. Az oválokkal így sem lehet összehasonlítani. Ezért is nem írtam, nehogy félrevezesselek. Talán DLD 500+ vagy hasonló ajánlott azok alapján, amit itt olvastam.
Valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogy a mélyládát hogyan állítsam be, hogy ne lehessen észrevenni, hogy hátulról szól? A láda 80Hz-nél van vágva és az első szett is vágva van 80Hz-nél. Próbáltam a polaritást megfordítani, de nem vettem észre különbséget, sajnos a vágás frekvenciáját nem tudom változtatni. Próbáljam kikapcsolni az első szett vágását vagy forgatni a ládát a csomagtartóban? Esetleg ennyira vacak lenne a láda?
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
passz...ezek alapján sztem egy hangmérnök sem tudná megmondani. de itt már többeknek bevált a 165ös, nagyon nem tudsz mellényúlni vele. (igaz, nem árt hozzá szigetelés, de ez mindegyikre igaz. paraméterek alapján a 170es talán kevésbé érzékeny erre...talán)
-
Soma01
veterán
válasz kavics325i #20616 üzenetére
Hol árulod, mennyiért?
-
M0RGI
őstag
válasz gabber01 #20623 üzenetére
Hát akkor másképp kérdezem. Szigeteletlen ajtóba, mint komponens szett mélyközepe, melyik lenne inkább jobb nekem?
Ládát nem akarok, így egy olyan mélyközép kéne aminek relatíve a legjobbak a mélyei.
Sajnos meghallgatni nem tudom őket.Elektronikus, és szimfonikusabb metal zene szerepel a repertoáromon.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
és miben rosszabb? egy-két dologra lehet következtetni a számokból, pl. hogy valószínűleg "lustább" mint a 165.2-es, és nem megy le talán annyira, de azt hogy rosszabb elég merész kijelenteni a számok alapján, még azért elég sok más tényező van.
elég eltérőek a karakterisztikái, ezért mindenképpen érdemes lenne meghallgatni és összehasonlítani, ha van rá lehetőséged. (csak ezzel is persze az a baj, hogy beépítés után meg egészen máshogy viselkedhetnek, pl. a 165ös zárt fészekben szeret lenni, míg a 170es ezek szerint a free-airt csipázza...fura).Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
M0RGI
őstag
Ért valaki a hangszóró paraméterezéshez?
Összehasonlítottam a régebbi Hertz DSK 165.2-t és a 2012. évi DSK 170.3-at, de annak ellenére hogy ez utóbbi idei fejlesztés és azt írják róla, hogy jobb, én a paraméterekben mégis rosszabbnak találom a 165.2-nél.165.2
Fs: 57 Hz
Vas: 23,2 liter
Cms: 0,89 mm/N
Qts: 0,54170.3
Fs: 79 Hz
Vas: 11,3 liter
Cms: 0,4 mm/N
Qts: 0,96Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
attila666
tag
válasz BorgBoss #20619 üzenetére
Szívesen! Én a JBL-eket eladtam, az elsőket és a hátsó oválisakat is és azon vettem az MX165-öt. Hátul csakis egy mélyládám van, melyet egy old school 4 csatornás sony erősítő 2 csatornájáról hajtom hídban. A másik két csatornára pedig az első szett van kötve. A kalaptartón nincs semmi, majd ki kell cserélnem, hogy ne legyen benne a két lyuk. A hátul ülők szerint is szépen hátra lehet hallni az elsőket. Az oválisak a kalaptartóban szinte minden esetben csak rontani tudják az összképet, normális mélyet nem tudnak adni, a közép és magasban pedig csak zavarnak.
-
BorgBoss
tag
válasz attila666 #20590 üzenetére
Köszönöm a tartalmas válaszod! Látom Te is JBL-t találtál először....
Elmesélnéd, hogy a hátsó részt mivel alakítottad ki? Csak hogy legyen valami irányvonalam....“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
k-feri65
senior tag
-
k-feri65
senior tag
válasz kavics325i #20613 üzenetére
ez jóóó...
"erősítőt vennék az ovál helyett.Nekem van eladó"
értem én de le sz@..m
-
kavics325i
őstag
válasz BorgBoss #20588 üzenetére
Én a helyedben erősítőt vennék az ovál helyett.Nekem van eladó ha gondolod.Azzal megtudod hajtani az elejét meg ha úgy döntesz a mély ládát is
-
footy
addikt
válasz Krisszer #20609 üzenetére
A csomagtartoajtoba epeszu ember amugysem rak semmit
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy a muszerfalban levot benne hagyod, eladasnal legalabb nem kell visszaepiteni, elkezdesz ajtokarpitot keresni, azzal egy idoben pedig felturod a yaris forumokat hogy mas, hogyan epitett be komponens szettet az ajtoba. A beepites legalabb annyira fontos mint maga a hangszoro. Full hangszoro+szar beepites= gyenge hang. Az elerhetu aru hangszorokbol mindenkepp 16,5 komponens szettet valassz.[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz Krisszer #20606 üzenetére
Eddig mi volt ott? Ha lyuk es nagyon zavar, akkor tomd be ujsagpapirral. Az hogy mennyi ido es penzbe kerul az ajtoba rakni a szettet, az rajtad is mulik. Ha van egy ket szerszamod meg egy kis idod es sok-sok turelmed akkor szerintem kb 10E ft. En kezdettol semmit nem ajanlottama csomagtartoba, az nalam is kritikus
-
t.imi
addikt
-
Krisszer
aktív tag
-
footy
addikt
válasz Krisszer #20601 üzenetére
Csak az (elso) ajtoba erdemes melykozepet rakni mashova nem. A Herz DSK 165 vagy AS165 MX hasznaltan (vagy nem tudom rooland kollega menjiert tud szerezni). Ha nem akarod szetvagni az eredeti karpitot kukazz egyet a bontoban. En is ugy csinaltam. Koztes megoldas nincs. Muszerfalon melykozep szar, ules alatt mely szar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
Állásajánlatok