Új hozzászólás Aktív témák
-
pauliboy23
senior tag
Kis apróság: Xbox One-ra és PS4-re is megjelent, ez nincs a cikk végén.
-
Grath
HÁZIGAZDA
A PS Plus-előfizetés legdrágább szintjéhez 149 "klasszikus" játék jár, ami a PS1-PS4 közti teljes időszakot próbálja lefedni, tehát a régebbi generációs játékok 1%-át sem tartalmazza. Természetesen a The Thing sincs köztük, és Xboxon sincs a kompatibilis játékok között. (A licenszelt játékoknál ez szinte mindig így van, mert újra kellene fizetni a jogokért.)
-
Igen, ez így van.
Mondjuk azért a közösségen is múlik, hogy csinálnak hozzá Win 10 vagy x64 patchet vagy nem. (lásd. Imperium Galactica 2)Azért ha már ide böffentenek valami Remastert, azért elvárna a gamer, hogy a kor szelleméhez mérten szebb grafikával prezentálnák és kijavítanák benne a már meglévő bugokat. Mert ez így hitvány.
Én inkább vagyok híve a GOG Preservation programjának, mint ennek a nagy remasterezésnek.
Persze egy 2. rész lett volna az igazi.
Visszasírom a kis stúdiókat.[ Szerkesztve ]
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
Lacccca87
addikt
Csak van egy rakat manapság már retro játéknak tekinthető cucc ami WIN10-11-en vagy el sem akar indulni vagy csak nagy bűvészkedés árán. Illetve ha el is indul kétséges a normál működése, pl duplájára gyorsul minden a játékba (láttam már pár érdekességet).
Kb ennyi lényege van, alacsonyan lógó kissé szotyos gyümölcsnek mondanám Kis befektetett energiával még éppen elegendő elvárt eredményt tudnak kihozni az eladásokból.
-
Javíts ki, ha tévedek. Ez PS2-re jött ki és WIndowsra.
Emlékeim szerint visszafele kompatiblis a Windows és a PlayStation Plus előfizetéshez is jár majdnem az összes előző retro PS játék.[ Szerkesztve ]
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ami régen jó játék volt, az nem lesz még jobb.
Ami régen szar volt, az nem lesz jobb."Néhány kivételtől eltekintve a remasterek lényege szerintem az, hogy mai rendszereken is kapható/játszható legyen. Sok ilyen retro cucc remaster kiadása hivatalosan nem kapható sehol sem (vannak kivételek), szóval szerintem leginkább a megoldás itt keresendő.
Persze az már más dolog hogy olyan dolgokba bele lehet kötni hogy például mocsok drágán adják, vagy ugyanúgy bugos esetleg egyéb gondok vannak vele. De elfér szerintem hiszen senki nem kötelez rá minket hogy megvegyük. Én anno pl a Thinget szerettem, de nem vettem meg újat mert nem érdekelt és tudtam hogy nem remake-ről van szó, holott azt érdemelt volna.
De az ugye még több pénzbe kerülne és egyáltalán nem biztos hogy kifizetődne a fejlesztőknek.
Viszont akadnak akik megveszik már csak nosztalgiából is és tetszik is nekik, elég csak fentebb kollega válaszát látni vagy a steames értékeléseket. Szóval a megoldás a kérdésedre hogy "kinek vagy minek" annyi hogy azoknak akik nosztalgiáznának mert szerették eredetit anno.
Live-Die-Respawn
-
Annak sem volt semmi értelme piszkálni.
Ez a Remaster dolog az igazi parasztvakítás.Ami régen jó játék volt, az nem lesz még jobb.
Ami régen szar volt, az nem lesz jobb.Az UniCredit vagy XY banknál készítők számlája biztos nagyon jól mutat.
Amúgy más észszerű értelme nincs az egésznek.[ Szerkesztve ]
-
Hát, nem néz ki sokkal jobban.. Grafika olyan, mint egy közepes DX9-es játéknál volt.
Az irányítás tragédia még mindig.
Ezt igazából nem értem minek vagy kinek?Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla