-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HabyRolika
tag
erről vélemény valakinek???
Cordial CFU 6 CCBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
-
-
HabyRolika
tag
Hifonics Nemesis NX880-ról tud valaki valamit mondani?! elsődleges célja szett+ láda hajtás lenne
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
január 12-ig várom a jelentkezőket a CORDIAL kábelek valamelyikére érkezése a hó végén!
-CLS 215 350ft/m
-CLS 225 560ft/m
-CLS 225 TT 800ft/m
-CLS 240 800ft/m
-CLS 260 1000ft/m
-CLS 425 1080ft/m
-CLS 440 1560ft/m
-CLS 4-25-40 1050ft/m
-CLS 825 2300ft/m
-CLS 8-25-40 2500ft/maz igényeket légyszives PÜ-ben írjátok! köszike!
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Az alábbi fejet megéri lecserélni Pio P88RS-re?! ha igen mennyit ér kb használtan összes tartozékával dobozával ez a fej?! Clarion DXZ 788R USB
-
HabyRolika
tag
Van egy AS M-Line 60.2 erőm eladóba ha érdekel valakit?! Szettet hajtott.
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Autó eladás után maradt 2x4.5méter Cordial CLS 225-ös kábelem ha valakinek kell!
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Január végén Február elején ismét lesznek CORDIAL CLS 225 és 240-es kábelek akit esetlegesen érdekel vagy akár más féle CORDIAL kábel keressen meg privátban!
Köszönöm előre is!
Sikerekben és Eredményekben Gazdag Új évet Kívánok Nektek!
-
HabyRolika
tag
erre mit tudsz mondani?
Alpine 9855R fej és Mac Audio Olympic Gold 2.16-os szetthez mennyire lesz jó egy Audio System M-line 60.2 erő (nem végleges az erő) egyik haveromnak ez van és most vesz egy ilyen erőt használtba a fej és szett mellé. csak kíváncsi rá hogy mennyire lenne ez egy jó megoldás ideiglenesen, mint fejről hajtani?!
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #22347 üzenetére
Alpine 9855R fej és Mac Audio Olympic Gold 2.16-os szetthez mennyire lesz jó egy Audio System M-line 60.2 erő (nem végleges az erő) egyik haveromnak ez van és most vesz egy ilyen erőt használtba a fej és szett mellé. csak kíváncsi rá hogy mennyire lenne ez egy jó megoldás ideiglenesen, mint fejről hajtani?!
-
HabyRolika
tag
Pénteken ismét kint leszek Lurdynál ha valaki még meggondolná magát a Cordial CLS 225-el kapcsolatban illetve a posta is megoldható
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #22211 üzenetére
köszönöm a segítséget a beállításban! egyre jobban tetszik hogy mit is tud a rendszerem....fel is hagyok a hangnyomás tervekkel jah és sikerült még jobban középre igazítani a hangot és a mély is jobb lett fázis fordítással, igaz a teljesítményből is visszább vettem egy kicsit
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #22204 üzenetére
ja hogy a kábelnak is van bejáródási ideje?! én ezt nem is tudtam... mindegy most már ezt is tudom az a lényeg hogy így is hallom a különbséget a 2x1,5-ös NO NAME és a CLS 225 között
jah és viszem este azt a keresztváltót is hátha tudsz mondani arra is valami okosat
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
kis is cseréltem az erősítő és a szett közötti 2x1,5mm-es hangszórókábelt a CLS 225-re így első hallásra mintha erőteljesebb és dinamikusabb volna egy kicsit a közép mély
-
HabyRolika
tag
ez kb árában van? mennyire jó ez így gyárilag összeszerelve?! Cordial CFU 6 CC
-
HabyRolika
tag
-
HabyRolika
tag
válasz zetecR #22155 üzenetére
nem! csak jelenleg ez a legalkalmasabb hely a fotózásra a szobámba mivel a többi részén egy más dolgok vannak szétszórva most végeztem az éjszakai műszakkal és ilyenkor "atomvillanás" szerű állapotok uralkodnak a szobámba
-
HabyRolika
tag
megjött a CLS 225! lehet rá jelentkezni! 560ft/m +posta vagy személyes átvétel péntek este a Lurdy Ház parkolóban
-
HabyRolika
tag
-
HabyRolika
tag
ha cserélem az erősítő és szett közötti hangszórókábelt minőségi kábelre akkor érdemes a hangváltó és csipogó közöttit is kicserélni???? ha igen akkor abban az esetben ha a csipogóba bele van forrasztva a kábel forrasszam át?
-
HabyRolika
tag
Clarion DXZ 788R USB és van rajta olyan beállítás hogy AMP OUT on/off ha bekapcsolom akkor a gyári hangszóró kábeleken nem szól hangszóró! a szett is erővel van hajtva és most így hogy nem volt benne mélynyomó NORMAL-on használtam
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Most állok neki bekötni egy kis mélyet a kocsiba a kérdésem az volna hogy most így hogy kikapcsoltam a fej végfokát hogy csak az RCA működjön és most olyan választási lehetőségeim vannak hogy 3 Way, 2Way, Normal! melyikre kell állítsam ha egy erősítőről megy egy szett és egy másikról pedig egy nyomó?!
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #22006 üzenetére
ideiglenes állapot ingyéééé van csak kevés nekem a szett nyújtotta mély
-
HabyRolika
tag
mi a véleményetek?! ideiglenesen (kb 1-2 hónap erejére) be szeretnék tenni egy Mac Audio MPX 2000-es erőt Mac Audio STX 30-as nyomóval 28-as zárt ládában! kb decemberben lesz pénzem normálisabb erőt és nyomót venni! mit várhatok tőle?! "gondolom nem sokat
-
HabyRolika
tag
Mindenkinek aki jelezte felém érdeklődését a CORDIAL CLS 225 iránt!!!
Ma megkaptam a visszaigazolást a rendelésről! Én jövőhét közepét mondanám időpontnak hogy itt lesz nálam és postára tudom adni vagy esetlegesen a Lurdy-ba személyesen átvehető! 560.38ft/méter azaz 560ft-ba tudok adni 1 méternyit sajnos nem tudtam olcsóbban hozzájutni az euro-hoz hogy ennél olcsóbb legyenBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
hát akkor ha kell valakinek egy 5-ösért lehet vinni vagy minőségibb RCA-ért cserébe (5 méter)
-
HabyRolika
tag
és akkor mit mondotok milyen árban lehetne egy ilyet eladni?!
-
HabyRolika
tag
válasz andyTM #21750 üzenetére
Kicx ICQ 6.2-es szett az első ajtóban illet az A oszlopon erőről hajtva meg a későbbiek folyamán kiegészítésnek kap egy mélynyomót és nálam meg is állt a technika gondolom egy ilyen egyszerű rendszerhez ez nekem felesleges....meg ha tudnám használni akkor nem porosodna nekem itthon vagy 2 éve.....
-
HabyRolika
tag
itt van róla két közelebbi kép!
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21745 üzenetére
és mit érhet egy ilyen? nekem csak itthon porosodik! az előbb "kipróbáltam" bekapcsolt!
-
HabyRolika
tag
-
HabyRolika
tag
nem tudjátok hogy ez mire lehet jó? most találtam meg a régi cuccaim között turkálva
-
HabyRolika
tag
válasz Pubszon #21670 üzenetére
én ezt a véleményt például osztom....nekem jelenleg teljesen megfelel az mp3 nyújtotta hangzás...talán lehet azért is mert még csak 1x fordultam meg hangminőség versenyen és ott sajnos nem volt szerencsém beülni meghallgatni egyetlen egy autóban sem a rendszert...lehet hogy tátva maradna a szám amikor hallanék egy ilyen rendszert szólni...nem mondom hogy nem!
majd hó közepén amikor kijutok a kábelekkel a Lurdyba megkérek valakit hogy hagy hallgassak bele a rendszerébeBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
az én fejem ezeket képes kezelni....MP3-, WMA- és iTunes® AAC-kompatibilis utóbbi formátumot milyen programmal tudok elkészíteni(konvertálni) a kipróbálása végett?
-
HabyRolika
tag
nekem ilyen fejem vanDXZ 788RUSB akkor ezen is már észrevehető volna egy sima audio lemez és mp3 közötti különbség?
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #21610 üzenetére
nem valami bevált anyag ez a Hanno-Protecto?! Gondolog az STP-ből meg érdemes legalább a Silvert venni?! azt is néztem a 10 lapos kiszerelését, mert nekem sajnos nem csak az ajtót, de még a tetőt is szigetelnem kellene...olyan vékony sz*r hogy ha becsukom az ajtót már attól doboz hangja van
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz Osynho #21605 üzenetére
én ezzel szemezek szigetelés terén.....Hanno-Protecto Pf 830 igaz ezt ajánlott jól rámelegíteni de elég olcsónak tűnik az 5ezer/nm árával a Sinus Live ADM-hez képest....mivel a Sinus Live ADM 50cm x 20cm táblában van és akkor abból 1nm 10 lap ami 8-9e ft aPf 830 pedig 50cm x 50cm 1370ft, 100cm x 100cm 5000ft
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
-
HabyRolika
tag
Aksira tápkábeleket hogy a legcélszerűbb rögzíteni? kábel végére rézsarú összeforrasztom vagy pedig venni egy több kiállású aksisarut és abba csatlakoztatom a tápkábelt?
-
HabyRolika
tag
válasz shteer #21508 üzenetére
köszönöm! csak azért kérdeztem meg, mert orbano mondta hogy lehetőség szerint ne a kaszni adja a testet az erősítőnek hanem az akksitól húzzak be neki testet mert sokkal jobb! jövőhéten meg is valósítom és egy 35-ös kábelre gondoltam elosztóblokkal és így akkor nem is kell majd a késöbbiek folyamán a nyomót hajtó erősítőhöz plusz testet behúzni
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #21423 üzenetére
abban az esetben hogy ha 2 erősítő van a kocsiban külön a szettnek és szubnak akkor elég mondjuk egy vastagabb tápkábelen az akksitól behúzni az erősítőkig a testet és és ott szétosztani a 2 erősítőre vagy külön külön kellene nekik behozni az akksitól a testet?!
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #21456 üzenetére
kicsit jobban utána jártam ma a Cordial CLS 225-ös dolognak!
első körben Október közepén 88 méter lesz eladásra! ezen felül ha valakinek kellene még akkor majd hozatok be! de CS-n írt egy srác tegnap hogy állítólag számlásan bruttóba 630ft-ért tud ugyan ilyet itthon! kértem tőle linket de még nem kaptam (de mondjuk ha kapok is linket inkább megrendelem kintről )Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #21421 üzenetére
akkor mondjuk kezdésnek jó volna a Cordial CLS 240 is mélynyomó erősítő közé?
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #21415 üzenetére
hát igen, teljesen jogos....ez nem mákdaráló....számomra ez viszont magas, még pedig azért, mert minden esetben egy autóban a karosszéria a a test. Ezáltal miért lenne jobb a testelése akksin mint karosszérián?! Elhiszem neked, nem azt mondom hogy lehetetlen csak számomra ez furcsa...
Épp ezen okból kifolyólag vagyok itt ezen a fórum, mert jelenleg az "autóhifi" tudásom szeretném valamilyen szinten bővíteni...Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21401 üzenetére
hát venni ilyet mostanság tuti nem fogok... de a PIO P80PRS fej az nagyon bejön ha már egy olyat meg tudnék venni akkor biztos gyűjtögetnek egy hasonló szettre is amellé már dukálna egy ilyen
de csak álom marad.... nagy csóróság van az egész országban
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #21397 üzenetére
ezzel én is szemezek...ESX Quantum QE6.2C
kb 52eBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #21396 üzenetére
pl: ez is Focal Performance P165V33 16,5 cm Komponenten-System 3-Wege 165 mm nem tudom hogy itthon milyen árban van, de kint 265 euró Új bontatlan (~75e)
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21395 üzenetére
én nekem ez meg fog felelni szett+erő közé, de nemes0309 kollégának erő és mélynyomó közé nem túlzottan hinném..még én sem tudom hogy majd ha oda jutok mit veszek erő és mély összekötésére...vagy ha van néhány elképzelés megnézem azt is hogy kint milyen árban van.....azt sem tartom kizártnak hogy ha van rá kereslet(tegnap este óta 113méterre volna érdeklődő a CLS225-re) akkor a későbbiek folyamán megint hoznék be akár ilyet vagy akár valami mást.....
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #21370 üzenetére
én olyan vagyok még az autóhifihez, mint kezdő buzi a gőzfürdőben nem tudom hogy mi és hogy a jó nekem teljesen tökéletesen működik úgy is az erősítő hogy az akksitól kapja a plusz a csomagtérben meg egy csavar alatt fémig lecsiszoltam drótkoronggal a kasznit és kb 1 méter kábelon ott kapja a testet....
-
HabyRolika
tag
válasz nemes0309 #21378 üzenetére
A Cordial CLS 225 nem tudom mennyire jó erő és nyomó közé, de szerintem oda már inkább 2x4mm vagy 2x6mm-ert tennék! de ez én vagyok! a nyomó és erő közötti kábelról még én sem érdeklődtem hogy milyet ajánlanak, mert nekem odébb van még a nyomó+erő
-
HabyRolika
tag
válasz nemes0309 #21357 üzenetére
35-ös tápkábel készlet van 5 méter pozitív 1 méter negatív 5 méter RCA aranyozott csatlakozós és ANL biztosíték ház 100A-os biztivel sarukkal 15e környékén pontos árat ugye nem tudok az euro árfolyam miatt
-
HabyRolika
tag
a Mac Audio Star X 2.16-ról tudtok valamit? eléggé komolynak néz ki és kint csak 38ezer az itteni 60 helyett van értelme ennyiért bepróbálkozni vele?
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #21351 üzenetére
okés! mivel nem a kereskedel számomra a cél!!!
Cordial CLS 225 50 méteres tekercs forintba átszámolva a mai EURO árfolyamhoz 27.170.-
tehát 1méter 543,4ft Angliából haza postázva...még mindig sokkal jobb mint 790ft-ért megvenni kb így kell számolni! én akkor hozatok mindenféleképp egy tekerccsel és amennyi elmegy elmegy...Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
Akar valaki mostanság Cordial CLS 225-ös kábelt venni? kintről rendelnék most októberben ott 400ft/m 50méteres dobos kiszerelésben! + posta nekem csak 12 méterre volna szükségem! hátha valakinek ezzel segíteni tudok! és így megoszlik a posta is!!!! amúgy meg 1.4 EURO/méter ha csak darabra rendelik+posta
-
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #21315 üzenetére
meg látom az ára is azért ott van a szeren 980ft/m
és még egy kérdés...ebben nem tudok dűlőre jutni... : van értelme 1v 2 farádos kondit beiktatni a hifibe a mélyet hajtó erősítő elé?! van aki szerint kell van aki azt mondja hogy ha van egy jó akksi akkor felesleges....igenám, de mi számít jó akksinak?! EXCIDE MAXXIMA 900/DC?! mert az is jó áron van
-
HabyRolika
tag
Stinger hangszórókábelről valaki tud valamit?!
-
HabyRolika
tag
válasz vilmaboy #21263 üzenetére
én úgy vettem ki a szavaiból meg gondolom nem egy Trabantba volt
meg egy kérdés: tudom a márkája miatt felejtős de amúgy a Mac Audio Star X 2.16-ot hallottatok már?! elég normálisnak néz ki és az is eléggé jó áron lehetne megvenni...
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #21256 üzenetére
ezekről esetleg valami tapasztalat?! hallottad már valamelyiket?!
ESX SIGNUM SE6.2
FOCAL IS 165
mert most mindkettőhöz elég (normális) áron jutnék hozzá 18e és 38e csak nem tudom hogy melyik lehet jobb a Kicx ICQ 6.2-nél illetve hogy van-e értelme valamelyikre lecserélni Kicx KAP 43 erősítő megléte mellettBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
Lehet hogy lecserélem a szettet és most bukkantam rá erre:FOCAL UTOPIA 165W RC ACTIVE
de felmerült bennem a kérdés.....van épp eszű ember Magyarországon aki képes ENNYIT kiadni egy szettre?!?!?!Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
ESX SIGNUM SE6.2-es szettről van valakinek valami tapasztalata?
vagy esetleg FOCAL IS 165[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest