Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #83993 üzenetére
Ígéretesnek tűnik...
-
ƵøŁĭ
veterán
Olyan játékoknál ahol van egér és billentyűzet támogatás, ott miért szakad meg a vezeték nélküli kapcsolat 2 perc után a játékban?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
l.skywalker
Topikgazda
Golfos Rocket League játék jön majd kizárólagosan Xbox-ra: Turbo Golf Racing [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tomi8822
tag
Üdv, tudja valaki hogy az emag-on vett xbox series x milyen garancia vonatkozik rá? Gyártói vagy csak az emagon keresztül lehet érvényesíteni
-
Steve1207
veterán
Additionally, for developers, we’re happy to announce at GDC today that FidelityFX Super Resolution 2.0 will also be fully supported on Xbox and will be available in the Xbox GDK for registered developers to use in their games. Though for gamers, we do not have a timeline today of when you can expect to see any Xbox games with FSR 2.0.
.
-
Tomi8822
tag
Üdv, tudja valaki hogy az emag-on vett xbox series x milyen garancia vonatkozik rá? Gyártói vagy csak az emagon keresztül lehet érvényesíteni ?
-
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok! A kontrolleremben elemet cseréltem és most folyamatosan, kb fél-egy percenként elveszíti a kapcsolatot az géppel, villog párat rajta az xbox logo, majd újra csatlakozik, és használható tovább. A másik kontrollerrel szintén ez a helyzet. Az xbox oldalán lenne valami probléma? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Kint a HALO sorozat első epizódja, ... valaki esetleg látta már? Milyen, nézhető?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gtaati
őstag
Köszönöm a válaszokat! Xbox app.-ból.el.tudtam indítani a letöltést, reméljük utána majd a játék is elindul majd:)
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Lehet hülyeséget kérdezek, de hogy lehet FC6-t letölteni az ingyenes hétvégére? A gamepass-ba ott a reklám, de ha rányomok akkor csak a fizetős verziók jelennek meg. Köszönöm! -
Csigavair
tag
Sziasztok! Megvettem a GTA 5 premium story mode-ot. Le is vonta de nem engedi letölteni… kiírja, hogy megvan azt annyi. Sem a könyvtáramban sem sehol nincs. Ilyenkor mi a tosz van?
-
szimszonos
őstag
válasz thedivision2 #83955 üzenetére
Én sem sok gpu játékkal játszom.de mivel a játékok nagyrésze amivel játszok live gold nélkül nem indul így alap hogy gpu veszek.Na meg mivel live goldot konvertálok át mint ahogy az emberek 99%-a itt,így az a +300ft/2 év nem visel meg.+10ft-15ft/hó többletkiadás és +400 játék
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Hello
Aki venne ilyet.
Ma láttam kirakva Xbox Series X két konzolt dobozosan a Media Markt boltban.
Egyik az gyári alapszerelésben.
A másik doboz fehér az kicsit szélesebb mert abban még fülest is volt benne talán plusz 1 játékkal ,valami ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz l.skywalker #83966 üzenetére
Akkor megint a store viccelt meg... Köszi!
-
darkstreet89
tag
Igen, már lehet tolni. Nem rég fejeztem be én is.
-
sch_a
addikt
Az F1 2021-nek nem ma kellett volna bekerülnie GPU/EA Play-be?
-
Bep
őstag
A DL1-nél lényegében a sztori elején még (mellék küldiket nyomom inkább), bele akadtam a Hellraid DLC-be. Végig is nyomtam lényegében simán, a fő boss féleség lehet már csak vissza (Lord Asmoro). Jól gondolom, ha őt le akarom győzni, akkor fel kell vegyem a sz*póálarcot?? Háát inkább vissza mentem a főtérképre.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #83958 üzenetére
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #83944 üzenetére
Veszek is csajomnak egyet, imadni fogja.
-
thedivision2
aktív tag
válasz ProEvoFan #83952 üzenetére
Most járt le a 6 hónap, abból 2 hónapja kb játékot se indítottam GPU-ból. Majd ha jön valami érdekes számomra megint előfizetek, de addig feleslegesnek tartom.
Minden platformon ingyenes, nem gondoltam volna, hogy ezt is kihasználja a Microsoft, és berakja, csak hogy teljen egy hely a heti FPD-ben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz thedivision2 #83950 üzenetére
FPD csak Gold vagy GPU tagoknak van. Mármint az Xbox verzió. Az más, ha egy játékra külön vannak free play days napok.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz thedivision2 #83950 üzenetére
Nincs előfizetve gpu?
Van itt olyan ember, akinek nincs gup-ja? Ezt nem gondoltam volna. -
Mizol29
senior tag
válasz thedivision2 #83937 üzenetére
Én nekem tegnap este engedte letölteni, sőt nekem már éjfél előtt is elindult a játék, szóval nem is volt még
24.-e, csodálkoztam is.[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Nagyon úgy néz ki, hogy gold kell a FC 6 ingyenes verzióhoz. Akkor ez most kimarad.
-
AMD Power
titán
Ez a tavaszi jó idő nem tesz "jót" a CP2077 újra játszásomnak!
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #83947 üzenetére
Az egy 40$-os tok, ha jól emlékszem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #83944 üzenetére
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
Itt a tavasz, dagad a...
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #83938 üzenetére
Múltkor az NBA-t hétfőn nem sokkal éjfél előtt tettem le, mert úgy voltam vele, hogy ha ez addig fut, amíg be nem zárom, akkor nem lesz alvás.
-
csuvicsuva
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy kell hozzá gold. Vagy nem?
-
addikt
válasz l.skywalker #83938 üzenetére
Én mindig telefonos alkalmazáson keresztül töltöm, ha valami érdekel. Akkor ugye mindegy, hogy meg van -e vagy nem.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz thedivision2 #83937 üzenetére
általában valamelyik amerikai időzónához kell nézni. Legkésőbb délelőtt 11-től már lehet tölteni, cserébe nekünk tovább is tart ennyivel, nem vasárnap éjfélkor, hanem hétfőn délelőtt ér véget.
-
homerhamm
addikt
válasz thedivision2 #83934 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz thedivision2 #83934 üzenetére
Xboxon nincs preload hivatalosan a hétvégi free játékhoz. Ettől függetlenül Xbox app-bol szerintem elindítható a letöltés.
Live-Die-Respawn
-
thedivision2
aktív tag
Far Cry 6-ot sikerült már valakinek letölteni? Akármelyik verzióra megyek csak megvenni tudnám. Jelenleg nincs goldom, ez gondolom ilyen mindenhol ingyen van hétvégéknél nem számit. Vagy igen ?
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #83880 üzenetére
Szintet ugrottam, már csak 3 győzelem kellett volna az eredményhez, de itt már mindenki piszok nehéz, úgyhogy inkább elbuktam 10 meccset. Csaló nincs errefelé úgy látom, de mindenki ezer éve játszik, így már csak szimplán idegesítő
Valaki összehozta innen FighterZ-ben az 530e-es achit boxon?.
-
Sinu
senior tag
válasz l.skywalker #83921 üzenetére
De jó!
Az első részt rongyosra játszottuk öcsemmel, lehet kipróbáljuk ezt is :)egyenlőre ≠ egyelőre
-
Steve1207
veterán
Tiny Tina's Wonderlands review-k már szállingóznak szépen yt-ra.
.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Wesder #83924 üzenetére
Egyik gyártóról sem hallottam még, most pedig mindkettőnél találtam egy olyan perifériát ami nagyon tetszik, szóval köszi mindkettőtöknek az indirekt reklámot
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #83925 üzenetére
Gondolom az MS nem adja ki a szabvànyt, ami a wirelesshez kell. Fogd fel úgy hogy retro.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #83922 üzenetére
Az Sonic controllerek a géppel az giveaway, a màsik meg 3rdparty controller.
Szerk.
PowerA pont ugyanilyen controllert gyàrt mint a 8bitdo, csak "normàlis színben".[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz frankdelgado #83922 üzenetére
De a vezetékes nem MS termék, ennyi erővel egy Nacon is lehetne, hisz teljesen más a gyártó. Van rajta 2 hátsó gomb is, eddig olcsó szegmensben max a Recon volt ilyen. Egy 8BitDo meg minőségibb manapság, mint a PDP vagy Nacon ahol 2 erős hét után gariztathatod a terméket.
.
-
frankdelgado
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes: Sacred 2 Fallen Angel [link]
A hónap első felében ez volt az egyik GwG cím, most pedig már mindenkinek ingyenes. Hallatlan.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Perfect Dark kálváriája után a készülő Fable háza tájáról is rossz hírek röppentek fel. Az ok egészen prózai: a Playground-nak nincs tapasztalata akció RPG készítésében, így lassabban haladnak a kelleténél.
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghostbusters: Spirits Unleashed - Announce Trailer
4v1, aszimmetrikus PVP játék lesz, megjelenés valamikor év végén.
Live-Die-Respawn
-
axlfsi
veterán
válasz parandroid #83911 üzenetére
Ott nekem az utóbbi időben sosem volt gondom (de voltak játékok korábban, melyek nem voltak képések a háttérben frissülni sosem, ilyen volt a Division 2 pl., ... de az régen volt).
Mindegy, visszament a standby állapot, mert a jó kis, falusi 30meegabites betárcsázós netem nehezen bírkózik már ezekkel a modernkori ápdétekkel˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz [Ixub] #83913 üzenetére
Ez feltételezhetően vagy csak USA-ban vagy a Paramount+ szolgáltatási területén lesz csak elérhető. Magyarországon szinte biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Akit érdekel a Halo sorozat
-
Busaboy
aktív tag
[link]
"Two pro-level back buttons I Vibration motors I Impulse trigger motors"2022 Május
(Remélem lesz kevésbé cukibb színben is...) 😂
Igaz vezetékes, de àrban se nagy összeg és az alsó két gomb milliószor jönne jól. 😀[ Szerkesztve ]
Keke
-
axlfsi
veterán
Skacok! Nem úgy volt, hogy most már mehet a konzol energiatakarékos módba, mert úgy is bekapcsol, ha jön frissítés?
... 1-2 napja beállítottam úgy, erre most bekapcsolom este és elindul a 26GB-os CP2077 frissítés[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
csuvicsuva
addikt
"A most kapott patch-csel ez nem egy X|S jàtèk, csak tudja magàròl hogy min fut. Ha megnézitek a File Info-t, akkor ott az van hogy ConsoleType:XboxOneGen9Aware, és nem az hogy ConsoleType:XboxGen9."
Ezért nincs ott.
-
mike1334
veterán
válasz negyven2 #83903 üzenetére
Vajon ha a free weekend keretében játszok vele, akkor le lehet tolni a Stranger Thingses részt? Mmint akár azzal kezdeni, mert értem én, hogy az egész játék ingyenes, de tuti nem fogok játékkal tölteni 40 órát, hogy eljussak eddig a kontentig.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz lastmohican2 #83905 üzenetére
Év végén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest