- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csuvicsuva #84296 üzenetére
Elden ring game passba?Trial verzió gondolom, ugye?
-
csuvicsuva
addikt
Be akartam írni, hogy április 8-tól hetente jönnek GP-be a Dark Soulsok, 29-én pedig az Elden Ring, de aztán rájöttem, hogy felesleges.
De azért csak beírtam.
Remélem egyébként valami ütős listát villantanak ma, ha villantanak valamit egyáltalán.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz
Norb79 #84294 üzenetére
Ubi+ is alap része lesz a gpu-nak?Mondjuk én nagy far cry rajongó vagyok. Összes részt megvettem xbox-ra.Most nyomom a far cry 6-ot és nagyon nagyon bejön.
A 3-4-5 és new dawn összes jó részét kivették, összegyúrtak, a hibákat meg nagyreszt kiküszöbölték.Ez a legjobb far cry rész szerintem.A 3 hangulata és az összes többi technikai újítasa egybe gyurva. Nagyban akciózok
, ropognak a fegyverek, szakadnak le az emberi testrészek, fröcsög a vér, felgyullad és robban minden erre lassan beúszik alafestésnek ez a zene:
[link]Agyamat eldobtam 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
-
Bilux
veterán
Na, a mai nap lesz az hogy inkább nem olvasok semmi hírt, kiírást, választ, új hozzászólást
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #84287 üzenetére
Erre már számítottam, csak nem hajnalban.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
hombre[EU]
veterán
-
-
Wesder
félisten
Idén nem lesz E3.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
The previous Minecraft Preview build available to Xbox Insiders inadvertently included prototype code for raytracing support on Xbox consoles. This early prototype code has been removed from Preview and doesn't signal near future plans to bring raytracing support to consoles.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz
hm_guesswho #84272 üzenetére
Jó neked.
Én amikor visszatöltöttem, a töltő képernyőn örültem, hogy végre van ruhája a főhősnek, de amint betöltött a játék, ismét meztelen volt, downgrade-elt tárgyakkal.
Szóval csak óvatosan!(Lehet, hogy el kell engednem azt a settet...)
-
hm_guesswho
tag
válasz
Ferfiu #84271 üzenetére
Nálam a ragnarökhöz kapott armor settel kezdte el csinálni. Szerencsére a sűrű autosave-nek, nem kell nagyon messzi állást visszatöltenem. Az mindig megoldja, ha egy előző napi utolsó mentést nézek, amikor épp abbahagytam a játékot. De nagyon frusztráló. A kedvencem az volt mikor egy főküldetés dialógusa közben hopp már meztelen is.
-
válasz
hm_guesswho #84264 üzenetére
Szintén zenész.
Berserker settel a leggyakoribb a fórumos visszajelzések alapján.
Elvileg a fejlesztésre költött nyersanyagot visszakaptad. Én nem ellenőriztem le, mérgemben félre raktam egy javításig a játékot. Messze vagyok a kovácsoktól, és amúgy is bosszankodtam eleget az elveszett felhő mentéses buggal, nem a szép emlékeket hívja elő... -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
szimszonos
őstag
válasz
hm_guesswho #84264 üzenetére
Érdekes,nekem sosem volt semmi gondom a mentésekkel,szerintem pont a Ubisoft játékoknak vannak az egyik legjobb mentés mechanikája.Most az AC Odysseyt viszem de 1-2 percenként automatikusan menti a játékállást,ha nem sikerül valami nem kell sokkal előbbről visszatöltenem így.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207 #84267 üzenetére
A mikrotranzakciók miatt. Bizony, ha mindent akarsz azonnal, akkor vagy ráfizeted a gatyád, vagy iszonyat sokat játszol. Én utóbbival élek és teljesen jól elvagyok. Csomó játékmód van benne, mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Ha esetleg jön GP-be, akkor majd próbáld ki mindenképpen.
Mindig a Fifát hozom fel ellenpéldaként: ott csak az UT-ben kapsz zsetont, itt viszont dobja a kreditet a barátságos meccs, a karrier is (ebből tudsz fejleszteni, MyTeamben pakkokat venni), MT pontokat viszont csak MyTeamben tudsz szerezni, a piacon csak ebből tudsz vásárolni, de egy szezont simán ki lehet pörgetni fele idő alatt minimális virtuális pénz költéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #84266 üzenetére
Azért store-ban is jó értékeléseken áll az 5 csillagból... németben 1,7, usa-ban 1,8. Azt amúgy nem értem, hogy miért húzzák le ennyire, mert azért látszik egy kis előrelépés és alkalmi kosarazásra jó móka, ez a bundle is korrekt. Nekem ott vette el a kedvem, hogy 125gb, pár meccs miatt még ingyen se telepíteném szerintem.
.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
minilego #84265 üzenetére
Nem baj, működik és az a lényeg.
Most néztem, hogy a One verzió meg 4800, azt hittem, hogy legalább egy ezressel olcsóbb.Én még kivárok, hátha áprilisban már jön GP-be.
A remote install csak instant onban működik azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Kis idő múlva a standard verzióra már mutatta hogy owned. Nekem ez a telefonos remote dolog amúgy sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
hm_guesswho
tag
Mással is történt olyan AC Valhalla alatt, hogy betölti a legutolsó mentést, és totál csupasz Evior fogad? Megnyitom az inventoryt, és az aktuális (kimaxolt) szett nulladik szinten és az összes titanium és alapanyag pedig külön.
Annyit csinálok ilyenkor, hogy egy korábbi mentést töltök vissza, de ez roppant kínos. (bár tudom, ubisoft, és ez legyen velük a legnagyobb gond) Ja, ezt csak a Ragnarök telepítése után kezdte el.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
minilego #84261 üzenetére
Rákerestem, redditen írta valaki két hete, hogy a 2K21-ben jött fel az ajánlat (valószínűleg azért nem dobja ki a store keresésnél). A megoldás pedig valóban az alapjáték store-ból való telepítése lesz.
Szerk: Előbb nekem se töltött be az alapjáték linkje, most jó. Vagy konzolról, vagy ha engedélyezve van a remote funkció, akkor a telefonos appból tudod telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Latom, hogy valami appon keresztül kell ezt telepíteni, de nem tudom hogyan.
-
minilego
senior tag
Megvettem az NBA Bonus Bundle-t... De nem látom a gépen. Hogyan tudom ezt telepíteni?
-
minilego
senior tag
Akkor a bonus bundle éri meg a legjobban, ha series gépe van az embernek.
-
Wesder
félisten
válasz
csuvicsuva #84252 üzenetére
Azért van ott alul az alapjàték, mert az kell hozzá. Ez a "Mega Bundle" csak egy Starter Pack, ha megvetted màr a jàtékot.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
-
Wesder
félisten
válasz
csuvicsuva #84245 üzenetére
A Bonus Bundleben csak az X|S verzió van. A Crossgen most 25€
-
Steve1207
veterán
válasz
Ez a Bonus Bundle érdekes lehet, mert elméletileg benne van az alapjáték. A másik csak egy addon, amit ez tartalmaz és kell hozzá a játék.
Nekem a The Surge pack és a South Park pack jött be árban, ahogy átfutottam amúgy, utóbbi még nem volt soha ennyiért.
.
-
minilego
senior tag
válasz
Én ezeket meg nem is láttam, jó áruk van.
-
Steve1207
veterán
válasz
balazs025 #84240 üzenetére
Alapvetően a film is kb pofázásról szól meg kis akcióról változatos helyszíneken. Én amennyire belenéztem eddig az elejébe ugyanazt nyújtja és kb ezt is vártam. SE-től az Avengers után ég és föld minőségben, sokkal jobban visszaadja az egészet eddig.
(#84244) IntelKiller7: ráfér még egy SS-re vagy egyáltalán elindulna még a telepítés? Két nagy updattel ezelőtt is kellett neki vagy 180 gb szabad hely, hogy elinduljon
.
-
csuvicsuva
addikt
Miket találtam tök véletlenül. Store nem listázza, Checkeren vettem észre, nem is tudtam, hogy vannak ilyen kiadások. Amikor NBA leárazás van, mindig körülnézek, hogy elárazták-e már valahol. USA-ban valamivel olcsóbbak, de nem jelentősen.
-
IntelKiller7
Topikgazda
A Marvel Avengers-en mit tudnak ennyit izelni?
Ma is jott 54GB-os update.Vagy content update ez?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
GalaHU
őstag
Nekem ehhez a címhez tartozik a legfurább játékélményem: 10 perc után megfájdult a fejem a sok pofázástól! Konkrétan nincs 30 mp nyugalom a játékban, valamelyik mindig kerepel. Rocket konkrétan kibírhatatlan, de muszáj figyelni mert a sok locsogás között ott van az a 2 mondat ami fontos lesz.
Holnap adok neki még egy esélyt, de ha így marad törlöm a csába…Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Norb79
őstag
Én még csak a marvels avengersbe néztem bele, és az is egy súlytalan semmi az első 20% alapján. Ha a last of us1ről az volt a véleményem, hogy interaktív film, nos akkor ez itt hatványozottan igaz, de pc-n és xsx-en is úgy néz ki, hogy leteszem a hajam az biztos.
Viszont ma patchel laza 60 gigát, majd meg kéne guglizni mi történik vele.
Fiam próbáltam rávenni, hogy coopban pörgessük a kampányt, de pár pálya után ő is közölte, hogy ez unalmas szar. -
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
krx21
nagyúr
Gondoltam megosztom:
[link] Red dead redemption 2 force feedback…
-
Far cry 6-al játszom és rendszeresen tapasztalok tearing effektust.Én ilyent eddig csak pc-n láttam, xbox-on még soha. Mi okozhatja ezt és miért csak ennél a játéknál?Lehet valami beállítasbeli probléma okozhatja?Hogyan lehetne megszüntetni a dolgot? Nagyon zavaró és elképesztő ilyent xbox-on latni egyáltalán....
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
beyruth82 #84224 üzenetére
Köszi a segítséget. Amúgy sem nagyon használom, mert nagyon aimbotnak érzem, illetve mostanában cloak - sandevistan -katana mészárlásokat rendezek a piros koponyások között is, és kifejezetten tetszik.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Wesder
félisten
válasz
hombre[EU] #84225 üzenetére
Gondolom az olvasó ugyanaz, mint a ami a One S-ben meg X-ben is van, azok meg nem vitték a 100-as lemezeket ha jól tudom.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
hombre[EU] #84225 üzenetére
Az nem jó, akkor nem csak a Dolby Vision hiányzik. Csak megoldják előbb-utóbb.
-
válasz
hitvanyalak #84222 üzenetére
Igen szólni fog, hogy ha tovább mész akkor a végjátékba kerülsz. Ha végig játszod utána vissza mehetsz és befejezheted amit esetleg még nem csináltál meg, illetve az összes befejezést megcsinálhatod.
Az a fegyver (skippy) a Regina Jonesé. Ha fejlövésre állítod akkor 300 gyilkosság után megkérdezi hogy bárány üzemmódban hajlandó vagy-e használni vagy visszaviszed az eredeti tulajnak. Én nem használtam tovább mert a bárány üzemmód azt jelenti hogy csak végtagra lő. Vidd majd inkabb vissza Reginának és az +1 küldi amit végig csináltál. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
beyruth82 #84197 üzenetére
Szólni fog, hogy innen nincs visszaút? Most én is pint a rendőrségieket keresem, meg már utánajártam, hogy milyen sok gig van benne, kevesebbet kell használnom a gyorsutazást és többet járkálni
Meg megtaláltam azt pofázó fegyvert, hát azon nagyon röhögök.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Moby
veterán
Nincs nekem amúgy azzal sem bajom, ha nem akarja magát valami szarrájátszatni, ha ez ilyen koncepcionális valami, és belesimul a projektbe. Tegnap lement a FAR: Changing Tides, tök jó kis relaxgame, ezt például tökre tudom értékelni. Úgy nemjáték, hogy közben a semmibe is sikerült némi mikromenedzsmentet építeni, és még közben értem is a célját. Az ilyen nekem absz zöldlámpa. DE akciójáték QTE-re építve, hát az LOL.
-
Moby
veterán
Igen, a lazaság az át is jött, meg azzal semmi baj nincs, csak minek ehhez a kezembe egy kontroller alibiből? Meg kell csinálni animációnak, és csövi. Meghát normál áron ezért tízezreket elkérni azért az kurva meredek. Oké, én sem annyiért vettem, meg már ottvan ganépasszban, meg akármi. Meg mi a rákra pontozták ezt fel az egekbe? Mármint videójáték kategóriában...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mert jópofa, laza az egész. Nagyon jól átadja a Galaxis Őrzői feelinget. És pont ez a lazaság talán annak a hozadéka is, hogy könnyű. Lehet, hogy a fejlesztők is egy laza, jópofa kalandnak szánták csak, nem olyannak, amire rágörcsöl az ember.
Szerintem jó volt. Csak tétje nincs. Mondjuk én néha így is volt, hogy meghaltam benne. Lehet túl lezserre vettem a dolgot.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
veterán
-
Steve1207
veterán
Havi kilépőkre még van 2 nap, Narita és SW2 is remek játék.
.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #84205 üzenetére
Van már abban állandó solo mód?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
A mai napon lesz elérhető az Apex Legends Series verziója: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Minecraft Preview verziója megkapta az X|S patchet, és RayTracinget is tartalmaz. Mennyit is késtek vele? 1.5 évet?
-
Moby
veterán
Ez a Guardians of the Galaxy 2021 legrosszab vétele, és egyben az egyik legyengébb játéka volt
Minden hónapban tolom 15 percet, hátha egyszer végetér, és végre törölhetem, de a legegyszerűbb az lenne, ha szimplán megszabadulnék tőle rövidúton. Nem visz rá a lélek, pénzt adtam érte, én marha
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest