Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz parandroid #85784 üzenetére
Az első sem olyan rossz szerintem. Kijött azóta pár autós játék, ami sz@rabbul néz ki.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #85798 üzenetére
Ez cuki, felírtam.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
Souldiers május 19
Life, Uh, Finds A Way
-
parandroid
félisten
válasz Mephike #85791 üzenetére
Ne szedd szét, nincs rá szükség. Ha gondja van, szervíz. Ha lejárt a garancia, akkor meg irrelevans a kérdés. Bár én olyankor sem szedném szét. Van egy kb 10 éves x360-am, meg családban megy még az 5 éves XOX-em, egyik sem volt sose szétszedve. Takarítani szoktam, egyrészt kívülről a ventirácsra ülő port, másrészt biciklipumpával néha átfújom a dolgaimat (kb évente, de itt aránylag nincs nagy por). Persze ha hallani, hogy küzd a hűtés, és nonstop maxon teker, akkor kellhet újrapasztázás is, de ez nem a kétéves garanciaperiódus alatt lesz esedékes, vagy ha igen, akkor nem neked kell megtenned.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz Mephike #85791 üzenetére
Matricát fel lehet szedni róla, de kérdés mennyire sikerül normálisan. Vagy leginkább az, hogy utána mennyire lehet nyom nélkül visszaragasztani, illetve a csavar festése kopik -e.
Szerintem nem lehet szétkapni nyom nélkül, de én még nem szereltem Series X -et.
Ez a két necces pont. Leginkább az eredeti állapotra való visszaállításnál. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
parandroid
félisten
válasz heavygrip #85790 üzenetére
Arra célzott a kolléga, hogy azt a gépet a túlbuzgó userektől inkább kell védeni, mint a portól. Értem, ha magadra ismertél, meg azt is, hogy ez kellemetlen, de azt nem, hogy miért pont rá sértődtél meg, a többiek pontosan ugyanezt írták.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz XboxGamePass #85792 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Elnézéat kérek, csak egyszerűen nem értettem mi a baj, mivel vásárolni sem enged pedig 3 kártyával is próbáltam. A goldot gond nélkül aktiválta. De akkor majd holnap
-
senior tag
válasz MultiDoodad #85789 üzenetére
Nyugalom. Most járt le a GPU-d azért van a bug. 24 óra elteltével 100% engedni fogja a kódot, de előbb is menni szokott csak próbálgatni kell.
-
Mephike
őstag
Ha felnyitom a Series X-et, hogy kitakarítsam, és megbontom a gép hátulján lévő matricát, hogy hozzáférjek az alatta lévő csavarhoz, azzal bukom a garanciát. Jól tudom ezt?
(Tudom, nem kell felnyitanom a gépet a takarításhoz, de most nem az a kérdés, hogy miképpen lehet még takarítani a gépet.) -
heavygrip
senior tag
Tapsold meg magad ezzel a hozzá szólással vettem a lapot,ne aggódj,nem kell az ilyen kivagyok mivagyok jellegű vélemény.
Ez túl buzgás, mert meg kérdezem normális hangvételben hogy miként óvhatom meg a portól a gépet? Kaptam pár tanácsot, véleményt ennyi, de herótom van az ilyen mindent-is meg mondó arrogáns emberektől.A többieknek köszönöm még egyszer a segítséget.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz parandroid #85786 üzenetére
Most megpróbáltam venni maga az xboxon gpu tagságot és ugyan ez a hibaüzenet fogad... Hát mi az Isten folyik itt? Hogy hogy nem lehet még csak vásárolni sem gpu-t?
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz parandroid #85786 üzenetére
Most vásároltam az amazonon egy 1 hónapos GPU-t hozzá. Egy évvel ezelőtt is így csináltam. Sőt most próbáltam és maga az Xboxon sem engedi.
-
parandroid
félisten
válasz MultiDoodad #85783 üzenetére
Szerintem trial kódot akarsz beváltani, ami csak olyanoknak van, akinek még nem volt gpu-ja (vagy épp nincs semmi aktív előfizuja, mittudomén, hogy megy). A Game Pass oldalán kell megvenned az egyhavit (ha szerencséd van, 300-ért, ha nem, teljes áron), az működni fog. Utána a megújuló számlázást ne felejtsd el kikapcsolni!
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
craftsman01
senior tag
válasz heavygrip #85760 üzenetére
Csak neked,van egy tuning gépem ami amit kb 10 éve építettem proc most figyelj 90 fok állandó alaplap 60fok/ persze én már nem használom/ de az ősök napi rendszerességel tolják rajta. Persze visszarakhatnám alapra a gépet de nemfoglalkoztam vele leraktam nekik több éve köszöni megvan. Na ennyit a hőfokaidról.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
parandroid
félisten
válasz ProEvoFan #85781 üzenetére
A harmadikon nem nagyon van mit felújítani, az még mai szemmel is tökéletesen vállalható. Csak a rohadt liszenszelési szokásaikkal kezdhetnének valamit, mert ez így kicseszett bosszantó sokaknak, hogy eltünteti a store-ból.
p
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok.
Volna egy kis problémám, mégpedig hogy ma reggel le járt a GPU-m és megint egy évre akarnám frissíteni.... eddig ezzel nem volt probléma. Most viszont miután sikeresen aktiváltam az 1 éves gold tagságot, nem tudom aktiválni rá az 1 hónapos GPU-t. Egy hiba üzenet vár engem állandóan miután megpróbálom aktiválni a kódot.
Most minden féle képen kell a support segítsége? Vagy csak valamit simán rosszul csinálok?
A válaszokat előre is köszönöm. (Amúgy aktiváláskor elfogadja a kódot és írja is hogy át fogja konvertálni de utána ez a hiba üzenet fogad.) -
Busaboy
aktív tag
válasz erdey_a #85778 üzenetére
Pl. aki új konzolos vagy éppen soha nem volt dolga a supportal és a gépén angol felületen jelentezik be a micro fiókjàba akkor egyenesen az angol chatre irànyítja és nem mindig jelez az oldal, hogy àllítsd àt a régiót. Én is jàrtam màr így, de ugyanaz volt mintha a magyar supportal tàrgyaltam volna. Elsírtam a bànatom, megoldottàk a problémàt ami akkor telenoros fizetés volt, nem engedte valamiért a game passt megvenni mert tiltottnak jelezte a fizetési módot.
Egyébként teljes àras game pass lett volna, a hölgyemény írta chaten, hogy megoldotta... Aktivàlta a 300ft-os gp lehetőséget. 🤣 Sűrű köszönöm mellett gyorsan elbúcsúztam még meg nem gondolja magàt, szépen rà is vettem a goldra a game passt.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Z()L3
tag
válasz Busaboy #85776 üzenetére
Akkor nem egyedi eset, nem átverve lettem, szuper. Azért mégis ettől a dátumtól induljon, ha már 0 perces gépet vettem.
Nagyon kedves volt az úriember, a nyelvtanilag erősen kifogásolható angolomból is rájött mit szeretnék és megoldotta. Jó hogy még anno fiatalon, full gamerként a játékokból megtanultam angolul. Megtanultam khm....[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Semmi különleges, annyit csücsült a konzol a raktàron, hogy elkezdett visszafele ketyegni a garancia. Ügyfélszolgàlat felhív(ahogy tetted is) és mint az àbra mutatja készségesen segítenek és a vàsàrlàs napjàra frissítik a garancia idő kezdetét. Előző két konzolom mind ilyen volt, aktivaláskor hiànyzott jó pàr hónap mindkettőnél, de az ügyfélszolgàlat segített.
Keke
-
Z()L3
tag
Sziasztok! Sikerült beszerezni egy Xbox Series S-t. Patika minden, indul, belépek, hardverapróról sikerül Game Pass stb...amíg tölti a játékot, mondom regisztrálom a garancia végett. Meg is történt, csodálkozva látom hogy 2022. Decemberig érvényes. Microsoft ügyfélszolgálat, Jonathan jelentkezik...egy kis chat, blokkról kért képet és voálá máris 2024-ig szól a garancia.
Más is járt már hasonlóan vagy én vagyok ilyen szerencsés?
Vadonat új gép, üzletből.... -
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Magyarországon még mindig 185e Ft a hivatalos ára Series X-nek?
Tudom, hogy készlethiány, forint gyengülés, Covid meg háború van, de most a tipikus MS partnereknél is mindenhol 205e Ft az ára. Fura ez a nagy egységes árazás.Szerintetek pár hónapon belül lesz itt még 185e Ft-os ár?
Illetve tippre mikorra várható kb. a “slim” verzió?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Remnantban csak engem borít ki az Ixillis dupla? Mindig lezúgok a hídról.
.
-
sch_a
addikt
válasz Bad Pritt #85766 üzenetére
Hozzátenném, hogy az 360-as RRoD akkora blama és arcvesztés volt, hogy azóta állítom, hogy jócskán túlméretezik a hűtést. Már a One-nál is szembeötlő volt. Ezért is röhögök csak, hogy még mindig előjön ez a takargatásos meg porszűrős téma. A túlbuzgó tagok ezekkel pont hogy csak ártani tudnak a gépnek. Ahogy írták is, garancia lejárta után egy takarítás ráférhet. Addig meg csak feleslegesen túl van izgulva a téma.
-
-
heavygrip
senior tag
válasz csuvicsuva #85763 üzenetére
Értem mester.Busaboy: köszönöm
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz icemad #85758 üzenetére
Na erről is akartam kérdezni. Hogy lehet teljesen kikapcsolni? már csináltam olyat,hogy alvó módot energia takarékosra tettem, és azt írták rá,ha így kikapcoslom le áll teljesen.
Redneck.: Engem fusztrált hogy olyan halk, bár én megszoktam, főleg ha be indul a 6 venti a gépemen
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Busaboy #85757 üzenetére
Oké. Már azt hittem van valami kivehető porszűrő, amit nem vettem észre.
Az első napokban én is aggódtam, hogy nem kell-e hozzá valami extra hűtés, de elfogadtam, hogy extrém csendes, nagyon jól kitalált konstrukció.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
heavygrip
senior tag
Lényegében azért kérdeztem, mert én nem használom minden nap. Hétvégén van/lesz bekapcsolva. Amíg nem jár addig ne egye a por.
Nem gondolom túl. Nekem a gépház egy kendomen, van benne alapból 5 venti, én lecseréltem mindet,plusz 1 et tettem be. 4 et alaplapról szabályzok, a felső kettő meg tápról megy, bőven elég. Ha már a proci 50 fok körül van, vagy már a kártya is fűt rendesen a 4 venti kapcsol is fentebb. Ezt csak azért írtam le,mert hosszú távra tervezek, pl 5 év múlva is le akarok ülni mind a két gép elé és játszani egy jót. Kicsit azért tartottam a boxtol,mert azt nem lehet szét szedni,bele tenni plusz egy ventit illetve szabályozni .They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Busaboy
aktív tag
válasz icemad #85758 üzenetére
Kivéve, ha kikapcsolod a rendszerfrissítést és a jàték frissítést is. Akkor fixen nem kapcsol be, persze energy saverben. Igaz akkor mindent akkor frissít amikor te manuàlisan bekapcsolod a gépet persze miutàn manuàlisan ràkerestél, hogy van-e frissítés. mindenkinek megvan a kis hóbortja
[ Szerkesztve ]
Keke
-
válasz heavygrip #85752 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor többen írták már, hogy kikapcsolt állapotban sem áll le teljesen a gép. Ilyenkor is kereshet és telepíthet frissítést. Ha pont ebben az időszakban van letakarva, akkor az biztos nem tesz jót neki. De úgy csinálod, ahogy akarod, de a veszélyekről tudj.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Redneck
nagyúr
Milyen szűrőt szoktatok emlegetni XSX-nél? Nekem az alján csak gumi talp van, meg pár szellőzőnyílás.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
JamesHun
addikt
válasz heavygrip #85752 üzenetére
akkor tedd be egy TV szekrénybe és ha nem használod már ajtó becsuk
Nekem is ott volt 3/4 évig
2 venti fújta ki a meleg levegőt de kb semennyire se volt meleg a szekrény hátsó része.
A gép elejéhez tettem egy hőérzékelőt és az intézte mikor kapcsoljon be a venti és mikor nem kell már.SeriesX: JamesSHun
-
heavygrip
senior tag
válasz Norb79 #85746 üzenetére
Abba kedves fórum társ,hogy meg kérdeztem hogy, HA KIKAPCSOLOM a BOXOT akkor tehetek e rá valamit,hogy ne porosodjon. Nem üzem közben,nem ruhával fedném le míg pirít a gép 4k ban. Szó nem volt ott arról hogy elfog romolni,vagy bedöglik a gép.
Egyszerűen azért kérdeztem meg,mert ha n megy a gép,akkor nyilván le rakódik a por, és az a későbbiekben lehet nem tesz neki jót. Írtak a kollégák pár jó dolgot, ennyi.
Nincs itt negativozás.JamesHun: vettem hozzá állványt,illetve nekem így jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
-
válasz l.skywalker #85748 üzenetére
Oké, végülis ez is egy szempont. Erre szokták azt mondani, hogy a magyar ember azon is röhög, amin sírni kellene.
-
-
Busaboy
aktív tag
-
krx21
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #85737 üzenetére
Nem tudom miért írod, hogy a levegő áramlást nem befolyásolja?
Ez nettó fizika… Ha lecsökkentted a keresztmetszetet, akkor logikus, hogy sajnos kevesebb levegő jut be… Maximum még nem okoz problémát. Eleve úgy kellett volna tervezni, hogy van benne ilyen és ahhoz méretezni minden mást.
Mondjuk kipróbálni ki lehet, csak nincs az boxon hőmérséklet monitorozó szoftver..[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
válasz thedivision2 #85739 üzenetére
Jobb sokkal, én is váltottam és nagyon jó döntés volt. 4K, nagyobb tárhely, nem is értem miert a kicsivel próbálkoztam először.
-
válasz thedivision2 #85739 üzenetére
Most mondjam azt, hogy a one x-nél sem sokkal jobb?
-
H1F0N1CS
tag
-
thedivision2
aktív tag
No úgy néz ki hétfőn megyek egy SX-ért. Kíváncsi leszek, hogy tényleg annyival jobb-e az SS-nél, mint gondolom .
-
Busaboy
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #85737 üzenetére
Ha a linkelt szűrő van olyan minőségű mint ami abban a pc hàzban van akkor alàírom, működhet. Viszont szűrők közt is van különbség minőségben.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Marcsello31 #85723 üzenetére
Ha bővítőkàrtyàn gondolkozol, lehet érdemes lenne olyan irànyba is kacsingatni, hogy eladod a Series S-t addig amíg viszonylag jó àron elmegy, a kapott pénzhez hozzàrakod a bővítőkàrtya àràt(mert ugye tervben van) és màr pénzben nagyon közel jàrsz ahhoz, hogy legyen egy Series X-ed. én tuti ezt lépném meg.
Keke
-
válasz Marcsello31 #85723 üzenetére
Köszönjük a tesztet. 100%-osan nem használható, mert még nincs benne a kiegészítők támogatása. De már az is nagy szó, hogy használható. Pl a Warcraftban működik rendesen az egér/billentyűzet támogatás?
Stadiaval sem jársz sokkal jobban, mert egyrészt oda megkell venni a játékot, másrészt soha nem fog úgy futni, mint a konzolra telepített játékok. Ms nem is volt csóró, van 1tb tárhellyel is gép, az sx.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Busaboy
aktív tag
válasz heavygrip #85733 üzenetére
Ha ennyitől felkapna valamit akkor màr régen rossz lenne, az egyenlő lenne az iparilag előàllított elektronikai hulladékkal 😀 Nincs ott akkora szívóhatàs mert lényegében a levegő szabadon àtmegy az egész gépen és eleve messze van a cső vége minden belső elektronikàtól. Lényegében olyan mintha a felső ventit feltúrbóznàd, csaknez a port is, szöszt is kiszívja. 🤣 Nekem bevàlt, One S és One X is így volt takarítva anno. 700w nem csinàl kàrt, nekem is olyasmi van.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
heavygrip
senior tag
válasz Busaboy #85719 üzenetére
Én csak kikapcsolt állapotban tennék oda valamit, mivel működés közben a felső venti kifelé tolja a levegőt.
Lehet porszívózni? Nem ránt fel valami kütyüt? Nekünk 700wattos. Csak azért kérdem mert én a gépet nem merem azzal.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Busaboy
aktív tag
válasz hombre[EU] #85727 üzenetére
Levegő spray-vel sose próbàlkoznék, se nagynyomásúval ;) a porszívó nem tud kàrt tenni benne, de inkàbb ennyit megcsinálok mint "sza*kínai" sza*okkal aggassam tele eme csodàs design alkotàst. 😂
Keke
-
Norb79
őstag
válasz hombre[EU] #85727 üzenetére
Jók ezek a tippek.
Vagy szarni rá, úgyis jön mindjárt a 6 nanos kivitel vagy a pro és adjuk tovább még gariidőn belül a cuccot. -
Busaboy
aktív tag
A fenti leírtak csak arra vonatkozik amikor itthon vagyok, ha elmegyek letakarom a kerületet, ne prosodjon az utca, ha tiszta az utca nincs por ami bejöhet. Fura, hogy erre nem gondoltál. 😉
Szerk: A konzolt is letakarom azért nagymama terítővel és a biztonság kedvéért bekapcsolva hagyom, bírja. 🤣🤣🤣[ Szerkesztve ]
Keke
-
Marcsello31
őstag
Akit érdekel, le teszteltem az edge böngészőt series s-e n, semmi akadás nincs, és ami még tetszik, hogy böngészőn belül az összes régi online és új online játékkal lehet játszani, megsem akad, létezik dosbox online böngészőn futó app, azon belül játszottam pl a warcraftal. Meg sem érezte, ha akarnám akár pcként is funkcionálna a gép, a böngésző 100%osan használható mint pcn. Ha megnézitek a youtbe playert a konzolon, és megnézitek majd a böngészőn, akkor böngészőn sokkal jobban fut. Szóval amit én észrevettem eddig a böngészővel kapcsolatban: Használható a stadia online játék szolgáltatása is edgén, volt olyan konzolom amin maga a google.hu oldaltól simán behalt. Szal lehet olcsóbban járok, ha a stadiát használom a konzolon, mint a gamepast, lényeg hogy az is fut. Néhány régi játék dosos emulátorral a böngészővel olyan gyors hogy nem bírja a tempót. . Én nem értem a májkroszoftot, 'direkt írtam így" hogy miért voltak ilyen csórók a tárhelyel kapcsolatban 512gb.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #85721 üzenetére
Időnként mégis kell takarítani a gép belsejét ugye?
Apropó, 3hónapos gép/hetente körbeporszívózom a ràcsainàl... Ezt làtni benne... Semmi szösz, semmi por a bordàk közt, pedig macska is van és sexuàlja is a konzolt. 🤣 Inkàbb a folyamatos tisztàntartàsra kell törekedni. Ami kimerülhet akàr levegős tisztítàssal vagy akàr porszívóval, mindegy mivel, de kinek mi... :) Biztos a porvédő ragasztgatàsnak is megvan a maga bàja. XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz heavygrip #85717 üzenetére
Pénzpazarlàs. Bàrmit/bàrmilyen anyagot odatehetsz a por be fog kerülni, max annyit érsz el, hogy kifele nehezebben megy... Egyébként a kit-ben nem làtok szűrőt amit az aljàra tehetsz, ergo annyit ér mint a sza*nak a pofon, mert alulról ugyanúgy beszívja. Meg elég okos mérnönök dolgoznak a micro-nàl, biztos sok óràt a gép felett matekoztak, hogy eldöntsék miként is működik ideàlisan. Lehet még angol tudósokat is megkérdeztek. XD
Ha szerintük nem kell akkor nem is, mondjuk ha kéne biztos nem spóroltàk volna ki. 300ft anyagköltség ide vagy oda...mert többe nem kerül az egész kit.Keke
-
-
heavygrip
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #85710 üzenetére
Oksa, köszönöm, beszerzek egy ilyet
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Marcsello31
őstag
válasz icemad #85691 üzenetére
Meglesz! Szépen sorjában végig megyek a játékokon, ha időm is engedi, aztán amelyik tetszik majd megveszem. Láttam videót róluk a youtubeon, Nagyon elvoltak vele a srácok.
De azt már előre látom, hogy kel majd bővítő kártya, vagy valami külső tárhely.
Mert csak a forza horizon 5 99giga ha jól látom.
a series semen a ducibb játékokra nem igen lesz hely, így kel majd vennem egy külső tárhelyet is, fogok is, De nem olcsó hogy rohadna meg. . Viszont a stadia is megy edgén, a konzolon is.[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
KEZDŐDIK!
Keke
-
heavygrip
senior tag
válasz icemad #85704 üzenetére
Értem, akkor hagyom a dolgot, viszont,amikor kikapcsolom - nem közvetlen utánna nyilván,hanem kb reggel, tehát bőven kihűl - tehetek rá porfogót felűlre? Félek hogy rá telepszik felülről a por.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #85702 üzenetére
Csoda hogy visszakerült maga a jàték. Lehet valami hiba, és hamarosan megint elérhetetlen lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
darkstreet89
tag
Hali!
Játszott már valaki a Maid of Skerel, kb milyen hosszú és mennyire ijesztő? Nem igazán akartam videót nézni és olvasni, hogy spoiler mentes legyen. Így azt se tudom, hogy miről szól csak most tűnt fel, hogy a Goldba van.
-
alfonz90
újonc
Helllö! Van eqvaliser a boxon valahol elrejtve? Vettem az alzánál egy vezetékes xbox series headsetet 9500ért kuponnal mert volt vezeték nélküli változatom ami brutálisan jól szólt és állítható volt a bassus is. De ez a veztékes kivitel nem csak anyaghasználatban más. Azt hittem minden olyan lesz, de akkor ezért volt ekkora a deal. Ha valaki ilyenen töri a fejét akkor kizárólag vezeték nélkülit vegyen. A dolby atmos app némileg segít de ég és föld a kettő.
-
-
heavygrip
senior tag
válasz icemad #85540 üzenetére
Igen, így már 3 nap után rá jöttem jó pár dologra, rengeteg beállítás lehetőség van. Kezdek meg ismerkedni vele és egyre jobban kezelhetőbb számomra. Nem gondoltam hogy ennyire meg fog tetszeni a gép. Szokatlan volt elsőre.
Egyébként a hűtéssel kapcsolatban,hogy én a gépemet is meg mokoltam ilyen téren. Raktam bele jó pár plusz ventilátort, alaplapon keresztül szabályzom meg ilyenek. Kérdés: boxnal van ilyen lehetőség? Én úgy vagyok vele hogy inkább legyen plusz hűtés.
Néztem fruugon,ott láttam egy illetve két ventillátoros megoldást, amit közvetlen a gép hátuljába kell bedugni.
Mennyire ajánlott? Érdemes megvenni, vagy van más lehetőség? Alulról van hozzá állvány amibe ventillátor van?
Előre is köszönömThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Wesder
félisten
Visszakerült a Forza Horizon 1 a Microsoft Storeba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló