-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz NoOne1976 #86586 üzenetére
Ott nem akkora a gond mert van lehetőség a gépeken felbontàst allítani, àrnyék minőséget, texturàt stb stb...
Szerk: Vagy ahogy Moby írja, fejleszted a gépet(ezt elfelejtettem)
Plusz van sok-sok évre visszamenőleg tapasztalat is a fejlesztésben. Kiadjàk a jàtékot, a minimàlis és maximàlis gépigénnyel, ha e két követelmény közé esel akkor nincs gond. Nagyjaból a jàtekosok többségét lefedték. Otthon meg àllítgathatod be a játékot magadnak. Itt meg adott a hardver, ezeken kell jól futnia és nem nyúlkàlhatsz bele...de ugye a next gennel nincs annyi tapasztalat, plusz tökmindegy, hogy bírja-e a gép vagy van-e tapasztalat abban, hogy hogyan is kéne a jàtékba implementàlni jól a ray tracinget pl. Kell a ray tracing mert azzal reklámoztuk(ez a gyàrtói oldal). Kell a ray tracing mert bivaly a masina(ez a mi oldalunk egy kis része). Kell a 4K is, tűéles àrnyékkal, ezer kilóméteres làtótàvval. Legyen a jàték monumentàlis, de ne legyen szàz giga, mert szar a net, kevés a tàrhely...és ezt lehetne folytatni. Meggondolatlan ígéretek és sokszor teljesíthetetlen elvàràsok pàrharca ez.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Egy szóval nem mondtam ilyet. 😁 Felőlem maradhat a prev gen, értem, hogy kell a pénz de next genre ha csak egy gép lenne midjàrt erőforrások szabadulnànak fel. Azt se felejtsük el, hogy évek óta fejlesztenek a prev genre, ismerik a lehetőségeit a korlàtait. Oda talàn sokkal könnyebb lefejleszteni(mindegy milyen a végerdmény), még next genre nem ennyire egyszerű, kevesebb a tudàs a kezükbe mit lehet és mit nem.
Ha csak az SX lenne a prioritàs kevesebb gondjuk lenne.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz NoOne1976 #86569 üzenetére
Ha nem lett volna a covid az SS-t nem vették volna ennyien, de ugye beütött. Kevesebben veszik a nagy tesót, még kevesebben cserélik a prev gent...nem akarják, vagy nem tudjàk, vagy éppen nem kapni.
Igen, jàtékot kéne fejleszteni, de úgy nem nagyon lehet, hogy még az előző generációra is rà kell a többséget mókolni. Azzal sincs megkönnyítve a dolguk, hogy a next gennél is plusz munkàt kaptak azzal, hogy a SS-re még optimalizàljanak. Nah és persze mindent azonnal, màr következő évben legyen új rész, de ne legyen dràgàbb a jàték...stb...stb...minden amit a fotelből egy koca jàtékos megàlmodik.Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Döglött Róka #86557 üzenetére
Szerintem inkább az ilyen hírek azt erősítik, hogy ez a Series S nevezetű konzolgeneràciós zsàkutca csak púp mindenki hàtàn.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz elder troll #86216 üzenetére
Jah, nem is azért írtam. Nincs
spoiler
Egyébként abban az időben nekik leírni furàbb lehetett, ők csinàlták.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz Marcsello31 #86208 üzenetére
Amit ott te làtsz az egy szétszedett One S a szétszedett Series S mellett, azért làtsz ott egy merevlemezt.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz D1Rect #86190 üzenetére
A tolom a flamet valójában abból indult, hogy próbàltam segíteni egy lusta "agyagedénynek", aki nem tudja a problémàjàt egyedül megoldani. Fentebb meg màr leírtam, hogy a jószàndék vezérelt, hibàztam de az se volt elég, mert vannak itt ilyen alacsony vérmétsékletű emberek....bl bla bla lehet bannolni, köszi.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Màstól vàrni, hogy megoldja azt ami nekünk is kb. ugyan annyi időnkbe telne, csak rà kéne fordítani egy kis időt...
Annyit utólag, hogy nagyon örülök, hogy megoldódott a problémàja és remélem nem veszi magàra amit írtam. Viszont beismerem hogy elsiklottam a valós probléma felett, de segíteni akartam. Az viszont megemészthetetlen, hogy ilyen mérges kis tacskó vérmérsékletű emberek miért esnek neki azonnal az embernek.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Wesder #86184 üzenetére
Hàt hibàzni vagy figyelmetlennek lenni nem bűn, de ha egy problémàval àllunk szembe minimum be guglizzuk és az xbox support oldala àltalàban az első helyen szerepel... Legalább én vettem a fàradtsàgot és még ha rosszat is, de valami megoldàst linkeltem. Kb annyi időm ment el rà, mint amennyi neki kellett volna beírni a google-be a kulcsszavakat. Pont ugyanannyi idő ez ami kellene azoknak is akik nap mint nap megjelennek a problémàikkal, azokkal a problémàkkal amik a leíràsban vannak, vagy a google hasznàlatàval megoldhatók lennének.
De nagyúr most jól megmondtad.. Bocs, de ide csak röhögcsélni lehet feljàrni többek közt a magadfélék miatt akik azonnal mint a mérges kistacskók esnek neki a màsiknak...ugye Matrix(kiàbràndító a 30fps) a màsik meg pont ez ilyenek, akik képtelenek hasznàlni a googlet, inkább vàrnak óràkat a vàlaszra...azon csodàlkozom, hogy az ilyenek egyàltalàn hogy jutnak el odàig, hogy bekapcsoljàk a konzolt külső segítség nélkül.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz D1Rect #86183 üzenetére
Jah, vàltozott a rendszermenü, ez régi usereknek fel sem tűnik, nagyjából tudjàk hol keressék ami kell, màs esetben szànnak rà annyit hogy àtnyàlazzàk a beàllítàsokat. Egyébként nem sokban tér el a fenti leíràs, egy perc kutakodàssal a menüben meg lehetett volna a megoldàs.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Eszembe jutott: NAT típusa: Nyitva àllapot
Pàr hete még így volt a fordítàs a magyar nyelvű rendszerben, ha jól emlékszem.Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz csuvicsuva #86145 üzenetére
Nem, de van még pàr érdekes fordítàs a rendszerbe, de lusta vagyok angolra tenni. Nah, meg ha angol lenne nem tudnám hogy kell bekapcsolni a konzolt és jöhetnék ide érdeklődni. 🤪 Persze tudom, hogy segítenétek 70%-ban hülyeségekkel persze wtf,rofl mode is on...
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz csuvicsuva #86142 üzenetére
Nem, nekem mindig nyitott... Akkor is nyitott volt, csak vakami fura szóhasznàlattal jelezte. 😂 De nem jut eszembe...
Ilyet írna ki, hogy moderàlt ott világháború lenne.
(Első nap mikor bekötötte a fickó a digit, akkor volt strict, mert natolva volt a hàlózat) hívtam is őket, hogy oldják meg és adjanak szépen dinamikus ip címet, vagy màsnap jöhetnek kikötni...) egy óra múlva jó lett minden, ennek 5 éve.[ Szerkesztve ]
Keke
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz l.skywalker #86132 üzenetére
Gondolom nem rövid tàvban gondolkodik de mondjuk, ha van egy befejezetlen sztoris game és kéne még egy kis jàtékidő akkor jól jöhet ez az offline-ozós megoldàs.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
Nekem nagy ritkán jelzi az akksikat fullosnak, ezért nem is figyelem. Így van ez első perctől, hogy megvettem őket. Ha netán fullon van akkor 5 perc utàn leugrik 3/4-re, de onnatól hozza a papír szerinti üzemidőt ezért nem is adok màr a töltöttségi szint jelzőre. Alacsony töltöttségnél úgyis sír, arra adok, onnantól mindig 10perc. 😁 Ha meg a kezemben merül le ott az usb töltőkàbel, vagy a màsodik akksi. Mennyi idősek az akksik, nem lehet, hogy vesztettek a kapacitàsukból? Olyankor lehetnek ilyen anomàliàk.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz Norb79 #85856 üzenetére
Gondolom akkor ide is ide talàltàl, én random tévedtem ide, mondvàn megnézem innen fentről a làtvànyt. 🤣 Erre ez fogadott, kàr, hogy nem egy hasznàlhato item. Kihúzzam volna. 😁 [kép]
thedivision2: Nem fogsz csalódni, max pozitívan. Sok sok óra gamet. Terítő nem kell rà, porosodni fog és tényleg ilyen halk. 🤣🤣🤣 Minden jó tanàcsot megkaptàl. XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Norb79 #85844 üzenetére
Grat. Annyit én tuti nem tudok/akarok beletenni, így az alap sztori végén is úgy voltam, hogy legyen màr vége. Érdekel, meg kellenek benne a jó cuccok, a maradék cultistákat még szanaszét akarom vegzàlni...de rengeteg benne a copy/paste(Ubisoft, drága Ubisoft) tenni való. A hajós csatàkat se toltam túl, azzal külön akarok foglalkozni anélkül, hogy a map egyik végéről kéne àtvaràzsolnom magam a màsikra valami sültbolond megbízàsa miatt... 10-20 óràt szànok rà még(Blade of Yumminess még kell és az Amazon szettből a Circlet és belenézek a dlc-kbe).
Valhalla a felénél tart, azt akarom teljesen előről kezdeni majd.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz csuvicsuva #85834 üzenetére
Igaz.
Màs:
Múltkor szó volt a 3 kijátszatlan AC-ról, egyiket sikerült. Maradtak a dlc-k(de azokra rà kell pihennem)meg előtte összegyűjtögetem amiket akarok még.
El sem hiszem.
Aztàn indulàs a "Valhalla-ba." 🤣
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Pàr éve pont ugyanezen a napon hangzott el egy bizonyos mondat, ami ide most kicsit aktuàlis. Ne vegye senki magàra.
"jó a buli, csak sok a köcsög"
[kép][ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz erdey_a #85778 üzenetére
Pl. aki új konzolos vagy éppen soha nem volt dolga a supportal és a gépén angol felületen jelentezik be a micro fiókjàba akkor egyenesen az angol chatre irànyítja és nem mindig jelez az oldal, hogy àllítsd àt a régiót. Én is jàrtam màr így, de ugyanaz volt mintha a magyar supportal tàrgyaltam volna. Elsírtam a bànatom, megoldottàk a problémàt ami akkor telenoros fizetés volt, nem engedte valamiért a game passt megvenni mert tiltottnak jelezte a fizetési módot.
Egyébként teljes àras game pass lett volna, a hölgyemény írta chaten, hogy megoldotta... Aktivàlta a 300ft-os gp lehetőséget. 🤣 Sűrű köszönöm mellett gyorsan elbúcsúztam még meg nem gondolja magàt, szépen rà is vettem a goldra a game passt.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Semmi különleges, annyit csücsült a konzol a raktàron, hogy elkezdett visszafele ketyegni a garancia. Ügyfélszolgàlat felhív(ahogy tetted is) és mint az àbra mutatja készségesen segítenek és a vàsàrlàs napjàra frissítik a garancia idő kezdetét. Előző két konzolom mind ilyen volt, aktivaláskor hiànyzott jó pàr hónap mindkettőnél, de az ügyfélszolgàlat segített.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz icemad #85758 üzenetére
Kivéve, ha kikapcsolod a rendszerfrissítést és a jàték frissítést is. Akkor fixen nem kapcsol be, persze energy saverben. Igaz akkor mindent akkor frissít amikor te manuàlisan bekapcsolod a gépet persze miutàn manuàlisan ràkerestél, hogy van-e frissítés. mindenkinek megvan a kis hóbortja
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #85737 üzenetére
Ha a linkelt szűrő van olyan minőségű mint ami abban a pc hàzban van akkor alàírom, működhet. Viszont szűrők közt is van különbség minőségben.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Marcsello31 #85723 üzenetére
Ha bővítőkàrtyàn gondolkozol, lehet érdemes lenne olyan irànyba is kacsingatni, hogy eladod a Series S-t addig amíg viszonylag jó àron elmegy, a kapott pénzhez hozzàrakod a bővítőkàrtya àràt(mert ugye tervben van) és màr pénzben nagyon közel jàrsz ahhoz, hogy legyen egy Series X-ed. én tuti ezt lépném meg.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz heavygrip #85733 üzenetére
Ha ennyitől felkapna valamit akkor màr régen rossz lenne, az egyenlő lenne az iparilag előàllított elektronikai hulladékkal 😀 Nincs ott akkora szívóhatàs mert lényegében a levegő szabadon àtmegy az egész gépen és eleve messze van a cső vége minden belső elektronikàtól. Lényegében olyan mintha a felső ventit feltúrbóznàd, csaknez a port is, szöszt is kiszívja. 🤣 Nekem bevàlt, One S és One X is így volt takarítva anno. 700w nem csinàl kàrt, nekem is olyasmi van.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz hombre[EU] #85727 üzenetére
Levegő spray-vel sose próbàlkoznék, se nagynyomásúval ;) a porszívó nem tud kàrt tenni benne, de inkàbb ennyit megcsinálok mint "sza*kínai" sza*okkal aggassam tele eme csodàs design alkotàst. 😂
Keke
-
Busaboy
aktív tag
A fenti leírtak csak arra vonatkozik amikor itthon vagyok, ha elmegyek letakarom a kerületet, ne prosodjon az utca, ha tiszta az utca nincs por ami bejöhet. Fura, hogy erre nem gondoltál. 😉
Szerk: A konzolt is letakarom azért nagymama terítővel és a biztonság kedvéért bekapcsolva hagyom, bírja. 🤣🤣🤣[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #85721 üzenetére
Időnként mégis kell takarítani a gép belsejét ugye?
Apropó, 3hónapos gép/hetente körbeporszívózom a ràcsainàl... Ezt làtni benne... Semmi szösz, semmi por a bordàk közt, pedig macska is van és sexuàlja is a konzolt. 🤣 Inkàbb a folyamatos tisztàntartàsra kell törekedni. Ami kimerülhet akàr levegős tisztítàssal vagy akàr porszívóval, mindegy mivel, de kinek mi... :) Biztos a porvédő ragasztgatàsnak is megvan a maga bàja. XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz heavygrip #85717 üzenetére
Pénzpazarlàs. Bàrmit/bàrmilyen anyagot odatehetsz a por be fog kerülni, max annyit érsz el, hogy kifele nehezebben megy... Egyébként a kit-ben nem làtok szűrőt amit az aljàra tehetsz, ergo annyit ér mint a sza*nak a pofon, mert alulról ugyanúgy beszívja. Meg elég okos mérnönök dolgoznak a micro-nàl, biztos sok óràt a gép felett matekoztak, hogy eldöntsék miként is működik ideàlisan. Lehet még angol tudósokat is megkérdeztek. XD
Ha szerintük nem kell akkor nem is, mondjuk ha kéne biztos nem spóroltàk volna ki. 300ft anyagköltség ide vagy oda...mert többe nem kerül az egész kit.Keke
-
Busaboy
aktív tag
KEZDŐDIK!
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
Az alsó volt nekem is, csak nekem a tetején egy 12centis cpu hűtő volt direktbe kötve...100%-on pörgött, hangos volt de a konzol hideg volt bàrmit is jàtszottam, a cpu venti nem kicsit szívta ki a meleg levegőt. 🤣 Tudom túltoltam, de szerettem a One S-t 😀
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz Marcsello31 #85665 üzenetére
Nincs olyan, hogy "xbox one series s" az siman xbox series s 😀
Jah, tudom megragadtam a lényeget. XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz onkelz #85651 üzenetére
Nem igazán, max reménykedhetsz, hogy majd idővel bejàródik és halkul. Az "abxy" még Istenes. A Dpad ami igazàn hangos és nem tűnik úgy, mint ami be akar jàródni pedig nagyon sokat nyomkodom... Mondjuk az viszont nagyon pozitív hogy hatàrozott érzete van a nyomàsnak(csak hangos is mellé)de a hangtól eltekintve màr nem akarnék sima One kontit helyette.
Pro tipp: ha nem nyomkodod akkor halk. 🤣
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Becksman #85478 üzenetére
Mert HDR-ben jàtszol/streamelsz, a Twitch meg csak SDR-ben tovàbbít. Ha kikapcsolod a HDR-t akkor ugyanúgy làtod a streamben a képet mint a tv-den. Nem lesz sőtét pl.
Vagy ha a HDR-t megtartod nagyon magasra kell venned ingame a fényerőt, màr amennyiben a game tàmogatja. Ez sokszor azt eredményezi, hogy a retinàd megszűnik a fényerőtől, de a stream jó lesz. Igaz a tv àllítgatàsàval kompenzàlni lehet, de sajàt tapasztalatból mondom, a franc se akarja elállítgatni.🤣Itt egy reddit link erről [link] és egy youtube link amiben elmagyaràzzàk [link]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz hombre[EU] #85249 üzenetére
Ez az, ettől félek én is. 😌 Azért a remény hal meg utoljàra.
Amilyen mennyiségben érkeztek új mapok, kiegészítők abból azt gondolnà az ember, hogy gondolnak még a fejlesztők annyi potenciàlt a jàtékukban, hogy a Next Genre még időtàllóbbà/jàtszhatóbbà tegyék....ha csak, fű alatt màr lehet heggesztik a teljesen új részt. "I hope..."Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz hombre[EU] #85194 üzenetére
Érdekes lehet/lesz, bàr én a Call of the Wild-hoz vàrok egy next gen patch-et(lehet reménytelenül)😂
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz NoOne1976 #85064 üzenetére
Honnan tudom? Pont onnan, hogy az elején vagyunk, a prev gen is a generàció végére ért el oda, hogy a fejlesztők teljesen ki tudtàk hasznàlni a konzol nyújtotta teljesítményt. Szóval nem akartam én itt senki lelki vilàgába beletaposni, csak arra próbàltam utalni, hogy azért 30fps-nél többet vàrna az ember.
Màs: Nah meg azon a bizonyos Matrix Awakens demón is tuti lehetne finomhangolni, de majd pàr év múlva lesz itt nagy picsogàs mikor egy game màr 30fps-el fog kijönni SX-re is. Akkor majd ezt úgy megemlítem.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Bad Pritt #85060 üzenetére
Akkor lenne konzol fikázàs, ha nekem nem ugyanaz lenne mint neki. Azt meg magamról tudom, hogy mennyire kitartok a box mellett, de vannak dolgok amikkel nem vagyok elégedett. Legyen az konzollal kapcsolatos probléma, vagy a fejlesztök hozzààllàsàval kapcsolatos, mert sok next gen patchből is kilehetne hozni többet is...
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz icemad #85050 üzenetére
Detto, de egyik sincs kijàtszva. Originsnek 2x indultam neki, mindegyik alkalommal kb a felénél ràuntam, Valhalla is a felénél tart, bàr azon most sokat segített a patch csak affinitàs kell a fotyatáshoz. Odyssey meg még elindítva sem volt, csak telepítve majd törölve . Pedig mind hàrom vilàga érdekel, de nem vagyunk baràtok velük. Elég monotonnà tudnak vàlni.(szvsz)
Talàn a Life is Strange-k utàn valamelyik rész terítékre kerül, több kitartàssal...
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Bad Pritt #84986 üzenetére
Megvan a teljes Life Is Strange széria, csak egy kis akarat kell a végigjàtszàshoz.😁 True Colors-nàl első talàn fél óràban kicsit rezgett a léc, lassan indult be, màr az uninstallon gondolkoztam, de aztàn elkapott a flow, nem is kicsit. Spoiler nélkül: Nekem a 3. chapter volt egyedül ami "mérsékelten tetszett" azon kívül az egész sztori vitt magàval.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz icemad #84981 üzenetére
Emlékszem amikor megjelent a GTA5 Next Gen változata, egy betűvel egy képpel nem jelezte sehol a Store, hogy elérhető lenne, külön rà kellett keresni és ugye majdnem így futottam bele sokad magammal abba, hogy a majdnem a premiumot vettük. Meg az a Spring Sale ami most is van, errort ír az oldalra a konzol, a Spring Sale-be is trükközve, Store oldalsàvról kivàlasztva lehet odatalàlni... Nah ez a next gen élmény, a menü gördülékeny...persze, mert sok funkciót be sem tud màr tölteni(sarkítok) de van benne némi igazsàg.
.LnB: A az éjjeli True Colors ràfüggés utàn még a Steph's storyt ma kiviszem, azután én is ráàllok az első Life Is Strangere...aztán a többire. Fura mert megvan pc-re, megvan konzolra full-ba, de egyszer nem jàtszottam ki, pedig tudom milyen zseniális. Egy próbaköröm volt az első résszel, talàn két chaptert meg is csinàltam még pc-n.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Az enyém is kiírja, hogy a hang és a kép eredetibe vàlt... Akkor ezért, akkor ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget. Igazából az én részemről mindegy is, mert csak kipróbáltam. Viszont akkor ez a tv-s dolog sem tűnik egy jó megoldásnak, plàne, hogy ugye a mic se működik.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Wesder #84954 üzenetére
Igen tudom, én a legkézenfekvőbbet mondtam, de akkor fogalmazzunk màsként. Az ő headsetevel nem fog működni, be kell szerezni egy olyat amivel műkődik, ami licencelt.
Egyébként làttam a neten ezeket a kontiba dugós vackokat, szétszedve is... Meg nem gyaláznàm vele a kontrolleremet, ha működik, ha nem.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz sityuka89 #84947 üzenetére
Max úgy tudod megoldani, ha okos tv-re van kötve a konzolod. Egyszerűen a tv-vel rácsatlakozol a bt fülesre, ha persze ezt a tv tàmogatja... Az jó kérdés melyik támogatja mondjuk, az LG igen. Most próbálgatom a dolgot. Pàr hete volt itt erről szó, akkor említette valaki, hogy ez a megoldás kis késést eredményez. Nekem nincs késés, volt màr hangkéséssel élményem játék közben, érezném ha lenne. Egy Sony WH-CH510-el próbàltam
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Fenntartanak egy szerverparkot annak a mesterséges intelligenciának aki kiszűri a mutyizókat 🤣 csak egy valami miatt nem oszt bant...(viccelek)
Lehet mutyizni akàr a 300ft-os gp-vel is. A Micro jàr jól bàrmit is csinàl az ember. Ha egy dlct megveszel egy gp-s gamehez, vagy valami mikrotranzakciót bonyolítasz, màrpedig fogsz pénzt költeni.... A Micro köszöni szépen, a kassza csengett, neked meg meg van adva a làtszat, hogy most jól kimutyiztad a rendszert.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Peat76 #84639 üzenetére
Nàlam a Tomb Raider trilógia milyenségét tükrözi a kijàtszàsok száma. 2013-ast megjelenés óta minden évben kijátszom. Rise of the Tomb Raidert 4x toltam ki, nincs tervben az 5. végigjàtszás . A "csodàlatos" Shadow of the Tomb Raider, ahol Lara màr-màr egy elcseszett gyilkológép...egyszer sikerült kivinni, igaz a falat kaparva kínok kínja között. Eljutottam a feléig, majd jó egy év múlva eszembe jutott, hogy még nincs kijàtszva...
Úgyhogy én fenntartàsokkal vàrom, igazából nem tudom mit tudnak majd vele kezdeni. Kapunk egy női Rambot, legrosszabb esetben...khm ezt a Shadowba màr megkaptuk.
Shadow szàmlájàra max azt tudom írni, hogy baromira jól néz ki grafikailag...de settingben a Rise a csúcs. A 2013 meg minden kis kezdeti hibàjával úgy jó ahogy van. Ott Lara még szerethető karakter volt,igazából ott a karakter teszi a részt szerethetővé. (szvsz)Szerk: Persze én is vàrom az új TR-t.😁
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
NoMagix: Azért megbecsülöm. 😁
.LnB: Igyekszem az excel tàblàzatban úgy matekozni, hogy a lehető legjobb megtérüléssel tudjam valami verdàba belefektetni. 🤣
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Zolka25 #84369 üzenetére
Tiltsd le a rendszer frissitést és a jàtékok frissítését... Akkor tényleg kikapcsolva marad energy-saver módban. 4 éve így hasznàlok minden boxot.
Hàtrànya: Akkor frissíti a gamet/gameket amikor manuálisan elindítod. Rendszerfrissítés meg sír amikor màr nagyon muszály. Mondjuk, ha kihúzod a konektorból akkor is így frissít. 😂
Előnye: Nem kell ki/be dugdosnod a konektorba... 😂😂😂 - egy mozdulatsort spóroltàl.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz csuvicsuva #84066 üzenetére
Neee. Ez jó volt.😂
Ha valójàban döntenem kéne, lenne egy eladó sx-em...
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz 30z.Samu #84064 üzenetére
Lehet, a macskáról nem làttunk képet.
Viccet félretéve.
Egyébként màr a macskàs story is fura. Ha valójàban akkora "robbanàs" lett volna, akkor a macska a pillanat töredéke alatt ugrott volna onnan el. Külön szép a tv mögül kimentős rész. Ha betudott menni, kétlem, hogy ne tudott volna kijönni. Màsnem borítva a tvt. A macskàk nem azok a fajtàk akik ülnek és vàrjàk a halàlt az égő xboxot nézve. Biztos vannak kivételek... 😂Megvolt a 15 perc hírneve a csávónak, törölte is az accountot. Lapozhatunk. 😂
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Én is vidéken laktam, volt koppincs atarim, meg koppincs nintendom, és mellé macska is aki mindenhol màszkàlt. 😂 Sose takartam le, valahogy én úgy csodàltam terítő nélküli valójàban a dolgokat. Ízlések és pofonok.
Nah jó. A tv tetején volt, a sarka fel volt hajtva, nyugi. 😂
Nincs bajom nekem se azzal, ha valaki takargatja, csak instant-on-ban érhetik meglepetések az embert.
Minden boxom energy-saverben volt eddig, jàték/rendszer frissitések kikapcsolva. Majd én szabàlyzom mi mikor jöjjön le, meg mikor frissüljön az xbox. Ha olyan a frissítés úgyis feldob egy ablakot a box, hogy akarok manuàlisan frissíteni? (Asszem közvetlen bekapcsolàskor, de àltalában hetente rànézek.)Egyébként a fenti storyban a macska gyanús... Az én boxom bàr fekteve van, egyszer ült rajta a macskàm. Mondtam neki, hogy "majd jól megba*zkod az àram aztàn lesz síràs" azóta nem làtni a környékén se. 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
Keke
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Limitált bontatlan God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- New Super Mario Bros. U eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest