Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz medvekutya #29099 üzenetére
Ha így van, akkor nem tudom mikorra fog ideérni..
Élni és élni hagyni
-
medvekutya
aktív tag
válasz bulikavagyok #29097 üzenetére
az onnan érkezø futár csak arra megy, ahol lóhere nø az út mellett ?
Spancho : az eløtte írt szöveggel együtt komplex
[ Szerkesztve ]
-
Spancho
senior tag
válasz medvekutya #29096 üzenetére
Mit csinál az utcsó ?
Lehet ,hogy én vagyok a hülye ,de nem értem.
Veszt pipa lesz ,abbahagyja ,és feláll ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
nagyúr
válasz medvekutya #29096 üzenetére
Tényleg az utolsó a legjobb, kicsit magamra is ismertem..
Péntekre ígérték a fejest, de mivel Írországból jön, elég nehéz kiszámítani.Élni és élni hagyni
-
medvekutya
aktív tag
válasz bulikavagyok #29095 üzenetére
az utolsó a legjobb
füles ? -
nagyúr
-
zzola
titán
válasz bulikavagyok #29093 üzenetére
Magamra ismertem! AZ elmúlt pár évben néhány playstation kontrollert széttörtem...
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
-
őstag
válasz bulikavagyok #29085 üzenetére
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Zsotyek
tag
Nem vagy mogorva csak bunkó!!! Elfelejted azt, hogy te is voltál kezdő. Én 45 évesen szántam rá magam, hogy belevágok a szórakozás eme formájába. Sajnos nem volt még szerencsém egyik konzolhoz sem és úgy vélem hogy talán a cseszegetés helyet és a topic offolása helyett ha te egy normális ember lennél akkor akár privátban d segítettél volna.
Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
Zsotyek
tag
Erre én meg azt mondom, hogy a kérdésemet nem neki tettem fel hanem olyan embernek aki megérti, hogy van olyan ki még ebben témában kezdő. Azt hiszem mindannyin voltunk mindenben kezdők. Ha pedig valaki ennyire ideges típus akkor ajánlom neki a pszichiátert de nagyon sürgősen. Az ilyen ember egy bunkó, mert azt már elfelejtette, hogy Ő is volt kezdő. Arról nem is beszélve, hogy nincs tisztában azzal, hogy esetleg egy magam korabelit tisztelnie illene, mert úgy lehet a lányom idősebb mint Ő.
Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
nagyúr
-
Because
őstag
válasz bulikavagyok #29085 üzenetére
szerintem még jó móka is lehet elbújni a susnyásban és az óvatlanul arra vezető (éppen vért izzadó accsigyűjtögető) kollégákat oldalról telibekapni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Oké, természetesen elfogadom a véleményedet, csak legalább az idetévedt új felhasználókat ne ijesztgessük már ezzel a "szőlőtőke" dologgal, tereljük őket szépen a demó felé!
Más: Most nézem, eddig 120 játék jelent meg One-ra! Nyilván ennek kis része csak az AAA cím..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #29083 üzenetére
igen, nekem az. számomra viccet csináltak belőle ezzel és valahol a crew mell lőtték be. persze ez egy személyes vélemény ami eltér más emberek véleményétől. horizon első része amúgy nagyon tetszett tehát nem negatív szemellenzővel néztem a horizon 2 -őt sem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
Szőlőtőke verseny? LOL 62 órám van benne eddig, de ebből 5 percet sem mentem a szőlőtőkéken át, és kb max ugyanennyit a "mezőkön". Furcsa hogy Te is ezzel jössz, mert ahogy nézem maximum csak a demót próbáltad. Aki akarja szinte teljesen el tudja kerülni ezeket a versenyeket (mint például én is), és csak az asztfalt/murvás utat választja.
alfa156:A Metacritic-en a felhasználók által eddigi legjobbra értékelt játék One-ra. Próbáld ki a demót, de nem hiszem hogy csalódni fogsz benne.
Egyébként szerintem PS-re sincs több játék, mint One-ra, de ha ott jobban bejönnek az exkluzívok, lehet azt kellett volna választanod.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
őstag
-
pzstm
titán
válasz LaptopSystem #29079 üzenetére
ahogy mondod, a trailer nagyszerű, a játéknak köze nincs hozzá, az egy ipari hulladék
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
válasz LaptopSystem #29079 üzenetére
az egy fos, kerüld el. nameg a szőlőtőke verseny horizon 2 sem egy nagy eresztés szerintem. Ha komolyabb autós játék kell akkor forza 5.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ez The Crew sem lehet rossz [link]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Bathalsar
aktív tag
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
zzola
titán
Tegnap esti TF party-ból sajnos ki kellett szállnom, ugye első a család! Beszélni sem tudok nagyon, mert a bébi mellettem szokott lazulni! Viszont éjjel riadó volt, kínomban 3-6-ig toltam a TF-t! Bejövős, de nagyon!
US szervereken kicsit akadozott a játék, ez normális? EU régióban alig volt játékos ,muszáj volt váltani... -
őstag
-
pzstm
titán
válasz LaptopSystem #29068 üzenetére
Far Cry 4 még nincs meg, de istenítik és kb mindenki imádja, akit eddig hallottam.
Forza Horizon2 meg októbertől elérhető boltokban és digitálisan is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz LaptopSystem #29065 üzenetére
szerinted kevés játék van Xbox One-hoz? bár lenne időm mindre csak ami nekem megvan és nekem tetszik. MEgsúgom halkan, hogy PS4-en sincs több választhatod ugyanazt. Teljesen jó áron nagyszerű játékokat be lehet szerezni most már, és használtpiac is igen aktív.
Csak az én képernyőmre van 13 játék kipinelve, szóval hasraütésszerűen mondom, hogy kb 60 játék lehet, ami megjelent rá az elmúlt 1 évben.
-
őstag
-
woodbear
addikt
válasz LaptopSystem #29066 üzenetére
Forza Horizon2! Az év autós cucca lesz nagyon sok helyen, lefogadom!
Oldalam: www.swsfoto.de
-
őstag
Tudtok ajánlani a need for speed és a Forza 5-ön kívül valami jó autós játékot ajánlani?
-
őstag
na mind1 lassan jársz tovább élsz ez itt is igaznak tűnik
talán majd 3 év múlva
-
A.tessz
senior tag
válasz LaptopSystem #29062 üzenetére
Egy èv alatt azért nem szokta ki.....ni a biztosítèkot a játékok száma.
Szerezz be egy ps4 et pluszba a kettö együtt már csak elég lesz. Egyébként meg nem tehetsz mást ki kell várni amig megjelennek. A másik 15-20 cím? Annál azért sokkal több van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
tudtok ajánlani pár helyet ahol érdemes és lehet is vásárolni?
woodbear :hát ha neked az a 15-20 játék ami van választék, akkor sajnálom de nekem ez kevés
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz LaptopSystem #29060 üzenetére
Választék már Megjelenéskor is volt, max neked nem tetszik egy sem.
-
őstag
sziasztok
mikor lesz játék választék az Xbox One játék konzolhoz?
ha ezt tudom,hogy ilyen hitvány a játék paletta akkor a PS4-et választom
-
woodbear
addikt
Haahha... jól van akkor currgen. Kötekedj csak!
Ciberkind: inkább a 2. HD remake lenne az igazi. Az egy az nagyon szappandoboz fizikàjú.
Xenom0rph! Egyetértek nagyon örülnék ha a wrc jogait megkapná/vehetné a codemasters vagy ne adj isten a turn10. Forzába egy full wrc szezont bele vinni kegyetlen lenne!
De ha már remake akkor a 2. Dirt-re szavazok. Mondom ezt úgy, hogy az összes dirt ki van maxolva még a showdown is (egy acsi híján a wrc 2 is...a többi abból is fullos.)Oldalam: www.swsfoto.de
-
pelenka35
őstag
http://majornelson.com/2014/12/15/countdown-2015-deals-start-tuesday/
Gamertag:Rob3rt75
-
pzstm
titán
válasz Spancho #29056 üzenetére
persze. Egyszerre emlékeim szerint 8 account lehet bejelentkezve a gépen max (de lehet csak 6... nem rémlik pontosan)
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Ezt a kérdést a PS4 fórumban is megkérdeztem.
Lehet ,hogy nagyon alap kérdés ,de döntő súlya lehet a számomra
Ha több felhasználó van a gépen ,és mondjuk a GTA V-tel szeretnénk online játszani (persze egyesével),akkor az minden fiókon menni fog ? (külön mentéssel, külön az acchoz tartozó karakterek stb...)Köszönöm.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
tunkiih
őstag
Elfelejtettem belinkelni a cikket a Unity Update csuszás körülményeiről: [link]
-
atee73
csendes tag
Újgenerációs kiadást kap a DmC: Devil May Cry
-
tunkiih
őstag
válasz RiseOfEvil #29046 üzenetére
jajj.. bocsi a fogalmazásért, csak hát tényleg semmi köze a 2 játéknak és többször előfordult már, hogy össze hasonlítják.. autós-autós... de totál más.
-
Mister_X
nagyúr
Kyaaaa!!!4
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz RiseOfEvil #29049 üzenetére
US profillal igen.
(#29051) RiseOfEvil
Tudtommal a GOLD az globális, tök mindegy, hol veszed.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
RiseOfEvil
tag
Valaki lenne olyan kedves és megnézné hogy storban lehet-e paypayal fizetni?
KöszönömKétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
L_YKing
addikt
Inkabb adjatpk egy Limbo gamet
Ki akarom probalni! Nagyon tetszik a One! Nem bantam meg
Fifa egyszeruen kegyetlen jo rajtaVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
cyberkind
félisten
válasz xenom0rph #29045 üzenetére
Igen, azt észrevettem én is hogy a Forzaban fényévekkel bénább vagyok mint a DC-ben, de mégis ez a 2 játék hasonlítható össze a legjobban ha már annyira muszáj, a Horizonnak semmi köze ehhez a szinthez, és pont ez tetszik annyira hogy kényelmesen és egyszerűen minden küzdelem nélkül lehet száguldozni, de viszont valamikor pont ez a fizika zavar benne mert annyira gagyinak hat, mint a TDU-ban.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz tunkiih #29042 üzenetére
Csak azt tudnám miért Horizon amikor ott a Motorsport ami tényleg az ami a DC is, csak régebbi, azzal nyugodt szívvel, még hellyel közzel realizmust vagy hasonló dolgokat is tartalmaz.
Az a legjobb amikor a Horizon-ra írják hogy hű de szar a szőlőn 300-al csapatni át, oké, de ki mondta hogy ez szimulátor vagy hasonló, mint az 5 meg a DC?
Vagy nem szimulátor de jóval több köze van a valóélethez, ennyi, a Horizon totál más játék, nekem jobban be is jön.[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz RiseOfEvil #29035 üzenetére
ezzel csak fokozzák a horizon2 tartalmát, enélkül is jóval erősebb és komplexebb játék mint a DC semmi okuk nincs versenybe szállni, mégis mivel alapból jobb pozicióban állnak (+közük sincs egymáshoz sosem értettem mért kell egy kalap alá venni a dct és a h2t)...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Nna...TF közben elment a chat. Kilépve el van kirándulva a friends menüpont is.
Másnál is ilyen?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Onigiri jön EU-ba.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz xenom0rph #29034 üzenetére
Ennek most szerintem semmi köze a DC-hoz (mint ahogy a játéknak se sok). Ezt az új térképet biztos nem egy pár hét alatt dobták össze. Különben is, a Horizon 2 a megjelenés napjától teljes értékű játék, és az ilyen DLC-kkel nem a megjelenésre beígért funkciókat pótolják.
De mit számít ez!? A lényeg, hogy ezzel elég jelenősen kitolják a játék egyébként sem csekély élettartamát!
RiseOfEvil: LOL[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
xenom0rph
őstag
válasz woodbear #29028 üzenetére
Isten ments! Inkább a WRC jogok adják oda egy normális(!! ) fejlesztő csapatnak és csináljanak végre megint olyan wrc játékokat mint amiket PS2-re toltak ki. Komolyan mondom a wrc evolvednek jobb kinézete volt mint a legutóbbi szutykoknak. A dirt meg azzal a gymkhana irányával meg a Ken Block seggének nyalásával nagyon rossz irányba ment el. Akkor már tényleg inkább egy Dirt1 remake, de ezt meg nem venném meg. X360-on az első játék amiből az összes acsi megvolt. Szerintem unnám
(#29033) bulikavagyok :Kellett valami válasz a Driveclubos időjárási elemekre..
[ Szerkesztve ]
halahala
-
RiseOfEvil
tag
Paypay al lehet fizetni a storban?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
Xirtam
veterán
Forza Horizon 2 | Storm Island Add-On revealed
Features:
6 New Cars including off-road raid trucks
New area of the map called Storm Island
Over 80 New Events
New Extreme Weather
New Ramapage game mode
New Gauntlet event
Also new Barn Find, new Playground Arenas, new Bucket List and a new car meetPrice:
$19.99, Horizon 2 VIP's will receive a 50 percent discount on the expansion, making the price $9.99.Release:
Available December 16! -
woodbear
addikt
Egy nextgen dirt is jöhetne már.
-
Alice90
aktív tag
Egy kis off: (fontos)
Sziasztok az értékeléssel gond van.
Küldtem felkérést elfogadta és ő tudott értékelni engem de én nem kaptam semmilyen privát üzenetet
az egyik ismerösömnek is van ilyen problémája.
Nem tudjátok hol lehet elérni a staffot vagy irni hibabejelentést?
(sorry off-ért)
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Def26
félisten
válasz RiseOfEvil #29017 üzenetére
-
A 8. utas
tag
-
RiseOfEvil
tag
Jön ki mostanában valami nagyon jó játék?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
törölt tag
a GOW -ot jelentség már be ONE -ra !!!!
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #29009 üzenetére
Tavasszal fog jönni az idénykezdettel együtt, én ezt olvastam, és reális is amilyen szar lett a 2014.
-
nagyúr
válasz A 8. utas #29007 üzenetére
Jön az F1 2015 One-ra és PS4-re, és elvileg nem kell rá várni októberig.. Hivatalos dátum még nincs, de akár már márciusban is megjelenhet..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
A 8. utas
tag
Azt lehet tudni, vagy van info arról hogy lesz e vmilyen F1 XOne-ra?ill. ehhez kapcsolódóan olyan wireless U alaku kormány mint x360hoz volt?
tegnap megvettem AC: Black Flaget 3500ért (letöltőkód)...első AC amivel játszom de eddig tetszik.szerintem ennyit simán megért.
[ Szerkesztve ]
Xbox One Gamertag: Corsa1982
-
tunkiih
őstag
Semmi gond ettől független megy mais a coop !
-
tunkiih
őstag
El lett tolva a Unity Update 4 pár nappal.. erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest