-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #41600 üzenetére
Mier nincs geped ??? csak nem te is eladtad
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #40345 üzenetére
De!!! az enyem az
csak nincs tokja hanem digitalis....Egyebkent nem rossz jatek ,bar sztem konzolos korokben nem lessz sikeres ,mivel sokkal kozelebb al az assetto corsa fele jatekokhoz mint a Forza vagy a Gran turismo sorozathoz, Tipikus pc-s game , teljesen atszabhato HUD( gyakorlatilag barhova teheted a tartalmat) ,alithato Fields of View (ilyet meg nem is lattam konzolon), szinte minden testre szabhato.
Az olyan pcmaniasoknak mint en tetszeni fog+1 jotanacs ,barmilyen profi is vki a Forza 5ben gamepad-al Ne allitsa feljebb kozepesnel a nehezsegi szintet ha nem akar idegbajt kapni , a pro szint abszolut csak minosegi kormannyal hasznalhato( mondjuk ezt nem nagyon ertem mert olyat meg nem kezel a box)
-
atee73
csendes tag
Birom ezeket a hiper ertelmes " 100 ezres laptopn elfut " hozzaszolasokat , aki ilyet ir az meg tisztesseges pc-vel sosem rendelkezett.... Ember a gamer pc/laptop kategoriaban egy tisztesseges vga kartyat se kapsz 100 ezerert.
Az a cpu ami a gamer kategoria alapja I5 4690k (annal csak feljebb van) 75k huf.....
Mirol beszelnek az ilyen emberek???? -
atee73
csendes tag
válasz Elderath #34445 üzenetére
van gond a live-al is ez igaz ,de azt meg a legelvetemultebb ps fan is bevalja (van jo par ismerosom aki az elso nap ota nyuzza) hogyha naluk is csak ennyi lenne boldogok lennenek.
Jelen pillanatban meg eggyik fel se mutatott semmi extrat grafikai teren ( ha szep jatekkal akarok jatszani bekapcsolom a pc-m), teny es valo ha jobban megnezed 1-2 ps jatek szebb ,DE nem annyival mint az ero kulonbseg. Azert meg nem veszek egy konzolt hogy elmondhassam hogy erosebb mint a masik(igaz ez meg nem nagyon latszik de majd......)
Mind2 oldalon vannak hatalmas igeretek es rengeteg nem mukodo beigert szolgaltatas, az MS-nek jelen pillanatban sokkal jobban mukodik a Live szolgaltatasa mint a Sony-nak( ez teny,ezt ok is elismerik)
amig ezt nem orvosoljak vagy nem tesznek le az asztalra egy 30-40 %-al szebb jatekot addig csak parasztvakitas.
Raadasul egy atlagosnal egy kicsit erosebb gamer pc 2560x1440-ben tudja mindezt (az enyemen is elfut ilyen felbontasban a BF4 es 60 ala nem megy az fps), es ez mind2 console reszere szegyen hogy alig tobb mint 1 ev utan ennyit rajuk ver a pc, az elozo geneknel ez azert hosszab ideig tartott -
atee73
csendes tag
Nem ertem mi ez a ps4 fan club itt....
Mellesleg lehet akarmilyen 1080p hudebivaly.... amig a PSnetwork egy rakas sz*r,addig igazandibol felesleges vitazni ,mivel az ujgeneracional a fo vonal a multi + social network cuccok, es a ps-nel jelenleg minden csuda szep csak a halozatuk teljesen hulladek .
Ha ne adj isten 1x a sony helyreteszi akkor biztos veszek eggyet a box melle de addig meg csak megfontolni se erdemes.U.I: Mind2 sz*r a PC a kiraly :
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #33894 üzenetére
headset-et vegyel inkabb vazze
-
atee73
csendes tag
válasz wannnabeees #33374 üzenetére
Hat van alapja annak ami oda van irva , mivel ha utana szamolsz ha fullra megy a gigabites net az 125 megabyte per sec ,ezt papiron hiaba tudja a legtobb sata 3-as hdd(360 megabyte/sec) a valosagban meg sata-rol sata-ra masolas kozben se erik el, nagy adat mennyiseg folyamatos hhd-re irasa pedig igencsak eros gepet igenyel(gyors proci+sok ram) , nezz utana
-
atee73
csendes tag
Hali
azt tudja vki hogy a live store hogy valtja (milyen arfolyamon ) az angol fontot?
Teszem azt atalitom a gepemet magyar store-ra es bevaltok rajta egy 25 GBP-s live kod-ot , akkor mennyi lessz az osszeg forintba ami megjelenik az account-on?
Vagy be sem tudom valtani az angol kod-ot??u.i: mielott vki a google-t ajanlana azt tudom mennyi az arfolyam
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #32216 üzenetére
27.... hova lettel ? el vagy veszve
-
atee73
csendes tag
Nalatok megy a live? nalam pontban 10kor lehalt (UK)
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #30339 üzenetére
sorry lattalak de vendegek voltak , meg ivaszat
-
atee73
csendes tag
raadasul a legtobb tamadas az MS SQL server hibait hasznalja ki ( ha nezitek a log-ot)
-
atee73
csendes tag
ha vki akarja nezni online
nagyon durvan szedik az amerikaiakat
[link] -
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #30181 üzenetére
azt is nyomhatjuk ha lejottel a titanfall-rol
-
atee73
csendes tag
Hi,ha vki (szinten :-) ) kezdo a Destiny-ben es nem akar 1edul benazni az szoljon nyugodtan (gamertag u.az)
az se baj ha nem kezdo csak turelmes -
atee73
csendes tag
en amit eddig vettem
Mordor
Trials
Call of duty ghost
Black flag
Unity
Ryse of roma
Forza 5
Forza 2
a 2 metro
Watchdogs
Wolfenstein
Titanfall
Halo MCC
EA acces gamek.....
Jobb ha bele se gondolok mennyit koltottem ra...es ha megis belegondolok en isten igazabol a PC-s gamerek koze sorolom magam a vga-t mikor vettem tobbe kerult mint az xboxone
-
atee73
csendes tag
Újgenerációs kiadást kap a DmC: Devil May Cry
-
atee73
csendes tag
melyik jatekmodot javasoljatok a titanfall-ban????
-
atee73
csendes tag
Hali
csak egy kerdes ,...megvettem a Halo MCC-t ,elmeletileg jar hozza a nightfall sorozat is amibol(asszem) mar elerheto az elso resz , amikor a jatekbol inditani akarom ( ott van az extrak kozott) behozza a halochanel appot ami kozli velem hogy vegyem meg a Master chief collectiont ha meg akarom nezni ...De hat mar meg van
esteleg vkinek otlete ???u.i: egyebkent a Halo MCC elkepesztoen jo lett sztem :-) jaaj ha csinalnanak eggyet a Gears of War-bol is
[ Szerkesztve ]
-
atee73
csendes tag
válasz bulikavagyok #23961 üzenetére
Hali , hogy van ez a Dragon Age trial???
van ea acces-em de nem latom ott csak a pre ordert -
atee73
csendes tag
Hali
lenne egy lama kerdesem .... van vmi lehetoseg hogy NAS-rol nezhessek video file-okat xbox one-on???
-
atee73
csendes tag
Hali
uj vagyok meg itt , ha vkinek van kedve neha multizni vegyen fel baratlistara (atee73)
amivel szoktam jatszani: forza 5, forza horizon 2,COD ghost,BF4 ,AC black flag, trial fusion...valszeg lama kerdes , mikor lessz az oktoberi dashboard update??
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Ps4 Pro + 1db joy + 4db játék + ps logo lámpa
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest