Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz DummyBoy #12897 üzenetére
Szia
Én a konzolvilágnál rendeltem elő:
XO Kinect+2játék
XO Kinect nélkül+2játék[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok! Hol lehet ezeket előrendelni? Mi is szerettük volna, de nem tudtuk, hol lenne érdemes...
Life is shor...
-
Damage401
senior tag
válasz hadogabi1 #12893 üzenetére
Szia,
Te kinél adtad le a rendelésed?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hadogabi1
senior tag
Magára a gépre leadtam én is. A plusz játékot meg amit akarok rendelni meg 1 kontrollert plusz 1 év goldot meg akksikat azt majd ha megjön a gép addig még hátha lentebb megy a kiegek és game ára. Ha nem az se gond. Fentebb biztos nem megy. A gépre már leadtam tegnap az előrendelést meg is jött a mail.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Damage401
senior tag
válasz godzsy2 #12889 üzenetére
Szerintem is az lesz, hogy kiveszik a két játékos és úgy lesz az ára. Mert ha megnézed +20.000 Ft ajándékba adnak. Mindegy én leadtam várom a szeptembert
-
Krisz0630
senior tag
Ha valakit érdekel, már le lehet tölteni bankkártya nélkül is az új gold címet.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
godzsy2
senior tag
Ne örüljetek ennyire ezeknek az áraknak, a technet szerint csak az előrendelőknek ennyi: forrás
"Fontos, hogy a fenti két ajánlat kizárólag az előrendelők számára lesz elérhető. Előrendeléseket a megjelenést megelőző napig, illetve a készlet erejéig tudják fogadni az értékesítő partnerek."
Gondolom megjelenés után nem fog hozzá járni a két játék, vagy más lesz az árcédulán.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na hazaértem és meglestem ezt az ingyenes game-et. Tényleg vicc. Végignéztem. Store-t és ahogy látom van még egy pár ilyen selejt game amit kiadnak goldban majd...
Amúgy most csak ez az egy ingyenes game van?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hadogabi1
senior tag
Vmelyik shopos oldalon lattam gep-kinect-fifa-dance game 159500 akksi pack 4990 Contoller 17990 Kinect sport game 17990 12honap gold fizu 17990 asszem ezeket az arakat lattam kb.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Na láttam az árakat. Egy kérdés érdemes várnom a megrendeléssel vagy mindenhol ennyi lesz akkor az ára a xbox-nak? Akarok hozzá +1 kart +1 tölthető akksikészletet +1 gamet kinect sport-ot. Valamint 12 hó előfizut gold-ra. 220 körül jön ki majd. Érdemes megrendelnem a dolgokat már most vagy várjak? A gép ára gondolom mindenhol ennyi lesz media-tol kezdve mindenhol. Max a kiegeket tudnék spórolni joy akksi stb ha lentebb megy az ára. Vagy erre nem nagyon van esély és mindegy ha most előrendelem. Köszi előre is. Tudom senki se jós
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #12868 üzenetére
Gondolom, néztem róla videókat és hát azok alapján nem lehet valami nagy durranás.
-
Cimbye
tag
Forza 5 + Plants vs. Zombies kombó eladó nálam dobozosan várok privibe ajánlatokat
PSN:HUN-Cimbye Xbox live:HUN Cimbye PS4,Xbox One,iPhone 5 HALO RULEZ!!!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Krisz0630
senior tag
Nem tudom letölteni az új goldos címét, mindenképpen bankkártyát kér. Másnál is így van?
-
SütiGTi
senior tag
válasz Zjunior #12864 üzenetére
Sanyo Eneloop-oknál pedig nincs jobb...nekem nagyon jól bírják a joy-ban is...Fotózással foglalkozok, és a nagy vakumba használok évek óta eneloop elemeket és komolyan nem tudok ennél jobbat...volt duracelem volt energiserem volt sony-m ami 4000mAh-s de az eneloop a legjobb...
-
SütiGTi
senior tag
Frissítés után preview dashboard jópofának tűnik...
Megjött a stereo headset, nagyon frankón szól...tök jól be tudom állítani, hogy jöjjön a játék hangja is a fejhallgatóban vagy csak a beszélgetés, és tényleg nagyon jó hangzása van -
pzstm
titán
Guacamalee Júliusi ingyenes Gold játék már tölthető. Másik kettő is elérhető még ingyenesen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
janos666
nagyúr
Ismered John Graham Arby 'n' the Chief sorozatát?
Az első linken vannak az epizódok, bár néhány már eltűnt a youtube-ról (de valaki feltette piratebay-re egy csomagban az összes részt - vagyis később észrevettem, hogy egyet elrontottam, valamikor csinálnom kéne egy repack-ot).
Ebből meríthetsz némi ötletet az oltárhoz, de most nem tudnám megmondani melyik részben épít egyet Chief.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
hadogabi1
senior tag
Tutira rendelem én is. Ezekre az árakra számoltam. Már csak a kinect sport kell hozzá és plusz 1 kontroller a fifa miatt. Indulhat a móka 2 hónap múlva kb
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #12844 üzenetére
Alakul!
-
pzstm
titán
bőven korrekt ár szerintem
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #12847 üzenetére
Igaz, úgy még nincs ár. Játékok nélkül 120ra saccoltam korábban. Egyébként baromi jó lenne nekem ez a két játékos csomag, de megfogadtam, hogy csak 100e alatt veszek One-t és tartom magam hozzá mindenáron (ugyanúgy mint az 50ezres WiiU-hoz)
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
Csak nem sikerül a PS4 alá menni a Kinect nélküli géppel. Igaz jár hozzá a két játék, de csak limitált csomagról van szó. Játékok nélkül soknak tartanám a 129990et
-
Krisz0630
senior tag
Nagyjából ilyen árakra számítottam. Amit kicsit irigylek, az a Fifa 15.
De akkor én a kinectes változatot Titanfallal ezek szerint jó árban vettem (130k). Nem bánom, hogy nem vártam meg a magyar rajtot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
Krisz0630
senior tag
Jó játék ez a Dead Rising 3? Látom több fórumtagnak is megvan.
Én a demót kipróbáltam, az alapján nem tűnik rossznak.
Gondolkozom, hogy beruházok egyre, ha lejjebb megy az ára, vagy használtan 5-6k lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Cimbye
tag
"To find him you have to forget the stories, forget the legends, you have to do more then walk in his footsteps, for he is more than the sum of his actions, I tell you this, not because i trust you Agent Locke,but because all our lives are at stake, because the seeds of our future are sowed in his past"
-
pzstm
titán
válasz Silent77 #12832 üzenetére
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Roppant ötletes, szórakoztató, fejtorokkel tarkított kis játék és egy egészen kellemes sztorija is van.
-
falijja
őstag
Csak hogy tudjatok róla...[link]
-
pzstm
titán
Contrast: http://www.twitch.tv/pzstm#8367
-
pzstm
titán
Contrast steamre esetleg van igény?
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem a kevés szerver - kevés ember problémán segíteni fog majd ha már hivatalosan is elérhető lesz több országban is az One ...
Szvsz szeptember végére változni fog ez is ... (remélem xD)
Life is shor...
-
Krisz0630
senior tag
Amikor kimondom, hogy "XBOX record that", akkor csak az utolsó 15 másodpercet tudja felvenni?
-
Cimbye
tag
Halo 5′s beta is rumored to have 6-8 maps, and Forge, the leaked source is yet to be wrong. A new Halo Novel will be releasing later this year, hyping up Halo 2 Anniversary.
Halo 5′s beta is rumored to have 6-8 maps, and will not use the Master Chief Collection engine. Back in January there was an info blow-out, a user named “ntkrnl” gave us several supposed leaks, and it turned out all his claims have stood true. Kotaku, a very trustworthy source claims this leaker works, or at least worked for Microsoft.
-
Cimbye
tag
Azt valaki tudja, hogy ha migrálom a profilomat USA acc-ra akkor az eddig megvásárolt cuccaim megmaradnak?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox ONE profil rendszer beépül az Xbox.com-ba. Végre.
#12812) a.sebi
Félre ne érts, ez nem főnökösdi, de az egész játékoslista anno azért lett kitalálva, hogy a prohardveren fennt lévő játékosok egymással tudjanak játszani.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz Edem25 #12805 üzenetére
Jó hát nem muszáj nekünk egyetérteni. Más az igényszintünk.
Azért a tsqh -ból is elég sokan jöttek pa4 -re. Csak kapkodom a fejem hány régi arcod vélek felfedezni akik 360 -ról jönnek.
Egyébként sokan szerintem megelégednének az xbox one -al is de sajna a rossz híre már előbb beéri a leendő vevőket mielőtt megfogalmazódna bennük a vásárlási szándék.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Edem25
tag
Külön örülök, hogy kevesebben játsszák BF4 et de azok közül is az aki tud! Minden meccsen mind 2 oldalon az első 4 ember általában 2 K/D + -os és baromi jó meccsek vannak szinte minden szerveren csinálja mindenki a dolgát! Főleg, hogy javítottak a NetCode-ot sokkal jobb! Most szoktam vissza rá 2 hónap elteltével! Kevesebb a szerver? Bármilyen játékmódba ,bármelyik mapot megtalálom, én általában bemegyek szerverre és az végig full!
Az, hogy One gyengébb..... Max szebb a PS4-en de ezért nem mondanék le a HALO-ról soha.
A kontrollerre aki meg fújol az hülye már bocsánat! Recseg ez komoly? (ne tekergesd arra amerre nem hajlik ) A 360 kontrollert kenterbe b****a mindenbe, a rezgő ravasz meg istenkirály amikor tunkolsz Tényleg nem tudom mit vártak azok akik 360-ról váltottak! A dashboard is hónapról hónapra jobb.... Igazából ha vlki nem a játékok miatt vesz 1ik vagy másik konzolt azt csak szánni tudom... Nem tudja mit akar csak érezni vlmi Next Gent.... A God Of War az egyetlen játék ami miatt érdekelne a PS4!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap találtuk meg, holott volt már egy ilyen osztás.
Lényeg:Van egy link, ha rámész kiadja, hogy találtál egy kincset(ez csak körités, Gamespot oldal osztogat kincskeresés cimszóval). Meg kell adni egy email cimet(hamisat is akár) majd a következő oldalon be kell jelentkezni facebook-ba, hogy összekapocsolhassa az oldal a profilodat a nyereményjátékkal. Ha ez megvolt kapsz egy kódsorozatot, amit az xbox.com-ra beirva kapsz 5 dollárt a profilodra. Kipróbáltam tényleg működik.
Kis trükközéssel( Ip váltás, több facebook fiók) több kódot is össze lehet szedni ( nem kell egyszerre aktiválni, én egy txt fájlban gyűjtöttem őket) amiket mind mind be lehet váltani.
Az akció egy napig tart, ha ügyes vagy 100-200 dollárt is összeszedhetsz. Ehhez annyi kell, hogy US accountot legyen.
Én az utolsó órában találtam meg a dolgot, és 30 dollárt szedtem össze. Ha ügyes az ember, két három megjelenő játék árát is összeszedheti.
Xbox 360 topicba már irtam egy hszt az ip váltásról, a facebook profilokat nektek kell megcsinálni. :
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja én meg direkt átmentem US régióba az akkori ingyen GOLD miatt. Totál feleslegesen:
AKit érdekel esetleg az 5 dolláros kódkérés, kiderült hogy még két alkalommal lesz osztás a Gamespot-on.
7/3/2014 12:00 PM– 11: 59 PM
7/10/2014 12:00 PM– 11:59 PM
Én tegnap 30 dollárt szedtem össze, ha ügyesek vagytok még ennél is többet összehoztok. IP címet néz, meg facebook kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest