-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #13499 üzenetére
128.500.
Megint van 1 jobb ajánlatod?
-
válasz
Gabor1985 #13484 üzenetére
én gagyi, valami heienergy márkájút vettem hozzá. 4 darab került kb 3000 forintba. az első párt meritem. a gyári töltésről. én még nem töltöttem őket. szerintem több mint egy hónapja megy, de nagyon nem akar lemerülni... 2550mAh-s. nem vagyok egy hardcore gémer, de azért használom a gépet
csak azért vettem ezt az akksit, mert volt mellette asszem talán varta vagy talán gp akksi és a pólusok ugyanúgy néztek. szerintem egy gyártósorról származtak, csak a márkás rohadtt drága volt. -
Gabor1985
tag
szerintem mindenki nagyon várja :-D
ti hol rendeltetek elő rá?? -
norbi2010
őstag
válasz
XFishboneHUN #13493 üzenetére
Oh, így már érthető.
Bár azért az "unknown functions" részt jobban is részletezhetnék.
-
-
norbi2010
őstag
Helló!
Megjött ma a One-om, és amikor telepítettem rá a játékokat, észrevettem hogy az 500Gb helyett csak kb. 370Gb szabad.
Mi ez a 130Gb ami hiányzik? -
Gabor1985
tag
Hát igen eddig elég one-ra az ingyenes játékok. Mondjuk nekem csak szeptemberbe lesz meg a van
de szerintem még az idén fognak bedobni egy két jobb címet.
Egyébként milyen akkumulátort ajánlanátok az xo-hoz? -
redXIII
senior tag
Ingyenes játékkinálaton
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Őszinte legyek fogalmam sincs. Játszottam már korábban 360-al meg PS3-al is, de valahogy a 360 jobban bejött. Xbox felé húztam, és gondoltam ha a 360 bejött akkor a One is. Láttam mik vannak a store-ban mielőtt megvettem utánanéztem és remeltem gyorsan fognak jönni a játékok. Ez a csalódottságom oka. A játékok árát is sokallom, de azt még lenyelném.
Mostanság meg csak azt lehet olvasni nagy nevek ide-oda, hogy késnek, ami mégjobban elszomorít.
Lehet 360-al jobban jártam volna. Ott nagyobb a választék meg olcsóbbak is. -
legiaap
félisten
A gond ott van, hogy látjuk ps3/xbox360 -on miket kapnak és az ember hajlamos ehhez viszonyítani. Magasan volt a léc az előző generációnál.
Ott a pont.
Nem kevés pénz volt ez a gép ezért el nálam magas volt léc. És még mindig azt látom, hogy eléggé lassan jönnek a játékok rá, pedig nem tegnap jelent meg ez a konzol. Az ingyen játékok helyett inkább úgy adnák, hogy egy AAA-s game-t meg egyeb@ssza adjanak ilyen vacakot is, hisz annyit is érnek. Vagy pedig két AAA-s játékot legalább 50%-os akcióval és akkor rendben vagyunk. Plussz emellett havonta legalább 1-2 AAA-s game jelenjen meg a store-ban meg ugyanannyi normál game, de nem így haladunk és ez a bajom.Adok még egy kicsi időt és ha semmi nem változik akkor eladósorra megy ennyi.
-
-
Def26
félisten
válasz
redXIII #13466 üzenetére
A gond ott van, hogy látjuk ps3/xbox360 -on miket kapnak és az ember hajlamos ehhez viszonyítani. Magasan volt a léc az előző generációnál. Ez van. Páran biztosan örülnek ezeknek a címeknek is. Pl. lefogadom, hogy pzstm örömódákat zeng erről is.
Nincs ezzel semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Én komolyan nem értem ezeket az embereket, akik rinyálnak az ingyen játékokon ugyanúgy oneon/ps4en. Alig van még pár játék rájuk, Normálisabb cimeket ne is emlitsük, és sirnak hogy azért a kis pénzért amit befizetnek havonta, hogy mit kapnak ingyen a szolgáltatáson felül amiért fizetnek. Mindkét konzolon. Ha kicsengetett 100valahányezret egy konzolért, akkor sajnál mondjuk 8-10ezret már egy használt játékért? Havonta 1szer. De nem, neki 2 doboz cigi áráért nyomják oda a teljes kinálatot mer ő fizeti havonta plust vagy a goldot. Jó hogy nem a destinyt várják már szeptemberben ingyenesnek.
-
legiaap
félisten
Elég sok leárazás van, de nem is az a gond, hanem hogy egyáltalán ilyen játékok, mint ez a kettő is felkerül az xbox store-ba. A store-nak a fele használhatatlan vacak, amik meg jók horror áron vannak. Telefonon meg tableten még elmennek, de xbox-on könyörgöm. Pl. Angry Birds mit kever a storeban? Vagy pl. LocoCycle, Zoo Tycon Peggle 2 és még sorolhatnám...Azért ennél többet vártam volna.
Amik meg be vannak jelentve, hogy majd jönnek azok majd majd valamikor jönnek. Minden csúszik.Mindenféleképp több mint ami most van és nem csúszással.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Augusztusi free teljes játékok Xbox ONE-ra Crimson Dragon és a Strike Suit Zero: Director's Cut.
-
godzsy2
senior tag
válasz
vicces #13416 üzenetére
Én is így jártam. A géphez kapott két hetes lejárta után fel akartam használni a Ghosts egy hetesét, de nem aktiválta. Szerencsére volt egy egy éves goldom is, azt beaktiválta. Még mindig tart.
Lehet azért, mert a két hetes is trial, meg a játékhoz adott is trial státuszú, de mivel már a kéthetessel kipróbáltad és lejárt, te már nem "próbába" vagy, hanem "lejárt-próbába". És nem kapsz új próbalehetőséget, ha már egyszer kipróbáltad.
-
L_YKing
addikt
válasz
XFishboneHUN #13445 üzenetére
Ingyééé van. Többe kerül mint egy One
szerk.: De hülyén hangzik Többe kerül mint egy egy
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
-
-
B3ny00
aktív tag
hi valaki probalta mar logitech g27el osszehozni?
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok #13440 üzenetére
Aha, én vettem meg 5ezerért, annyit meg is ért. Pont tegnap vittem végig unalmamba. Nagyon szép játék, szebb, mint a Tomb Raider, pedig az sem csúnya. A Ryse-ban az erdős pályák gyönyörűek, az éjszakai jelenetek a hangeffektekkel pedig teljesen parásak, ha fülesen hallgatom. Azért, mert nyitó cím és ennyire szép játék, nem hiszem, hogy túl adok rajta... max. beszámíttatom, ha úgy adódik.
A 120fps / 60 Hz "vitához" max. még annyit, hogy semmiképp' sem placebó, mert az fps számláló csak az után lett bekapcsolva, miután megkérdeztem mitől siklik ilyen folyamatosan a játék. Vagy a felbontáshoz van még köze, vagy az lesz, amit Mister_x írt, hogy nem optimalizálták a játékot 360-ra rendesen és ingadozott az fps 60 környékén. És ez tűnhetett fel nekem.
-
a.sebi
őstag
válasz
bulikavagyok #13440 üzenetére
Igy van....
-
-
Mennyiért lehet eladni manapság Ryse-t?
-
norbi2010
őstag
Azt jól értelmezem, hogy itt a válaszható játék bármi lehet? Bár gondolom azért egy Watch Dogs Dedsec Edition-t nem választhatok mellé, de mondjuk egy Ryse mehet, nem?
-
ComicGiraffe
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt, bár elolvastam az összes hozzászólást. PC-ről jövök, ez az első konzolom. Eddig bevált. Lgyszi vegyetek fel az összefoglalóban, hogy online is élvezetesebb legyen. Titanfall, Forza, NBA, Fifa14.
ComicGiraffeHUN -
BMS
őstag
sziasztok
Tervezem az xbox one vásárlását és láttam az olcsóbb kinect nélküli változatot.
Nagyon fontos kellék hozzá az a kinect? -
sziasztok!
van pár xbox-live probakódom. eddig 1-et sikerült aktiválnom. a többi viszont nem akar működni. azt irja a gép, hogy a kód már el lett használva.
de kérdezem, hogy hogyan?? az egyik kód egy kontrollerhez volt mellékelve, egy kétnapos. a másik pedig a call of duty mellé és ez egy 1 hetes kód. a csomagokat elvileg én bontottam fel.
lehet, hogy egy kódot többször is kiad a microsoft és valaki más hamarabb használta el mint én?? -
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Destinyt de mikor indítanám, update errort fogad.
Este szedtem le, azóta nem változik.
Mi lehet gond?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
norbi2010
őstag
Oké, fel fogok venni mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 DualSense kontroller felújítás Hall Effect és TMR analóg karokkal!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó
- Ps5 Slim lemezes 1TB