Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz a.sebi #14598 üzenetére
Tessék legközelebb elolvasni a release notes-ot ha már Preview-t használsz (nem, eddig nem volt benne és nem is volt bejelentve mert nem volt tuti, hogy belekerül)
Amúgy a lassú Wifi a szeptemberi elsú Preview-ban ismert hiba, már dolgoznak rajta, sőt ráadásul a Preview fórumban kiemelt topik a wifi lassuláshoz kapcsolódóan a workaround, amit inkább bemásolok, hátha más sem olvas
*Known Issue with Workaround* Slow speeds when connecting via wireless
Thanks for your patience while we investigated this issue. The dev team has identified the problem and is testing a fix. In the meantime they have identified a workaround that can be used until the fix is rolled out.
1.Go into Settings, Preferences.
2.Toggle the setting for "Allow Play To streaming" under System & App.This should mitigate the slow wireless performance you are experiencing. Please note that you will need to perform this workaround any time the console comes out of a full reboot (booting from Power Saving Mode), but not when the console comes out of standby (consoles configured for Instant On mode).
Hálózati forgalom pedig így szól:
Bandwidth Usage Display – Located in Network Settings under the Troubleshooting column, Bandwidth Usage will show you how much bandwidth your Xbox One is consuming over a period of time. This is useful if you want to track against bandwidth caps set by ISPs in certain markets.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
a.sebi
őstag
Leakartam tesztelni a wifit a boxxal mert akadozik a rohadt bf!
Találtam egy érdekességet, mégpedig nyomon lehet követni hogy mekkora adatmennyiséget töltöttem le!
Ez eddig is volt? -
Rederik
tag
Azt még meg tudja valaki mondani, hogy normál PC-s tápkábele van a gépnek, valamint a kinect-et és a gépet milyen kábel köti össze (ez milyen hosszú)?
Sakkotok még mindig, hogy miként tudom elhelyzeni a gépet, de lehet az oldalsó szekrényre kell tennem, ahonnan legalább másfél méter a konnektor még a Kinect helye is...
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #14590 üzenetére
ácsi....rá ne nyomjál...ez sajnos mint mondtam nem a digitálisnál van így, hanem USA-ban az MS Store-tól rendelt lemezes esetében.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Rederik #14587 üzenetére
DVD lejátszó alapból kuka, médialejátszó akkora volt mint egy 2,5"-os külső vinyó (most már TV-m leváltotta, illetve One is le tudja majd váltani hamarosan), set top box van, hangfal és házimozi erősítő viszont nincs nálam, így viszont kényelmesen/bőven elférek, pedig kis lakásban lakom
-
Rederik
tag
Szinte el nem tudom képzeni, hogy miként oldják megy az emberek egy TV, center hangfal, médialejátszó, Xbox, digibox, házimozi erősítő DVD lejátszó elhelyezést úgy, hogy mindennek legyen rendesen szellőző helye. A center ne legyen 90cm felett, de 70 alatt se, meg még a sok előírás...
-
pzstm
titán
10$-os gift card akció még továbbra is van úgy nézem...vagyis hat játék után a hetediket ingyen kapnám
Pre-order gamesiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #14583 üzenetére
10cm-t kevésnek érzem....8cm körül van emlékeim szerint a magasság
REDERIK kollégának ment a válasz, félrenyomtam, sorry
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ha az nem is anniyra hamar, de simán elképzelhető, hogy ha előrendelek valami exkluzív címet attól ugyannyniba kerülne digitálisan is, viszont kapok 10$-os kupont mellé...kint MS Store párszor már csinált ilyet, egyelőre még lemezes AAA játékokkal
De EA Access is szimpatikus kezdeményezés
-
norbi2010
őstag
Nem tudjátok véletlen, honnan lehet szerezni egy hetes trial-t ingyen? Pár hónapja volt egy Skittles-ös akció, de annak már vége :/
-
Rederik
tag
Korábban beszéltetek a One méreteiről. Engem az érdekelne, hogy egy 10cm magas és 50cm széles, elől/hátul nyitott polcba be lehet-e tenni a készüléket, vagy a hűtés miatt szabadon kell lennie?
Így lenne ugyanis nekem ideális, pont a TV alá betéve..
-
Rederik
tag
Apropó, azt nem tudni még, hogy az 576-os csomagban a Fifa milyen verzióban lesz benne? Előrendelői változat, némi extrával, vagy tök alap?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem mondhatod, most hogy megvan One, áttérek a digitális vásárlásra. Soha többet lemezes játékok.
#14578) Rederik
Xbox Live.
Igen, minden játék megvehető digitálisan is. Az összes. És olcsóbb mint lemezes... Annyi hogy ezt nem lehet eladni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Nekem tök mindegy mi hol olcsóbb, ha tehetem úgy sem itthonról vásárolok. De ezzel az xbox one akcióval nagyon sokat nőtt a szememben az 576.
kv, ksz, platinum sem rossz, de most az 576 szimpi, ennyi.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Zjunior
veterán
válasz Gabesz77 #14567 üzenetére
Épp most csinaltam én is nemrég...
Az emailben írja.
Commerce.microsoft.com
Majd jobb oldalt us fiok kivalasztasa....
Es ott ramesz ea, es automatikus lemondasa
Diablo 3-at elorendelte vki?
En ma az 576-tol azt talaltam a legolcsobbnak[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, az EA Access-ben hol lehet beállítani, hogy ne újítsa meg a havi előfizetést automatikusan?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
godzsy2
senior tag
Srácok!
Az elképzelhető, hogy mostanság azért nem tudok venni semmit a Store-ba PayPal-on keresztül, mert az arra beállított kártyám billing address-e nem egyezik meg az MS usa accaunt-omhoz rendelt címmel?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gianni85
veterán
Törölheted is haverod profilját a gépedről? PSen rajta kell h maradjon, mert törlésnél deaktiválja is magát az account.
Szerk. Közben máshol írták, hohy rajta kell maradnia, de legalább többször nem kell belépni vele és automatikusan letöltődnek az új vásárlások is. Ez cool
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
nem tudjátok az új AC One ra is kap magyar feliratot majd, ahogy 360 on eddig az utóbbi pár játékuk?
SeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Beléptem saját accountommal a gépbe. Haver odaadta saját acountját, azzal is beléptem, vagyis két user volt belépve. Haver accountjával csináltam egy home xbox-ot, majd letöltöttem a játékokat ami nekik megvannak(EA acces-es BF4-et is). Letöltés után kiléptem az ő accountjából, így csak azén accountom maradt aktív a gépen. És vígan játszok. (ő is)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Neoteric
addikt
A odaadja accountját B-nek, aki beállítja primaryre (v ami xboxoon a neve), de közben B a sajátján játszik és eléri A cuccait. A pedig beállítja B accountját primaryre és szintén a sajátjával játszik. Így mind2en elérik a másik cuccait, viszont nyilván rizikós, én max olyannak adnám oda az accom, akibe tényleg 120%-osan megbízom. PS-en legalábbis így működik, de vszeg itt is hasonló Oriic írásából ítélve.
PSN: ne0teric_sAN
-
pzstm
titán
mármint mit csináltok? belépsz haver accjával a Te gépeden? és amikor azzal vagy belépve megadod Home-nak a Te boxodat? De otthon neki akkor mi a home box? vagy most kicsit nem értem akkor a dolgokat :S
-
senior tag
Király!
-
-
nagymartin95
csendes tag
Berakta az apps listába.
[link] -
pzstm
titán
válasz nagymartin95 #14535 üzenetére
nah ez érdekes...apps listában látod??
én rádugtam egy USB2-es pendriveot és semmi
USB3-as vinyót rádugva viszont telepíti már a preview lejátszót, de ez még nem az amiről beszéltek
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Én adtam már el beregisztrált 360ast havernak aki felhívta a supportot és átregisztráltatta. Lehet egyedi eset volt és jófej operátort fogott ki.
(#14530) dani0113
Az még mindig működik. Vagyis anno ami gép nálam volt, azon elértem az előző tulaj Killer Jago karakterét, Max arcade jaátékát és full Forza 5 játékát[ Szerkesztve ]
-
nagymartin95
csendes tag
Akkor mér az a neve?
Szerintem az csak még nagyon béta.
[link] -
pzstm
titán
válasz nagymartin95 #14531 üzenetére
az még nem az
-
senior tag
Van már valami okosság itt a One-nál a tartalmak megosztására, mint anno a 360-nál a license transfer?
-
pzstm
titán
válasz nagymartin95 #14511 üzenetére
honnan szedted le a media player appot??? mert még nem elérhető és szerintem Te az alap képnézegetőt használod...
-
pelenka35
őstag
Ha esetleg valakinek van BF4 olcsón megvenném!
Gamertag:Rob3rt75
-
Def26
félisten
válasz Zjunior #14515 üzenetére
Alapból a Magyar használt árakból indultam ki, de itt mindenki ebből akar meggazdagodni. Biztos van jobb ajánlat is de azért az is fontos, hogy a közelben legyen, lehetőleg Burgerland max. Bécs.
Persze félre ne érts, kurva jó ajánlat a 576 -os. Sokkal jobb mint a többi Magyar kókler bolté, de nekem nem fontos, hogy új bontatlan gép legyen.
Sebi: Ja azért mondom. 350€ jó ezért szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Zjunior #14510 üzenetére
Akik az 576 -ban veszik és csak azért, mert eladják a játékokat szerintem nem fognak jól járni. Ugyanaz lesz mint ps4 killzone -ál. Telített lesz a használt piac és még 7k -ért se kell senkinek. Akik az elején kiszórják ők esetleg jól járnak.
Szerintem jobb ajálnat egy 4 hónapos xbox one kinectel 2 kontrolerrel +bf4, 110k - ért mint az 576 -os.
[ Szerkesztve ]
-
nagymartin95
csendes tag
Na ki próbálgatja már a Media Player alkalmazást?
Nekem a filmekre mind azt írja hogy nem támogatott stb...
Egyelőre csak képeket tudtam nézegetni. -
Def26
félisten
válasz gianni85 #14508 üzenetére
Ha azt mondom, hogy olyan 350€ körül vannak xbox one gépek kinectel 2 játékkal esetenként még + kontrollerrel akkor szerintem azzal jobban járok.
Pont most írtam egy csókának aki a Fertő to mellett lakik (Illmitz -ben), hogy elvinném a gépét. 350€ kinect 2 kontrollerrel + lemezes bf4.Amúgy sem szeretem a *Magyarokat, meg nem is szeretek itt költeni.
*Persze vannak kivételek.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Ausztriában nagyon jó használt árak vannak. Nyomozgatok gép után és az állam leesik néha.
-
Zjunior
veterán
Lehet elorendelem en is a jatekokat megtartom 3-at gepet meg eladom!
Van benne business nem?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest