Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz IntelKiller7 #114899 üzenetére
Nekem az összes német ilyen volt, 4-be futottam bele, és letölteni sem lehetett hozzá más nyelvet. (360-as játékok voltak)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gurubefree
senior tag
Sziasztok
Talat valaki barmi infot arrol , hogy az xbox one x tamogatja e az usb powered headphone-kat ? ( mint peldaul a razor kraken 7.1 V2 )
A segitseget elore is koszonom
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
IntelKiller7
Topikgazda
A hétvégén ingyen kipróbálható a Madden NFL 18.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Totta92
tag
válasz r.levente75 #114887 üzenetére
Kikapcs bekapcs után még a "Home" is eltűnt, de harmadikra jó lett!
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #114892 üzenetére
Köszi!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Gombinyó
őstag
Normális, hogy a Mass Effect Andromeda ennyire szarul fut vagy nálam van valami gond? Kb minden felugrásnál beszaggat.
-
mike1334
veterán
Ha egy játéknál azt írják, hogy német doboz, az mit jelent a nyilvánvalón túl? Maga a játék nyelve gondolom attól még választható ugye?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #114888 üzenetére
Full nem értem ezt az oldalt mert, ha csak úgy rákeresek, nem dobja ki ezt a hirdetést.
-
l.skywalker
Topikgazda
12 havi gold ~41 usd (11k huf) [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
EmThor
addikt
Forza 7
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #67947008 #114880 üzenetére
Szerintem nem követed kellően figyelmesen a Digital Foundry-t, mert ők is mindig kiemelik, hogy bár kinagyítanak egyes részleteket, azért magyarázatot is adnak mellé és mindig az összképet értékelik. Ők a legfőbb szószólói annak, hogy a checkerboard rendering a valódi natív 4K-val szemben semmilyen gyakorlati hátránnyal nem jár (ez lesz még egy jó hisztéria hullám az XOX megjelenése után, mikor dühös emberek csapkodják majd az asztalt, hogy nem natív 4K-t kapnak). Elég korrekt tesztjeik vannak és mindig hangsúlyozzák, hogy az összkép számít, a jó egyensúly a grafikai részletesség és a teljesítmény mentén.
Viszont abban egyetértek velük, mikor labilis, fos teljesítmény miatt kritizálnak. Én is utálom, mikor a fejlesztők szarnak bele az optimalizálásba. Értem én, hogy a konzolos néplélek szerint nem az fps számít, de azért könyörgöm, ne védjük már meg azt, hogy egy játék szaggat 20 fps-el.
Ők azok akik simán az egekbe dicsérnek egy játékot, ha az sziklaszilárd 30 fps-t hoz atompontos frame pacing mellett (pl: Destiny 2). A Youtube tele van egyszerű konzolos fps tesztekkel, de korrekt magyarázat nélkül a laikus néző simán félreért dolgokat. Ilyen volt például a Battlefield 1 esete is, ahol kiemelték, hogy az Xbox változat drasztikusabban nyúl a dinamikus felbontásnál a leméretezéshez, de cserébe stabilabb teljesítményt nyújt és erre mondták, hogy ez az arany középút és jól van ez így. Más csatornákon meg csak simán leálltak mocskolódni a "recés szökőkúton", hogy milyen gáz már...
-
birorichard
őstag
Nyugis vagyok, csak nem olvastam el figyelmesen elsőre, amit írtál.
Egyrészt az, hogy valami végig 900p-n vagy 1080p-n fut, az nem mindegy. Vannak olyan közeli jelenetek, amik akció, effekt szegények, mondjuk a game engine-nel készült cutscene-ek, ezek pont olyanok, hogy nyugodtan mehetnének a lehető legmagasabb felbontáson, az asset közel van, kéne neki erő, hogy jól nézzen ki. A végig ugyanolyan felbontásnál nem lesz szép, dynamic resolution-nel meg ezek a jelenetek a maxon tudnak menni, szóval én ebben ilyen logikát látok, bár tény, hogy nem mindig észrevehető mondjuk x méterre egy 1080p tévéről.
Én soha nem gondoltam, hogy azért volna jobb számomra a ps, mert nagyobb a teljesítménye, pontosan azért is, amit mondasz, a framerate már jobban idegesített, ezért vettem pro-t, amit nem korrekt összevetni az xs-sel uh nem is fogom, ellenben xboxon a TW3 esetében Novigradban rommá dropolta magát a játék, sima ps4-en fluid volt. Én nem kötekedni akarok, meg ajnározni a ps-t, ott is seggbe lehetne rúgni pár döntéshozót, pl. a szégyenletes cloud miatt, de a 30 fps mint kardinális pont novembertől hál Istennek már nem lesz igazán kérdés egyik platformon sem, ami jó dolog, de attól még tény, hogy nemrég még az xbox ebben érezhetően gyengébben teljesített a ps4 slim mellett.
Az hogy egy játék jobban néz ki, akárki akármit mond, mindig jó dolog. Nem tudom azt mondani, hogy az új xbox jobb konzol lesz, mint a ps4 pro, mert ez teljességgel szubjektív, de az tény, hogy a játékok jelentős része jobban fog kinézni rajta. Arra próbáltam csak rávilágítani, hogy a "jobban" sokszor majd csak a digital foundrys stilleken fog majd feltűnni, játék közben egyáltalán nem (említetted a füvet, ez pl szerintem egészen más kérdés, mint a talaj textúra, már ha az előbbi mennyiségéről van szó, de egyébként kb ezen vagyok én is), vagy csak ritkán, így én nem vizionálnék akkora előnyt az xox javára, mint a generáció elején volt a ps4 oldalán, akkor különbséget meg a pro és xox között mint a 360 és one között, az halálbiztos.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez sajnos minden technikai dolognál így van.
A kedvencem még mindig az iPhone vs. valami androidos telefon benchmark tesztjei.
Meg, hogy 0,1 seccel előbb tölt be a program...Most itt a dashnél is nyígnak az emberek, hogy milyen okádék meg stb. Mintha 0-24 a dashen kéne scrolloznia és nem játszana... omfg.
-
törölt tag
válasz birorichard #114876 üzenetére
Nyugi na
A kommentem azért született, mert amikor még csak a sima XO és PS4 volt kint, akkor minden játék megjelenése után arról mentek a kommentek és cikkek szerte a világban, hogy XO-ncsak 900p@30fps míg PS4-en 1080p@30fps. Az ign külön oldalon gyűjtötte ezeket a különbségeket.
A digitalfoundry minden főbb játéknál ezeket elemzi és igazából őket okolom a legtöbb ilyen hülyeség miatt, ha ők nem méricskélnék (igen, akkor megtenné más) ezeket, akkor a játékosok szarnának az egészre.
Akkor csak az számítana, hogy milyen frankó a játék (vagy épp nem).
Muszáj volt belenevelniük az új generációba, hogy ez is mennyire fontos. Muszáj rázoomolni a háttérben árnyékot vető szökőkút lábára, hogy mennyire recés (vagy sem). Tényleg megnézném azt a vadászpilótát, aki 3 méterről kiszúrja a rücskös lábú szökőkutat.
Tehát elment az egész ebbe az irányba. Most már muszáj a számokat mutogatni, mert ez is ugyanolyan fontos lett a játékosoknak, mint maga a játék. Egy másodpercre se láttam a különbséget, hogy 900p-ben fut a játék vagy 1080-ban (2.5-3 méterre volt(42" fullhd)/lesz(55" uhd) a TV). Az AC-ban se tűnik fel nekem a checkerboard megoldás, csak amikor rázoomolnak és megállítják a képet (ja igen oke, menet közben nem csinálok olyat, hogy odamegyek a monitorhoz 10 centire és ránézek).Biztos vannak olyanok, akiknek ezek zavaróak, ezt nem is vitatom, de az átlag felhasználó nem. A PUBG topikban bakker az 1440p-t többen is le 2k-zták mikor az inkább a fullhd lenne. Annyira fogalmatlanok az emberek ebben a témában, hogy hihetetlen, de ha a konzolgyártó nem mutatja a számokat, akkor fos és "ki a franc akar venni xbox-ot" és hasonló nonszensz baromságokat terjesztenek.
ez a rész a lényege: (annak aki nem akar hosszú kommentet olvasnI)
Tehát elmentünk ebbe az irányba. 3 év után az ember hozzászokott ezekhez és fura látni azt, hogy most, amikor fordulni fog a kocka és az árnyék nem a PS4-es verzión lesz szebb, hanem az XBoxoson. Amikor a fű a GTA V-ben (mert emlékezzünk, erről mentek a képek a neten, hogy a PS4-ben több a fő a kukutyin mögötti dombon) nem PS4-en lesz több, hanem boxon, akkor jönnek azok a kommentek (nem a tiédre gondolok konkrétan, hanem szerte a neten barangolva, csak most épp nálad írtam ki ezt magamból), hogy ezek nem is számítanak. Nem számít az a nüansznyi különbség, ami majd lesz a ps4 pro és az xxx között.Ilyenkor felvetődik bennem a kérdés, hogy X éve a fű miért számított a GTA V-ben, ha most a kavics nem számít a Shadow of War-ban?
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz Jovanny2 #114878 üzenetére
Ugyan nem írtam, de elsősorban nem a teljesítménye miatt gondolom ezt, a többlet az többlet, lássuk be. Inkább a fejlesztők kapacitáshiánya, és a sony marketing lépései miatt nem számítok nagy különbségre. Ami a leginkább feltűnő lehet, az az automatizált folyamatokban érhető majd tetten, pl. kevesebb downscale. Dehogy temetem, sőt, örülök, hogy végre az xbox is felzárkózott kínálatban, ez csak nekünk jó, nagy jövője lesz, nem valószínű, hogy arányaiban sikertelenebb lenne mint a pro, csak nem igazán tartom valószínűnek, hogy komoly külön erőforrást szánnának a platformnak, ennyi. Ugyanez általánosságban a ps-re is igaz, kivéve ott, ahol a Sony pénzt öl bele, hogy egy cím mondjuk exkluzív legyen és tengernyi idő/pénz jut a fejlesztőknek, hogy ezzel is népszerűsítség a platformot, az ms ezt másban látja, technikai dolgokban, backward compatibilityben, el lehet dönteni, kinek mi a szimpibb. Pl. ps-en a systemet használni olyan érzés, mintha a heréimet csapkodnák, szóval egyáltalán nem élvezetes, ellenben az egyre fluidabb és már-már betonstabil xbox (az ezeréves s vason!!!) rendszerrel, amiben egyszerűen működik minden - gyors, reszponzív.
"Részemről én és az "UHD megjelenítőm" már nagyon várjuk a találkozást az X-szel és az AC: Origins-szel. " - Készülj, hogy tuti állleejtés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz birorichard #114876 üzenetére
Szerintem neked szólt, és őszintén nekem is ez jutott eszembe erről a 2 sorodról: "A két konzolon a multiplatform címek megközelítőleg ugyanúgy fognak kinézni, természetesen várhatóan minimálisan az új xbox javára, azonban erre sem vennék mérget".
Nem kell agyon hype-olni, meg előre inni a medve bőrére, de temetni ugyanennyire nem szabad. Nem vagyunk mi PS fanboyok.Részemről én és az "UHD megjelenítőm" már nagyon várjuk a találkozást az X-szel és az AC: Origins-szel.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Totta92
tag
Haló!
Nekem miért csak "Home" meg "Store" van a felső sávban, ha bekapcsolom a gépet?
Most frissített Nekem is. Eddig több minden volt. -
birorichard
őstag
válasz #67947008 #114872 üzenetére
? valami konkrétumot esetleg a témához? Vagy ez most nekem szólt egyáltalán? Ha igen, akkor restart a hszmnél. Senki nem mondott olyat, pláne nem én, hogy nem lesz nagyon szembetűnő változás a "sima " xboxhoz képest.
Nem olvastam el rendesen, bocs, átjött közben. Frameratetel nem volt gond kifejezetten ps fronton soha, ami fontosabb, hogy most sincs, azt a stabil 30-t, 60-t, amire belövik a játékokat, azt hozza. Hacsak nem lesz fps uncap multiplatform címeknél a xox-nál, akkor nem látom, hogy ebben hol tudnák előnyre fordítani a többletteljesítményt. PS-en jobb textúraminőség szerintem nem volt, annyival nem volt erősebb, talán több particle itt-ott, mint pl a doom-ban, de tényleg, "csak" a framerate stabilitás és a magasabb felbontás, kevesebb felbontáscsökkentés játék közben, amiben jobb volt.
Xox-en ebből meglesz a kevesebb downscale, ami elég jó dolog, én inkább ebben bíznék, mint az élesebb textúrákban a háttérben lévő asseteken. Nyilván oké, hogy adatokkal nehezebb vakítani, mint ilyen képekkel, de attól még pont a lényegtelen részét ragadta meg az író meg a kommentelő ebben az esetben.Egyébként nagyon nehéz úgy vitázni, beszélgetni, hogy a legkisebb kritikát, észrevételt is szívbe mért tőrdöfésnek veszitek, ez ugyan nem túlságosan érdekes a játékos világban, viszont meglehetősen siramas.
(#114874) pzstm: Ha nem ismersz magadra, inkább hagyjuk, szerintem nem csak én gondolom így,.Amúgy személyesen semmi bajom nincs veled, mert nem ismerlek, de ennek ellenére néha elég káros az a félrevezető szervilizmus, amit képviselsz, de ez legyen az én bajom, hogy el kell "viseljem", nyilván azt mondasz/írsz, amit akarsz, nekem 8, de tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pzstm
titán
válasz birorichard #114869 üzenetére
én meg a marketing....vicces
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz birorichard #114871 üzenetére
Eddig minden tesztnél az volt a lényeg, hogy a ps4 magasabb felbontáson stabilabb fps-el és jobb textúra minőséggel van ellátva. Most hogy az xbox lesz előnyben, rögtön smafu az egész
Érdekes ez a játékos világ -
birorichard
őstag
válasz DaveHutt #114870 üzenetére
Nyilván, az nagyon sokat fog dobni, de nem a körökpiszoknyival élesebb groundtól. Egyébként tisztázzuk, hogy miről beszélünk, mert ha egy uhd megjelenítőről, jelenleg x one, amit lecserél az ember xox-re, akkor adom, az nagy ugrás lesz, kb akkora, mint ugyanilyen körülmények között a ps4 -> ps4pro.
Ha a kolléga arra gondolt, hogy a konkurens konzolhoz képest lesz ekkora a különbség, arra nem tudok mit mondani. A két konzolon a multiplatform címek megközelítőleg ugyanúgy fognak kinézni, természetesen várhatóan minimálisan az új xbox javára, azonban erre sem vennék mérget, jelen esetben egy ugyan multiplatform címről van szó, de ezzel promózták az új x-et, szóval ezt jövőbeni általános gyakorlatnak értelmezni egyszerűen naivitás. A legszembetűnőbb talán az lesz, hogy az x kevesebbszer fogja csökkenteni a felbontást menetközben.
A kiadók a lehető legkisebb befektetést szeretnék a már így is iszonyat büdzséjű címeikhez hozzáadni, ebbe pedig nem igen férnek bele a komolyabb változtatások az xbox konzolra, kivéve, ha a gyártó hajlandó támogatni ezt, az ms pedig mostanában nem igazán ezen az úton jár, ha csak a leginkább népszerűbb ilyesfajta dolgokból, mint az exkluzív játékokba való befektetésekből való kimaradásukat nézzük.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz birorichard #114869 üzenetére
Ahhoz hogy 360 vs One különbséget lásson az ember, véleményem szerint egy 4k TV sem fog ártani.
-
birorichard
őstag
Hagyd már szegényt marketingelni... Összeségében valószínűleg kicsivel élesebb lesz, ennyi. A hero karakterek textúrái valószínűleg nagyon hasonlóak lesznek, ha nem ugyanolyanok (értem én ez alatt, h PS4-en is magasabb felbontású lesz), a defocusban lévő dolgokon meg hát... hogy fogalmazzak, ott nem igazán látszik a különbség. A dynamic resolution pedig hogy fogja dobálni a felbontást, majd kiderül a user tesztekből/tapasztalatokból.
Amúgy jók a képek meg minden, lecserélem majd én is a one-t, de csak 1-1,5-2 év múlva vmi nagyobb akciókor, van ott pár játékom, de aki ettől azt várja, hogy 360 vs One különbség lesz, az egy "icipicit" csalódni fog.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz pzstm #114865 üzenetére
Az ilyenről mindig a két kedvenc játékom jut eszembe, az egyik a Castlevania Lords of Shadow amit x360-on toltam ki, kb átlag 25 fps mellett, majd jó pár év múlva megláttam pc-n 60fps-el... a másik pedig a Mass Effect trilógia szintén xb360 (itt az első rész átlag 20fps, a marmadik rész citadella dlc átlag 15fps) után pc-n 60 fps-el. Hiába szép egy fokkal a grafika pc-n mint xb360-on, kb mint illusztrálod a képen, a legnagyobb élmény a 60fps nyújtaná itt is. Én nem szeretek pc-n játszani, konzol rajongó vagyok, de ezek a 30fps játékok nekem egy fillért se érnek, és nem értem mért jó ez a "kulcsfontosságú" textura dolog.
-
pzstm
titán
jó látni, hogy shadow of War-nál mire is használták mondjuk a több memóriát is, ami kulcsfontosságú a magasabb minőségű Textúrák szempontjából
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz DaveHutt #114858 üzenetére
Simple nehézségen nem tudod végigvinni a játékot, az csak (nem tudom miért van benne). Nem kapod meg a bossok után járo contractot, így nem mehetsz tovább.
A regular a normal nehézség. Amennyiben azon végigviszed, akkor kapod meg azt az acsit. Van egy expert mód is, amit ki lehet majd oldani. -
-
StLui
veterán
válasz IntelKiller7 #114860 üzenetére
azt írta elfogadhatatlan a 30
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
DaveHutt
őstag
Nem bírtam tovább, megvettem a Cupheadet cdkeysről. Az ember pszichéjére nagy befolyást gyakorol az 5k-s álomhatár árakban.
De hogy milyen rohadt nehéz egy játék basszus Regularon. Vissza kellett vennem Simple-re a bossoknál, hogy kitanuljam a trükkjeiket, és még úgy se egyszerű. Kérdés: van olyan achievement, hogy Normalon kell végigvinni a játékot. Ez melyik nehézségi szintre vonatkozik? -
Jovanny2
őstag
válasz bicajoskema #114855 üzenetére
A ready to installból el. Ha már feltelepítetted, akkor lemezt kér majd.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
parandroid
félisten
válasz bicajoskema #114855 üzenetére
Ott maradnak, csak nem tudod őket elindítani. Ez annyiban jó neked, hogy ha a saját accountodra is megveszed digitálisan, akkor nem kell még egyszer letölteni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Czimby
addikt
válasz bicajoskema #114853 üzenetére
Homelova maradt.
Kollégám is így járt!
Örülj és játsz amíg mennek a játékok. Amíg mással nem homeol akivel az előző tulaj homeolt. Olvass itt utána mi is a homeolás.Kollégám nak a legjobb játékok vannak így fél éve szomorodjonmeg
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vásároltam egy használt xbox one-t, az előző tulaj csinált rajta egy gyári beállítások visszaállítását ( vagy ennek az xbox-os megfelelőjét).
Amikor meghozta a postás és bekapcsoltam, akkor olyan volt mintha egy vadi új konzol lenne, időzónát kellett beállítani, acoountot kellett létrehoznom stb.
Csináltam egy új accountot, és a games&apps ben a ready to install alatt volt 45 cím, egész játékokkal is, mint pl FH3 Forza6 Sunset Overdrive stb.
Ezeket fel tudom telepiteni es minden gond nelkul tudok játszani. Ez hogyan történhetett?
Nem csak lemezes játék és digitális játék van(utóbbi accounthoz kötve) ?
Ha felmegyek live-ra ezek a játékok elvesznek?
Köszi a segítséget!
üdv[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz deadmaau5 #114844 üzenetére
Én AppStore giftcardokat szereztem "ingyen" jó ideig, ahhoz app se kell, csak egy weboldal. Persze az ingyen mégsincs ingyen (gondolom ennél az appnál se, ha nem kamu), hanem megadott appokat kell letölteni és futtatni 30mp-ig és ezért cserébe kapsz krediteket, amiket jópár (AppStore, Google Play, Amazon, stb) giftcardra be lehet váltani.
Gondolom az oldal üzemeltetői kapnak pénzt amiért reklámozzák az adott appokat, a felhasználók pedig ennek a töredékét megkapják az app kipróbálásáért.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pzstm
titán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem funkcionálisan nincs bajom az új menüvel, azok a dolgok amiket én használok könnyebben, gyorsabban érhetőek el – mondjuk nem igazán nézek achievementeket meg a szociális részét (party, mixer, stb.) is keveset/minimálisan használom.
Viszont a glow effekt szerintem is nagyon bazári lett, a default sötétszürke alapon sötétzöld kombó pl. kimondottan csúnya. Megszokni simán meg lehet, ráadásul alig látom, mert játszani szoktam jellemzően, nem a menüt turkálni.
Ugyanakkor azzal is egyetértek, hogy kicsit pótcselekvés-szerű dolog folyamatosan variálni az UI-t, pláne így, hogy ennyire radikálisan változnak dolgok minden egyes változatnál.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
deadmaau5
tag
Valaki próbált már ilyen progit?
Mennyire valószínű hogy tényleg ad gift cardot?never back down_
-
r.levente75
addikt
Ez a menü határozottan jobb.
-
Medocsabi
addikt
Csak Én vagyok az egyetlen,aki hótlesz@rja milyen a kezelőfelület Xboxon? Én csak bekapcsolom- játék elindít - aztán kikapcsolom.Néha rákukkantok hogy mizu a goldos akcióknál. Igaz én nem is tekintek rá mulimédiás eszközként,"csak" játékképként.
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Buster17
addikt
Hali!
Ismivel homeoltunk, letöltötte a jatékaim játszani is tud vele de valamiért nem akar neki menteni. Minden újraindításnál előről kezdődnek a játékok.Mi lehet a gond, mit kell beállítani még? Esetleg csak user error?
-
negyven2
veterán
Resident Evil 7 Gold Edition - TAPE-01 “Redfield".
Aki még nem játszott a játékkal az inkább ne nézze meg, mert ez az érkező DLC-k előzetese.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dadpool
aktív tag
Valami free napok vannak?
Most nincs boxom csak olvastam hogy lehet tölteni a cod infinite warfare játékot
félrenéztem[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
parandroid
félisten
válasz sch_a #114826 üzenetére
Borzasztó érzés, hogy nem én vagyok a topikban a legnegatívabb, pedig olyan keményen dolgozom rajta. Mondjuk nekem még nem települt az új update, de én így sem találok soha semmit elsőre, szóval még a 'régit' (élt vagy fél évet?) sem szoktam meg. Viszont az utóbbi időben az ui reakcióidején tényleg javítottak valamit, már nem akadozik annyira, amikor a store-ban böngészek...
p
Ps.: Kimaradt, hogy kéttizede... jó'vanna, leülök magamtól.I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gerii
addikt
Feltette ezt a csodálatos update-et a gép, és most nincs a telepített Games mappában semmi. Ez most mi?
-
NoMagix
addikt
Ez az új dash nekem sem tetszik!
Az előző cserénél még csak csak elviselhető volt, de ez....
A mixer is elég gázos! -
sch_a
addikt
válasz akooos #114821 üzenetére
Valaki tényleg elárulhatná, mi a fene értelme van kéthavonta teljesen átvariálni az egészet. Mire megszokom az egyik verziót, már jön a másik. Semmi értelme, ráadásul egyre ocsmányabb lesz csak. A látszatfejlesztések helyett végre dolgozhatnának értelmes dolgokon is. Sokkal kisebb időráfordításból lehetne tök alapvető dolgokat megvalósítani. Pl. még mindig nem tud egynél több wifi hálózatot megjegyezni...
-
Madoc
veterán
-
akooos
veterán
Valahogy vissza lehet állni korábbi dash verzióra? Annyira bántja a szemem ez a glow minden szinben, hogy nem igaz. Nem tetszik az sem, hogy jobb oldalról eltűntek a "reklamok" az új gwg meg dwg-ről. Nehez lesz megszokni ezt
-
negyven2
veterán
-
Akelaus
senior tag
válasz Stauffenberg #114814 üzenetére
Win.10-nél nem hiányolom, hogy még nem zargatott vele. Elnézegettem a hozzászólásokat a saját topikjaiban. Egy dolog ami nekem kellene abból a frissítésből, a mobilról átküldhető link, hogy a gépen folytassam a böngészést.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Chereiose #114810 üzenetére
Én már három Windows 10-es gépet és az Xbox One S-emet frissítettem le a Fall Update-el és mindig manuálisan indítottam a frissítéseket. Nem mindenki egyszerre kapja meg, hanem lépcsős rollout van (mint mindig), még hetekig eltarthat míg automata update formájában mindenkinél megjelenik.
-
Semin
senior tag
"Pedig az egy lassabb, gondolkodós, taktikázós cucc, nem?"
de"Oda pont nem kellenek a gyors, pontos mozdulatok."
Ha arra gondolsz, hogy több a fedezék és nem kell olyan gyakran 180°-os forgás mint CS-ben, akkor lehet benne valami.
De a célzás itt is pont arról szól, hogy pontos gyors legyél, emiatt maradnak le a kontrolleresek.Soha életemben nem tudnék FPS-t kontrollerrel játszani.
Minden tiszteletem azoké akik tudnak -
Chereiose
addikt
Ezt az új update-et nekem miért nem ajánlotta még fel?
-
4m@15
tag
válasz Stauffenberg #114798 üzenetére
A legjobban egy dolog tetszik benne: Végre nem szaggat a User Interface. Day One óta X1 user vagyok, de nem emlékszem ilyen smooth kezelőfelületre. E miatt nálam 10/10
Sokaknak nem tetszik az a Glow effekt, szerény véleményem szerint tökéletes. Egy kis színfolt, egy kis maradvány szkeumorf dizájn a mostani letisztult, flat mellé
Köszi a regényt
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
Mától egészen hétvégéig ingyen játszható és 25%-os Goldos kedvezményt kapott a Cities: Skylines Xbox One/Windows 10 Edition
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Stauffenberg #114798 üzenetére
Nekem pl a világos téma nagyon bejön! Kicsit tényleg vakít, de nekem még pont elviselhető! A sebesség viszont nagyon csalóka dolog. Gyorsnak tényleg gyorsnak tűnik, hisz kb alig jelenít meg infót egyszerre, viszont ugyanoda (party, friends), most kb 3x akkora "úttal" jutok el mint eddig, szóval gyorsabbnak tűnik, miközben lassabban kapom meg ugyanazt az infót. Na ez annyira nem gyere be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest