-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
[Tobb mint 1 millio eladott cuphead]
Es akkor el lehet gondolkodni, hogy rengeteg embernek mire is van szuksege...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz maximilian4 #114326 üzenetére
Az FM7 sokaknak csalódàs... a grafika One-on tènyleg rosszabb, bevilàgîtàs ide vagy oda. Az autóvàlasztó menü akad lapozàsnàl (!), a textúràk eltûnnek, nèha a mezôny 80%-a szürke alapozó szînû..,
PC-n 4k-ban sokkal szebb, ha ilyen lesz a Skorpiós grafika akkor azzal nem lesz gond, bàr néha az is akad esôben és 20fps körülire zuhan (6700k+1080ti-n ami röhej...) De talàn ezt patch-elik majd.
A jàtékmenet, a kihîvàs ès a lehúzàs viszont iszonyú csalódàs ha a Forza MOTORSPORT-ot keresed benne, netàn régi rajongóna vagy a sorozatnak. Ha a horizont tàvoli szegletébôl èrkezel (èrted...) akkor nem fog szîven ütni...
-
maximilian4
addikt
-
Csapoati
nagyúr
válasz maximilian4 #114395 üzenetére
Konkrétan ő Rayman alkotó atyja, szóval érdemes adni a szavára. Az Origins és a Legends valami fantasztikus lett, így várom az új részt.
Lacy86: Persze, konzol, hogy aztán megint eladd.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
maximilian4
addikt
válasz turikoczka #114393 üzenetére
Ismét vissza kell hogy hozzuk... egy negyedik kalandra. Ne hagyd hogy a hősök meghaljanak.
Lehet tudatlan vagyok, de ez egy olyan ember akinek a szavára vagy véleményre lehet adni, jelent valamit? Ha tudnám ki ez az ember, lehet nem kérdeném, de nem tudom, szóval világosítson fel valaki.
Vagy Ő lenne a rayman atyja és találkozott a Raymannal a használt üzletben és ennek apropóján írta ezt a bejegyzést?[ Szerkesztve ]
Maxi
-
garage112
aktív tag
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
turikoczka
aktív tag
A Rayman atyja folytatná a sorozatot: [link]
Hell Yeah!![ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Üdv
Valami miatt nem tudok bejelentkezni. Ezt a hibát dobja ki.
0x80a30204
Ez mi legyen?
-
red6t6
tag
Itt elég jó áron van a 12 havi live.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
lacy86
addikt
Komoly ára van ennek a Shadow of war-nak 😅😅
A cdkeysen is 68 euro 😤 -
Kardos.N
tag
Hali
Egy oylan kérdésem lenne , hogy volna egy osztrák one gépem.
Hozzá pedig vásároltam szintén kint egy 10euros kártyát.
Viszont sem a one-on sem a pcn nem tudom aktiválni a kártyát.
Region problémát ír csak ki , van esetleg valami megoldás erre ? -
mike1334
veterán
válasz HKorn #114380 üzenetére
És Madoc
Köszi! Egyelőre felkerül ez is az egyre hosszabb listámra, hogy mivel szeretnék játszani. Lehet mire eljutok ehhez veszek Goldot...ha lesz a games with goldban olyan, ami nagyon érdekel (pl Mafia II), akkor sanszos, hogy veszek egy éves előfizetést itt a hardveraprón...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
HKorn
veterán
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mike1334
veterán
válasz HKorn #114376 üzenetére
Lehet változni fog később, de most igazából azért vettem meg az xboxot, hogy a munka után kikapcsoljak kicsit. Nem akarok itthon is versengeni és másokhoz igazodni...
A Dark Zone rész is elérhető Gold nélkül? Azt mintha kifejezetten írták volna, hogy ahhoz kell.
-
-
HKorn
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #114347 üzenetére
Nekem meg itt figyel a falon az 55"-os 4K tv, mégse veszek (most még) x-et, jó a sima one is.
Run&Ride
-
mike1334
veterán
válasz Stauffenberg #114320 üzenetére
A Division-höz is kell Live Gold? Vhol azt olvastam, hogy az (vagy egy része) se megy Gold nélkül. Igazából nem játszok multit, ismerősökkel nehéz összeegyeztetni, idegenekkel nem akarok játszani, a multis lövölde stb megint nem vonz...szóval csak ezért nem biztos, hogy vennék Goldot...de maga a játék tetszik
-
Zoleee83
addikt
-
Zreal1992
csendes tag
Csao xbox one s konzolt szeretnek vasarolni, de csak monitorom van, összeköthetö e a monitorral?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok holnap veszek egy 500GB gèpet, az a kèrdèsem a FM7 korrekt lett? (Ez az oka a vàsàrlàsnak)
-
Csapoati
nagyúr
válasz maximilian4 #114361 üzenetére
Tetszik az snsv fülesed.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Mister_X
nagyúr
Helyreállt a lelki békém
Rainbow Six: Siege Y2 Gold (SP1 megvolt már), Skyrim (ismét), Elite: Dangerous be lett húzva lemezesen, EA Access és Gold belőve, BF1 pedig azelőtt is megvolt. Béka meg kutya is visszamászott a gép tetejére, Hyperx String szintén új szerzemény.Ricsi! Remélem büszke vagy rám, mind tőletek van R6S chibi figurátok viszont nem volt... #1stworldproblem
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak érdekesség:
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
Látom többen kipróbáltátok már a Ghost Recont-t. Nekem még mindig csak a Buy/Redeem a code/Game hub opciókat ajánlja fel. Más hogy csinálta, hogy volt trial letöltési lehetősége? Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
Ordas hülyeség, a Forza 5 a 7 után kb X360-as grafikával bír. A 7-ben a bevilágít@s fejlődött óriásit, még a 6 is sokkal fakóbbnak, mesterkéltnek hat utána.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Madoc #114334 üzenetére
Nekem sincs 4k TV-m, X1X-et mégis rendeltem végül hosszas vívódás után...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Madoc
veterán
válasz maximilian4 #114341 üzenetére
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Zoleee83
addikt
válasz maximilian4 #114341 üzenetére
Én tuti nem váltok még X-re, nincs kedvem a FullHD TV-t leváltani + 160k-ért venni egy új Box-ot, elégedett vagyok így is a képi világgal/töltési sebességgel, inkább a PS4 Slim mellé.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
válasz Csabee. #114338 üzenetére
[KONZOL beárazás] topik
-
Csabee.
nagyúr
Üdv, árulok egy One S-t 14hó garanciával új állapotú. 1Tb-os gyári tartozékokkal + lemezes Forza horizon 3.. Mi ennek a reális ára? Nem igazán viszik el. Mindenki a skorpiót várja? Áron alul annyira nem adnám el..mert nem kenyérre kell az ára.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Mathiask
senior tag
Szerintem nem nagy szám a Forza 7 grafikája. Ha nem tudom hogy új játék és nem látom az új grafikai elemeket(pl köd), akkor nem biztos hogy észrevettem volna hogy nem a 6-ban vagyok. Kicsit más, de nem mondanám hogy jobb. Amíg pl a távolba nézve a következő kanyar vonalai, vagy pl a rajtrács cikk-cakkosak(yas marina éjszaka nagyon csúnya szerintem) addig meg kb mindegy is mi van a pálya szélén. De pl ott is szerintem van visszalépés, pl maple valley kritikán aluli 2D-s fái.(Emlékeim szerint a 4-ben sokkal szebb volt maple valley)
[link] -
pzstm
titán
-
sugarforce
addikt
válasz maximilian4 #114329 üzenetére
En pont ezert nem is kovetem mar. Nem vagyok kivancsi arra, hogy duhongve mit es hogy fikaz. Unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha zoly véleménye alapján vásárolnék játékokat, akkor évente kb egyet ha megvennék. A csóka még az Uncharted 4-re is húzta a fogát (nem ő tesztelte, hanem otherside epizódokban volt erről szó).
Egyszerűen kiégett a tag a sok játéktól és már semmi se jó neki kvázi. -
maximilian4
addikt
válasz Stevenstyle #114328 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Akkor megint csak a legtöbbször szokásos indulatból rinyálás.
Maxi
-
Stevenstyle
senior tag
Nem az!
Valóban alacsonyabb felbontású a fű a pálya mellett, és nem mindenhol olyan szép az aszfalt bevilágítása, de maga az összkép az szebb lett! Az a baj, hogy a Zoli megint abba a hibába esett, amibe már nem először, hogy indulatból értékel valamit. Sok mindent lehet fikázni benne, a rengeteg bugot, azt, hogy félkész a játék vagy a Horizonosított fizikát, DE a látványt pont nem! Még sima One-on sem! Az út eltűnik meg tipikus PC-s hiba, a környezetemben még nem fordult elő senkinél One-on.
Lehet külön-külön nézni egyes grafikai elemeket, de a végén úgyis az összkép a lényeg. Nyilván a One-nak van egy adott hardvere, ha valahol adsz, akkor valamiből el kell venni, de az összképet nézve pont nem a grafikával van a baj. Nyilván itt közrejátszik az amit említ is, hogy látta már X-en milyen! Hát de talán nem ahhoz kellene hasonlítgatni amikor még meg sem jelent.
Az meg külön megérne egy misét, hogy szerinte a multi az jó, amikor pont annak hiányzik kvázi a fele és pont arra fért volna rá a legnagyobb ráncfelvarrás... no comment... van abban igazság amit mond, de pont a kevésbé problémás dolgokon akadt fent, vagy azokon amik nem is problémásak.
Ui.: szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz l.skywalker #114321 üzenetére
Próbáld ki coopban is és soha többé nem akarsz szólóban játszani vele.
Az a baj, hogy szólóban elveszik a játék lényege. A társaid kőhülyék és inkább csak útban vannak, mintha három kölyökkutyával mennél háborúba, legalább lenne valamilyen taktikai képernyő, hogy utasításokat adj nekik ami kicsit túlmutat a gyere, állj, lő, nem lő parancsokon.
Valódi aggyal rendelkező társakkal már sokkal jobb móka, sokféleképpen lehet likvidálni egy célszemélyt és a taktikai mélységét pont az adja, mikor voice chatben összehangoltok egy rajtaütést, van aki felderít, van aki őrtornyokat semlegesít, van aki belopózik és csendben gyilkol a negyedik meg jól időzítve érkezik a helikopterrel a kivonáshoz.
Random idegenekkel sem rossz ha nem gond a kommunikáció.
Nem tudom hétvégén amúgy mennyire érek rá (még vasárnapig megy a free weekend), de ha lesz időm Wildlands coop-ra, akkor itt verbuválok egy squadot aztán csapassuk neki.
-
maximilian4
addikt
Láttátok az otherworld forza 7 bemutatót?
Azoktól kérdezem akiknek megvan, hogy tényleg ekkora szar, a látványvilág tényleg akkora visszalépés még egy forza 5-höz is képest?Maxi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Madoc #114324 üzenetére
Néztem én is, nem lesz ott kapható úgy tűnik. Korábbi részek közül is csak a The Old Blood vehető ott meg. Gondolom valami helyi szabályok miatt. Jelenleg ez az ár a legolcsóbb, emellett az US Store-os 60 dollár a legjobb ár még, mindenhol máshol drágább.
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz oriic #114323 üzenetére
Ez jó ár nagyon.
Nem tudod szingapurba hogyhogy nem lehet megvenni? Tele vagyok feltöltővel erre a wolfenstein 2 amit venni akarok, azt ott nem árulják. Később esetleg fogják.?Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom hogy itthonról lehet-e vásárolni innen, de a Wolfenstein II itt csak kb 14 ezer Ft digitálisan. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #114321 üzenetére
Csapatba valami eszméletlen jó az alapjáték is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Stauffenberg #114320 üzenetére
Én a Trial-t lenyomtam szólóban és nagyon tetszett.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ghost Recon: Wildlands
Így pár óra játék után azt mondom, hogy hangulatban a Division sokkal jobban bejön. Játékmenetben meg kicsit olyan, mintha egy Assassins Creed, Division és Far Cry keveréke lenne
És sajnos itt is az a bajom, hogy szólóban halál unalmas, jó coop köröket összehozni, mások szabadidejéhez igazodni meg egyszerűen nincs időm.
Azért toltam egy-két public coop missziót, jópofa, de ez haverokkal az igazi.
-
red6t6
tag
válasz IntelKiller7 #114314 üzenetére
Amit megadsz neki. Tud külső adathordozóra is menteni, csak usb3-as legyen.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #114310 üzenetére
Erre gondolok én is..csak mintha vhol 12től olvastam volna..meg már a leírásban is ott van, hogy próbáld ki 5 óráig. De lehet még csak az 50%-os akció van...
Szerk.: a képen amit kitettél volt október 12-15 tudtam én, hogy vhol láttam
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz krx21 #114306 üzenetére
GameSVR 4k 60 FPS-ben vesz fel az X-en, nekem ugy tunt lejatszas is....szoval ha felvetel annyi gondolom lehatszas is.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
krx21
nagyúr
A Forza 7-ben a visszajátszás is 60fps? X1X-en is?
-
Gebriel
veterán
-
gorgocska
tag
Köszi srácok !!!!sikerült.
Egyébként a brazil store-ból vettem olyan 80 brazil pénzbe került ami kb.6600ft.
Most már csak meg kell várni míg le jön,Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- További aktív témák...