Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz #67947008 #114880 üzenetére

    Nyugis vagyok, csak nem olvastam el figyelmesen elsőre, amit írtál. :D

    Egyrészt az, hogy valami végig 900p-n vagy 1080p-n fut, az nem mindegy. Vannak olyan közeli jelenetek, amik akció, effekt szegények, mondjuk a game engine-nel készült cutscene-ek, ezek pont olyanok, hogy nyugodtan mehetnének a lehető legmagasabb felbontáson, az asset közel van, kéne neki erő, hogy jól nézzen ki. A végig ugyanolyan felbontásnál nem lesz szép, dynamic resolution-nel meg ezek a jelenetek a maxon tudnak menni, szóval én ebben ilyen logikát látok, bár tény, hogy nem mindig észrevehető mondjuk x méterre egy 1080p tévéről.

    Én soha nem gondoltam, hogy azért volna jobb számomra a ps, mert nagyobb a teljesítménye, pontosan azért is, amit mondasz, a framerate már jobban idegesített, ezért vettem pro-t, amit nem korrekt összevetni az xs-sel uh nem is fogom, ellenben xboxon a TW3 esetében Novigradban rommá dropolta magát a játék, sima ps4-en fluid volt. Én nem kötekedni akarok, meg ajnározni a ps-t, ott is seggbe lehetne rúgni pár döntéshozót, pl. a szégyenletes cloud miatt, de a 30 fps mint kardinális pont novembertől hál Istennek már nem lesz igazán kérdés egyik platformon sem, ami jó dolog, de attól még tény, hogy nemrég még az xbox ebben érezhetően gyengébben teljesített a ps4 slim mellett.

    Az hogy egy játék jobban néz ki, akárki akármit mond, mindig jó dolog. Nem tudom azt mondani, hogy az új xbox jobb konzol lesz, mint a ps4 pro, mert ez teljességgel szubjektív, de az tény, hogy a játékok jelentős része jobban fog kinézni rajta. Arra próbáltam csak rávilágítani, hogy a "jobban" sokszor majd csak a digital foundrys stilleken fog majd feltűnni, játék közben egyáltalán nem (említetted a füvet, ez pl szerintem egészen más kérdés, mint a talaj textúra, már ha az előbbi mennyiségéről van szó, de egyébként kb ezen vagyok én is), vagy csak ritkán, így én nem vizionálnék akkora előnyt az xox javára, mint a generáció elején volt a ps4 oldalán, akkor különbséget meg a pro és xox között mint a 360 és one között, az halálbiztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák