- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Akkor felejtos, a Tirpitzen is elsirtam magam pedig nagyon tetszik! De annyit nem adok erte, nincs az az Isten.
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁ ... miből gondolod
Tuti csomagban lesznek, még a tier 4 - esért is el fognak kérni 20 -25 eur - t szerintem ... de ne legyen igazam
-
CHaooSS
őstag
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
Hát persze, hogy igen.. :/
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Increased fire rate
szerk.
és a lényeget se hagyjuk ki
3 ships were added to the premium ship collection: Polish destroyer Bliskavica - Tier 6; Russian/USSR battleship Nikolay I - Tier 4; Japanese cruiser Tone - Tier 7.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #4293 üzenetére
😂 jol van na lelovod a poent!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Ez most vicc akart lenni? Gyorsabb tuzelest es gyorsabb toronyforgast kap.
-
CHaooSS
őstag
dehogy
huh, már megijedtem
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Chabe89
addikt
Ha minden igaz 29.-én jön. Remélhetőleg EU-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz ddt500hu #4287 üzenetére
Azt mondják elég jó, még 13k kell hozzá, gyors nekifekszem mindjárt.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #4285 üzenetére
Azért a Kongo nem Cleveland. Itt egy ki-be 2-3 perc volt.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz Malibutomi #4267 üzenetére
Ma találkoztam ennek a műfajnak a császárával! Norbi1834 nevű fickó egy sziget mögül kiment-visszatolatott de vagy 4x!!!
Annyira abszurd volt,hogy megírtam neki miszerint életemben nagyobb hülyét még nem láttam. Ki is fejtettem, hogy miért. Reakció: "Még élek nem?"
Szakaszban volt. Ha valaki ismeri kérdezze meg mit vár ettől a módszertől?
Bár végül is a csatát túlélte.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Malibutomi #4279 üzenetére
Erre gondoltam.
-
CHaooSS
őstag
válasz FoxiestFox #4277 üzenetére
BB-vel nagyon nem szoktam salvot.. cirkálóval jó, Furutakával lazán szétkapok akármilyen másik cirkálót mert kegyetleneket lehet sebezni AP-val.
olyan is van párszor, hogy lövök egyet erre a két lövedék keresztbe megy és közelébe sincs a célpontnak, olyankor hajamat tépem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz FoxiestFox #4277 üzenetére
Szerintem nem igazan pontosabb csak sokkal nagyobb az eselye hogy a sok lovedekbol valami betalal. Nem ugy mintha egyenkent losz, a es a ket kirepulo lovedek 500 meterre esik le egymastol.
-
félisten
-
CHaooSS
őstag
Ha állnak, ha nem rohadt pontatlanok amúgy. hiába egyesével lövök az ágyúkkal akkor is.. azért elég idegesítő mikor 5km-re lövök és full elhibázza..
nehogy már ennyire pontatlan legyen
-
félisten
válasz Malibutomi #4270 üzenetére
Egy hét pihi, mi?
-
Malibutomi
nagyúr
B***meeg
Domination palyan a vegen ket BB marad 1v1-ben, kb egyforma HP, de amienk szerencsesebben lo, a vegere neki 20K, a masiknak csak 5K elete van....es nem oli meg addig baszakodnak hogy a masik lerammolja es draw a vege. Azt hittem hulyet kapok
-
sith7
félisten
válasz Malibutomi #4267 üzenetére
Ezt én kb. 1 hete vettem észre ... de mi értelme van, azt nem tudom ...
-
Malibutomi
nagyúr
Tok fura, regebben nem tunt fel ilyen, valoszinu mert BB-vel nyomtam, de most a kisebb hajokkal latom a BB-ket kivulrol, es sokan csinaljak, hogy megallnak egyhelyben, es ugy lovik az ellenfeleket...aztan mikor megjelennek a torpedo repcsik akkor panikszeruen elindulnak...fel is gyorsulnak vagy 4-5 csomora mielott elsullyednek...
Nekem eszembe nem jutna megallni egy ilyen tehennel.
-
capulet75
addikt
válasz Chabe89 #4260 üzenetére
Jó, lol miaf@sz ez??? Ha ezt csinálják a C - BB - CV(?) ágon is, 1000% hogy abbahagyom. A francnak sincs kedve az usákok hegemoniáját nézni. Totál irreális ez az egész. Az orosz flotta kb egy nagy kalap kaka volt.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Chabe89
addikt
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #4258 üzenetére
En par napja ott hagytam abba mikor egy majom lebadzott hogy nem reseteltem new yorkal... Mert nekem a feladatom visszalibbenni gyokettovel, persze a cirko epp vadaszott valahol a/0 korul egy anyahajot... Ott rohadjon meg mind.😑
-
Malibutomi
nagyúr
Mi most azert vesztettunk, mert az ellenfelnek volt ket capje, nekunk egy, mi maradtunk a vegere 3 BB naluk maradt egy szarralott cirkalo kb 1000HP-val, de mire becammogtunk egy capbe megszereztuk lejart az ido, es ok nyertek kb 30 pont elonnyel mert a a kis pocs meg persze elbujt jo messzire.
Tok realis, hogy ok nyernek. De utalom az ilyet.Elotte meccsen Clevelanddel a Two brothers palyan, azon az oldalon ahol en mentem meg 3DD szinte senki nem volt, el is ertunk kb az ellenfel capjeig, erre a DD-k otthagynak mint a szart egyedul, es egy a csatornan atcammogo BB utan vetik magukat.
Engem betamad ket cruiser, huzok vissza a mi capunk fele ahonnan jottem, kozben lovom oket, mindkettot leszedem mar vagy fel HP-ra ugy hogy ok alig talaltak el, mire azt veszem eszre hogy visszaertunk a mi felunkre, es szembe is mar ellenfelek jonnek mert megint mindenki megdoglott...Komolyan hihetetlen, hogy a csapat allandoan kipusztul.
-
Chabe89
addikt
válasz Malibutomi #4256 üzenetére
Most volt egy köröm Murmival ahol kilőttem a kis 10 éves gyerek "elől" az Omahát és már 1 órája írja a hülyeségeit chaten, hogy mekkora szar a statom meg, hogy én is mekkora szar vagyok. Az nem zavarta, hogy csak 3 citadellát nyomtam bele az Omahába, de én "leloptam". Mekkora csapatjátékos komolyan mondom. Imádom az ilyen fragkurvák@t.
-
Malibutomi
nagyúr
Na jo nekem vagy egy het pihi, barom csapattarsak idiota meccsek, semmi ertelme enenk a jateknak ha kretenekkel kerulsz ossze allandoan.
-
capulet75
addikt
Annyira real az MM, 3-3 BB, nálunk Tirpitz - Fuso - Fuso, enemy : North Carolina - Tirpitz - Fuso. Rámprüszkölt az NC, 70% HP leugrott, én rálőttem, neki lement olyan 6-8%.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz Sebestyen01 #4248 üzenetére
Nem tudom, de nekem kell a Hipper, annyi biztos.
-
Sebestyen01
őstag
válasz FoxiestFox #4247 üzenetére
Na erkeznek a tapos ruszkik... A nemezek eleg hogy mondjam elso generaciosoknak tunnek vagy csak nekem?😀
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz Borisz76 #4245 üzenetére
Nincs mit.
Állítólag ezek lesznek a németek: Hermelin > Dresden > Kolberg > Karlsruhe > Konigsberg > Nurnberg > York > Admiral Hipper > Roon > Hindenburg.
Ezek pedig az oroszok: Storojevoy > Derzky > Izyaslav > Gnevy > Ognevoy > Udaloy > Tashkent > Kiev > Khabarovsk
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Annyira birom a jo csapatokat...Clemsonnal kavirnyaszok a palyan , eszreveszem hogy atcsusszantam az o terfelukre, na akkor megkeresem a CV-t, kovettem a repcsijeit, meg is talalom, kinyirtam, menekulok visszafele, ranezek a terkepre, rajtam kivul mar csak egy masik DD van eletben....ugy hogy meg tobb mint 10 perc volt a menetbol.
Nagyon pro lehetett a tobbi emberke, hogy mind megdoglottek. Ja mindez ugy, hogy ket BB, meg ket cruiser engem keresett, gondolom sirt nekik a CV hogy megyek fele.
Ellenkezo eset is volt, Solomon islandsen ugy nyertunk, hogy ket AFK is volt nalunk, akkor SC-vel voltam, tul is eltem a csatat.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #4234 üzenetére
Hát elég nagy pénznyelő egyenlőre. Szokni kell még.
-
félisten
válasz Chabe89 #4233 üzenetére
Az Omahát eleinte nem szerettem, mert nagyon könnyen hal, de mostanában rendkívül jókat szórakozom vele, megszerettem. Csak a Kumával is pont ugyanez van.
A Colorado megy. Megvenni is kár volt. A North Carolina viszont nagyon szép hajó, remélem, jó is.
Mondjuk, mire oda eljutok... -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #4232 üzenetére
Omaha, Colorado (mert utánna jó az az ág). Többi maradhat. Eldöntöm én helyetted na!
-
félisten
Azon tűnődöm, hogy az Omaha, vagy a Kuma maradjon?
Egyiknek mennie kell nemsokára, mert nincs több slotom.
Esetleg a New York, vagy a Colorado egyike is mehet, a Colorado nagyon nem tetszik, igaz, majdhogynem alap, de pontatlan, lassú, csúnya.
A NewMex az marad. Louis és Cleveland szintén. -
Malibutomi
nagyúr
Fu de jot romboloztam...meglett volna az uj rekordom 6 killel, ha az egyik nem barati rombolo aki belegyalogolt a halacskaimba
-
CHaooSS
őstag
Pedig jó kör volt, 102k dmg, kezdem megszeretni a Furutakát , először nagyon fura volt a Kuma után, de így kifullozva egész jó
Már csak a torpedózásba kell beletanulni és még jobb lesz.csapat fele kb. elhullott az elején..
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Először össze kell szedned hozzá a hajóval a megfelelő mennyiségű xp-t majd kifejleszted a következő hajót és utána veheted meg kreditért. Érdemes egy hajón mindent kifejleszteni mielőtt elkezded gyűjteni az xp-t a következő hajóra mert így lesz a leghasználhatóbb. Természetesen a kifejlesztett modulokat meg is kell venned. A wows.hu-n elég sok alap dolog le van írva, ajánlatos elolvasni ha eddig még nem tetted volna.
-
CHaooSS
őstag
Hát, ha normális a csapat akkor jó. én speciel mindig segítem őket, de sokszor tapasztalom amikor én v más megy csatahajóval azért sokszor elmarad a segítség..
értelmes csapat kell és akkor nincs gond.. de hát sajnos random csatában nem valószínű, hogy sok értelmes embert fogunk ki.vagyis lényegében nem a rombolókkal van a baj, hanem a sok hülyével aki szarik a csapatra..
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz CHaooSS #4223 üzenetére
No igen de arra a bizonyos távra el is kell tudni jutni és ha az ellenségnél van pár értelmes ember - és van mert nem csak itt vannak ám prok - akkor egyből a rombolót lövik. Aztán akkor hamar csobbanás van.
Egyébként a legjobban a szigetekkel teli mapeken lehet kihasználni a rombolókat ott sokat lehet sunnyogni fedezékben.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
CHaooSS
őstag
Persze ki lehet kerülni, de a egy bizonyos távon belülre kerül és onnan engedi kb. esélytelen
-
CHaooSS
őstag
Vagy egy 2-es japán, 1-2 kört mentem vele. Bár én nem vagyok nagy torpedós, cirkálókkal is ritkán torpedózok, csk Kumával lőttem őket.
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
Őrület, hogy milyen szopóágon van az Independence amióta megvettem. 14 csatából csak 3-at nyertem meg.
Pedig tök jó köröket megyek vele. Itt kétszer is sikeresen alkalmaztam azt, hogy B-val felgyújtottam, majd rá 30-40mp érkeztek a TB-k és 5 találat+süllyedéssel kiszedtem két BB-t full hp-ról. 125 000dmg. Ellenfélnél Ryujo volt. -
CHaooSS
őstag
Hajrá!
De aztán utána jöhetne a nerf a rombolókra..
-
sith7
félisten
Hajrá [link]
-
Matyi_01
csendes tag
válasz FoxiestFox #4210 üzenetére
Igen, ezt én is értem, csak arra nem utal semmi hogy ez mikor/pontosan mi alapján következik be.
-
félisten
-
Matyi_01
csendes tag
válasz Chris0321 #4208 üzenetére
Kár, pedig jó lett volna a WoT tier 10-es elite tankok XP-jét áthozni Vagy eladni egyet és itt jól bevásárolni.
Azt már kitapasztalta valaki, hogy ez a personal recordos fejlődés mi alapján számítódik? Böngészve a WOWs oldalát meg a wikit, semmi leírást nem találok róla. Jó lenne tudni mi alapján számolja az előmenetelt, és mikor kapok pl. captain-t a ladikhoz.
-
Chris0321
addikt
válasz Matyi_01 #4205 üzenetére
Ha közös lenne a free xp és a gold akkor alapból látszódna de sajnos ez a játék csak a prémium nappal közös a többivel. Ha a hajókon összeszedett xp-re gondolsz azokat doubloon-ért tudod átváltani magyarul goldért mint a wot-ban is. Azt, hogy mi az átváltó szám nem tudom mert nem váltottam még át és nem is fogok erre költeni.
-
CHaooSS
őstag
válasz FoxiestFox #4204 üzenetére
Fene se tudja, hogy mégis hogyan rakja össze a csapatokat.
WoT-nál az volt a baj, hogy nem statisztika alapján rakott össze. Eff,WN7-8 at kiértékelné és úgy dobálná a csapatokat.. nem lenne nehéz.. és nem is kéne a teljes átlagot nézni mert van aki már jó játékos de a régi adatok lehúzzák, hanem mondjuk az utolsó 2k csatából kéne mindig kihozni az értékeket és úgy alkotni csapatot..Bár nem tudom, hogy most hogy csinálja mert kb 1,5 éve nem játszottam, de akkor szar volt azt tudom.. össze vissza dobált
[ Szerkesztve ]
-
Matyi_01
csendes tag
Sziasztok!
WoT-ból free XP-t, és goldot át lehet hozni? Nemrég regisztráltam és még csak low tier hajóim vannak, viszont WoT-ban veterán vagyok. Ezt a personal recordot sem értem teljesen, amitől majd a free xp "megnyílik", hogy mi alapján számolja a játék. Ha erről valaki tud, kérem ne tartsa magában
-
félisten
Na jó, nem kell majomkodni... nekem ez az első hasonló játékom, fogalmam sincs, milyen mechanika van mögötte, és igen, simán elképzelhetőnek tartottam/tartom, hogy a matchmaking figyelembe veszi a prémium státuszt, vagy a WG-nél költött pénz mennyiségét.
Mint írtam, egyszerű matematikai valószínűségnél is nagyságrenddel többször veszít a csapatom rankedben, ami furcsa.
Kezdek egyre jobb lenni, egyre többször találok, sokkal tovább életben maradok, mint amikor elkezdtem a játékot, tehát lassan levehetné rólam a rendszer a rakjuknoobcsapatba taget. -
CHaooSS
őstag
válasz mcwolf79 #4201 üzenetére
Ami idegesítő volt a ghost sells meg az, hogy csak úgy átment az ellenséges tankon mintha ott se lett volna, volt így, hogy csapattársat sebeztem. ( egy jgpz e100-al meg hasonlóval elég kellemetlen volt.. )
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #4190 üzenetére
Persze, hogy jobban adja. Még prémiumos voltam csak álltam egy helyben és automatikusan nyertünk. Most, hogy lejárt azért már csinálni is kell valamit.
-
mcwolf79
veterán
válasz CHaooSS #4200 üzenetére
Tudom miről beszélsz.
WOT-ban több mint 1 évig prémiummal játszottam, van kb. 12 prémium tankom. Ugyanúgy szopatott néha az MM, ugyanúgy voltak érdekes lövések amik nem ütöttek át,stb.Ha az embernek pech-szériája van ilyen álindokokba menekül.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest