-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Sebestyen01 #6184 üzenetére
Kaptam az Asus GTX 750-emhez egy Exclusive Invite kódot a Diana Cruiserhez és 15 nap Premium Accountot,szerintetek még felhasználható?
Mert a VGA már nem idei vagy tavalyi modell.
Tehát akár le is járhatott már ez a lehetőség.
Nem játszok a játékkal,de ezért feltenném pár napra.
Korábban még béta fázisban azért kipróbáltam.VGA széria számát kell beírni ugye és nem a promóciós lap hátán lévő számsort?
Csak új regisztrált használhatja fel? -
dokee78
félisten
válasz Sebestyen01 #6184 üzenetére
De mostanában vetted a lapot?
Mert decemberben vettem a VGA-t. -
félisten
válasz Sebestyen01 #4300 üzenetére
Nekem az Atlanta tetszik, de 10 rugóért előbb vennék 10 néhány éves játékot Steamre, mikor akció van.
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁ ... miből gondolod
Tuti csomagban lesznek, még a tier 4 - esért is el fognak kérni 20 -25 eur - t szerintem ... de ne legyen igazam
-
CHaooSS
őstag
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
Hát persze, hogy igen.. :/
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Increased fire rate
szerk.
és a lényeget se hagyjuk ki
3 ships were added to the premium ship collection: Polish destroyer Bliskavica - Tier 6; Russian/USSR battleship Nikolay I - Tier 4; Japanese cruiser Tone - Tier 7.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Ez most vicc akart lenni? Gyorsabb tuzelest es gyorsabb toronyforgast kap.
-
félisten
válasz Sebestyen01 #4248 üzenetére
Nem tudom, de nekem kell a Hipper, annyi biztos.
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #4141 üzenetére
Azt nem tudom, de tuti az lesz az OP. Azonnal elkezdem, ha kijön. Így is sajnálom az orosz cirkálót anno, hogy nem vettem meg.
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4004 üzenetére
T8 es felette mar szinte minden BB es CV is ilyen legvedelemmel van. Maganyos hajo persze ugyis veszelyben van, de 2-3 egyutt ledaralja a repcsiket.
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3999 üzenetére
Tehát ha kijelölök az égen egy ellenséges rajt, és használom ezt a lehetőséget, arra a rajra fog összpontosítani? De hát arra alapból ott a kijelölés..
Vagy ideiglenesen felturbózza a légvédelem pontosságát? -
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #3989 üzenetére
Biztos, hogy lesz valami limit, mert ez így tényleg OP. Anno Minekazeval rendesen spammoltam a pályát
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #3980 üzenetére
Megvan, dupla agyuk, igy hatot lo.
egyebkent, igy hogy jatszok veluk meg inkabb azt mondom nevetsegesen OP minden DD, easymode, csak jon megy az ember es pukk pukk.
Csak ennyit hozza:
129K damage, 4 kill
Fun veluk jatszani, de remelem nem sokaig maradnak ilyenek, mert nevetseges. Egy BB-vel vert kell izzadni 120K sebzeshez, itt meg koricalva kinyomtam ket BB-t, aztan ha mar a hatorszagban talaltam magam, akkor a ket CV-t is.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
válasz Sebestyen01 #3599 üzenetére
Hát én Wyomingal elkerülöm ha lehet 20 kmről
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #3509 üzenetére
az előző csatában a csapat 3/4-e Cleveland volt...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Sebestyen01 #3247 üzenetére
Ahha értem.
Újraindítottam a játékot és megjavult a torpedó-vető állítgatási lehetőség.Biztos valami anomália volt.
A BB esetében legközelebb imádkozom,hogy fel is gyújtsanak,hogy tudjak javítanimás:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3228 üzenetére
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sebestyen01 #3228 üzenetére
Mondj egy olyan MMO-t, aminek a topikja nagyrészt nem a játékostársak szapulásáról szól.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3222 üzenetére
Ne izélj már, nekem ez az első ilyen típusú játékom, fogalmam sincs, mit lehet.
-
Flayer
senior tag
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3185 üzenetére
Úgy van. Nagyon megborítja a játékot a sok idióta.. elmegy előre, jól megszór mindent torpedóval, hátha talál valamelyik.. holott a rombolók sokkal taktikusabb járművek ennél. Persze van, aki jól játszik velük spam nélkül, olyannal is találkoztam már.
Amúgy csatahajónál van mód a lövegtornyok külön forgatására?
Akár első kettő egyik, hátsók másik irányba, vagy külön mindet. -
Atlantis
veterán
válasz Sebestyen01 #3159 üzenetére
Lehet, de engem idegesít, hogy ha fent van a felderítőgép, akkor kb. nem tudok semmit eltalálni, mert kitalálták ezt az elbaszott égi nézetet hozzá. Vadász meg jó lehet, ha torpedós vagy zuhanóbombázós kötelékkel akad össze.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3174 üzenetére
De ezt nem értem.
A CV még kijön pl úgy hogy carrier vehicle..
De a battleship hogy lesz BB?
Vagy a destroyer DD?Aaannyira lusta vagyok google-t használni.
Szerk. Na jó megtettem, íme, azoknak is, akiknek nem tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #3169 üzenetére
aha
de az vicces, hogy a csatahajó megy vissza resetelni, miközben torpedókat kerülget folyamatosan, a cirkálók meg keresik a cv - t valahol a térkép szélén
-
félisten
válasz Sebestyen01 #3165 üzenetére
Lapos, ja. Sajnos natívon nem bírja (illetve csak 10fps-sel kb), így le kellett vennem 1280-ra.
-
capulet75
addikt
válasz Sebestyen01 #3162 üzenetére
Kegyetlen vagy.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Met
nagyúr
válasz Sebestyen01 #3148 üzenetére
Gondolom az megmarad, vagy vissza kapod aranyban az árát.
Nem emlékszem hogy wot béta alatt volt e prém jármű. Bár mintha akkor lett volna az a csúnya nagy tornyú 8-as amcsi tank.Hát persze hogy NEM lesz
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
félisten
válasz Sebestyen01 #2947 üzenetére
Olyanom még nincs.
Mondjuk a csatahajók nagyon nem az én játékstílusom képviselik, csak olyan szépek, illetve tetszik az effekt, ahogy fodrozódik és felcsapódik a víz a tüzelésükkor.
Cirkálók állnak közelebb hozzám, bár nagyon az elején vagyok még.. St Louis elég jó nekem (csak csúnya ), gyakran süllyesztek vele 2-3 hajót. -
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2927 üzenetére
Ne cirkálóként játssz vele, hanem csatahajóként
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #2897 üzenetére
A WoT-nál durvábbak nincsenek még itt sem
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2872 üzenetére
Továbbra sem érted szerintem...utoljára megkérdem: Milyen programot használsz töredezettségmentesítésre?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2811 üzenetére
Van progid, amivel meg tudnád nézni, hogy mappa szinten mennyire töredezett?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2529 üzenetére
A mozgásuk is jobb lesz, mert a fordulást is buffolni fogják
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2524 üzenetére
Az RNG úgy akarja akkor ez van. Van az úgy,hogy bénázik az ember és rosszul jönnek ki a dolgok. Nade az,hogy tőlem 6km-re egy motorhibás araszoló cirkálóra rálövök 2 teljes sorozatot és egy golyó sem talál.... Na akkor már úgy voltam vele,hogy lőjjetek már szét a picsába azt had menjek a dolgomra :/
Sith7: Igenis lehet jó csatákat menni BB-vel nade mikor ez van,azért elgondolkozik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2524 üzenetére
Azért ez nem igaz
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #2504 üzenetére
Az engem nem érdekel Én torpedózni szeretek. Meg is vettem a Mutsukit irány a TierX DD
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2451 üzenetére
Hat nagy mazli volt, ahogy repesztettem a B+C fele, szepen elemjottek, mint ez a Cleveland, de kevesebb elete volt mint nekem, kinyirtam, akkor mar lehetett olyan 450-850, atmentem a B-n, akkor mar ugye a pontok is nekunk kedveztek elokacsazott egy carrier egy sziget mogul azt is szetlottem, azzal mar olyan 550-750 lett az allas, Mire foglaltam a C-t mar csak 100 pont volt a hatranyunk, onnan kijove meg belefutottam a masik carrierbe, azzal mar at is vettuk a vezetest 900-700 korulre, aztan annyi volt.
Nekem nagyon tetszett, izgultam mint allat
Fel is toltom majd ezt a menetet mert atom volt
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sebestyen01 #2443 üzenetére
Annyi aranyam nem lesz, ugrik a disznos perselyem asszem
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sebestyen01 #2438 üzenetére
Ez esetben varok valami jo kis nemet vasra
Elkezdtem mindenkit begyujteni a contactsba. Rettegjetek
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2429 üzenetére
3 , különböző ellen , mindnek maradt vagy fél hp-ja , a többiek hamar rendezték Ellen CC meg folyt hívta vissza a gépeket mert "kergetem" , tetszik
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #2422 üzenetére
A fedélzeten nincs számottevő páncélzat. A felülről érkező lövedékek ellen minden hajó védtelen. A cirkálók meg elég pontosak.
Mikor a HE-nél bemondja, hogy az ellenség komolyan megsérült, az a citadella, csak HE-nél nem adja a badge-et érte. Kapsz egy sima kritikus találat-ot és kész. Ilyenkor sebzi a HE a maximumát és ez se ritka dolog, pedig annak mennyivel kisebb lehet az átütése az AP-hoz képest...
Arról nem beszélve, hogy a Cleveland T6-os. Bőséggel összeakadhat T3-T5 csatahajókkal.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2402 üzenetére
Az volt, csoda hogy nem fogyott ki a loszer
Basszus a vegere elfogyott a csapat, 1 cap volt a mienk az A, es 850-600-ra vezettek, elkezdtem kozepen atdongetni a palyan, a B fele, jott egy kuma keves elettel kinyirtam, foglalok, jon egy cleveland fel elettel azt is kinyirtam, robogok tovabb a C fele, kozben a szigetek kozti nyilasokon soroztam a carriert ami ott olalkodott, elfoglaltam a C-t is, aztan meg hullamsirba kuldtem a carriert is, es akkor mar mi vezettunk 940-600-ra kb.
120K DMG cirkaloval nem rossz. Szetegettem mindenkit -
Flayer
senior tag
válasz Sebestyen01 #2391 üzenetére
Köszönöm!
Azt láttam,hogy lassabb de a gyakorlatban is rosszabb vajon?!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2384 üzenetére
Akkor sorry a rossz információért, akkor az a kapitányi skill lesz az , ami 13,2 - re növeli a lőtávot
A New York - ból indultam ki, nekem azon van ilyen modul
-
capulet75
addikt
válasz Sebestyen01 #2331 üzenetére
Figyeld csak meg majd a T9-10 BB-ket az Acél elvtárs szellemében. Nyakamat rá hogy felülmúlják az Iowa-Montana, Izumo-Yamato párosokat. És akkor majd lesz durván páncélozott CV, meg amit csak nem szégyellnek.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2325 üzenetére
Itt van az, csak olyan lassú a képfeltöltés hogy addig lenyom az ember 2 csatát...
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #2317 üzenetére
Nekem is, mondjuk amúgy is ritkán köt le 1 óránál többre annyira sablonos az egész, hogy sírok. Ez lesz a veszte a játéknak szerintem. Ezt nem lehet órákon át játszani.
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2294 üzenetére
ha jól értem, csatánként kapsz 30.000 free xp - t, és van 1 milliárd kredit ... csak prém hajókat nem lehet tesztelni
-
Jacktor
tag
válasz Sebestyen01 #2290 üzenetére
Lehet rakosgatni a kapitányt, de először át kell képezni az adott normál hajóra. Utána annyiszor rakod vissza a prémbe ahányszor akarod. Ez a WoT-nál is így működik (prémre kiképzett kapitányt át kell képezni).
www.wotinfo.hu
-
sutyi^
senior tag
válasz Sebestyen01 #2240 üzenetére
WarGaming.
A csatahajókban most az a jó, hogy a rombolók, cirkálók, anyahajók és a többi csatahajó is effektíven bontja.
Nincs is jobb, mint mikor két sortűz között egy cirkáló nagyjából 5-6 sorozatot ad le a rendkívül manőverezőképes járművedre és ennek folyományaként tattól orrig ég az egész fedélzet, miközben a két irányból rád dobott légi, valamint a tetszőleges harmadik szögből érkező rombolóról indított torpedó áradatból próbálsz kifordulni. Aztán ha ez mégis sikerült, akkor pont faszán állsz ahoz hogy legalább két citadelt löjjön rajtad az enemy BB.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2212 üzenetére
Köszönéseket még nem fedeztem fel,de a noobozás már megy
(#2218) sith7
Frissített a kliens 60 megát,kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2217 üzenetére
Nem, ez most nem így van [link]
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sebestyen01 #2214 üzenetére
Nem adtam el, hanem nem értem el. Pár xp kellett volna csak T32rol T34re
A japoval az a gondom, hogy a jatekstilusomhoz jobban bejon a nagyobb tuzgyorsasag. A 8as japant ugy kepzelem hogy eros, de csak a pontos talalatokkal lehet vele ervenyesulni, viszont joval lassabban tolt ujra(#2215) sith7 : jo 5let, meg sosem probaltam tesztservert, kell valami accountot kerni vagy hogy megy a dolog?
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2210 üzenetére
én annyira nem ... 4 percnél még sehol nem volt az utolsó hajó, írtam cap, senkit nem érdekelt
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2205 üzenetére
Nekem is.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2205 üzenetére
Nálam is.
12137543 ms meg 28855960 ms válaszidő. Délelött sosem lagol csak du.3-tól. Fellépnek 30 ezren a szerverre,azt elkezdek teret ugrani.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2198 üzenetére
így legyen
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2196 üzenetére
De legalább történik valami ... 1 hónap múlva lehet újabb buff lesz, addigra még több adat áll majd a rendelkezésükre
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2184 üzenetére
Most volt jo menetem a Mexicoval. Az elejen 20km-rol megszortam egy Coloradot a spotter plannel. A fele eletet leszedtem
Ja upgradeltem a Clevelandet, igy mar jo az AA, kisertem egy BB-t, jott szembe a torpedoraj, dobni meg tudtak paran, de vissza mar nem ment egy gep sem.
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2176 üzenetére
Ezért dobál az ideg lvl7 +vettem egy hajót is
-
Taposo
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2173 üzenetére
A játék FAQ azt mondja ez nem lehetséges Direkt a .com -ra regeltem mondom az mindig kompatibilis, áhh itt nem
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2173 üzenetére
Az se gyenge
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2163 üzenetére
nálam már 2x is
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2151 üzenetére
Szerintem annyira nem gaz a pontossag, persze van szoras, de azert egy loketbol 2-3 be szokott talalni meg 20km-rol is ha felkuldom a spottert a New Mexicon.
Carolinara amugy nincs lotav upgrade?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2139 üzenetére
Make my day.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Malibutomi
nagyúr
Varom mar hogy fullos legyen a cleveland, a carrierek mindig sirnak hogy szedjuk ki a Clevelandeket, mert nem tudnak a kozelukbe sem menni. En ezt meg nem erzem, de ha felkerul az utolso hull, talan igy lesz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #2142 üzenetére
Az mókás lenne, mikor a T4-es Hosho-m két squadból nem tudot összesen 4 torpedót ledobni egy T5-ös BB-re, mert a légvédelem kicsinál a francba.
De hogy mondjak mókásabbat is, a T6-os DD-re se bírtam utolsó leheletből torpedót dobni, mert lelőtte az összes gépet mielőtt dobtak volna...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Chabe89
addikt
Felesleges siránkozni. Majd ezt s jól szarrá nerfelik, mint tankot és akkor majd azért megy a sírás. Szerintem te annak örülnél a legjobban ha csak BB-k meg Cruiserek lennének a játékba.
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #2137 üzenetére
Meg nem is ilyen gagyi légvédelem, mint t4-t5-be.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2117 üzenetére
Vegulis majdnem annyit kaptam erte mint egy szottyadtam gyozelemert szoval annyira nem gaz.
Bar ha nyerunk akkor lett volna kasza rendesen. Tobb idovel meglett volna -
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2114 üzenetére
Nagyon jó , inkább így jelemzem pedig csak CBT , olvass bele a totyikba.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2112 üzenetére
Jézus , isten mentsen
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2109 üzenetére
Nem Csak Armored Warfare teszt szero szünet
@sith7: Nem érted őt , AKTÍVAN nem tud menni a t10-el , mert 1-2 kör aztán farm , hogy vissza hozza annak az 1-2 körnek az árát ez az Ő baja , amiben pl egyet is értek vele....
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #2097 üzenetére
Nem hát!
h1mpi: Tessék megérteni, hogy azok a torpedók nem élesednek olyan közelről! Tudom, hogy most csak mondtál egy számot, de egy rombolót iszonyat nehéz eltalálni a TB rajokkal. Lehet itt siránkozni, hogy ez OP meg az OP, de amíg nem próbáltad ki nem fogod tudni, hogy milyen szar tud lenni az is. Azt hiszitek ez olyan mint wotban az arty, hogy csak kattint egyet az ember és elsz@rja magát.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2083 üzenetére
+1 , WoW-nál sem vágom az ereim a havi 12,9 júrón.... de ott nincs is mű f2p sehol , amit akarok megszerzem (rpg vs mmo shooter az itt most nem lényeg... ) egy 3-4k havidíjjal én is békében lennék , mert nem olyan sok ha egy doboz cigi árát nézzem , vagy egy 2l-es cola árát , vagy megnézzem haverokkal 1 este alatt mire mennyi megy el....
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2083 üzenetére
Hát erről szól a game ... a farmolásról, a gyűjtésről, hogy még jobb, még erősebb hajód legyen ...
Ha 1 milla és 2500 xp lenne a Yamato, akkor ki játszana a játékkal 2 hét után ?
Senki, mert 1 hét alatt elérte a top hajótÍrtam a munkatársamat, ő az élő példa, hogy el lehet jutni a végéig, csak sokkal több idő ...
Havidíjas ???
Ne már ... a fórum azzal lenne tele, hogy mekkora köcsög banda, aki ezért pénzt mer kérni ...
Így is csak a sírás megy, mi lenne akkor ?Igen, a Bismark és társai ezért vannak kitalálva, de erre se kényszerít senki, hogy megvedd
-
capulet75
addikt
válasz Sebestyen01 #2080 üzenetére
+1. Szívesebben adnék havi 2-3k-t.
Tiszta viccnek tartom hogy egy GTAV megvan újonnan 15k-ból ( és azért abban van munka nem kevés ), itt meg egy kimaxolt játék Isten tudja hány százezer forint lenne. Az összes prémhajó + az egyéb extrák. Hiába "free" az alapjáték, nagyon gyorsan eljutsz oda, ahol már kellene a gold, a ship, a szilikoncsaj. Főleg mikor ilyeneket beraknak prémiumnak mint a Tirpitz. Nem is vagy igazi buzi ha nem veszed meg, és erre bőven tudnak építeni. Tuti jönnek még olyanok a prémbe mint a Mushashi vagy a Hood. És ezeket az ember megveszi, mert ezek olyan hajók amiknek meg kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2080 üzenetére
Free to play, nem kényszerít senki, hogy fizess, anélkül is lehet játszani ; csak prémiummal, prémium hajóval gyorsabban tudsz haladni ... semmi mást nem adnak ezek, csak időt nyersz velük
Nekem van egy munkatársam, 2 éve Wot - ozik, egyszer vett egy hó prémiumot, és van neki egy IS6 prém tankja, de azt eventen nyerte, nem adott érte pénzt, ennek ellenére van neki 32 tank a garázsban, ebből 6 db tier 10 -es.
Lehet haladni, csak lassabban
A WG meg nem jótékonysági szervezet, nem Máltai Szeretetszolgálat, pénzből élnek ők is, és azt senki ne felejtse el, hogy itt többen is mondják, hogy ők nem fizetnek, meg sose vesznek prémium hajót stb. , ha minden ember így gondolkodna, és cselekedne, akkor holnap lekapcsolnák az összes Wot , Wows szervert és nincs több game ... a fizetős játékosoknak lehet köszönni, hogy vannak ezek a játékok, ha ők nem fizetnek, nincs fejlesztés, nincs új nemzet, nincs új hajó/tank stb.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2059 üzenetére
Akkor kell 2 tier 5-6-os ami bejön és tudsz vele farmolni, mert nagyobb tierben nem lesz elég, ki van ez találva rendesen.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #2059 üzenetére
nekem jó hogy van ez az Arkansas Béta, nem egy öröm vele játszani, de jól tejel.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2053 üzenetére
Hát igen a wot is tier 8-9-nél indul be.
Prémiumod is hiába van, ha nincs mivel a kredited gyűjteni akkor az szívás, mert a 9-es hajó 15+ millió és akkor még nem beszélve az upgrade-ekről és a modulokról...Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #2053 üzenetére
Hol írtam, hogy rossz? Gyakorlatilag ugyanaz a séma, mint a WoT, vagy ez, csak űrhajókkal...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2030 üzenetére
A játékban együtt fognak
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #2025 üzenetére
Szép kör. Én most a Minekaze-val osztom a népet rendesen. Óriási poén, ahogy hullanak
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #1977 üzenetére
Már CBT óta vannak modok.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #1977 üzenetére
Nem lesz? Tegnap már itt is megkapta főnök a "Hogy merészelsz rám támadni!"-t az ellenséges Zuiho-tól...
Döntetlenről annyit, hogy tele a kikötő (8 slot), T4-nél kisebb hajó nincs és egy kezemen meg tudom számolni a döntetlenek számát. Sok a domination, abban pedig soha nincs döntetlen. Akinek több pontja van az akkor is nyer, ha lejár az idő.
Mérget vehetsz rá, hogy az e-sport-ot is fel fogják futtatni, mihelyst lesz mivel menni. Az e-sportnak, mint minden profi sportnak a pénz a motorja. WG-nél adott a platform a WoT végett, csak annyi a dolguk, hogy lemásolják, vagy betolják rá a WoWS-t is. Onnantól pénz kérdése az egész. Ha van szar, lesznek legyek is. Ha díjakat osztanak, lesznek versenyzők is. Minél nagyobb a díj, annál profibbak a versenyzők, mert annál több időt és pénzt éri meg rászánniuk.
Egyelőre fun a gam, de idővel jönni fognak a játékosok és ugyanúgy meglesz a szórás, mint a WoT-ban. Ez alól az Armored Warfare se lesz kivétel. A sors iróniája, hogy a Wot és a WoWS tudná balanszolni a csapatokat skill alapján is, de nem akarja, az Armored Warfare meg szeretné balanszolni a csapatokat skill alapján, de nem tudja, mivel az e-penis méregetés elkerülése végett nincs personal rating.
Mondtam, hogy készül már az XVM...
(#1978) sith7: Köszönöm a nevében is. Nyilván prémium fiók + nap első csatája, de akkor is 2300+ alap XP.
Volt szerencsém végignézni, mivel elsőként döglöttem detonation-nel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #1973 üzenetére
Ne rontsuk már el
Ez a része ott bukik, hogy WarGaming. Ezt már nem lehet überelni rontás szempontjából. Innentől kezdve akár jöhetnének is a tengeralattjárók.
sokkal jobb szerintem a wotnál
Na, csak bárd meg míg kilép béta fázisból. Hamarosan jön a personal rating, aztán az XVM, a végén pedig pont ugyanaz a farokméregetés lesz, mint amiért sokan a WoT-ot is játsszák.
És ne mondja nekem egyetlen unikum se, hogy nem azért WoT-ozik, mert jó benne. A "lilák" ellenzik az XVM-et, mert a kiemelkedő teljesítményük miatt nagyobb figyelmet kapnak, ergo nehezedik számukra a játék. Ugyanakkor annyira már nem ellenzik az egész XVM-dógot, hogy ne tomato-zzanak meg noob-ozzanak. (Tisztelet a kivételnek!)
Egy vicces történet egy lila játékossal:
Főnökkel mentünk magas tier-ben. Ő E100-zal, én T30-cal. Főnök meglátott egy tankot, rálőtt, 850 HP kanyec... Chat-ben megjelent egy üzenet: "How dare you shooting me you noob!" Nem is értettük az egészet... Kapott még 800-at a debellától, mire jött egy "Die cancer fucking tomato", majd kivégeztük szerencsétlenjét, miután végigugatta az egész meccset...Tudom, ez egyszeri eset, de magamban is találkoztam már nem egy kék/lila játékossal, aki közölte velem, hogy takarodjak a bokrából, miután fél perc késéssel odaért ő is. Ha nem tettem eleget, akkor halálomig lökdösött és/vagy osztotta belém a sebzést...
De, hogy ON is legyen, tegnap főnök ment egy elég brutál kört:
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #1973 üzenetére
Jó ez a játék, egyelőre engem nem szippantott be, de 1 órára kb. leköt. Az Isokaze-val szeretek menni és nemsokára meglesz a Minekaze is, amivel a zárt bétában már barátok lettünk. Utána viszont elég fail ez az ág...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #1970 üzenetére
Psszt !!!! Jöjjenek !
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #1970 üzenetére
Sajnos ezt nem mi fogjuk eldönteni
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #1964 üzenetére
Mélytengeri bomba is jöjjön akkor a DD-re és fun lesz Aki látta valaha a "vadászat a vörös októberre" c fílmet , az tudja , aki nem , tesék potólni
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #1940 üzenetére
Nyilván könnyebb egyetlen szemszögből megítélni milyen is mikor még ki sem próbáltad. A torpedónak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha túl közelről dobják le rád egyszerűen nem aktiválódik és szépen elsüllyed. Ha a hajód légvédelme tűz alá veszi a bombázó rajt, már automatikusan nagyobb szórásban tudod csak ledobni amit nyilván kikerülni is könnyebb. Ha látod, hogy jön a bombázó raj próbálj meg nagyjából midig szembefordulni velük (nyilván ha több van ez nehezebb, de nem lehetetlen.) Légvédelemnek Alt+clickkel ki tudod jelölni melyik rajra koncentráljon. Ez is hasznos tud lenni. Japán hordozóknak van 2-3 raj, de kevesebbet is sebeznek, mint az amerikai bombázók, 8k körül. Az amerikai hordozóknál meg inkább fighteres felállás van.
2 fighter 1 TB vagy 1DB vagy pedig 2TB, 1DB, de akkor meg fighter nincs. Annyi biztos, hogy unbalanced ez a része egyenlőre ami a matchmaking-et illeti. Állítólag kövi patch javítani fogja ezt.D.Orion: Egyetlen torpedóra értettem. Ha több talál el értelemszerűen több. Nyugodtan nézd meg a tech treeben, hogy nincs 10k.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #1946 üzenetére
eeegen. Az egeszben a vicces az hogy en egy Clevelandben hajokaztam, aminek a legvedelme az egyik legjobb, de negyfele az sem tud loni
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #1944 üzenetére
Miutan en meghaltam meg neztem a mogottem jobo BB-t, kapott egyet jobbrol, abbol csak egyet nyelt be, aztan megjelentek szemben, ott is makja volt, mert csak egy pont az orran, aztan megjelent mellette kb 20 meterre megint vagy 5 torpedo aztan ennyi volt. Kb velem is hasonlo tortent 1 perccel elotte.
-
Malibutomi
nagyúr
Mennyi torpedo squad van egy 6-os hordozon, eskudni mernek 4-5 volt korulottem most, persze nalunk nem volt carrier, es megint szarra torpedoztak minket.
-
Rém
tag
Szerintem ha végiggyaktad a bandát és van 100k sebzés, elégedetten hátradőlhetsz még ha kiszednek akkor is.
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #1933 üzenetére
Játszottál már CV-vel? Hidd el nem olyan egyszerű azokat a torpedókat ledobni. Pláne amilyen unbalanced még a CV mm. Volt mikor Langley-vel bedobott egy Bogue meg egy másik Langley ellen egyedül.
Azt még hozzátenném, hogy az amcsi tier 10-es CV-nek sincs 10.000 a torpedó sebzése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest