- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5399 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy teszt szerveren nagyrészt olyanok játszanak T10-ben, akik még nem jutottak el odáig a normál kliensben és fogalmuk sincs, hogy működik egy-egy hajó. Na meg bátrabban belerohannak a lehetetlen szituációkba. Normál szerveren kb. 10 perc azzal megy el, hogy 23-25 km-ről lövöldözzük egymást miközben torpedók között kacsázunk. Ha szerencséd van akkor egy CV már a meccs első két percében megszabadít a szenvedéstől.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
- = Zk = -
félisten
áá, ugyan
a Colo nagyon adja szvsz.. igaz, fura elven mükszik a citadell lövés nála, de...
én az összes BS-et megtartottam.. jó mókázgatni 1,5-2x szorzóknálalig várom a North Carolinát.. bár az 120K XP.. .szal megint pár fontomba belekerül majd a freexp
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
válasz Lavidaloka #5395 üzenetére
Nem, ez szimplán ilyen tré. Csomószor átmennek a lövedékek az ellenfél hajóján, null damage. Néha még a robbanás-pattanás animációt is beadja null damage mellett.
Mikor belépsz egy szeróra, szerintem az rng eldönti, hogy te azon a meccsen adni, vagy kapni fogod.. kettő együtt elég ritka. -
Lavidaloka
aktív tag
válasz FoxiestFox #5394 üzenetére
Valami nem stimmel ma ezzel a játékkal...:Látom,hogy kaja telibe találom és semmit nem ad rá---- Meg laggol néha mindazállat.
Talán túl lennének terhelve a szerverek....?[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
félisten
válasz Lavidaloka #5393 üzenetére
Szintúgy. Ha lesz elég pénzem, én is megveszem a NewMexet ismét. Talán még a New Yorkot is.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz FoxiestFox #5383 üzenetére
Én meg visszatértem a New Mexicora és nem is akarok már feljebb menni(Colorado egy f@stalicska )...
Tier 6 után meg ez a játék csak egy hosszú, unalmas bújócska....és semmilyen élvezetet nem nyújt számomra.ホンダシビッククーペ
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chabe89 #5391 üzenetére
na ezt kipróbálom, köszi (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
D.Orion
veterán
Gondoltam játszok egyet haverral, erre:
Röviden nyaljanak sót![ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5388 üzenetére
Königsberg-től felfelé használhatóak.
(#5387) - = Zk = : azért nem sírna a szám ha minden körben ennyit farmolnék.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz capulet75 #5379 üzenetére
pénz + XP... elég szegényesen adja a gém
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5385 üzenetére
Furutakát legyűrtem, az Aoba még nehezebben játszható hajó a szinthez képest mint a Furu.
Mutsuki... , és még egyszer Van aki szereti, de nekem a legrémesebb DD "élményem" pedig már rég full.
Mostanság egyszerűen T4-5-ben játszom csak, Clemeson, Kongo, ilyesmi. Tök jókat megyek, minek stresszejem magam sz@r hajókon ha nem muszáj. Néha belerakok egy-egy kört a Nagatoban vagy a Mutsuki-Aoba kettősbe, de ennyi kb. Majd lesz szintlépés amikor lesz.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz capulet75 #5384 üzenetére
Furutakával sem haladok, most, hogy mondod.. nem akaródzik játszani vele, pedig azzal még valamennyire szerencsés is szoktam lenni... de nem egy Kuma, az biztos...
Venném meg a Mutsukit, arra gyűjtögetek épp ki van fejlesztve napok óta.. úgyhogy az NC-t és Pensát nem is piszkálom, azokkal csak szopás van. -
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5383 üzenetére
A Pensacola az a Furutaka kb. A Cleveland nagyságrendekkell jobb az össze USA cirkálónál T8-ig, kivéve talán az Omahat.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz Lavidaloka #5381 üzenetére
Eltartott egy ideig, de én megbarátkoztam vele.. vége felé egész szép köröket sikerült már hoznom.
De tény, a NewMex odaveri, bánom már, hogy eladtam.Ha tudtam volna, milyen a North Carolina, és a Pensa, megmaradok alacsonyabb tierben, és elkezdem a német, japán cirka ágat.
Pensával 10 alkalomból 6-szor a keresztspawnos szarra dobál be, vagy a Northra Tirpitzek közé.
Kb ez a két véglet van, más nincs. Előbbinél 3-4 percet szoktam élni, akkor is, ha cikázom, mert valamelyik BB szétkap 20km-ről.
Magával a hajóval sem vagyok elégedett... lassan forgat tornyot, lassan táraz, nagyon-nagyon papír... szerintem a fejlesztők felcserélték a sorrendet, mert a Cleveland ennél sokkal jobb hajó... érzésre nem is 1, hanem úgy 2-3 tierrel.. -
Chabe89
addikt
válasz Lavidaloka #5381 üzenetére
Örülj, hogy már patch után szerezted meg. Azelőtt még rosszabb volt.
-
Lavidaloka
aktív tag
Hát nem tudom ki,hogy van vele de a New Mexico után a Colorado egy nagy nulla.... Nagy nehezen sikerült már kimaxolnom és a tűzerőt leszámítva még így is mindenben gyengébb mint a Mexico.
Például:
New Mexico survivability max:64 a Corolardo mag csak max 63..?Ez meg ,hogy? Itt valamit szerintem nem gyengén elszámoltak....[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
dre11
csendes tag
Hétvégén volt egy jó csata, amiben sikerült rekord xp-t dönteni.
Mindenki túl messze volt, ezért ment a HE spam. Végén meg DD-kre és CV-kre is maradt ez.
Jó ez az Omaha[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz - = Zk = - #5378 üzenetére
Kicsit pontosíts.
-
- = Zk = -
félisten
válasz capulet75 #5365 üzenetére
nem értem ezt az "árazást"?!....
-
félisten
Meh.
Odáig már eljutottam az NC-vel, hogy a javítási költségeimet meg tudom lőni, de annyira unalmasak a meccsek, hogy elképesztő...
Nem értem, miért... tesztszerón a high tier móka elképesztően jó, szinte mindig top3-ba lőttem magam akármilyen első próbás hajóval...
Tényleg az lehet, hogy az emberek féltik a hajóikat, emiatt a túlbszott javítási költség miatt, teszten meg leszrják. -
capulet75
addikt
válasz Plasticbomb #5372 üzenetére
Egy linket pls hogy miként kell azt bekapcsolni. A csata után mondjuk feltettem a frapset, de ugye az halottnak a csók..
-
félisten
-
capulet75
addikt
Mondjuk inkább hogy összejött minden. Annyira nem voltak bénák, hisz szétlőtték a csapatomat mint a huzat. Inkább csak nagyon elbízták magukat, és a CV-ket akarta mind, mint könnyű prédát. Meg a New York kivételével kisebb nagyobb mértékben sérültek is voltak, az Isizuchi pl kb 60%-on, a két Königsberg kb 80-on. Mondjuk rajtuk az sem segített volna ha fullon vannak. Bár a Kongom sem volt túl fitt, olyan 50% körül kezdtem bele a 7 hajóba. A két CV-m meg szépen semlegesítette az enemy CV-ket. De akkor is nagy parádé volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na, én is eljátszom a tesztszerón egész jókat.
Nagyon elégedett vagyok az USA cikákkal Pensától feljebb.
Des Moines pedig egy álom... annyira kezes és jól játszható hajó... ezt egy kör alapján mondom, ráadásul az egyik új mapon mentünk, ami amúgy is tetszik (amiket eddig láttam, mind jól néz ki).Most jönnek a BB-k.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5347 üzenetére
-
Skyhunter
őstag
válasz ddt500hu #5358 üzenetére
Tegnap Mumansk-kal.... 1 csatában 2 olyan trollszakaszunk is volt, hogy 1 Wyo+1 Hermelin és 1 Wyo+1 Erie.....
Felbasztam magam úgy, hogy azonnal elsüllyesztettem a 2 tier 1-est... szerencsére sem rózsaszín nem lettem, és nem is bannoltak ki. Tudom, hogy parasztság, de ki az a fogalmatlan aki így játszik? Szánalomkapitányok.
-
ddt500hu
veterán
Én nem tudom mi a fene van de 3 csatában min. 10 afk/bot/disc. játékossal voltam egy csapatban. 8:5-re vezetünk és elkezd keringeni a full hp-s top tier BB-nk. Jé kikapunk.
-
Rém
tag
Tettem egy próbát az orosz rombolókkal. Viccesebb, mint a japánok. Tier 4 ben kezdtem, és tartottam a torpedók kicsi hatótávjától, de szerencsére a csatahajós játékosok fogalmatlansága áthidalja ezt a problémát.
Azért sírnak, hogy jön a csúnya láthatatlan DD és kitorpedózza őket, de a 4 kilométer még sok is, hogy a szigetek között mászkáló, minimappot nem figyelő elsőrangú célpontok legyenek.A japán és az amcsi rombolókat ágyúval simán lehet vegzálni.
Egy dolog nem tetszik eddig, a torpedók kicsit sebeznek, van hogy 10 is kell egy amcsi BB-be hogy süllyedjen.
-
tbundy
csendes tag
nekem is kb játszhatatlan a megállások/beakadozások miatt ma, eddig nem voltak ilyenek...
-
Matyi_01
csendes tag
Egyre jobban tetszik a Fuso
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Van valami hely, vagy gyűjtemény replayekből, szívesen néznék meg egy párat... Kéne ennek is olyan oldal, mint a wotos replayeknek.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
félisten
Na, megvan a Pensa.
Mire mivel érdemes lőni vele?
Eddig gyújtogatásra közel sem olyan jó, mint a Cleve, viszont elég pontos, és gyorsabbak a lövedékei, nem lő olyan nagy ívben, mint az, csak lassan forgat tornyot, és lassan tölt újra.
Kicsit csatahajósabb, attól eltekintve, hogy papír (olyan citadellákat kaptam vele, hogy rossz nézni). -
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #5332 üzenetére
Elméletileg jobban látszódna, hogy HE vagy Ap jön vagy megy.
Van egy másik is (meg több) ami kékkel és lilával dolgozik, csak más az alakja...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
belaazallat
addikt
Tegnap én is találkoztam vele, nálam 3 perc után csinálta, mára megszűnt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Zadia
senior tag
Van egy tök új dolog nálam.Az állandó lagg és 7000-es ping megszűnt.
Az új,hogy minden csatánál amint elérkezik a visszaszámláló a 9. perchez abba a pillanatba megáll a hajóm a vizen.Ez átlagosan másfél-két percig így van útána mintha elvágták volna megy rendesen tovább.Persze addig szarrá szednek és ha túl is élem ezt a két percet a hajóm a pálya olyan részén van ahol eddig nem is jártam.Szerintetek ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Az Orosz 5ös prém tutaj megéri az árát?
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #5334 üzenetére
Nekem semmire, mert én nem használok ilyet
-
D.Orion
veterán
Tegnap visszatért a hitem a BS vonalba. Előszedtem a Wyoming-ot és tanulva a tanácsokból és videókból megfontoltan kezdtem vele játszani. 15 csatát mentem, mindössze 2 győzelemmel, de mindnél úgy éreztem, hogy én odatettem magam. 10 csatában 38-50 ezer közötti sebzés, 2ben 70-85k, 2 majdnem 100k és egyben 113.000dmg.
Talán nem volt olyan hajó akire ha rálőttem ne kapott volna idővel Citadellát vagy egy végzetes engine shock-ot.9alkalomal próbáltak letorpedózni, mindössze 4 torpedót kaptam be és csak egy flooding volt amit javítani kellett.
Legszebb mikor Big Race -en bejön a Kongo a lőtávomba és 1 vs. 1 szituációban 50000hpról 850hpval elkezd menekülni,. Kapott 3 sorozatból 3 Citaddella-t és mindjárt nem volt virgonc. Én pedig 33k hp-n megálltam a csatában.
DD-től nem félek, ha 10k alatt van akkor egy salvo és süllyed.
Csak az AP!!!
-
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #5334 üzenetére
Jobban látod hol csapódnak be a lövedékeid, én is használok csak az nem ennyire látványos.
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #5332 üzenetére
mod
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5324 üzenetére
Sokkal jobb ilyen hajókkal játszani mint a St Louis meg a Kongo mint a sok high tieres (sípszó)-val.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5322 üzenetére
Az RNG a való életben is jelen van ez a probléma.
Szép és jó amiket leírtál csak ilyet puggal nem lehet játszani. -
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #5322 üzenetére
Az bizony
Skyhunter
Nem vettem észre különbséget
-
félisten
Napi St Louis. Még mindig imádom.
Nem kiemelkedő, de a csapatom az ellenfél kezére játszott szinte végig, úgyhogy elégedett vagyok.
Végén 4v1-ben nem volt sok esélyem, egyszerre lőttek, de 2v1-ig bírtam. -
félisten
Huhúúú, de király.. remélem, hamarosan bekerül...
Pl milyen jól meg lehetne oldani a koromsötét, csak csillagfényes csatát is...
Nem írná a program a látótávon belüli hajók helyzetét, viszont vizuálisan észre lehetne venni őket (nyilván sokkal közelebbről, mint nappal), csak akkor kapnánk meg a célkeresztet, ha egy ideig vizuális figyelés alapján rajta tartottuk a célkeresztet, illetve ha felfedeztük, hogy tüzelnek..
Lehetne kapitányskill a minél jobb éjszakai álcára, stb...
Vagy viharos, esős, ködös mapokat... vagy hullámzást, ami nehezíti a célzást...
Dolgok, amik sosem fognak megvalósulni.Úgy remélem, hogy valamikor, valamelyik fejlesztő csinál egy realisztikusabb multis hajós játékot nekünk, ahol sokkal több dologhoz enged hozzáférést.. külön tornyoknak külön célok kijelölése, külön lőszer használata, valódi sebzési zónák, sokkal jobb fizikai engine (vagy egyáltalán, akármilyen fizikai engine, mert az ebben NINCS ) legyen kidolgozva a hajó belseje is, és annak függvényében számolja a sebzést, hogy mit találtunk el benne, rajta... ne legyen RNG, a célzási skill számítson helyette...
Ha léket kapunk, de a hajó bizonyos funkciói még működnek, az elsődleges robbanás (ami itt a játék vége, a süllyedésanimációval) után is lehessen még tüzelni, míg túlzottan meg nem billen, vagy teljesen el nem süllyed a gép..
Legyen integrálva egy kibővített tutorial, ahol valódi, létező, vagy régen létezett, tengeri csatákban alkalmazott csoportos manővereket lehessen megtanulni... építsék ezt keretbe azzal, hogy néhány, csata közben kijelölt csapattárssal lehessen bizonyos formációban haladást kezdeményezni, és ehhez nyújtson valami kis segítséget a játék, ha pl valaki eltérne a tervezett útvonaltól (lehessen szakaszvezető pl, aki kijelöli a fő haladási irányt és célokat).
Lehessen valódi célért harcolni, ne csak képzeletbeli hopp ide becseszünk pár cap pointot, amikért lehet marakodni, hanem legyen valódi földrajzi cél, sziget, öböl, vaggy stratégiai, pl kikötő, gyártelep, reptér, akármi megvédése-elfoglalása...
Hordozóval, ha földi reptér védelme a cél, amíg az a kezünkön van, legyen lehetőség onnan is erősítést kérni, vagy oda leszállva újratölteni a repülők készleteit...
Akkora potenciál van ebben a témában, sokkal többet ki lehetne hozni belőle, mint egy pénzfejőgép Counter Strike-ot hajókkal.. -
ddt500hu
veterán
Mikor a csata 2-ik percében rád támad két DD, mert hát a tűzerejük nagyobb mint a tiéd! Majd az egyik full hp-ról robban fel az első sortűztől!
Azt vettem észre, hogy a rombolósok rettentően elszemtelenedtek.
Nem torpedózik, füstöl, bujkál. Jön nekem, ágyúzik mint a hülye 5-6km-ről. Aztán csodálkozik amikor pukkan. -
Atlantis
veterán
Ha jól rémlik a gyorsabb ágyúfordulás egyben az újratöltési idő növelését is jelenti, emiatt én semmiképpen nem azt tenném rá.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
félisten
Hajóálcák a valóságban.
Van néhány ötletes darab... pl ahol fel van festve a hajó elejére a víz felcsapódása, mintha haladna.
Sok jó van.. -
sith7
félisten
Egyben válaszolok
Az új patch után lesznek:
Küldetések: Még több kihívás!
Miután összegyűjtöttük elképzeléseinket az új, nagyobb értéket hordozó küldetésekkel kapcsolatban, az új verzióban életre is keltjük majd őket. Egy új menüsor kerül be a kikötőbe, mely négy részből áll majd: Események, Kihívások, Küldetések és Napi küldetések.
Események: Lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megemlékezzenek a Wargaming-hez vagy egy történelmi eseményhez kapcsolódó emlékezetes dátumról, évfordulóról. Ide klikkelve egyben láthatjátok majd az összes aktuális eseményt, valamint az játékban épp aktív bónuszokat és kedvezményeket.
Kihívások: A kihívások legfőbb jellemzői, hogy rövid ideig lesznek aktívak és ismételhetőek is lesznek. Ezek a feladatok észt és tapasztalatot igényelnek majd, de egy veterán kapitánynak nem tart majd sokáig teljesíteni őket.
Küldetések: A küldetések kiváló módjai annak, hogy a kapitányok ismereteiket a sokszínű játékmenet teljes palettáját kamatoztathassák, természetesen különféle jutalmakért cserébe. Ezek egyszer végrehajtható feladatok lesznek és fokozatokban válnak majd elérhetővé.
Napi küldetések: Ezek már egy ideje jelen vannak a játékban, azonban a 0.5.1-től kezdve a napi küldetések egyikét egy véletlenszerű másikra cserélheti majd mindenki.Szóval itt most több minden is teljesült, ezért ennyi a jutalom
Minden hajón 60x xp van, így elég 1 db csatát menni vele, és máris ott a következő szintű hajó, mert irdatlan sok xp - t ad a rendszer, ezért láttok ilyen nagy számokat
Igen, minden hajót ki lehet próbálni, lásd 2 sorral feljebb
-
félisten
-
Atlantis
veterán
válasz capulet75 #5303 üzenetére
Tesztelésre szoktak kapni ritkább vagy később bevezetésre kerülő hajókat a WG-hez közelebb állók, nevesebb streamerek, stb.. Pl.: cleverland is hajtott pár napot ilyen ladikot, tett is fel videót róla.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest