-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Az milyen trükk h csatahajóknál növekszik a kondíció egy idő után? De más hajóknál nem láttam még ilyent. Tegnap elkezdtem támadni egy csatahajót, leadtam jó pár sorozatot, aztán megfordultam h jobb pozícióban legyek, erre látom nem ért semmi az a pár sorozat amit leadtam mert növekedett a kondíciója.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Megjött a kék, király. Minekazét akkor lehet is eladni, ha már a légvédelmet leszámítva ugyanaz.
-
Chabe89
addikt
Elkezdték osztogatni a hajókat.
ddt500hu: Több is lehetett volna, ha nyerünk.
-
- = Zk = -
félisten
-
félisten
Valaki majd írja már be, ha megkapjuk a kéket, mostanában nem hajókázom, de azért vetnék rá néhány pillantást.
-
olivera88
veterán
Nem megy rosszul ma.
Kezdek belejönni a torpedózásba is. 3 hajót süllyesztettem el két nap alatt torpedóval.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
Köszi! Tiszta kék meg lila vagyok!
-
Máté94
addikt
Itt mindent lehet látni, nagyjából.
-
Chabe89
addikt
Elértük a 10 milliót!!
A jövő hét folyamán szerintem meg is kapjuk a hajót.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz olivera88 #6768 üzenetére
Az mar az orosz-japan haboruban, a szazad elejen kiderult, hogy agyutuzzel majdnem lehetetlen elsullyeszteni hajot (a Tirpitz nem tudott elsullyeszteni lovegekkel egy orosz faszallito hajot, egyszeruen nem volt hajlando elsullyedni. Vegul a Z-25 nevu rombolo vegzett vele, melyvizi bombakkal, amelyek a hajogerinc alatt robbanva megroppantottak azt). Az angolok a Bismarck pusztulasakor is eszleltek ezt, uzemanyaghiany miatt elindultak hazafele. Mire a Dorsetshire kilotte a torpedoit, addigra onelsullyesztessel a nemetek mar elinditottak a merulest. A fo pancelovet mindossze negy helyen tudtak atutni az angol lovedekek (ezekbol egy valoszinuleg torpedo volt), pedig a Rodney 2.5 km-re is megkozelitette a nemet hajot. A pancelfedelzetet semmilyen angol lovedek nem volt kepes lekuzdeni, nyugodtan elmondhato, hogy rovid szolgalata idejen a Bismarck a vilag legjobbja volt: 29/30 csomo sebesseg, nagy atutoereju lovedekek, kivalo pancel- es torpedovedelem.
En a tortenelem masodik legjobbjakent tartom szamon: a Yamato ugyan nagyobb volt, de az all or nothing pancelelrendezes oriasi hatranya volt. Az egyetlen jobb csatahajo szvsz az Iowa volt, ami minden szempontbol a tokeletes csatahajo volt. Persze eseteben is erdekes lett volna tudni, mi tortenik egy orrba kapott torpedotalalat utan... Mindenesetre a Yamato-osztaly jelentosen lelassult az orrba felvett viz miatt, az Iowak ua pancelelrendezest hasznaltak; Bismarckrol ket torpedo gyakorlatilag lepattant, a harmadik meg minden hajot lesantitott volna, mert a kormanylapat minden hajonak gyenge pontja.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #6769 üzenetére
De játszottam, Farming Simulator, Euro Truck Sim, Spintires.
capulet75 Elírtam, lövedéket akartam írni.
Amúgy kár h nincs benne a játékban a Bismarck , de van helyette Tirpitz.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #6767 üzenetére
Akkor csak én vagyok helikopter
-
ddt500hu
veterán
válasz Chabe89 #6766 üzenetére
Nincsenek anyagi gondjaim.
Trollplatoon. Direkt arra mentem amerre ők. Kíváncsi voltam mit bírnak a 410-es ágyúk ellen. 2-2 salvo. Az SC megpróbál elbújni de nem volt elég gyors. Én sebződtem 2300-at.
(#6768) olivera88 Amivel kreditet gyűjtesz a hajók megvásárlásához. Nem nagyon játszottál más játékkal sem mi?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Elolvastam, meg az Origon is találtam egy írást. Azt írja 1 tonnás volt a Bismarck lövege te jó ég az hatalmas. Én túl nagynak tartom személy szerint. Ekkora lövedék meg robbanó töltet nélkül is nagyon komoly károkat képes okozni.. Meg az is durva h másfél óra múlva tudták csak elsüllyeszteni, már ha az ellenség süllyesztette el és nem saját magukat..
Mi az a farmolós hajó?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Farmolós hajó sosem árt, de tier 8-9-ben még simán lehet egy kis pluszt szerezni.
Legalább is a Baltimore szaros 60k dmg-re fizetett 60 000-et úgy, hogy két drágábbik fogyóeszköz is van rajta ami egyből -45 000 kredit.
Persze ez prémium számlával van. Ha nincs előfizetésed akkor mindenképpen farmolni kell. Én rombolóból a Minekaze-t ajánlanám. Viccen kívül 5 csata min. 600 000 plusz de az 1 misi sem kizárt.
Esetleg Omaha a cirkálók közül. -
félisten
-
Grillo
őstag
Az volna a kérdésem, hogy itt, hasonlóan a WOThoz, a tier 5-6-7 környékén érdemes meghagyni pár hajót, amivel farmolni lehet, mert a nagyobbak legtöbbször csak viszik a pénzt?
-
válasz ddt500hu #6757 üzenetére
Nem, a pancelos cirkalo es a csatacirkalo ket kulon osztaly. Elobbi a KMS Scharnhorst, utobbi a HMS Hood.
A csatacirkalo osztaly ugy pattant ki Fisher fejebol, hogy meg kell vedeni a kereskedelmi hajokat a pancelos cirkalok portyazasaitol, ezert kell egy legalabb ugyanolyan sebessegu, de erosebb fegyvezettel es pancelzattal ellatott hajo; ugyanakkor ha megjelennek az ellenseg csatahajoi, a csatacirkalo nagyobb sebessege reven konnyen kereket oldhat.
Az elgondolas reszben mukodott, reszben nem. Falklandnal a brit csatacirkalok szepen leradiroztak a nemet pancelos cirkalokat, ugyanakkor nincs az a parancsnok, aki az ellenfellel megegyezo ereju fegyverekkel megrakott hajojaval kiterne az osszecsapas elol a masik oldal csatahajoival szemben. Ilyen osszecsapasokban az angolok sok csatacirkalot veszitettek, noha az ok nem a gyengebb pancelvedettseg volt, hanem a tuzbiztonsagi szabalyok be nem tartasa.
-
ddt500hu
veterán
Nem arról van szó, hogy elbaszták hanem akkoriban még ők maguk sem tudták, hogy mit építenek. Az, hogy hogyan nevezték megint más tészta. Kicsit vékonyabb páncél, több kazán, gyengébb fegyverzet és már is mindenféle jelzőt aggattak rájuk. Nem véletlenül van megnevezése azon a képen.
Tessék:
- Bayern osztály (klasszikus csatahajó osztály) amit 1915-20 között építettek. 32 200t, 8 db 380mm-es löveg. [link]
- Derfflinger osztály (ilyen volt a Hindenburg). Csatacirkáló, páncélos cirkáló nevezd aminek akarod. 31 200t. 8db 305mm löveg. [link]
- Admiral Hipper nehézcirkáló 1935-ből. 18500t, 8x203mm. [link]Ez alapján a Hindenburg inkább csatahajó mint cirkáló. De az biztos, hogy semmi köze a WOWS német cirkáló ágához.
Szerintem.(#6756) sh4d0w Így van. De az egész csata/páncélos cirkáló dolog a csatahajókból indult nem a cirkálókból. Nem cirkálókat fújtak fel a 3x-ra. (Az első vh-ban egy cirkáló 8-10 000 t volt). Hanem 30 000t csatahajók páncélját csökkentették, hogy növelhessék a sebességet. A végén a páncélos cirkálók már nagyobbak voltak mint a csatahajók. Ld. Hood.
[ Szerkesztve ]
-
válasz olivera88 #6740 üzenetére
A Bismarckrol van iras a logouton, egyebkent ha jol remlik, a Bayern-osztaly tervein indultak el a mernokok a tervezes kezdeten. Nem mellesleg amikor a hajo letezett, a vilag legerosebb csatahajoja volt.
A Hindenburg pedig csatacirkalo volt - a pancelos cirkaloknal erosebb, de ugyanolyan gyors, mig a csatahajoknal gyengebb pancelzatu, de gyorsabb hajo. Az egesz hajoosztaly John Fisher agymenese.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
A játékban lévő Hindenburg hasonlít pár hajóra, pl a Scharnhorstra.[link]
Elírtam, sorry. Javítva.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Amióta játszom ezzel a játékkal elkezdtem tanulmányozni a játékban lévő hajókat a neten, infókat és képeket keresni róluk. A Hindenburg csatacirkálóra más hajó jön ki nem mint ami játékban van. A Hindenburg a játék szerint 1940 ben készült, a wikipédián meg 1915 öt ír. Nem inkább a Bismarck lenne ez Hindenburg helyett?Túl modernnak is néz ki hogy 1915 ös legyen.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Kösz! Pedig New Yorkban milyen jól nézne ki a Japán zászlóval!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Máté94
addikt
válasz belaazallat #6737 üzenetére
Csak a Yokosuka port alatt látszódnak.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Küldibe megcsináltam az ARP Kongo-t. Kiírta hogy megkaptam a hajót, de nem találom sehol.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Spenike
tag
válasz FoxiestFox #6698 üzenetére
Lehet érteni is fogja a célzást ?
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #6733 üzenetére
Ne is mond. Ma rankedben beírja a Tirpitz az elején, hogy védekező felállásban játszunk aztán berongyolt az A pontra és az első 3 percben meghalt.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ehh az előbb milyen amatőr hibát vétettem. A két sziget között előbukkant egy romboló amit sikeresen megtorpedoztam, de nem figyeltem mi van előttem és kifutottam a partra, ezt ki is használta a második romboló, ki is lőtt torpedoval
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #6730 üzenetére
Abból tudod mi következne? Folyton csak azt olvasnád, hogy noob team blablabla...
-
félisten
Tök jó lenne amúgy valami olyan küldetéspakk, amihez tényleg kéne valami skill. Ha nem is sok, de valami. Valami, ami több annál, hogy... játssz a játékkal.
Pl légy egymást követő három csatában top xp a csapatodban, légy egymás után háromszor top dmg, lőj ki egy csatában hármat a hajóosztályodból (BB-vel 3 ellen BB-t, stb), lehetne kitalálni tök jókat, amiket azért nem bírna megcsinálni minden noob a bokorból, de egy átlagos tudással teljesíthetőek lennének.Vagy durvább változatban... légy T1-T10-ig felfelé haladva egymás utáni csatákban top dmg a csapatodban.
Ez tetszene. Ha egyet elrontasz, kezdhetnéd elölről, de lenne benne kihívás.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #6725 üzenetére
Attól még nagyon messze vagyok, erre se hajtottam, csak most kiírta, hogy megvan
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #6723 üzenetére
köszi
-
félisten
-
sith7
félisten
Megnyertem ezt az arp Kongo - t - gyönyörűen néz ki - ez most már fixen marad a kikötőben vagy csak egy ideig lesz meg ?
-
ddt500hu
veterán
Na 5 csata után a NC 5 győzelemmel áll. 108k volt a legnagyobb sebzésem, Két csata nagyon gyenge volt.
3 hibáját látom eddig. Lassan fordul, a tornyok kilövési szöge erősen korlátozott, lassúak a lövedékei. 2-3 vonással többet kell vele elé tartani mint az Amagival. Amúgy semmi extra.[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Kiszenvedtem a Kievet. Gyors, nagy tűzerő, de 8 csatából 4-ben egy lövéseztek. Nem csak csatahajók, hanem rombolók is szemből. Később is ilyen lesz, vagy fullosan változik kicsit a helyzet?
Amúgy szórakoztató 45 csomóval kirontani egy sziget mögül -
kócos87
tag
Megvásárolható az Anshan. Mit tudtok róla?
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #6712 üzenetére
A cirkálók ellen van ez. BB ha cirkálóra közelről lő alig sebez. AP-val persze.
Másik cirkálóval meg 3-4 citadella. -
félisten
-
capulet75
addikt
válasz - = Zk = - #6708 üzenetére
Az NC volt az első hajó amivel sikerült 100%-ot lőni. Azaz 9-ből 9 találat. Kb 14km-ről.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
sith7
félisten
válasz - = Zk = - #6708 üzenetére
akkor nem velem van a baj ...
ami youtube videókat is néztem az NC - ről , volt 150-200k dmg is, de olyan sose volt, hogy a 9 lövésből 6 - nál több betalált volna, de inkább csak 2-3 , és lehet hülyén hangzik, de egy bizonyos távolságon belül /5 km/, olyan, mintha gumilabdákat lőne ... kevesebbet sebez, mint mondjuk 15 km -es távolságból
-
- = Zk = -
félisten
Neked nem tűnik pontatlannak az ágyúja?
pont ezt akartam kérdezni...
nekem NC, Iowa egyaránt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #6698 üzenetére
Miért is ?
-
félisten
NC: 229 csata (lol)
Highest Score
Experience 2,711
Damage caused 119,835Hát ez elég harmatos. De a vége felé tényleg jókat mentem vele.
Igazából eleinte sem a hajóval volt gond, hanem hogy pocsék csatákba kerültem be vele nagyon sokáig, egyszerűen nem tudtam normális helyzetekbe kerülni.. vége felé már az egyhites cruiserkillek domináltak.Iowa már jobb: 116 csata
Highest Score
Experience 3,479
Damage caused 140,025 -
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #6700 üzenetére
Hivatalos oldalon bejelentkezel, és ott van a Profile, ott ráböksz a Detailed Statistics - re, majd Warships, azon belül Battleships
-
Grillo
őstag
Urak, megtetszett a játék, a WOTot most kicsit hanyagolom.
Tier IV-nél tartok USA ágon.
Szoktatok szakaszozni? Én szívesen mennék akárkivel, főleg ha még tanulni is tudnék ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Battlefield 3
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG Ultragear 34GN850 Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- Epson TM-T20III
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest