-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz FoxiestFox #7498 üzenetére
De kár... Pont most lett meg a Minekaze, zárt bétában is imádtam és most is baromi jó. Bár az ágyúk ezen is csak dísznek vannak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #7455 üzenetére
Ha azonos a támadóhajó: szerintem nem, ha azonos tierű a támadóhajó: talán
(#7475) Chabe89 hmm kaptam kódot, de azt írja invalid.. (bár lehet hogy ez egy régi cucc amiért már kaptam...)
(#7487) HáGé Most ez mennyire múlt idő? Emden, Kitekami talán lesz, kamikaze R, Diana... még van pár szerintem...
(#7495) dying_star Hasonlóm volt egyszer: 18KM-ről, meg 15KM-ről egyszerre csapódtak be, már úgysem számít mibe, a lövedékek két sokcsöves BBből... élőben kb 1-2 másodpercre ki is fagyott a játék. replayben meg kb egy lövedék-egységyni volt a két külön salvo közt becsapódáskor...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
félisten
Nem piszkálok ilyen third party vackokat. A legneccesebb program a gépen maga a WOWS, nem kockáztatok többet. Slotom úgyis van elég, a prém nélkül meg elvagyok.
Ha már le akarják halászni az adataimat, legalább adjanak egy Atagot, és akkor még a szromról is kapnak szelfit.. -
- = Zk = -
félisten
-
Grillo
őstag
válasz FoxiestFox #7483 üzenetére
Ja, de 5 perc múlva mehet is le a gépről.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz Bad Pritt #7487 üzenetére
Emden volt év elején vagy év vége fele már nem emlékszem. Ezen kívül érdemes figyelni a hivatalos fórumot, mert szoktak lenni ilyen contest-ek amin hajókat szoktak osztogatni.
Outblast:
Szerintem a német cirkálók elég jók.
T6-7-től én már szoktam rá rakni fejlesztést. Kisebbre csak akkor, ha megtartom.
Kapitányt már T1-től érdemes átrakosgatni.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
HáGé és Chabe Köszi. Most már majd úgy csinálom ezentúl h meglegyen normal XP vel, ne freevel kelljen kipótolni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Outblast
tag
Hali!
Jelenleg megvan a Wyoming ami eléggé bejön (még kb 19k xp és megvan a NY), de szeretnék egy Cruisert is (időm perpill nincs sok így nem szeretnék minden náció hajójába belekezdeni) így szeretnék tanácsot kérni hogy melyiket válasszam, tudom ez eléggé nehéz kérdés, de fogalmam sincs amit linkeltetek videót azon a Német hajó elég kemény volt.
köv kérdésem az lenne hogy hanyas hajóosztálytól éri meg fejlesztéseket tenni a hajóra? nekem most a Wyomingra 2 dbot lehet tenni ha jól láttam van annak értelme hogy felesleges rá pénzt költeni?
újabb kérdés: hanyas tiertől érdemes továbbvinni a kapitányt egyik hajóról a másikra? pl ha megvan az NY akkor adjam el a Wyomingot és vigyem át a kapitányt? milyen következményei vannak?
sry ha sok marhaságot kérdeztem, még eléggé tanuló fázisban vagyok a játékkal
ha van magyar leírás amit érdemes átböngésznem hogy ne kérdezzek marhaságot, dobjatok egy linket pls .
előre is köszi.jah még vmi: láttam hogy meghagytok bizonyos hajókat kisebb szintekből, ezeket mi alapján? csak azét mert jó vele játszani? vagy éppen pénzt farmolni? és ha igen mik az ajánlottak? (egyenlőre csatahajókból és cruiserekből, nemtom a DD valahogy nem nagyon megy nekem )
-
Bad Pritt
félisten
Milyen hajókat kaptunk, amiket pénzért nem lehet venni?
Volt az Iwaki az alfatesztereknek, az Arkansas a bétásoknak. Kaptunk Albany-t a WG 17. szülinapjára, meg most vannak az ARP hajók. Ezeken kívül van más?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz olivera88 #7484 üzenetére
Fejlesztéseknél mindig előbb a hajó saját xp-jét költi el és azt pótolja ki a free xp-vel.
Teszem azt, 4000 xp-be kerül egy hajótest, neked van 3500 és 500 free-t még rá kéne szánnod, hogy ki tudd fejleszteni. Ha mennél még egy meccset, ahol szerzel mondjuk 700 xp-t, akkor lesz már 4200 xp-d a hajón ugye, ezzel ki tudod fejleszteni a hull-t, marad is 200 xp és nem kell free-t költened. Remélem így érthető.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #7472 üzenetére
Hogy érted h átugrottad? Nem vetted meg hanem egyenest Kongot vetted? Ezt meg h lehet?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
capulet75
addikt
válasz Chabe89 #7474 üzenetére
Lehet majd fullosan, de nekem még az uprgradektől eltekintve stock, így nagyon szar. Gyakorlatilag nincs citadel, alig sebeznek azok az óriási ágyúk. Úgy ég mint egy papírhajó, lomha és lasssú.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Chabe89
addikt
- 1 port slot
- 1 day of premium -
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #7472 üzenetére
Igazából lehet és kell is ezt csinálni a Kongonál. Haszna is van, sokszor mellélőnek emiatt az ellenfelek, és a rudder shift time azt hiszem talán a legjobb az összes BB-k közt. Ráadásul a Kongo a legkiemelkedőbb a ágyúk szögének a beállításában, nagyon szűken lehet már lőni mind a négy toronnyal.Szemből csatahajó léptékkel nagyon kicsi a találati felület, a hajó maga elég karcsú.
Ezek miatt támadni (és menekülni) ideális, nagyon keveset kell módosítani a hajótest állásán a full sortűzhöz.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #7470 üzenetére
Tetszeni fog ha hagyod hatni az IJN szellemét. T9 kivételével mindegyik tierben a japánt választanám.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #7468 üzenetére
Nekem viszont van, mint a mellékelt adatok igazolják. És mint használó azt mondom: jó az a hajó. Másképp kell vele taktikázni mint egy BB-val, de a top két BB-ig minden csatahajónál jobb, kivéve talán a Kongot és a Tirpitzet.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #7462 üzenetére
Amagival 64,1% survival rate. Nem pusztul az olyan gyorsan.
Ennél már csak a Nagato 66,3 és a Kongo 71,8-a több nálam a BBk közt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #7460 üzenetére
Mivel nem csatahajó.
-
félisten
-
félisten
-
-
olivera88
veterán
Egy DD azért nem eszi meg olyan könnyen, max torpedóval.
A Yorcnak nehezebb citadellt lőni mint Nürnberngnek?HáGé Mi az az AFK? Egyszer írta vki chatben h jelentsük valakit valami AFK miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Na kezdődjék a tánc!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz capulet75 #7448 üzenetére
Olyat nem tudsz átrakni amit csak tier9-től kapsz meg. Kagero-hoz már van Torpedo Tubes Mod. 3 (vagy a patchel jött?) ami 3 misi.
Egyébként semmi extra. Egy Fubuki jobb torpedókkal. Elvileg kicsit jobb a camoja de itt már mindenkinek olyan, hogy ha romboló jön szembe szinte mindig én spottolódom először, mert a kapitányomnak még nincs meg a camo skill.
Tegnap volt egy 4-es találatom egy Yamato-ba az 54 000-et sebzett. De amúgy lassú és az ágyúi is gyöngék.
A Shimakaze lesz itt a főnyeremény. Gondolom mire elérek hozzá nerfelik. -
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Tirpitz ilyen kabbeaf*szom hajó? Volt egy afk, öten lőttük és alig akart meghalni...
-
válasz FoxiestFox #7438 üzenetére
T5-T6 nemet cirkalok sniperek. Papir a pancel, viszont nagy a lotav, szorodas mint olyan, szinte nem is letezik, AP-val meg BB-nek is lottem citadellat. A hajo gyors, kormanymozdulatokra jol reagal. Kozelharcba ne menj vele, mert semmi ido alatt megeszik, meg egy DD is. Hatul ket torony, szoval menekules kozben jol lehet osztani... Miutan vki itt linkelte azt a pro fazont, megneztem mit csinalt a T6-tal es hirtelen elkezdtek jonni a gyozelmek. Persze ha a tarsak noobok, az sem sokat segit.
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Bad Pritt
félisten
Lo Yang vajon visszakerül még a boltba valamikor? Most a Kutuzovról jutott eszembe, hogy néha-néha visszarakják ezeket a hajókat akkor.
-
Borisz76
veterán
Mai napon történt :
Tier7-s hajóimmal sokat mentem....
Fejlesztés előtti "anyagi" helyzetem :
Mielőtt eladtam a hajókat "szabad XP"-re konvertáltam a hajók megmaradt XP-it :
Minden T7-s hajót eladtam ( felszereléseket levettem róluk).
Az új T8-s hajókat kapitány nélkül vettem meg.
Régi kapitányokat helyeztem át, átképzéssel :Ezek után lássuk a jelenlegi "anyagi" helyzetemet :
Van egy olyan érzésem, hogy jó ideig most ezekkel fogok menni...
...mire T9 lesz belőle[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #7441 üzenetére
Pro tipp Yorkhoz: Vond magadra a figyelmet, majd visszavonulás közben 4 toronnyal gyújtogass, ha olyan, és kacsázd ki a becsapódó lövedékeket!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #7438 üzenetére
Sajna elég gyenge. De meglehet szokni idővel, tudni kell menni vele.
Még egy csata és megvan a Yorck , de a Hippert várom jobban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz ddt500hu #7436 üzenetére
Nálam most egész jó, kb 70% win.
Most kicsit éjszakázom vele, mindjárt megvan az XP a Montanára.
Mondjuk hogy miből veszem meg, más kérdés, mert az Iowa-t nem fogom eladni, úgyhogy farmernapok következnek.oli: nem vacak az, csak tudni kell vele játszani. Concealment is nagyon állat rajta, ha megvan a kapitányskill is. Igazi meglepi tud lenni a rombolóknak.
Még torpedói is vannak, illetve nagyon zsír AA platform.
Nürnit én is próbálgattam ma (megvan egy ideje, csak mással voltam elfoglalva), és eddig vacak. Jók az ágyúk, de annyira kevés a hp-ja, és hozzá annyira sérülékeny, hogy gyakorlatilag használhatatlan a cirkás játékstílusommal, úgyhogy nem sürgetem.
Most előbb Monti, aztán talán folytatom a japán cirkaágat, ha visszaveszem a Mogamit.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #7435 üzenetére
Mai nap eddig 1db győzelem. 6 csatából.
-
félisten
-
félisten
válasz olivera88 #7432 üzenetére
Annak nem nehéz, az egész egy cit. Nekem nincs meg, de érzésre rosszabb, mint a Pensa. Lőttem már elejébe, hátuljába.. ágyúit is könnyű szétkapni... mondjuk ha rombolóval vagyok, a közelébe nem megyek, 2-3 HE salvo tőle és döglik a DD, de cirkával és csatahajóval sima.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #7431 üzenetére
Haha.
Most vívtam közelharcot egy Atlantával, azonos HP vel indultunk. Gondtoltam h kiszed majd, de nem úgy lett, megelőztem, 3 citadellt löttem neki.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
Kutuzov mikor volt árulva? Mert most megint van. Nem hogy inkább Tirpitzet árulnának helyette.
-
Máté94
addikt
Mik voltak azok az NC citadel hits a Hindenburg-tól?
-
sith7
félisten
NC sírás ismét
Tegnap teljesen merőlegesen megyek vele előre, Tirpitz szembe, oldalát mutatva 19 km - re, rálövök, visszalő ...eredmény "Heavy dmg, Heavy Dmg" 53000 hp ----- > 30000 hp
Szemből 2 citadella ???
mondom jó, rng ... ma ugyanez, csak most egy Nagato - tól ... és mi van ha oldalt fordulok ???
-
Bad Pritt
félisten
Most ez a Sisters of Fog hogy működik? Megvan a Stage 1, kiírta, hogy kaptam Harunát, de nem látom sehol. Ha most megcsinálom a Stage 2-t, akkor megkapom a hajót és csak abba tudom rakni a kapitánycsajt, azért nem látom még?
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #7418 üzenetére
Ha valamilyen rendezvény van és demózzák a játékot, olyankor jelennek meg ezek az acc.-ok.
-
félisten
Mik ezek a WoWs_akármi nickes emberek T10 hajókban?
Láttam ma párat, noobok voltak. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #7414 üzenetére
Köszi. Na, majd estére megnézzük, mivel előbb nem tudom.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ez milyen nézet? [link] Valamelyik nap a torpedozásnál valahogy előjött egy ilyen nézet, de nem tudom már hogy.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Chabe89 #7411 üzenetére
A francia gondolom időszakosan elérhető. Furcsa nekem ez, hogy ennyi ilyen hajó van, amit csak kis ideig raknak be. A wotban is ez van most, összevissza ezerféle tankot lehet venni vagy másképp szerezni.
Pl. Warspite elérhető lesz még valamikor? Azt nagyon bánom, hogy nem vettem meg anno, mikor berakták.Ahogy látom nem volt még: mától március végéig újra elérhető a Mikhail Kutuzov.
Jobb, mint az Atago?(#7413) olivera88: Középső egérgomb, track shell/torpedo néven van a beállítások között.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Chabe89 #7408 üzenetére
Brit ágat mikor raknak be, volt már szó róla? Láttam néhány fanmade fórumposztot róla. Vagy az olasz, francia hajók lehetnének még érdekesek. A következő tudom, hogy a német lesz.
Az Arizona tier 5-6 lesz gondolom, a Cambeltown meg egy Wickes-osztályú romboló, szóval akkor t3-as. Legalábbis eddig nagyjából követték a történelemhűséget a hajók egymáshoz viszonyított helye szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
-New premiums are USS Arizona and HMS Campbeltown.
-On April 1 will be fun event with “very pocket battleships”: Botishkaf USSR, Pokeboat IGN, Das Boot KM and Bottlesheep USN.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem nagyon fogok többet berakni, de tényleg segítettek a Chabe által linkelt csávó DD-s videói, meg egy másik, fórumos leírás. Ezen a meccsen csomó minden túgy csináltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva és meg is lett az eredménye.
A Wyoming ellen 1v1-ben voltam kb. csak a végén lelopták...
-
Bad Pritt
félisten
Ez mekkora duma. És milyen igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest