Új hozzászólás Aktív témák

• Chabe89

addikt

válasz FoxiestFox #7393 üzenetére

Ha kapsz is az sehol sincs feltüntetve, tehát ebből lehet következtetni. Tankban látod ezt is.

Rém: Az orosz rombolók pont nem jók arra, hogy spotolj, mivel nekik van a legrosszabb álcaértékük. Amit írtam nagyrészt a japánokra vonatkozik és ott is inkább T9-10-ben. Addig a BB se tudja húzni előre a csapatot míg sok DD van a másik oldalon. Egyszerűen ha beérsz egy 16-17 km-es távolságban a cirkálók azonnal kifókuszálnak és nem tudod olyan gyorsan eloltani a tüzet, mint amilyen ütemben ők gyújtogatnak. Egyből nem is szabad oltani még arrébb nem tudsz menni, mert amint lejár a dmg contol party kigyújtanak megint. Ilyenkor még tudod kompenzálni repair partyval, de sokáig akkor sem tudsz ottmaradni. Na meg akkor még ugye ott vannak a DD-k, a CV amire szintén figyelni kell. Ennek kölcsönösnek kellene lennie. Ha a DD spotol tudjuk fedezni, de a CA-nak fedeznie kell a DD-t a BB-nek meg mindkettőt. Aztán CA-val sem mehetsz annyira előre, mert kitörölnek a BB-k egy jobb salvóval. Aztán ha ebből valamelyik nem úgy működik ahogy kéne akkor mindenki mutogat mindenkire. Nem egyszer kaptam reportot azért, mert nem toltam előre az adott oldalt rögtön az elején, de miután úgy alakult a helyzet, hogy lehetett tolni akkor toltam és 4-5 killel végeztem 2000+-os base XP-vel, de egész végig én voltam a hülye. :U Végül is annyira nem hat meg már hozzászoktam, hogy az ilyen játékokban vannak fura figurák. :) T5-T7-ben nem is annyira jellemző amúgy ez inkább T8-tól felfele. Ha azt nézzük érthető is. Egy T10-es csatahajónak 250.000 körüli a javítási költsége.

HáGé:[link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák