- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
A Kongo-ra jobb upgrade a pontos célzás mint az gyorsabb ágyúfordulás?Én sajnos az utóbbit raktam rá de nem nagyon tudtam még kihasználni.Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
félisten
Jogos, de ha többen is vannak, szétlőnek azonnal.
Én inkább megközelítem őket, eleresztek párat, ismét távolodom kicsit, figyelem a mozgásukat..
Ha többen vannak, csak 2 csőből mennek a halak, az egyiket bekészítve hagyom, ha a szigetek közül kibukkanna esetleg egy ellenfél, meg tudjam még lepni.Más: én nem moddoltam a játékot eddig, és nem is akarom, de jó lenne valami megoldás, hogy a kikötőm éjszakai maradjon.... vajon lesz erre valami tweak?
És jöhetnének már azok az éjjeli mapok is... -
Borote
addikt
válasz capulet75 #5287 üzenetére
Én imádtam a Clemsont, aztán a Nicholast utána még inkább. Moar RoF, moar shells Farragutot is szerettem, Mahanra már annyira nem emlékszem... T7-ben már talán máshogy mentek a dolgok.
(#5288) dying_star: sziget mögött nem látnak... és 3km-ről nehéz kikerülni a torpokat
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5292 üzenetére
Jó.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5285 üzenetére
Egyértelműen a Murmansk ebben az árkategóriában. Vesztes csatára is 150-200.000 között kapsz egy átlagos csatára is kb. és tényleg fun vele játszani. Mondjuk most, hogy farmoltam az Iowa-ra a pénzt kicsit meguntam a Murmanskot.
Am holnaptól 5.1 public teszt, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5288 üzenetére
Nagy daráló pedig. Csak baromi offenzíven kell vele menni. A fejlesztett dupla ágyúk is rendesen tolják, bazisok torpedó, jó kis ladik az.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #5288 üzenetére
USN DD-ket inkább "pocket-cruiser"-nek érdemes használni.
-
félisten
-
capulet75
addikt
Clemeson a fejőgép nálam, kb 100 - 150k / battle. Sajnos f@sz voltam, eladtam a Cleveland-et, a Colorado-t, a Pensacola-t és a Kongo-t is. Nem kellett volna. Főleg hogy ha tovább akarok majd menni, a Coloradot és a Pensát megint meg kell majd venni. Egyszerre tolom most a Clemesont ( csak pénzre, de van már rajta 70k xp ) meg a Mutsuki-t, azzal meg húzom a IJN DD ágat. Ez a kettő azért adja a bankot rendesen. Néha még viszem a Nagato-t, de kicsit unom most a BB-ket. Aoba most offon van, nem túl jó hajó, majd vmikor ha lesz kedvem, továbbviszem. Nem a legjobb egy úszó citadellával játszani.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Borote
addikt
Closed beta-ban is T5-6 volt a kedvencem, főleg T6. Mondjuk T7 fölé ott sem értem, de legalább a T7-t minden ágban elértem (CV-ket kivéve... az nem jött be annyira, bár ha játszanék, akkor köcsög lennék, és fightereket vinnék )
Murmanks 4k... és elég komoly jószág (nekem ugyan nincs meg, de akivel beszéltem, mindenki szereti, az Omahát meg imádom).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az az egyik legjobb tier... én T5-6-ban szeretek menni leginkább... ott vannak legjobb csaták, szerintem.
BB vonal T7-8 eddig számomra egy nagy okádás. A hajók túl drágák, a fenntartásuk is túl drága, a meccsek gagyik, és furcsamód én T7 felett sokkal több idiótával is találkozom...
Nálad ne így legyen, de eddig nagy csalódás nekem.
Hogy fentebb mi lesz, az hónapok kérdése, mert NC-vel még a közelébe sem tudok kerülni azoknak a számoknak, amiket már New Yorktól kezdve bármikor meglőttem.. már helyzetbe kerülni is ezerszer nehezebb, mint alacsonyabb tierben.
Most gondoltam egyet, hogy oké, a BB vonal tré, akkor tolom a DD mellett az USA cruiser ágat tovább, kifejlesztettem gyors a Pensamókát (már jócskán összelőttem a tűzokádóval annyit, de nem írtatok róla jókat, úgyhogy eddig hanyagoltam), de megvenni már pénzem sincs... Amit megkeresek a többi hajómmal, azt el is szívja az, ha NC-vel kilőnek.
Emiatt aztán sokkal óvatosabban kell játszanom vele, lehetőleg nem meghalni, ami okán már én érzem puncinak magam, mert nem merek belemenni kétes helyzetekbe, amikbe minden mindegy - alapon belementem pl egyNew Yorktól Coloradóig mindennel, és gyakran győztesként jöttem ki...
Komolyan, ha megvan a Pensa, a következő amit veszek, a New Mexiko lesz ismét... megbántam, hogy eladtam. De még a Coloradoval is jobb volt a játék.
Az előbb összelőttem 5 hajót Minekazéval, mindet full vagy fél fölötti hp-ról, volt árasztás, gyújtás, süllyedés, és erre adott elég korrekt számokat, de az átlagos, meccsenkénti 1-3 killre jelképes összegeket tol.
Szóval kezdem érteni, miért vesznek sokan prém hajót, amit alapból lehet fejni napestig...
Módosítom az eddigi álláspontom a paytowin-ről paytoremainsane-re.És akkor a következő kérdésem adja magát, van használható prém hajó 5k alatt? Lehet, karácsonyra meglepem magam, hátha úgy élvezhetőbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Spenike
tag
Hali
Azt lehet tudni hogy ez a festés meg marad -e ? " Halloween témájú álcafestés"
mert ugye 30 Dublon! tehát örök vagy csak 1 alkalmas ;;´) -
Borote
addikt
Omaha is love, Omaha is life...
Amúgy semmi pláne, 70k damage. Meg néhány madár
Lőszer téma.... nem egyszerű, ahogy a helyzet kívánja.
Rombolóval szinte mindig mindenre HE-t lövök (ezért is nehéz döntés, hogy 4 pontos skill Last Stand, Demolition Expert, vagy esetleg Advanced Fire Training legyen...). Néha CV-re AP-t, ha már kigyújtottam, eloltotta, és kigyújtottam megint. Mondjuk US rombolókat szeretem jobban, torpedózni csak ambushból szeretek, de azt nagyon.Cirkálóval... rombolóra kizárólag HE. Más cirkálóra általában HE-t lövök, kivétel ha az oldalát mutatja telibe, és kb 10km-en belül van. Akkor az AP-val nagyon lehet darálni, vidám amikor 4-5 citadel van egy sorozatból. BB-re szintén csak HE-t lövök. Az más kérdés, hogy az Open Beta óta munka mellett játszok, így még mindig csak T5-ben vagyok.... majd a 200mm-esekkel lehet megpróbálok BB-re is AP-t lőni közelről.
Csatahajóval... Rombolóra HE-t töltök, de ha AP van a csőben, azt is elsütöm azért. DD-k prioritást élveznek Cirkálóra általában AP-t lövök, kivéve ha nagyon ügyes, és mindig szembe próbál helyezkedni. BB-re szintén AP-t lövök, de meg szoktam várni, amíg az oldalát mutatja. A saját helyezkedésemet is ez alapján tervezem, ha tehetem, akkor ellenséges ágyútűzbe orral állok. Aztán fordulok, tüzelek, és vissza.
És BB-BB ellen még mindig ott van a megfelelő becsapódási szög esete is, távolra elvileg AP, közepes távra HE, közelre megint az AP az előnyös.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5280 üzenetére
Nem hiába hívják Flamethrower-nek vagy Firestarter-nek.
-
félisten
Ha már lőszer, ti Clevelanddel mit használtok?
Én szinte csak gyújtogatok vele, szerintem nagyon király gyújtogatós hajó.
Nagyon közelre, cirkák ellen váltok néha AP-ra.. -
Chabe89
addikt
válasz Lavidaloka #5276 üzenetére
"A HE Shell Destroyerek ellen nagyon hatásos(mivel kevés a páncél és a torpedó is gyúlékony"
"rombolót meg kizárólag csak AP-al érdemes"
Na akkor most melyik?
-
v!ct0y
veterán
Kösz mindenkinek.
-
Lavidaloka
aktív tag
A HE Shell Destroyerek ellen nagyon hatásos(mivel kevés a páncél és a torpedó is gyúlékony).....Cruiser ellen lehet mind a kettő de inkább AP....rombolót meg kizárólag csak AP-al érdemes.Mondjuk én kizárólag csak csatahajózom.A többivel nem tudok de a csatahajóval nagyon.....
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Chabe89
addikt
155mm felett már inkább AP kivéve a rombolókat, mert az sok esetben overpen szokott lenni a vékony páncélzat miatt. Cirkálóknál kell sűrűbben váltogatni. BB-nél AP, DD-nél HE szokott lenni nálam legalábbis.
mcwolf79: Pedig a Murmanskkal már lehet szép citadellákat lőni T5-6-ban.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
ÉN rombolóval ellenséges rombolóra (esetleg anyahajóra míg ki nem gyullad) HE lőszert, másra AP - t.
Cirkálóval szintén : rombolóra HE, másra AP (kivéve Murmansk, azzal mindenre HE - t lövök.
Csatahajóval mindenre AP - t, HE - re cal akkor váltok, ha biztosan tudom, hogy romboló fog szembe jönni.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Mikor melyik lőszert érdemes használni? -
Lavidaloka
aktív tag
válasz Chabe89 #5270 üzenetére
Én nem mondtam ,hogy rossz a Myoko csak azt hogy van rá példa amikor 1 lövés temetés...... Fuso-t is ha lövöm van amikor egy adag Ap Shell 20.000 Hp-t is leszed belőle a Mexico Mondjuk elég Full tuningos már a Mexico-m.......meg a kapitány is
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Chabe89
addikt
válasz Lavidaloka #5269 üzenetére
Japán hajóknak elég nagy a citadellájuk. Az meg, hogy NM-el kettéhasítasz egy cirkálót még nem azt bizonyítja, hogy az a hajó rossz.
-
-
Skyhunter
őstag
Warspite már nem kapható?
-
félisten
Még a halloween festésért is kesst kérnek, lol.
De a kikötő legalább mókás, és az még ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Mutsukival megyek, erre a mellettem kolbászoló csapattárs Phoenix belém vág egy salvot. Kérdem tőle, pajti, neked meg mi a bánat bajod van? Jött a next. Meghaltam.
Ez a Report dolog ér valamit?Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Máté94
addikt
-
mcwolf79
veterán
Ez a [Fujin]miféle szerzet a prémshop-ban?
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
sith7
félisten
Milyen patch ? /melóból nem tudom megnézni/
-
gabyka
aktív tag
Hehh, micsoda patch
-
félisten
Patch töltődik.
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem egy Bogue-t de nem találom rajta a zuhanó bombázókat. Hogyan lehet elérhetővé tenni őket?"Per aspera ad astra"
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Máté94
addikt
Az Aoba "fújjolóknak": csak rosszul fogjátok.
Sok AP, torpedó, kevés broadside és hajrá.
-
Atlantis
veterán
válasz ddt500hu #5233 üzenetére
Akkor nem csak én érzem így...még a Kongonál is rosszabb, amit a végére azért megkedveltem, de így is sokkal rosszabbnak tartom, mint a New York-ot. Erre az Aoba most nem esélyes, nem is szívesen megyek csatába vele...van vagy 80k free XP-m, még az is lehet, hogy...pedig nem szeretem ilyenre költeni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ddt500hu
veterán
Egyébként eddigi tapasztalataim alapján az Aoba az egyik legrosszabb hajó a játékban. Egyszerre vettem meg a Cleveland-el. A Pensacolan már 61 000XP van, az Aoba-val meg nem jutok el tier 7-ig. Semmi tűzereje nincs annak a hajónak.
-
ddt500hu
veterán
Nekem egyre jobban tetszik. A Cleveland-nél ugye egy örökkévalóságig szállnak a lövedékek 14-15km-re. +2-3 vonással többet kell elétartani vele mint más hajókkal. A Pensacolanak jóval gyorsabbak a golyóbisai. Japán cirkálókra instant AP és sokszor 3-4-es citadellák jönnek. BB-be HE-vel 3-5000-ket lehet lőni. Pontos is az ágyú, 15km-ről 5-8 találat teljesen normális.
Valóban nem szabad oldalt állni amikor jön a salvo mert benyeli, de ha beforgatod azért pattint rendesen.
Kicsit nagy a sebességvesztése manőverezéskor, meg lassan gyorsul az én ízlésemnek már persze cirkálóhoz képest. Ugye tudja a 34 csomót de egy kanyar és már csak 27-el megy és alig akar visszagyorsulni.
De ez csak a fullos hajóra vonatkozik. A stocktól megőrülsz olyan lassan forognak a tornyai. Szóval készülj a legrosszabbra.
Stock tornyokkal 28e volt vele az átlagdmg-em, most már felment 37 000-re és emelkedik. -
sith7
félisten
Tehát akkor nem az igazi ...
-
félisten
válasz Sontir Fel #5224 üzenetére
Aha, gondolom egy darabról van szó, amit majd elvisz valaki néhány száz ember közül..
Én erre a múltkori lájkolós követős adathalász izére sem cuppantam rá az ingame javakért cserébe, erre viszont írtam egy kommentárt én is, igazán nem került semmibe.
Azért, ha valaki innen megnyeri, majd írjon róla pár szót. -
Sontir Fel
őstag
válasz FoxiestFox #5222 üzenetére
Ingyen meg kulonosen
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Plasticbomb
addikt
Torpedók... Tegnap kezdtem a játékot, amerikai vonalon indultam el a csatahajók irányába, és most a south carolinanál tartok. Kezdem meggyűlőlni a torpedókat.... Most volt a második alkalom, hogy egy destro full hpról kikapott közelharcban. (3 ellenség jöt felém (2 destro és egy cruiser), az enyéim inkább a pálya másik végéba szaladtak, kettőt kicsináltam 75% hpm maradt, aztán jött a harmadik, a második destro, és miközben adagoltam neki az ólmot, el tudta sütni a mókás kis halacskáit jó irányba....)
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
félisten
válasz Sontir Fel #5220 üzenetére
Egész jópofa hajó.
-
D.Orion
veterán
Így még nem cseszett ki velem a játék... Kolberg X2. Nálunk 2BS és én élek, túloldalon 2db AC. Több pontunk van, írom a BS-nek, hogy maradjuk életbben 1min30sec, nyerni fogunk, több a pontunk. Visszaírja, hogy oké tényleg. 10sec-el a vége előtt megjelenik felettem 2 torpedo vető raj és az X-be ledobott torpedókat valami csoda folytán épp sikerült kikerülnöm.
Beírom enemy AC-nek, hogy szép próbálkozás, közel volt, de nyertünk. Visszaírja, hogy ja, mázlis vagyok.
Vége a körnek és DRAW! 210-230ponttal többünk volt, lejárt az idő és DRAW!Nem volt nagy köröm, de bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
A facen a wows oldalon lehet nyerni japan destroyert. Commentelni kell egy videot az uj Fujinrol.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Borote
addikt
válasz Chabe89 #5214 üzenetére
Én imádom a Nicholast is az 5,5km-es torpjaival. Ha szigetes pálya van, kegyetlenül lehet velük darálni, nyílt vízen meg vagy elfoglaltakra mászok rá, vagy a többiek közül lövöldözök ágyúkkal meg vadászok a többi DD-re.
(#5208) ddt500hu: én azért örülök, ha olyankor spottolja az ellenfél DD-it, ha már szépen tette a dolgát, és leszedte az összes gépet... Gyakran nagyobb segítség ez a csapatnak, mint ha kiosztana 60-70k sebzést.
-
Chabe89
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5212 üzenetére
Japónak több a repülőszázada, kevesebb repülővel, és nagyon szórnak a torpedói. Kézi célzással is 4 torpedóból csak kettő fog találni.
Amcsi 6 torpedót dob és jó esetben talál 5. A bombázók hasonlóak.
Igazándiból mind a kettővel el lehet éri 10-15 torpedó találatot.
De az amcsiknak nagyon sokáig kevés a repülőszázada. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5209 üzenetére
Az azért nagyon ritka. Én a CV-s szemével nem értem a használatát. Felküldöd a két vadász századot, meg az egy bombázót klikkelsz 3-at és ülsz várod, hogy a repcsik tegyék a dolgukat. Nem kell célozni, nem kell taktikázni, meg semmi. Nincs az, hogy én eltaláltam az ellenséget. Mindent az AI csinál.
Mi ebben az élvezet?
Egy jól beállított torpedó sorozatnál nincs jobb élmény ebben a játékban! Még a citadellát sem te osztod hanem az rng. Ez csak rajtad áll! -
félisten
válasz ddt500hu #5208 üzenetére
Kivéve, ha nem tud bevinni egyik sem semmit, mert le van lőve.
Értem, hogy szar, de mikor BB-zek, örülök, ha ilyen segg CV van velem.
De majd visszatérünk erre, ha én is megtapasztalom, milyen a hordozókkal játszani.
Csak tartok tőle, hogy annak is olyan csalódás lesz a vége, mint a BB ágnak. -
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5206 üzenetére
Igen. Lelövi az ellenséges bombázókat, TB-ket és.... részéről vége a játéknak. Közben az ellenséges TB, B bevisznek 30-40 000 sebzést és segítenek a csapatnak.
Szerintem sokaknak meghaladja a képességeit a torpedóvetés, ezért az egyszerűbb két vadászos felálláshoz futnak és vigyorognak, hogy lelőttem 30-40-50 gépet.
Marha könnyű rákattintani a másik jelre és majd csak lesz valahogy.
Egyébként a kicsit hülyébbek úgy meg lehet szopatni mint az állat. Zuihoval az egyik irányba elküldöm a F+B századot a másik irányba a két TB-t. Így egy támadást biztos le tudok nyomni valamivel. -
capulet75
addikt
Kicsit most elegem lett a magas(abb) tierből. A Coloradot abbahagytam, a Aoba nagyon nyögvenyelős, a Mutsuki egy papírhajó, a Nagato még úgy ahogy használható, a Mahant már meg sem vettem.
A germán ágat tolom, de a Königsberg után nem tudom akarom-e tovább. Amivel durvajó a játék az a Kongo, Omaha, Clemeson, Minekaze. Ezekkel szoktam játszani, mert ezekkel jó. A Clemesonon van vagy 60k XP.
-
félisten
válasz ddt500hu #5204 üzenetére
Épp tegnap vitázott cseten 2 CV azon, hogy milyen setuppal érdemes tolni.
Az egyik hülyézte a másikat, amiért az fighterekkel tolta, hisz azokkal nem tud hajókat sebezni, sem elég xp-t gyűjteni..
Én a fighteres mellé álltam, ugyanis kb 4 raj torpedóbombázót szedett le rólam, amik valamiért mind kizárólag engem akartak fragnek... Gyújtósok sem jutottak közel...
Úgyhogy szerintem annak a setupnak is van létjogosultsága, ha más nem, a hajóinkra vigyázni. Néha nagyon kell az olyan.
Mikor pl védem a bázist egyedül BB-vel, mert a sok idióta elindult egy irányba, de többsége meghalt, mire az ellen bázis közelébe jutott volna, persze az ellen itt van már nálunk, és akkor jön az ellen CV is, 2 raj gyújtós, 2 raj torpi, és nézem, mit csinál a CV?
A másik CV-t kergeti a map szélén, én meg porig égek, miközben kapom a törpöket.
És rohadt gyakori a dolog, szerintem úgy kb minden nap van ilyen. Annyi kettyós játszik CV-vel... nem is értem, videóról az tűnik az egyik legtaktikusabb játékmódnak..[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz capulet75 #5202 üzenetére
Hát ez kemény.
Én abban a tudatban éltem, hogy fentebb már skillesebbek a játékosok, pontosabbak, gyorsabbak a hajók, és tényleg lehet olyan köröket játszani, ahol már a taktika és a skill a lényeg, nem az, hogy ugyan eltalálom-e egy x pontatlan vacakkal az ellenfelet, aki épp felakadt egy szigetre.
Nem pontos amúgy az NC sem... viszont kiszámíthatóbban lő, mint az előzőek, ezért jobb célozni vele szerintem... gyakrabban sikerül citadellát lőnöm, jobban fordulnak a lövegei, jól néz ki, légvédelme is elég jól szedeget, de a legjobb csata, amit ki tudtam hozni, a tűrhető jelzőnél tényleg nem érdemel többet.Azért az USA BB ágat előbb-utóbb végigviszem, de több időt fogok low tierben eltölteni, elkezdek új ágakat, ilyesmi. Pl CV-t.
Én amúgy a St Louist és az Isokazét vagy Minekazét szoktam elvinni terápiás céllal, néha a Clevelandet, azokkal azért olyan nagyon szar csata nem szokott lenni.Tirpitzen amúgy van citadella? De most komolyan... Coloradóval és NC-vel is keresgélem... többször is voltam már közel hozzá úgy, hogy másra lőtt, így volt időm kísérletezni, pötyögtetni egyesével...
Hiába lövöm közepét, elejét, végét, vízvonalat az ágyúk alatt, olyan 2k-5k dmg ugrik rá, nem több.
Hová kell lőni rajta? Lassan ideje lenne már kiszedni legalább egyet. -
ddt500hu
veterán
Istenem ezek a szánalmas Bouge-ok akik 2 század vadásszal jönnek.
Zuhival sebeztem 35 000-et + 1 kilőtt hajó. Az ellenfélnél két Bouge 4 fighter századdal jött. Persze idővel lelőtték az összes gépemet majd az utolsó 6 percben ott keringtek a vadászokkal.
Szerencsére kikaptak és XP sem járt az 50 lelőtt gépért.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #5197 üzenetére
Egy-két kör magas tierben, utána mindig megyek terápiás köröket a Clemesonnal vagy a Kongoval. High tierben egyszerűen a legtöbb csata sz@r. Ha nem az ellenfél darál le, akkor a csapatom egy barna massza. Öt-hat csatánként van egy ami jobb. Nem jó, csak jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android felhasználók OFF topikja
- PlayStation 3
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest