- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Direkt csinálják játékosok hogy a csata első 5 percében el sem indulnak, vagy csak negyed gázon vánszorognak? Mert hogy senki nem akar előre menni.
-
Chabe89
addikt
válasz Malibutomi #2796 üzenetére
Abból kiindulva, hogy állításod szerinte te mindig AP-val lősz, nem is csodálom, hogy átment rajta.
-
Malibutomi
nagyúr
Csatahajos cikk: Montana, A-150 és társaik - a csatahajók utolsó generációja
-
Malibutomi
nagyúr
Azt hiszem talalkoztam az elso cheaterrel.
DD amin a loveseim siman atmentek, aztan szettorpedozott, utana oneshotolta a mi ugyanolyan DD-nket full HP-rol agyuval.
-
ddt500hu
veterán
Hol tudom hajóra lebontva megnézni a statomat?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz ddt500hu #2785 üzenetére
Azért az igen Ha valakire annyit vágnak rá azért az sem utána.
Na mentem az Albanyval [dam dam dam dammm] szar, eladva
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ddt500hu
veterán
válasz Micsurin #2782 üzenetére
Van egy ismerősöm aki óceánjáró teherhajókon (50-100e brt) főgépészkedik és ő mesélte, hogy ha elromlik a horgonylánc fékje és nem ér feneket már attól a rántástól el tud szakadni. Amit aztán rávernek a kapitányra mert több 100e USD láncostul a horgony. Nem viccből van 2-3 horgony egy ilyen hajón.
-
ledgeri
nagyúr
Én is emlékszem, sajna a vimeo nálam haldoklik de az biztos, hogy ott láttam egy CGI csapat oldalán.
Mivel haldoklik a weboldal így csak egy indító gugle pakk
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz ddt500hu #2775 üzenetére
Iowa "58,000 tons (post 1980s full load)" (wiki) na ezzel csináltak ők olyat Ha lenne ilyen erős lánc már lenne Föld-Hold híd
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
capulet75
addikt
A fejlesztett Kongo elég jó kis ladik, viszont a most megszerzett New Mexico ritka egy fos.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Telda
addikt
Melyik billentyűvel tudom az ágyúkat rögzíteni?
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #2773 üzenetére
A horgony néha még a saját súlyától is leszakad, nem hogy egy 30 csomóval haladó 10-65e tonnás hajótól.
Enyhén szólva sem ez a funkciója. -
Malibutomi
nagyúr
-
félisten
Napi noob kérdés
Horgonyos fordulást nem lehet csinálni? Vagy az csak Michael Bay-filmekben létezik? -
Telda
addikt
válasz Malibutomi #2770 üzenetére
Legalább kicsit egyedibb lesz. De ezt elég hülyeségnek tartom hogy nem lehet állandóra felrakni, mint a wotban és pályától függően változna.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Malibutomi #2770 üzenetére
Lehet resupplyt kérni ha jól rémlik... ha meg tetszik neki akkor meg na ...
-
Telda
addikt
Ez az hajó festés hogyan működik? Mert sehol nem találom. Vagy prémium előfizetés kell hozzá?
-
válasz TESCO-Zsömle #2760 üzenetére
Igen, ha elsőre nem szed ki, akkor az SD-nak sanyi...
https://www.coreinfinity.tech
-
Telda
addikt
Hát ez a Chester el van átkozva, 3 körből 3 oneshot...
-
-
félisten
Sziasztok, jöttem én is. Tegnap éjjel óta tolom, és tetszik.
Ami meglepett, hogy egész sikeresnek lehet lenni az elejétől, ha óvatos az ember.
Ami szintén, hogy az ősnek számító laptopomon szépen elvan közepes grafikával.
Lehet, kipróbálom a World of Warplanes-t is, hátha az is ilyen fun (tankok viszont nem annyira vonzanak). -
Telda
addikt
válasz Malibutomi #2753 üzenetére
Hát és tényleg .
De ez valamelyik cinematicból van, vagy ez teljesen más? -
h1mpi
félisten
Most mentem egy olyan kört, hogy nálunk 3 db az nmynél 6 db DD volt. Mondanom se kell, hogy mi lett a vége.. ennyit a DD balance-ról. Úgy haltak a BB-k, mint a pinty....
Fully electric lifestyle!
-
Malibutomi
nagyúr
Volt egy kemeny korom ma Celveland-el.
Elindultunk paran az ellenfel capje fele, aztan egyre tobben visszamentek a mienkhez vedeni, vegul azt vettem eszre hogy egyedul maradtam egy Omaha es egy Cleveland ellen....nagy meccs volt, de sikerul mindkettot kinyirnom, ugy hogy maradt 2500HP-m.Mire ez lement azt lattam a terkepen, hogy mar csak 3vs3 az allas, naluk 3BB nalunk 3 cruiser...az o BB-ik mentek a mi capunk fele, ahol volt ket cruiserunk, ezn meg ott voltam az o capjuk mellett, es gyorsan elkezdtem foglalni. Vegul cappel nyertunk ugy hhogy mikor kijott a victory kepernyo, akkor kezdte kongatni az ora hogy lejar az ido
-
h1mpi
félisten
Egész használható lett ez a Mutsuki a kifejlesztett torpedóval. Csak azok a fránya ágyúk mozoghatnának gyorsabban.
-
Chabe89
addikt
válasz Tripower #2748 üzenetére
Open Beta.
samphone: Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya. Ki kell tapasztalni, hogy neked melyik tetszik jobban. Japán rombolók gyorsak messzebbre tudják lőni a torpedóikat viszont az ágyúik borzalmasak. 1vs1-ben az amerikai romoló ledarálja a japánokat az ágyúival ha ügyesen manőverezik és nem kapja be a torpedókat. japán Carriereknek több repülőgép raj áll rendelkezésre viszont kevesebb repülő van egy rajban. Inkább a torpedó bombázókkal operálnak míg az amerikaiak inkább fighterekkel. japán BB-k gyorsak viszonylag, messzebbre lőnek az amerikaiknak viszont szerintem jobb a légvédelme és szerintem a páncéljuk is erősebb valamennyivel, de ebben nem vagyok biztos. Cruisereknél a japánoknál egész végig lesz torpedó míg az amerikaiaknál T6-tól már nincs. Cserébe jobb légvédelem nagyobb tűzgyorsaság. Nagyjából ennyi. Ha valami nem így van vagy kihagytam majd valaki korrigálja.
[ Szerkesztve ]
-
Tripower
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a láma kérdésért, a WOW az még béta?
Vagy már az éles fut?
Köszönöm a választ! -
samphone
tag
Tanácsot kérnék, hogy melyik irányba érdemes elindulni.
Amerikai, meg japán hajókkal tudok menni és 6 helyem van a hajóknak összesen
Melyik nemzetből érdemes külön a battleshipp, aircraft carrier, cruiser és a destroyer vonalat végigvinni szerintetek? -
TESCO-Zsömle
félisten
-
capulet75
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2735 üzenetére
Azért mentem át arra az oldalra mert láttam hogy csak ketten vagytok. Az a BB torpedózás szép volt, nagyon számoltam a másodperceket hogy mikor durrant rám egy sorozatot.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Chabe89
addikt
27.-én jön a patch elméletileg.
-
Telda
addikt
Yūbari-val mi a helyzet? CBT-n még bent volt mint prém, de mostanára kivették.
-
Chabe89
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2733 üzenetére
Én is szeretlek <3 Sajnos két fighteres felállással nem nagyon tudtam mást csinálni és bevallom őszintén, hogy mikor megláttam, hogy te vagy az csak azért is.
-
capulet75
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2733 üzenetére
Két sunk az nem rossz, sőt. Láttam hogy benne voltál mindig a sűrűben, próbáltalak támogatni amikor csak lehetett. Azon csodálkoztam hogy egész sokáig húztad az első vonalban egy DD-vel.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz capulet75 #2732 üzenetére
Nem tudtam többet tenni... Rühes hordozónak az az ötlete támadt, hogy folyton felettem kampalyog 2 vadászraja. Soha nem lőttem még 5 repülőt rombolóval...
Folyamatos spot nekem és a torpedóimnak. A repülők csak akkor mentek el tőlem, mikor torpedót lőttem, akkor azokat követték... Nem mintha fordított helyzetben én nem ugyanezt tettem volna, csak volt rajtam kívül más romboló is...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
h1mpi
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
A levegőbe küldhető repülők száma viszont azonos. Japánoknál 3x4-gyel kezdesz, Usákokkal meg 2x6-tal. Ez T10-ig szépen felskálázódik 8x4-re (32) és 5x6-ra (30). Japánoknak annyi előnye lehet, hogy az Air Superiority ugye +1 vadászt és bombázót ad a rajokhoz, így a több raj miatt jobban hathat náluk, de az össz repülőgépszám nem növekszik, szóval annyival kevesebb tartalék lesz...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Atlantis
veterán
válasz Pocok9b #2724 üzenetére
Tudom, olvastam, de mire az kijön, már túl leszek rajta, meg aztán, azzal, hogy 3,5-ről 4-re viszik fel a RPM-et, még mindig siralmas lesz a Kuma után, pláne az Omaha-val szemben.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Chabe89
addikt
Gondolom a kapitányának is volt pár skill kirakva ami ad még egy kis pluszt a dogfight-hoz.
(#2719): Az max 4 raj. Langley 1F+1TB-vel operál. Nem lehet 6 raj két Langley-nek. Max Cruiser fighter-ek voltak még mellettük.
Pocok9b: Mire kijön a Patch addigra az Aoba-n is túl leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Tudom, erre gyűjtök éppen, nagyon hasznos lesz a japán hajóknál. Csak elhasználtam másra a kapitányi pontokat, újra meg csak nem osztom emiatt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
sith7
félisten
válasz Atlantis #2721 üzenetére
Ez is igaz , de egy 4 pontos kapitányi skill - lel valamennyire orvosolható a repair újratöltési idejéig, ha éppen nem aktív.
Mikor a motor vagy kormánylapát kritikus sérülést szenved, képesek lesznek tovább működni de lecsökkent teljesítménnyel:
A hajó képes lesz tovább manőverezni a motor/kormánylapát sérülése esetén is
Képzési költség: 4 pont -
Atlantis
veterán
válasz TESCO-Zsömle #2718 üzenetére
Pontosan és mellé még könnyen kap citadel-t vagy lövik el a motort, bár ez a többi japán hajóra is igaz...viszont legalább gyors, igaz lassan indul meg, de a végsebessége rendben van.
-
sith7
félisten
Sajnálom, hogy csak most érdeklődsz, most hagytunk magunk mögött egy 4 napos tesztszervert ... ott ki tudtál volna próbálni mindent
Nekem a Cleveland az utolsó a sorban az amerikai cirkálók közül ami megvan, Pensacola is ki van fejlesztve, de nem vettem meg
Viszont japán ágon 18k xp - re vagyok a tier 8 - as Mogami - tól ... nekem jobban bejöttek a japán cirkálók, de ez csak az én véleményem
-
h1mpi
félisten
Hogy lehet 2db Langleynak 6 raj repülője, amikor 2 raj a max/hajó?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ha cirkáló, akkor szerintem inkább amerikai. Nekem jobban bejön, de nagy bajom a japánnal sincs, leszámítva a T5-ös Furutaka-t, az nagyon kilóg a sorból. Mostanában küzdök vele, de asszem jó sok free XP-m el fog menni erre a ladikra.
-
Telda
addikt
Kicsit tanácstalan vagyok merre induljak el.
A CBT-n nem akartam sok időt beleölni. Így én csak a japán romboló ágat vittem el az Isokaze-ig.
Majd kölcsön adtam az accountom, így a Cleaveland-et is ki tudtam próbálni. A romboló nekem elég papír volt, nem tolerálta a hibát. Szóval lehet a cirkálókba vágok bele. Csak még nem tudom melyik nemzet.
Kicsit a japán felé húz a szívem, mert ott magasabb tierben is megmarad a torpedó. -
h1mpi
félisten
Kérdés: az hogy lehet, hogy az nmy Langley figherei úgy lövik ki az enyémeket (szintén ua,), hogy én meghalok, az Ő squadjából meg meghal 1? Nekem is fejlesztett figherek vannak...
-
h1mpi
félisten
A véglegesre a DD-k kapnak majd spotért xp-t?
-
Telda
addikt
Hali!
A Cleaveland változott valamit CBT óta? Még mindig megéri kifejleszteni? -
Pocok9b
aktív tag
válasz Atlantis #2708 üzenetére
Azt nem tudom mert én OBT-ben kezdtem a játékot.
Megvettem az Izumo-t elég brutál dög, jó sokat kell költeni az upgrade-ekre... És akkor még a fejlesztésről nem is beszéltünk, egyébként alapként is színpatikus mi lesz itt mikor fullos lesz az egész, már alig várom.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Végül is. Talán egyszer majd lesz lehetőség kikapcsolni, eleve nem értem, mi a f...nak rakták ezt bele.
Pocok9b:ki lehet cserélni? Még nem néztem, de gondolom jó Wargaming szokás szerint az már aranyba kerül.
-
Atlantis
veterán
Ezt a másodikat ki lehet kapcsolni valahogy? Rohadtul idegesítő szerintem és eddig nem találtam rá megoldást...sokat mondjuk nem is kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest