- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Cleveland atyaisten... hát ez tuti nerfet fog kapni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2196 üzenetére
De legalább történik valami ... 1 hónap múlva lehet újabb buff lesz, addigra még több adat áll majd a rendelkezésükre
-
capulet75
addikt
Kicsit kezd elegem lenni a csatahajókból. Szar lassú fos mind, amelyik nem annak meg a fegyverzete lövi a halakat meg a hullámokat. Egy fullos New York-ot úgy szétkap egy Cleveland mint a pinty. Az hogy 12km-ről egy pontosan eleresztett sorozatból 2-3 lövedék talál be, az egy vicc, mire újratölt, rám lő hat sorozatot egy Omaha, Cleveland, ect... . a CL meg lő egyet, még oda sem ért az előző, de már lövi a következőt. A flották nagy kolosszusi, nemzetek büszkeségei, a legszarabb egységek kb minden csatában csatában.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
joergie
őstag
MEgvna a bogue, a nehezebbik utat választottam és...hát nehéz fighter nélkül dmg-et csinálni. De jólkihasználom a hajóink légvédelmét, meredeken megy felelé a winratiom MEg igyekszem kihasnzálni az irdatlanjó légvédelmét. Tettem rá modult, így akár 6km-re is elér az AA fegyverzet keze. aki megpróbál torpedózni, az komoly veszteségekkel távozik
Meg a cikkben nincs benne, de a dupla bombázó repülőraj előnye, hogy kis késleltetéssel küldöm őket,így ha az első gyújt, elhasználja a javítást, a második raj gyújtására végigég, így gyakorlatilag a legtöbb sebbzést égés során sebzem.Itt is távolról szemétkedek(wotban artyzok), na nem ezért mert ilyen a stílusom(de), hanem mert jobban átlátom a mapot, tanulom a startégiákat csapat szintjéről, hogyan reagáljam le.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
capulet75
addikt
válasz Sontir Fel #2189 üzenetére
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Malibutomi #2188 üzenetére
Mit nem mondasz.
Még jó,hogy T5-ben egész jól lehet kreditet farmolni.Gyűjtöm a kreditet,hogy fejleszteni tudjak.[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Malibutomi #2183 üzenetére
Nem nem,inkább rajta hagytam a légvédelmet persze,igazad volt mert a látótávnövelés jobban jött volna de átszenvedtem magam a 15,5 Km látótávval.De ezt a hajót már "okosabban" használom.Van 4 slot,minden rámehet ami csak kell
Hogy megy a Mexico? ..csak azért kérdezem mert nálad már fullos lehet - gondolom én.[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2185 üzenetére
Hát ha már a bb-knek fos a védelme lég ellen
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2184 üzenetére
Most volt jo menetem a Mexicoval. Az elejen 20km-rol megszortam egy Coloradot a spotter plannel. A fele eletet leszedtem
Ja upgradeltem a Clevelandet, igy mar jo az AA, kisertem egy BB-t, jott szembe a torpedoraj, dobni meg tudtak paran, de vissza mar nem ment egy gep sem.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2183 üzenetére
Pedig kötelező
-
Gaz 78
aktív tag
Meglett a New Mexico ..kínkeservesen
Kipróbáltam 2 csata erejéig.Persze alap a hajó de klassz nagyon. Rátettem egy kiegészítőt mely emel a látótávon 16%-ot,így már alapból akkora a látótávom mint amekkora a New York-on volt.A 3-as lövegek tetszenek és a hangjuk is klassz
A kreditem elfogyott a további gyűjtögetés holnapra marad[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2176 üzenetére
Ezért dobál az ideg lvl7 +vettem egy hajót is
-
Taposo
aktív tag
válasz Sebestyen01 #2173 üzenetére
A játék FAQ azt mondja ez nem lehetséges Direkt a .com -ra regeltem mondom az mindig kompatibilis, áhh itt nem
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2173 üzenetére
Az se gyenge
-
Taposo
aktív tag
Azt szeretném még kérdezni hogy úgy néz ki az amcsi szerverre regisztráltam, viszont az EU-s szerverre nem enged bejelentkezni mivel már a profil foglalt. Átlehet valahogy költözni ?
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok látom itt sok pillanatképeken amit készítettetek hogy 12v12 csatákat nyomtok, nekem csak 8v8 csatákat dob a szerver ennek mi az oka ? Szervert nem lehet választani.
-
Tuco Ramirez
őstag
Figyu, ha rombolóval játszol és látod hogy rád pályázik egy torpedóvető raj, nem kell mást tenned csak a hajód fenekét mutatni nekik. Ha így is rád dobja a torpedókat, könnyedén el tudsz menni közöttük. Ha megpróbál az oldaladra kerülni velük, egyszerűen korrigálod te is az irányt. Ezt csatahajóval nem gyakran lehet megcsinálni (bár érdemes megpróbálni), de rombolóval mindig.
Egy módszerről tudok, ami romboló ellen is hatásos torpedóvetőkkel: két TB raj kell hozzá, az egyik hátulról dob, hogy a rombolót a torpedók nyomvonalában tartsa, a másik raj pedig erre merőlegesen keresztbe dob. Ilyen esetben a romboló ha elfordul akkor a hátulról érkező torpedókba fut bele, ha nem változtat az irányán, akkor a keresztben érkező torpedók kapják el. Ehhez nagyon percíz dobás és hibátlan időzítés kell, nem hiszem hogy sok CV játékos képes lenne kivitelezni.
Engem is kaptak már el légitorpedók amikor rombolóval játszottam, de mindig csak akkor ha valami más kötötte le a figyelmem. Ez saját user error. Ha viszont figyeltem a minimapet és a repülőgépek mozgása alapján helyezkedtem, esélytelen volt hogy eltaláljanak.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
sith7
félisten
válasz Sebestyen01 #2163 üzenetére
nálam már 2x is
-
capulet75
addikt
Azt hiszem ezt az Omaha-t megtartom. Eddig messze ez a leghatékonyabb hajó, és a legélvezetesebb is.
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2154 üzenetére
Én tettem rá fordulássegítőt mert lomha volt és mindíg pecsán lőttek egy bajom van vele hogy vmelyk lövegtorony mindíg kimegy totálra amúgy jó kis boat
-
Malibutomi
nagyúr
Banyek sikerult a Clevelanddel olyan noob modra fordulnom hogy beszorultam ket szikla koze, ott ipszilonoztam kb mint Austin Powers, szerencsere mar nyeresre alltunk, es csak ket ellenfel volt a palyan addigra.
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2152 üzenetére
Nincs a nyújorkra van elsőnek még a vajomingra sincs vagy is mikor én voltam vele nem volt Karolát át kell lépni szépen, el lehet vele bohóckodni míg a saját tierjében úszkál
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2151 üzenetére
Szerintem annyira nem gaz a pontossag, persze van szoras, de azert egy loketbol 2-3 be szokott talalni meg 20km-rol is ha felkuldom a spottert a New Mexicon.
Carolinara amugy nincs lotav upgrade?[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Nyújorkra teszel szépen kieget és 18km plusz lessz a range az már kielégítő, az más kérdés hogy a pontosság nincs meg hozzá Addig old meg skillből Carolina felejthető vajoming jó, mert van tűzereje, de az se pontos, majd valahol az iowa már jó lesz csak az van még messze Nekem is egyre messzebb!
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2145 üzenetére
Koncentrállt légvédelmi tűzzel vagy mi a neve elég killer igen, na akkor ott abban a 30 secben van haszna mert hullanak mint a legyek, na ugyan ezt egy BB nem tudja reprodukálni
Micsurin:
Hát nem véletlen említik meg ezt a kis bibit a fórumok többségében.... én így gondolom, persze az aki carryvel korzózik, és nem így gondolja tiszteletben tartom[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2139 üzenetére
Make my day.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Malibutomi
nagyúr
Varom mar hogy fullos legyen a cleveland, a carrierek mindig sirnak hogy szedjuk ki a Clevelandeket, mert nem tudnak a kozelukbe sem menni. En ezt meg nem erzem, de ha felkerul az utolso hull, talan igy lesz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #2142 üzenetére
Az mókás lenne, mikor a T4-es Hosho-m két squadból nem tudot összesen 4 torpedót ledobni egy T5-ös BB-re, mert a légvédelem kicsinál a francba.
De hogy mondjak mókásabbat is, a T6-os DD-re se bírtam utolsó leheletből torpedót dobni, mert lelőtte az összes gépet mielőtt dobtak volna...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sutyi^
senior tag
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire nem jön be a a 20-21 csomós cammogás akkor még időben állj neki a japán csatahajóknak, mert csak tier 8-tól fog változni azon a vonalon aminek az elején vagy.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Chabe89
addikt
Felesleges siránkozni. Majd ezt s jól szarrá nerfelik, mint tankot és akkor majd azért megy a sírás. Szerintem te annak örülnél a legjobban ha csak BB-k meg Cruiserek lennének a játékba.
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #2137 üzenetére
Meg nem is ilyen gagyi légvédelem, mint t4-t5-be.
-
Sebestyen01
őstag
Ne veszekedjünk már emberek, a torpos repülők op-k igen
-
John_Doe
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #2132 üzenetére
Eddig csak ott tapasztaltam. Az amerikai gépek manuál droppnál ha támadták akkor nem párhuzamosan dobta hanem legyező alakban.
Shal'kek nem'ron!
-
Micsurin
nagyúr
A topik már WoT-osodik hajrá fiúk
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
joergie
őstag
Ki beszélt arról, hogy vedd igénybe többször? a bónuszkód wot-hoz van, de a prémium nap mind3 játékra érvényes. a bónusz kód lehetősége ide még nem került be. azoknak írom, akik nem naprakészek wot témában/fórumban, mint te.
Nyilván feltűnt, ha te már éltél a bónuszkód lehetőségével, akkor nem fog több napot adni, ezek szerint rá lehet jönni, hogy a poszt számodra már nem aktuális, másnak viszont még az lehet.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Van WOT bónuszkód alienware -en, egy prém napot meg kólát ad, gyakorlatilag az értéktelen kólát leszámítva pedig a prémium nap WOWS-ben is működik,le se kell tölteni a WOT-ot, szóval hajrá.
még valami: ne olvassátok el wows.hu-n, hogy kell manuálisan elereszteni a torpedókat carrier-el, mert rájöttök hogy csúnyán OP, torpedóval nekem azóta, hogy begyakoroltam pve csatában, olyan 50%+ a torpedótalálatom pvp-ben (a kezdeti bénázások miatt, amúgy simán lenne 70). Kb kivédhetetlen. Bár még csak langley-m van, el se tudom képzelni menynit fogok sebezni Bogue-val.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tuco Ramirez #2121 üzenetére
200-300 m megtétele után élesednek
Jó lesz az 50-100-nak is...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
h1mpi
félisten
Reggel óta nem tudom leduplázni ezt a South Carolinat. Nekem a WoT-ban a DW2-höz hasonlítható fos. Alig várom, hogy túllépjek rajta.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
Tuco Ramirez
őstag
Az, hogy a játék talán legfürgébb hajójával nem tudsz kimanőverezni pár légitorpedót, az erősen user error. Olyan pedig nincs, hogy 1 m-re dobják le a hajódról és azonnal betalál. 200-300 m megtétele után élesednek, addig is hallod már a figyelmeztető pittyegést. Ha nem is figyelted a minimapot (ami szintén user error), de amint meghallod a pittyegést azonnal nyomsz egy satufék + éles fordulás kombót, 90% hogy megúszod.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2117 üzenetére
Vegulis majdnem annyit kaptam erte mint egy szottyadtam gyozelemert szoval annyira nem gaz.
Bar ha nyerunk akkor lett volna kasza rendesen. Tobb idovel meglett volna -
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2114 üzenetére
Nagyon jó , inkább így jelemzem pedig csak CBT , olvass bele a totyikba.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2116 üzenetére
biztos idegrohamot kaptam volna a draw -ot olvasván
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2112 üzenetére
Jézus , isten mentsen
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2109 üzenetére
Nem Csak Armored Warfare teszt szero szünet
@sith7: Nem érted őt , AKTÍVAN nem tud menni a t10-el , mert 1-2 kör aztán farm , hogy vissza hozza annak az 1-2 körnek az árát ez az Ő baja , amiben pl egyet is értek vele....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nyugi Nyugi !!! ma + 2 nap és mehetünk vissza tankozni újra ! imár 0/24--ben.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz TESCO-Zsömle #2106 üzenetére
Ezt kézzel dobta le tuti, mert közvetlen mellém rakta le és jelentem élesedett. Lehet veszek valami free xp-t mert ez a South Carolina kiborít mennyire useless...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ahhoz, hogy ilyen közel dobja le a torpedókat, kézzel kell letenni. A kézzel letett cucc nem követi az ellenség mozgását, sokkal inkább ki van téve a légvédelemnek és simán előfordulhat, hogy túl közel dobja, akkor pedig semmit nem sebeznek, mert nem élesednek be.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
h1mpi
félisten
A japán DD ág tier6-tól milyen? Felejtős? CBT-ben a 6-ost próbáltam, hát az valami extra sz*r volt...
-
capulet75
addikt
Tudod az a kifejezés hogy "egy szempillantás alatt", az úgy reális? Szerinted nem lehet 15-20 másodpercenként erre szánni kb egy tizedmásodpercet? Ha öt hajó lőtt rád közben, akkor meg talán úgy is tökmindegy.
(#2102) Sebestyen01: ez az X torpedózás egyenlőre viszonylag ritka, én talán kétszer találkoztam vele, és még soha sem süllyedtem el DD-vel, levegőből indított torpedóktól.
-
Chabe89
addikt
válasz Sebestyen01 #2097 üzenetére
Nem hát!
h1mpi: Tessék megérteni, hogy azok a torpedók nem élesednek olyan közelről! Tudom, hogy most csak mondtál egy számot, de egy rombolót iszonyat nehéz eltalálni a TB rajokkal. Lehet itt siránkozni, hogy ez OP meg az OP, de amíg nem próbáltad ki nem fogod tudni, hogy milyen szar tud lenni az is. Azt hiszitek ez olyan mint wotban az arty, hogy csak kattint egyet az ember és elsz@rja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest