-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Sziasztok. Van egy HP Compaq nx7300 notebook és nem sikerül rá XP-t telepíteni. Amikor betöltődik a telepítő hibát ír ki, vagy be sem töltődik. Eredetileg XP volt rajta, van is eredeti key. SATA-ás merevlemez van benne. Tudna valaki segíteni?
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet egy német nyelven beszélő XP-t (Home) magyarosítani? Van erre valami megoldás?
KösziHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
kew
senior tag
válasz flegos #14695 üzenetére
Ha lenne ilyen, az folyamatosan töltene le-fel, ez által egyrészt baromi nagy forgalmat generálna, másrészt pedig mellette nem is igazán tudnád másra használni a kapcsolatod, úgy belassítaná... persze lehet van ilyen, de javaslom valamelyik mérő oldal használatát, mondjuk óránként mérsz egyet, a végén meg csinálsz egy statot belőle.
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Elnézést kérek valószinü nem jó topicba írok, de nem találtam rá a témára....
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy van-e és ha igen milyen progival lehet folyamatosan mérni az internet sávszélességet? (állandó jelleggel)Köszönöm!
Üdv flegos
[ Szerkesztve ]
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Gabboo
tag
Üdv mindenkinek!
Külön köszönet adam_454-nek, aki a múltkori problémámra egész jó megoldást írt.
Jelenleg a következő a problémám:
Összesen három felhasználói fiók van a rendszerben (win xp pro sp2): rendszergazda, tanulo1, tanulo2. Azt kell kivitelezni, hogy a "mezei júzerek" a c: meghajtóra ne tudjanak írni és onnan törölni, csak a saját profiljuk helyén (d:\tanulo1 illetve d:\tanulo2) garázdálkodhassanak.Az ügy érdekében a következő dolgokat követtem el: egyszerű filemegosztást kikapcsoltam; létrehoztam a két tanulo felhasználói fiókot a d: meghajtón; aztán beállítottam a biztonság fülön a meghajtón és a mappáikon a hozzáférési engedélyeket.
Ezután beléptem a tanulo1 fiókba, hogy kipróbáljam. Gond nélkül tudtam mappát létrehozni a c: meghajtón, és oda másolni. Ez baj, ezt nem szeretném megengedni. A problémát orvosolandó beállítgattam a c: meghajtó hozzáférési engedélyeit is, illetve észrevettem, hogy a meghajtó a hálózaton meg van osztva, ezt is kikapcsoltam.Újra beléptem a felhasználói fiókba, ahonnan a parancsikonok elkezdtek nem működni, illetve a felhasználói fiók helye nem d:\tanulo1 volt, hanem c:\documents and...\temp.
És nem értem, miért... Beléptem újra rendszergazdaként, és a meghajtók újra meg voltak osztva a hálózaton, amit már egyszer kikapcsoltam...Valaki mondja meg, hogyan csináljam, hogy jó legyen...
Köszönöm: Gabboo -
igeri
csendes tag
köv a probléma:
kaptam egy hp e-pc 40-est nincs benne optikai meghajtó és kellene rá egy xp
kis olvasgatás után egy leírásalapján a következőkre jutottam.
normál asztali pc-n flopi-ról win98 indító lemezzel /u/s kapcsolóval formáztam egy vinyót ekkor már van egy dos-om a vinyó egy másik partíciójára felmásoltam az xp teleítőről az I386 teljes könyvtárat
betettem a vinyót a mini pcbe és be bootolt a dos innen d:\I386\winnt parancsal elindítottam az xp telepítést de a telepítés le áll mert kiírja hogy ' hiányzó végfelhasználói szerződés'
(hülye windows)
esetleg valakinek valamilyen ötlet?
előre is kösz
üdv -
Mercutio_
félisten
válasz adam_454 #14663 üzenetére
Létrehoztam egy új 'Teszt'-usert, azzal is zöld a kép
Plrogramot letöltöttem, adminként jól, sima (és kiemelt) userként zölden játssza ez is le, bár nem tudom mi az a gl2 kimenetEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Vista után szeretném feltenni az xp sp 3-at.
Az a problémám, hogy nem engedi sem az asztalról elindítani a telepítőt, sem restart után nem jön be a win setup. De ugyan ez van a Vistával ha fel akarom tenni.Van valami megoldás erre?
Köszi
Patrick
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
lúzer
veterán
indítópultba: akarmi.vbs fájl, tartalma:
WScript.Sleep(40000)
Set oWshShell=WScript.CreateObject("WScript.Shell")
oWshShell.Run """%ProgramFiles%\Outlook Express\msimn.exe""",3természetesen azt a progit hívod meg, amelyiket akarod
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
localhost
Közösségépítő
Esküszöm, hogy a múltkor láttam ilyen programot valami CHIP-CD-n és amikor utoljára kerested utána kerestem segítségül én is, de nem találom. Szóval VAN ILYEN!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
mizu_
tag
válasz kételkedem #14316 üzenetére
Sajnos az ütemezett feladatoknál csak azt lehet, beállítani, hogy ha nem dolgozik a gép akkor hány perc múlva induljon el a program.
Nekem olyan segédprogram kéne aminél pl. be lehetne azt állítani, hogy bejelentkezés után 40mp-el induljon el egy adott alkalmazás. -
adam_454
tag
válasz Danecay #14681 üzenetére
röviden tömören nem. mert utána pl az office frissítése nem lesz lehetséges, valamint azokat a programokat amik windows installerrel települnek nem lehet eltávolítani (illetve egyes esetekben frissíteni, módosítani.
ellenben a windows mappáában lévő frissítések mappáit lehet, ha nem szándékozod eltávolítani őket. valamint töröld a WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ mappa tartalmát, igyanis ide tölti le a frissítéseket az w(ms) updateről és néhanapján szereti otthagyni, akár sikerült akár nem. local settingsben a temp mappát ürítheted, de azért nézd meg, hogy mit törölsz[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hello,
meg tudom állapítani vhogy az xp matricán szereplő adatokból (akár vmi segédprogi segítségével), h milyen nyelvű a licensz?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a X:\WINDOWS\Installer\ mappa tartalmát lehet e törölni. Tele van msi és msp fileokkal, közel 1GB, nekem meg már annyira nincs helyem a rendszerpartíción, hogy le sem merem írni, pedig alig van ide telepítve valami, csak ugye a WIN a folyamatos frissítésnek köszönhetően eléggé meghízott, és a Local Settings és a Common files mappáim sem mentesek ettől a jelenségtől, összesen 1,5GB.
Előre is köszönöm! -
Ramius
őstag
Köszi a válaszokat.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
No-kia
addikt
üdv! szerintetek mitől lehet hogyha rögtön bekapcsolás után megpróbálom elindítani a netet(amikor még dolgoik a gép, bejelentkezéstől kezdve kb a 3. másodpercben akkor ez a kis fül itt marad és nem lehet eltüntetni csak kb egy félóra múlva erről lenne szó és ezt már több gépen többszöri xp újrarakással tapasztaltam, ez egy bug lehet?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ramius
őstag
Sziasztok. A lemezkarbantartót le lehet tiltani valahogy? Van egy partícióm swap fájlnak, és egyfolytában hisztizik, hogy kevés rajta a szabad hely...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
IE6 ban hogyan lehet beállítani, hogy ha beírok egy címet és nem található akkor ne a live search-el keressen hanem a google-el?
köszi előre is
Üdv
Csontikka -
mcwolf79
veterán
Üdv!
Mivel tudom egy gép termékkulcsát megnézni (winXP)?
Az everest jó lenne,de ugye a trial verzió csak az első 5 karaktert mutatja
Előre is THXIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
kraftxld
félisten
-
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Nekem windows update-el lenne gondom, egyszerűen nem akarja telepíteni a dolgokat, egy kis gondolkozás után visszadobja, hogy a következő frissítések nem lettek telepítve! Nincs semmi hibakód vagy ilyesmi! Mi lehet a gond? Esetleg manuálisan nem lehet telepíteni őket, hova tölti le a windows? Előre is köszi a válaszokat!
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Krystal_s
addikt
válasz #54715584 #14566 üzenetére
" valoszinu a filenev az compatui.dl_ ha expandolni kell "
hát megcsináltam és restart után a system32-ben lett egy compatui.dll (a régi) és egy compatui.dl_ ,(amikor átneveztem dll-re akkor sem volt jó) az expandot megcsináltam csökkentett módban is és ugyanaz az eredmény...
annyi ,hogy csökkentett módban végre véglegesen lehet törölni a meglévő (false) dll-t ,de amikor újraindítom a gépet ,akkor hiányzik .(legalább már a hibaüzenet stimmel ,hogy nem található) aztááán ismét lefuttattam a C:\sfc scannow és a scanonce parancsokat is...
eredmény : létrehozott a windows mappában egy LastGood mappát ,amiben már benne volt az a hülye dll. Bár nem értem miért nem tette vissza a system32-be ?? természetesen ha átmásolom szintén hibás lesz az a xar. Nem hiszem el ,hogy ennyire megoldhatatlan lenne egy hülye kis dll hiba, amikor a legtöbb esetben egy sima felülírás működik...de most bármit csinálok ,akkor sincs kompatibilitási fül a tulajdonságokban és a prog. kompatibilitás varázsló sem működik ! a fő ablak bejön de amikor a gombokra kéne klikkelni ,akkor már semmi. és a gombokon nincs szöveg. Nem tudom még melyik dll vagy milyen rendszer fájl lehet a hibás.
Könyörgöm ha valaki tud segítsen !!!szintén ua a hiba az illetőnél...
[link] -
adam_454
tag
válasz Mercutio_ #14662 üzenetére
directx overlay hibát látod olyan szép zöldben. ha rendszergazdaként megy, akkor próbáld ki h ha létrehozol egy új felhasználót (nem rendszergazda) mit csinál. ha ott jó akkor a profilban lett elcseszve valami pl régi videókártyához tartozó beállítások maradtak meg
szerk: ismered ezt a programot: MPLayer próbáld ki vele lejátszani gl2 kimeneten
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Üdv. Szakik!
Adott egy Magyar XP Prof+SP3, eddig minden OK volt, most bekerült az integrált VGA helyett egy Asus 3850-es, és kikerült a Leadtek TV-kártya (emlékeim szerint a tv-kártya kivétel után még nem volt ilyen gond).
Az alábbi problémával szembesültem:
Adminként ha indítok egy MPEG-2-es videót (pl. TV-kártyával korábban felvett tv-adás) minden normális, azonban a gépen lévő 2 nem admin jogú felhasználó esetén valamiért zöld lesz a kép mintha a 3 színcsatorna közül csak az egyik jelenne megAsus gyári driver, + avivo is fentvan (avivo előtt is ezt csinálta) és ffdshow legújabb verziót is felraktam.
Természetesen előző videókártya driver leszedve, Driver Sweeper fittatva, registry takarítás CCleanerrel elvégezveMivel próbálkozzak? (XP-t nincs kedvem újrarakni, a sok program és beállítás 1/2 napomat vett el legutóbb is)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 22 colos TFT monitort (Dell E228WFP) és a játékok csak a 1680*1050 wide felbontást ajánlják fel , az összes többi kimarad (1440*900 , 1280*800, 900*600)... Nincs olyan túl nagy VGAm , ezért kisebb felbontásokban játszanék , de nem tudom , mit kellene csinálni , hogy választhassam ezeket. Havernál ugyanezen gémekben választhatók a kisebb wide felbontások , neki mondjuk más a monitorja/hozzá a driverje (ViewSonic VA1912W). Az XPben kell valamit állítani , hogy ezek elérhetőek legyenek? Vagy esetleg az Nvidia driverében?
Előre is köszönöm a segítséget! (Bocs , ha rossz topicit választottam , de nem találtam jobbat)Üdv!
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
englis
csendes tag
Ezer hála minden jó tippért, végül is csináltam egy új xpét, a régibe integráltam az sp3-at és az összes alaplapi meghajtót. Uh mostmár xp alól vagyok. Valami azért még mindig zavar. Miért kellett elrontani 3 cdét, mire sikerült egyet bootolhatóra megírni. A MagicIso eddig hibátlanul működött, miért hülyült el a Vista alatt? A másik kérdésem az - ha tud rá valaki válaszolni - az új telepítésnél az eredeti C:-re telepítettem formázás után a megbuherált xpét, és most telepítés után a régi D: lett a C: és a rendszermeghajtó most F: - látott már valaki ilyent?
english
-
adam_454
tag
öm többféle megoldás is lehet:
kipróbálhatod azt, hogy egy hamachi vagy hozzáhasonló vpnnel probálkozol, bár ott a nem otthoni gépen is fent kell lennie a hamachinak vagy a hozzá hasonló vpn kliensnek
feltehetsz a rendszeredre mondjuk egy ftp kiszolgálót, ahol beállítod a jelszókérést is.mind2nek megvan az előnye hátránya első bár macerásabb, de biztonságosabb, a másik könnyű, bárhonnan bármivel elérhető de elég szép kis támadási felületet ad.
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan programot, amivel távolból is (vagyis a helyi hálózaton túlról, interneten keresztül) elérhető lenne egy gép? Vagyis a Windwos fájl- és nyomtatómegosztása (persze értelemszerűen inkább az előbbi). Tudom, hogy van a WinVNC, meg a Windwos távoli asztala, de nem arra lenne szükség, hogy a távolból átvegyem az uralmat a gép fölött, hanem arra, hogy hozzáférjek a fájljaimhoz.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
-
Pajoz
őstag
válasz PazsitZ #14652 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem egyik sem járható út egyenlőre.A párom lapijáról van szó,amin üzleti kalkulációs progik vannak.Gondolom egy rendszer visszaállítással ez törlődne,mert a cucc telepítése előtt volt újrarakva a win és telepítéskor csekkolta le magát az XP.Tehát kb a "szűz" win a legutóbbi a legutóbbi visszaállítási időpont. -
finest
addikt
Megszakadt az ADSL kapcsolatom ez a Hiba volt az eseménynaplóban?
A számítógép a(z) 00044B09D690 hálózati című hálózati kártyához tartozó 192.168.1.2 IP-cím bérletét a DHCP kiszolgáló (192.168.1.1) elutasította. (A DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött)
Nincs router csak egy modem, mi lehetett a baja? Újraindítással tudtam csak újracsatlakozni.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Pajoz
őstag
Üdv!
Ki lehet valahol kapcsolni az XPn,hogy ne jelenjen meg minden bekapcskor az "Előfordulhat,hogy ön szoftverhamisítás....Megoldás most/később" üzit? -
adam_454
tag
válasz zolikaDB #14645 üzenetére
na innentől válik érdekessé a téma. elvileg működik a akkor a router legalábbis van benne valami élet. ki kellene próbálnod valamit: letölteni valami cdről futó rendszert pl egy linux live cd, és megnézni, hogy az mit szól a routeres nethez. de az is lehet, hogy a router tényleg kaka, merthogy icmp csomagok még átcsorog(hat)nak rajta de amúgy nem sok semmi más.
windows live messenger aka msn mesengernek van egy jó kis toolja, amit akkor dob fel, hogyha hálózati probléma miatt nem tud bejelentkezni. hibaelhárítás gombra kattintva ugrik elő, ahol ellenőriz pár dolgot. ezt nézd meg, és írd le, hogy mire panaszkodik. hogyha az átjáróra, akkor a router lesz használhatatlan.
még1: villámlás után újra kellett állítani a routert?switch meg router között mi a különbség
a switch az egy olyan eszköz aminek segítségével össze lehet kötni utp kábellel több gépet is, aránylag okos egy teremtés, mert tudja, hogy melyik portján melyik gép lóg, és ha valaki valakinek akar küldeni valamit akkor csak annak a gépnek küldi tovább akinek kell, ezzel elérhető az, hogy egyszerre több gép is tudjon forgalmazni. pl ha az 1. porton csüngő gép a 3. porton csüngő géppel beszélget, pl egy filmet küldenek át, attól még a 2. porton lévő gép is tud forgalmazni a 4. felé. Ezt egy hubbal nem tudod elérni mert az a bejövőt mindenkinek tovább küldi. a router az lényegében egy hálózati útválasztó, ami két hálózatot köt össze, egy személyben switch (a saját kis otthoni gépeidet köti össze egy hálózattá), és átjáró a másik hálózat (jelen esetben az internet felé). röviden nagyjából ennyi, persze van pár rész benne amibe beleköthetnek a pontos definíciót ismerő emberkék
[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
válasz adam_454 #14643 üzenetére
adam: beütöttem azt is, hogy ping prohardver.hu! És ugyanaz történt, mint amikor IP-t ütöttem be, tehát visszajött a válasz!
Csak tudod, az a gáz, h ugyanezekkel a beállításokkal a villámlás előtt ment minden, mint a karikacsapás! Most meg nem!
A router beállítófelületét is megnéztem, kap IP-t!
(switch meg router között mi a különbség?) -
adam_454
tag
válasz zolikaDB #14639 üzenetére
te, már megint nem azt csináltad amit kértem...
sikerült leteszteled a routered switch részét, de azt eddig is tudtuk, hogy működik. azért kértem, hogy egy netes címet pingelj, hogy legalább valami átmenjen a router wan portján is. illetve azért kértem, hogy nézd meg a router beállítófelületén, hogy kap-e ip-t, hogy szintén láthassuk, hogy müködik-e a router router része de jelen állás szerint még mindig azt mondom, hogy ez a része elhalálozott, viszont maradt, egy 4 portos, dhcp szerverrel ellátott switched.
amúgy a vezérlőpultban amit te látsz az csak annyit jelent, hogy csatlakoztál a routerhez, és kaptál tőle ipt. ugyanezt látod, hogyha kitéped a routerből az internet kábelét, mindig azt fogja mondani, hogy csatlakoztál, pedig már rég nem (vagyis a helyi hálózathoz igen, de nem az internethez) -
zolikaDB
veterán
válasz adam_454 #14626 üzenetére
adam:
A felállás még mindig az, hogy: a gépek, ha a modemről kapják a netet közvetlen, akkor minden OK! Routeren keresztül viszont nem jön át semmi, a vezpult/hálózati kapcsolatok szerint csatlakozva vagyok, pingelés megy, látjuk egymás gépét!
Mostmár ugye SP2 van a gépeken, fél napos, no tűzfal, no vírusírtó, és a router beállításai ugyanazok, mint amikkel a már-már legendássá vált villámlás előtt működött!
A router netes felületén felhasználónév, jelszó beállítva és elfogadva!!![ Szerkesztve ]
-
adam_454
tag
első tippem az az, hogy nem sokan használják ezt a kapcsolót, valszeg tesztleleten. de az is lehet, hogy egyszerűen a codot nem készítették fel az ilyen bőségre, és szegényke a bőség zavarával küzd. egyébként mint említettem, videóvágón (mármint nem ilyen mint movie maker), képmanipulálók (jellegzetesen fotósóp) vagy CADok kívételével nem láttam olyan appot ami 2 gbig hizlalja magát a memóban. a cod4 is talán max 1gb. vedd azt is figyelembe, hogy a játékoknál megadott követelményeknél számolják azt is, hogy a rendszer is beleférjen a memóriába.
pl nekem az asztali gépben lévő másfél gigát még nem sikerült játékkal rendesen teletömni, mindig maradt vagy 200 mega, swapba meg volt vagy 50 mega írva...
[ Szerkesztve ]
-
adam_454
tag
válasz joki19 #14630 üzenetére
az a mappa az IIS szolgáltatások mappája, jóvicc, hogy nem hagyja letörölni. ha nagyon leakarod akkor a windows összetevőknél távolítsd el az internet information services (iis) összetevőt mindenestül
TonTomika: emlékeim szerint egyes "tuningoló" csodaprogramban lehetett ilyen speciális mappa mint a c:\program files elérési útvonalát módosítani. de hogy a zene mappa is köztük volt-e arra már nem emlékszem. próbálkozzál errefelé is hátha sikerül valami.
[ Szerkesztve ]
-
joki19
tag
Olyan programot keresnék, ami mindent letöröl, amit akarok. Shift + del nem működik. egy üres mappa diszelega a C meghajtón, de nem tudom letörölni(lnetpub). Egy csokira vendégem aki segít.
25101823
-
adam_454
tag
válasz zolikaDB #14624 üzenetére
arra voltam kívácsni hogy a router kap-e ip-t amit a legtöbb gyártónál a router webes felületén lehet megnézni, ott ahol beállítod.
pingelni pedig vagy ping IPCIM vagy ping akármi.hu paranccsal lehet. azért írtam le h "ping prohardver.hu" mert ekkor dns hibákat is lehet látniUgyanazt az átjátót, IP-t írja ki mindkét gép!
na ha ez igaz akkor ott gondok vannak (feltéve, hogy ezt mind2 rendszeren az IP cím után látod)[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz adam_454 #14622 üzenetére
Ööö, köszi!
IP van, nem tudom, h szabad-e ide leírni, h mi, de 192.xxx.x.x A hálózati kapcsolatok/helyi kapcsolatban minden rendben, nem jelez hibát, azt írja ki, csatlakoztatva! Öcsémén is! Ugyanazt az átjátót, IP-t írja ki mindkét gép!
Most SP2 van a gépeken, de semmi net routeren keresztül!
Pingelni hogy kell??? -
Jazz
veterán
válasz kraftxld #14612 üzenetére
Ha érdekel odaadhatom. Mostanában egyre több minden rendetlenkedik a gépemen.... Lehet megérett egy Format C:\ -re. FireFox keresője pl. rendszeresen elszáll. Hiába írok be szót nem talál semmit. Max kiemelni tudom. Csak az jelent megoldást ha frissítem a böngészőt. No de mindig??
free your mind
-
adam_454
tag
válasz zolikaDB #14621 üzenetére
nem tudok róla, hogy lenne router tesztelő program, max úgy ha kipróbálod, de azt megtudod nézni, hogy a router kap-e rendesen ip-t? vagy legalább annyit, hogy ha routeren megy át a neted, akkor van-e pl névfeloldás (pl a ping prohardver.hu parancs pingel-e vagy elszáll ismeretlen hosttal?)
-
ChromeX
addikt
válasz tupacamaru #14618 üzenetére
a vicces az hogy elöször oda akartam írni, köszi megyek is.
-
tupacamaru
veterán
válasz ChromeX #14614 üzenetére
Szerintem ide való a kérdésed: Azonnali alaplapos kérdések órája A csipogást jó volna konkrétan behatárolni. Mert abból sok minden kiderül.
#14617 szbalogh: Szerintem kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
szbalogh
addikt
Üdv.
Ati rs482m NB és sb450 SB van a lapomon.
Elvileg tud raid 0-t, erre szeretném feltenni a win-t. Windows telepítéskor (sp3-32bit) kell-e hozzáadni (F6) sata raid drivert, vagy ezt csak 64xbit windowsnál kell?
Mert a 64bitesnél kellett az nforce4-es laphoz.
Köszi!Nick: HE_Storm
-
ChromeX
addikt
lehet, hogy nem ide tartozik de nem tudom hol tegyem fel a kérdésemet, szóval az lenne a gondom,hogy van egy gép semmi extrém dolog nem történt vele és egyik napról a másikra nem akar elindulni a windows, tegnap este még ment rendben de ma reggel bekapcsolom és elkezd a kis sz.r csipogó visítani. kb 2-3 másodpercenként. megpiszkáltam a kábeleket, próbálkoztam de nem jo mit lehet ezzel csinálni?
szóval ha nem jo helyen vagyok kérlek irányítsatok át valahova -
JetiRulez
őstag
Lenne még egy kérdésem. Fogalmam sincs mit állíthattam el a gépen, de kb tegnap 18 óta félig elment a net. Ezt úgy értem, hogy a startlap és a fórumok bejönnek, de azon kívül se a Hotmail, se a Yahoo, se a torrent oldalak nem jönnek elő. A Google-nek is csak a főoldala, de hiába írok a keresőbe, csak tölt és még fél óra múltán sem listázza a találatokat. Explorerben is ugyanez a helyzet. Pls help!
Kösz."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
kraftxld
félisten
-
zolikaDB
veterán
Senkinek semmi tippje, h mi lehet a hálózatommal/routeremmel???
[link][ Szerkesztve ]
-
adam_454
tag
jegyzettömbbel megnyitod, majd más néven (pl boot.ini.txt) elmented, majd total commanderben átnevezed a boot.ini.txt nevű fájlt boot.ini -re majd amikor kérdezi, hogy felülírod-e felülírod
egyébként ez a kapcsoló okozhat pár regressziót, szóval ha új hibát fedezel fel próbálkozz azzal, hogy kikapcsolodTonTomika: így rendesen mindenféle hack nélkül csak vistán tudod beállítani, canniball ötlete is jó de vigyázz, hogy üres legyen a mappa, de ha törlöd a desktop.ini fájlt előfordulhat, hogy elveszti pár speciális funkcionalitását
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz TonTomika #14606 üzenetére
Lemezkezelés->Jobbklatty a betűjelén->Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása...->Csatlakoztatás ebbe az üres NTFS-mappába->Docs&Settings-zene mappa kitallóz->OK->OK - hirtelen ez a legértelmesebb ami eszembe jut...persze ez pont az ellenkezője annak amit akartál, nem tudom megfelel-e...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TonTomika
aktív tag
válasz canniball #14604 üzenetére
Csak zene van ezen a vinyón összeszedtem mindet egy helyre. (~300giga ) A dokumentumok nekem tökéletesen megfelel a C:-n is...csak ezt szeretném valahogy megoldani...régebben olvastam valahol csak nem emlékszem rá hogy hol és nemigen tlaálom ...viszont registryben vagy valahol gondolom hogy át lehet írni de annyira nem vagyok gépmókus hogy annélkül belenyúljak hogy konkrétan célirányosan tudjam mit keresek meg persze itthon a család többi tagjának a gépén is ez a zenés vinyó van megosztva ők is innen érik el a zenéiket, egyszerűbb lenne ha azzal a mappahivatkozással meg tudnám oldani.
-
Jazz
veterán
No nekem ilyen nincs. --> már nyomom is a Del-t.
- Jesszus localhost megijesztesz! -az őrült tudós
- adam_454: nem állt szándékomban sorr, csak néha sok a kötekedés okoskodás aztán az ember nem tudja mikor mi az és mi nem.
- canniball:
- Nero-ból melyik a főfőfő ultimátum mega brutál giga, Teljes? Mi a neve?
- Érdemes tisztogatni win-t regcleaner meg miegymással? Vagy túl sokat nem nyersz vele. Meg SP3-at is fel kéne raknik, 1Gb Mem feletti hibernálás csak abban van benne. Ja meg alőtte Ghost. Hajaaaaj még azt is el kell olvasnom merre hogyan hány méter... (lúzer mégegyszer betudnád linkelni a progi neveket? már nem találom hol beszéltünk róla)SP3: Tartalmazza az roppant hasznos: "Eredeti windows valódi előny" opciót?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
icons
addikt
válasz adam_454 #14589 üzenetére
Bezáráskor: Cannot read file: boot.ini
Ha meg akarom nyitni: Crash in plugin inied.wlx: External exception EEDFADE itt két lehetőség: OK, Mégse Ok-kal: megnyitja jegyzettömbben, de Lister ablaknévvel.
Mégse: Ez a képIgen: Üres Lister nevű ablak (jegyzettömb) Nem: TC leáll, semmit se nyit meg. Tc újrandításával az egész előlrölAsszem ennyi.
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már próbáltam feltenni eme kérdésem de senki nem tudott rá megoldást mondani
Kérdésem az lenne hogy a windows-ban lévő alapértelmezett Zene (Dokumentumokban lévő..) mappának a hivatkozását hogy tudom átírni a vinyóéra? Esetleg a hálózaton szereplő többi gépben is hogy arra hivatkozzon? Átírni csak a TELJES Dokumentumok mappát tudom...az meg nekem nem kell, csak a ZENE mert az van egy teljesen külön vinyón.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Pc játékok (Captain calw , Gyűrűk ura, Small soldiers , Godfather....)
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Kaspersky, AVAST
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Office 16-19-21 ONLINE
- PC játékok/filmek CSERE IS!