-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz spyduck #28779 üzenetére
Szia!
Ebbe Én is belefutottam párszor.
A megoldásom:
livexp-vel vagy bármilyen live oprendszerrel elindítom a gépet.A C gyökérben lévő rendszerfájlokat (boot.ini,autoexec.bat,ntldr,config.sys,stb...) egy mappába másolom,majd onnan visszamásolom a C gyökérbe,felülírva az eredeti fájlokat.Logikusan végiggondolva nem csinálok semmit,mégis 10-ből 9 esetben működött.A rendszer megy,a júzer adatai,programjai megmaradnak,mindenki happy.
Az okát még nem tudom,a megoldást hamarabb megtaláltam,mint az okot.[ Szerkesztve ]
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Killing
addikt
válasz spyduck #28779 üzenetére
Azért Windóz mert bármikor, bárhogyan, bármilyen indok nélkül elállítja magát. Nem hiába kell mindjárt zárni a Win7 topicot sem.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
válasz spyduck #22869 üzenetére
Nem lehet hogy olyan fényerőt állít be amitől az LCD invertere kezd el sípolni? Merthogy a winyó fordulatszámát tuti nem szabályozza.
Nagyon 1xerűen letesztelheted. Aksi üzemmódban (mikor sipol) tekerd le/fel a fényerőt. Változik/megszűnik a sipolás?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
-
brd
nagyúr
válasz spyduck #16033 üzenetére
Akkor csináld azt, amit írtam: Add gomb, a bal oldalon azt a billentyű(kombinációt) add meg, amelyik billentyű lenyomására a hosszú í-t szeretnéd (ott a Type Key gomb, ha másképpen nem találod) megjeleníttetni, a jobb oldalon pedig állítsd be a 0x0056-ot (keresd ki a listából), vagy szerintem úgy is beírhatod a hosszú í-t, ahogy most be tudod, akkor is jól fog működni, bár ez utóbbit nem próbáltam, mert újra kell hozzá indítani a gépet, hogy érvénybe lépjen a beállítás (lehet, hogy egy kijelentkezés is elég).
The only real valuable thing is intuition.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz spyduck #16025 üzenetére
Valószínűleg, ha Neki sikerültek a kívánt változtatások....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
félisten
válasz spyduck #15781 üzenetére
Hali!
Esetleg próbáld meg alapértelmezett beállításokat visszalőni.
jobb egér a tálcán, tulajdonságok, start menü fül, testreszabás, alapértelmezett beállítások használataFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
xedamin
tag
válasz spyduck #13799 üzenetére
Nővéremnek ha jól tudom miniatűr nézetbe vannak a mappái, viszont ő képekkel ügyködik általában, meg zenével. Videóval egyáltalán nem.
Én amikor letöltöttem a Fűrész filmek részfájlait, kitömörítettem, de még bele se néztem, viszont kiírta ezt.
ACE Mega Codec Pack van fent, régi gépen is ez volt, ezen meg amióta megvan ez van rajta.
Nem tudom egyszerűen mi lehet.Lekopogom, de amióta először írtam, nem csinálta, hál' istennek.
Szerk.: utólag belegondolva, az utolsó hibaüzenetet úgy nyomtam ki hogy a tálcán a jelzésére jobb gomb és úgy bezárás. Lehet ez megoldotta egy időre. Előtte mindig lehúztam jobb alsó sarokba, viszont volt hogy 2 perc múlva még1 üzenet feljött.
[ Szerkesztve ]
Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest