- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Eddig a tálca értesítési területén mindig látszott a nod 32 ikonja, most eltűnt, hiba kapcsolom be azt hogy 'mindig látszik', így se jön be. Erre van valami megoldás?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Elég sok igényli, és nem veszíthetsz vele egyéb szempontokból sem. Csak hozz létre egy rendszer-visszaállítási pontot és telepítsd!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz csakegyreg #28909 üzenetére
Az XP kevesebb memóriát igényel, tehát több memória maradna a játéknak, ami javítja a teljesítményt. Vista alatt 4GB a minimum szvsz (ez a 7-esre is vonatkozik).
A töredezettségmentesítő átlagban 2-3%-al növeli a teljesítményét a vinyódnak, ha nagyon töredezett akkor 6-7%-al, extrém esetekben, ha már nagyon régóta futtattad akkor még többel.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #28902 üzenetére
Nagyon jó. Most karácsonyra két esélyes volt: a Windows 7 meg egy HD4850. Úgy döntöttem hogy a Radeon lesz. Hát mostmár hülyét kapok, XP-vel már nem akarok szórakozni, a 7-est meg majd jövőre megveszem valamikor.
-
Killing
addikt
válasz Killing #28898 üzenetére
Látom senki sem érti. Itt a fordítás:
A c meghajtónannál az ábránál ami azt mutatja meg hogy mennyi szabad hely van még a lemezen, a foglalt és a szabad területet felcserélte. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Killing
addikt
Érdekes dologra jöttem rá...
Amit most szabad területnek jelez az a valósan foglalt területnek felel meg, ami pedig foglaltnak jelez, az pedig a valósan szabad területnek felel meg.Most akkor felcserélte a kettőt?
Megőrjít ez a sz@r.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
A lemezkarbantartóban az ideiglenes file-okat törölhetem? Nem vágja haza az XP-met?
-
Killing
addikt
A lomtár üres, a rejtett fileok meg vannak jelenítve, tehát azokat is számolja. A rendszer visszaállítás nem működik mert gány XP, de a Revo Uninstaller létre tudja hozni mikor törlök egy programot. Ezeket hogy lehet kitörölni?
De ha hozzáadom a rendszervisszaállítás kb.10 GB-ját, akkor is csak 33 GB.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Ha a Sajátgépben megnézem hogy hány gigát foglaltam a merevlemezen, akkor azt írja hogy 57-et a 80-ból. Ezt én sokallom, mivel csak pár progi van rajta. Ha pedig a c meghajtón kijelölöm az összes filet, akkor csak 23 GB-ot ír. Mitől van ez?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz spyduck #28779 üzenetére
Azért Windóz mert bármikor, bárhogyan, bármilyen indok nélkül elállítja magát. Nem hiába kell mindjárt zárni a Win7 topicot sem.
-
Killing
addikt
válasz Aprósólyom #27333 üzenetére
Egy kulcsot csak egyszer lehet használni, valószínű hogy a többi sem fogja elfogadni, vagy ha elfogoadja akkor jön a WGA.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27225 üzenetére
Milyen modemed volt/van ami Inviteles/volt? Én szórakozásból T-mobileos mobilnetet rendeltem, a K550i-mre, gépen is kipróbáltam, lassú egy kicsit, dehát istenem EDGE. De a többit zavarjuk le privátban, mert a nagybetűsök majd jönnek és lesz nemulass. Holnap reggel válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27221 üzenetére
Az előző Inviteles modem az IP címet felejtette el, ez meg a beállításokat. Még egy ilyen és veszek egy sajátot. A Tvnetworkös az FTP-n letöltött fileokat hibásán töltötte le, még egy .exe filet-sem bírtam felrakni 1 évig! És nem cserélték ki.
szakembernek meg itt vagyok én.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27219 üzenetére
Most megy, feldobta. De jön még kutyára teherautó, lehet hogy holnap reggel. És nem lesz féknyom. De a Tvnetworknél már meg kellett említeni a fogyasztóvédelmet hogy kijöjjenek.
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27217 üzenetére
Beállítottam, ha most nem fog menni, akkor kiosztom az Invitelt. De pár hónapja cserélték már.
És most nyomok egy restartot.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz DAVID0000 #27214 üzenetére
Nem tűnt el, a kapcsoltok fülnél nem tudom, nem néztem. A Nod32-t már lefuttattam 3 vírust talált, el is távolította, de lenyomom mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor újraindítom a gépet akkor elfelejti a Internetkapcsolatot. Az Invitel ikon eltűnik a Hálózati kapcsolatok közül, és mindig újra be kell állítani a felhasználónevet meg a jelszót is. Magyarul létre kell hozni az egész kapcsolatot az elejétől. Lehet valamit tenni hogy ne felejtse el?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz pukkancska #27101 üzenetére
Szerintem telepíts vírusírtót. A géped meg fogja hálálni.
-
Killing
addikt
Probléma megoldva, mindenkinek köszi a segítséget.
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
Hello!
A gépem induláskor azt írja ki hogy: "Érvénytelen Boot.INI fájl." majd tovább lép és ugyan úgy indul a Winfos mint máskor. Mit lehet ezzel tenni?
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26972 üzenetére
A lemez kész van. De le lehet állítani a memtestet ha úgy adódik (másnak sürgősen kell a gép, stb..)?
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26970 üzenetére
Start smart.
Kipróbáltam, elindult a Magic Iso marker amivel az ISO-kat szoktam kibontani.
szerk: Fent van középen, a CD-t választottam, most égetem a CD-re az ISO-t.
Hihetetlen milyen hülye vagyok...szerk2: Kész az ISO majd holnap reggel belövöm a memtstet. Leírja valaki részletesen hogy hogy kell majd csinálni, ha beraktam a lemezt a meghajtóba?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26967 üzenetére
Tudom hogy nagyon idegesítő vagyok, de milyen bal oldali oszlop tetején?
-
Killing
addikt
válasz Csabee. #26961 üzenetére
Igaza van, enélkül nem tudnám hogyan kell csinálni.
Letöltöttem kicsomagoltam a zipet, most van1 ISO-m. Ezt kell felírni lemezre, rendszerindító DVD-ként. Lehet hogy hülye kérdés, de CD-re vagy DVD-re írjam?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26957 üzenetére
Milyen ISO-t? ISO-ban töltsem le a memtestet?
Részletesen írd le mert ez nekem sötét.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26955 üzenetére
Nekem Nerom van, ha nem tévedek akkor úgy kell boot CD-t csinálni hogy: Megnyitom a Nerot-->Adat-->Rendszerindító DVD készítése.
Ilyet még nem csináltam, berakom a lemezt a gépbe, utána hogy kell csinálni?
mod: 2 GB RAM-om van (2x1 GB) kb mennyi idő alatt végez vele?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26840 üzenetére
Miért a bootCD-ről kell elindítani a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26842 üzenetére
Erre nem gondoltam. De nem lehet hogy a meleg miatt kékhalálozik?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #26840 üzenetére
Majd holnap megpróbálom. De eddig semmi baja nem volt. Pedig már fél éve hibátlan.
cigam: Nincs túlhajtva, de nagyon-nagyon poros. A vírusírtó ha megy már sípol mert melege van. Ilyenkor kilövöm a vírusírtót hogy ne égjen le.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Valamiért 1-2 naponta egyszer kékhalállal elpatkol a gépem. Mitől van ez?
-
Killing
addikt
válasz ForRedGlory #24536 üzenetére
Na,látod hogy felesleges az ISO?
-
Killing
addikt
válasz ForRedGlory #24534 üzenetére
Nem is kell csak egy javaslat volt.De ajánlom hogy nézd meg a méretét egy DVD filmnek ISO-ban és 'csupaszon'.
-
Killing
addikt
válasz ForRedGlory #24532 üzenetére
Miért nem tárolod őket AVI-ban vagy valamilyen más formátumban?Az ISO nem valami hatékony tömörítésben ha már eleve jól van tömörítve a film.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz zolee95 #24529 üzenetére
Igen,igaz de csak a 32 bites XP-re.(És az összes 32 bites OP-rendszerre).4 Gigát kezel de ebben benne van a videókártyád memóriája,a RAM,és a BIOS memóriája egyszóval minden.Mivel egy videókártya általában 256/512 mb memóriával rendelkezik ezért szokák azt mondnai hogy csak 3,5 GB-ot kezel.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Hogy lehet berakni egy programot (speciel most a Nod32-t) az automatikusan indulók közé?
-
Killing
addikt
válasz Sk8erPeter #23713 üzenetére
Nem is telepítem a WGA-t. Egy Extended Edition (professinal alapokon) úgy hogy a telepítés menete jócskán meg lett buzerálva tuti nem menne át rajta.Dehát havar csinálta...
Ha lesz rá pénzem veszek egy eredetit mert ez nem nagyon jó...[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Sk8erPeter #23708 üzenetére
És hogy cseszeget ha eltávolítom?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Ha én telepítem a Valódi Windows Valódi előny programot (Eredetiség ellenőrző) akkor azt le lehet utána törölni?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz DJ. Ru$y #23547 üzenetére
Ha nem eredeti az XP (módosított) akkor a telepítés menete eltérő lehet.
[link]
Az elején,a képernyő tetején (a dupla csík felett) ott van hogy üdvözli a telepítő.És aalul hogy J=Javítás.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
-
-
Killing
addikt
CCleaner registry pucolóval próbáld meg.
De a Revo Uninstallerrel eltávolított program nem hagy maga után nyomokat!Próbáld ki,én is ezt használom!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Steelmanus #23046 üzenetére
csatlakozom
-
Killing
addikt
válasz Sk8erPeter #22816 üzenetére
Majd holnap megejtem!
-
Killing
addikt
válasz Sk8erPeter #22814 üzenetére
Nincsenek benne egetverő hibák?
Biztonsági frissítésként mikor fog automatikusan letöltődni?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
1.A rendszeremhez igazodó verziót nem találtam a linkednél
2.A vírusírtót ideiglenesen letiltottam,de ugyan az lett az eredmény
3.IE 8 majd csak akkor ha jön frissítésként mert nem vergődök vele,nincs kedvem most felrakni,alapból Mozzillát használokMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Nem kötelező Microsoft-os sz@rokkal csinálni mindent!
Nekem lila árnyalatban játszotta le.Használj pl.:JetAudio-t.
Egy csomó mindenre jó van benne konverter,lyrics maker,etc,etc....[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
cigam,bocs a késői válaszért!De van: (Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett):
[KB961260-IE7.log]
0.594: ================================================================================
0.594: 2009/03/21 16:26:05.875 (local)
0.594: C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\d0de5c3f7bc4aa5ad4dfd2dc0422addc\update\update.exe (version 6.2.29.0)
0.594: Failed To Enable SE_SHUTDOWN_PRIVILEGE
0.610: Hotfix started with following command line: -q -z -er /ParentInfo:660dc935fe4a4d42b38732c33d302dc6
0.610: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Greater or Equal To 7.0.5730.11
0.610: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Less Than 7.1.0.0
0.610: Condition succeeded for section Test.IE7Install.Section in Line 1 of PreRequisite
2.657: In Function TestVolatileFlag, line 11873, RegOpenKeyEx failed with error 0x2
2.657: In Function TestVolatileFlag, line 11905, RegOpenKeyEx failed with error 0x2
2.657: DoInstallation: CleanPFR failed: 0x2
2.657: SetProductTypes: InfProductBuildType=BuildType.Sel
2.657: SetAltOsLoaderPath: No section uses DirId 65701; done.
2.672: DoInstallation: FetchSourceURL for c:\windows\softwaredistribution\download\d0de5c3f7bc4aa5ad4dfd2dc0422addc\update\update_SP2GDR.inf failed
2.672: CreateUninstall = 1,Directory = C:\WINDOWS\ie7updates\KB961260-IE7
2.672: LoadFileQueues: UpdSpGetSourceFileLocation for halmacpi.dll failed: 0xe0000102
2.719: BuildCabinetManifest: update.url absent
2.719: Starting AnalyzeComponents
2.719: AnalyzePhaseZero used 0 ticks
2.719: No c:\windows\INF\updtblk.inf file.
2.719: OEM file scan used 0 ticks
2.797: AnalyzePhaseOne: used 78 ticks
2.797: AnalyzeComponents: Hotpatch analysis disabled; skipping.
2.797: AnalyzeComponents: Hotpatching is disabled.
2.797: FindFirstFile c:\windows\$hf_mig$\*.*
3.719: AnalyzeForBranching: files installed on target workstation are from sp3bta branch which is incompatible with sp2gdr branch
4.110: AnalyzeForBranching used 1188 ticks.
5.657: AnalyzePhaseTwo used 1547 ticks
5.657: AnalyzePhaseThree used 0 ticks
5.672: AnalyzePhaseFive used 0 ticks
5.672: AnalyzePhaseSix used 0 ticks
5.672: AnalyzeComponents used 2953 ticks
5.672: Downloading 0 files
5.672: bPatchMode = FALSE
5.672: Inventory complete: ReturnStatus=0, 3000 ticks
5.688: A(z) KB961260 telepítője a következő hibába ütközött: A csomagban található fájlok nem kompatibilisek a rendszeren találhatókkal.
5.782: A csomagban található fájlok nem kompatibilisek a rendszeren találhatókkal.
5.782: Update.exe extended error code = 0xf0f1
0.594: ================================================================================
0.594: 2009/03/22 07:18:27.515 (local)
0.594: C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\d0de5c3f7bc4aa5ad4dfd2dc0422addc\update\update.exe (version 6.2.29.0)
0.594: Failed To Enable SE_SHUTDOWN_PRIVILEGE
0.609: Hotfix started with following command line: -q -z -er /ParentInfo:cf46e9c6fd084541807c622afdbfde29
0.609: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Greater or Equal To 7.0.5730.11
0.609: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Less Than 7.1.0.0
0.609: Condition succeeded for section Test.IE7Install.Section in Line 1 of PreRequisite
5.562: In Function TestVolatileFlag, line 11873, RegOpenKeyEx failed with error 0x2
5.562: In Function TestVolatileFlag, line 11905, RegOpenKeyEx failed with error 0x2
5.562: DoInstallation: CleanPFR failed: 0x2
5.562: SetProductTypes: InfProductBuildType=BuildType.Sel
5.562: SetAltOsLoaderPath: No section uses DirId 65701; done.
5.562: DoInstallation: FetchSourceURL for c:\windows\softwaredistribution\download\d0de5c3f7bc4aa5ad4dfd2dc0422addc\update\update_SP2GDR.inf failed
5.562: CreateUninstall = 1,Directory = C:\WINDOWS\ie7updates\KB961260-IE7
5.562: LoadFileQueues: UpdSpGetSourceFileLocation for halmacpi.dll failed: 0xe0000102
5.812: BuildCabinetManifest: update.url absent
5.812: Starting AnalyzeComponents
5.812: AnalyzePhaseZero used 0 ticks
5.812: No c:\windows\INF\updtblk.inf file.
5.812: OEM file scan used 0 ticks
6.031: AnalyzePhaseOne: used 219 ticks
6.031: AnalyzeComponents: Hotpatch analysis disabled; skipping.
6.031: AnalyzeComponents: Hotpatching is disabled.
6.031: FindFirstFile c:\windows\$hf_mig$\*.*
6.562: AnalyzeForBranching: files installed on target workstation are from sp3bta branch which is incompatible with sp2gdr branch
6.953: AnalyzeForBranching used 766 ticks.
7.000: AnalyzePhaseTwo used 47 ticks
7.000: AnalyzePhaseThree used 0 ticks
7.000: AnalyzePhaseFive used 0 ticks
7.000: AnalyzePhaseSix used 0 ticks
7.000: AnalyzeComponents used 1188 ticks
7.000: Downloading 0 files
7.000: bPatchMode = FALSE
7.000: Inventory complete: ReturnStatus=0, 1438 ticks
7.000: A(z) KB961260 telepítője a következő hibába ütközött: A csomagban található fájlok nem kompatibilisek a rendszeren találhatókkal.
7.703: A csomagban található fájlok nem kompatibilisek a rendszeren találhatókkal.
7.703: Update.exe extended error code = 0xf0f1Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
#22705:Valaki válaszolna erre a hsz-re?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Már írtam hogy Vista Boot Pro-val.Megkeresed benne a Win7 és a Linux Boot file-ját.(3-at fog felsorolni,egyértelmű lesz)Csak az XP-ét ne töröld.Nem fog sérülni semmi,veszélytelen 'had művelet'.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz cocska #22707 üzenetére
Vista Boot Pro-val lehet eltüntetni a boot menüt ez még egyszerűbb mint a boot.ini szerkesztése.
#22705-ös hszemre nem válaszolna valaki?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mindig megpróbálja telepíteni az "Összegző biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez készült Internet Explorer 7 böngészőhöz (KB961260"
És mindig ez az eredménye:Kép
Ezzel mit lehet csinálni?Van rá megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Hy all!
Az XP minden könyvtárban Részletek elrendezésben jeleníti meg az elemeket.Hogy lehetne azt megcsinálni hogy mindenhol Mozaik elrendezésben adja ki?Tudom hogy hogy kell úgy hogy csak egy könvtárra vonatkozóan csinálja,de azt hogy mindenhova kiterjedjen azt már nem.Hogy lehet ezt megoldani?Köszi a segítséget előre is!
-
Killing
addikt
Sziasztok!Mikor rámegyek a Vezérlőpult\Biztonsági központ\Legújjabb frissíések keresése a Windows Update Webhelyen akkor erre a lapra dob ki:Kép amint látjátok a böngésző címsorában a windowsupdate.microsoft.com-van.Erre van valami megoldás?Ha kézzel írom be akkor bejön a Google figyelmeztető oldala hogy"The requested URL was not found on this server",azaz a kért URL nem található ezen a szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
A gépem erős símán elbánik akármelyik Vistával.De csak erőforrás pazarló,ezt hogy Vistát veszek nem gondoltam komolyan.
"xp-t semmiképp, vista business-el is legálisan használható, ha xp kell!" ezt hogy érted??[ Szerkesztve ]
-
-
Killing
addikt
Windows XP Professional-t vagy Home Edition-t árulnak diák kedvezményel?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor bejelentkezek akármelyik fiókomba akkor az internet kapcsolat (Invitel Comfort ADSL 4m) nem jegyzi meg a felhasználónevet és a jelszót.kép
Ha bejelölöm azt a rublikát hogy bárki aki ezt a számítógépet használja/csak én,akkor sem jegyzi meg.Erre van valami megoldás?
Előre is köszi a választ!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Akkor ez lesz!
De az adathalászat szűrő sem jó az Internet Explorerben (Tudom használjak Firefoxot...).
Erre is van valamilyen célszoftver?Sk8erPeter:Igen,be van kapcsolva a rendszer-visszaállítás
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz localhost #21751 üzenetére
Csak annyiban különbözik hogy bele van rakva egy pár program amit magadnak is leszedhetnél.Időspórolásra jó.Nem segítenél?PLS
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondom a rendszer isszaállítással.Mikor megpróbálom létrehozni ezt írja ki:
kép Az oprendszerindows XP Extended Edition (ami a professionalra épül)Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor megnyitok egy mappát akkor így adja ki a fileokat:
Így adja ki
De én viszont így szeretném:
De én így szeretném
Tehát konkrétan hogy alaplból ne lista elrendezésbe rakja ki hanem rögtön mozaikba,és ez a gépen lévő összes mappára vonatkozzon.Ez megoldható?Ja és van mégegy gondom:
Mikor egy file-t átnevezek legyen pl.:az egy 2007 World File aminek a neve Próba.docx,ha átnevezem próbára akkor már nem akarja megnyitni csak úgy ha kiválasztom a progit amelyikkel megnyitom.Ha újra hozzáírom hogy .docx akkor már megnyitjakérdés nélkül.Erre van valami megoldás.?De így van a minden file-nál még a képeknél is.Mikor megpróbálom átnevezni ezt a "baráti levelet" kapom:
Baráti levél[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Protezis #21454 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám de az XP újrarakás megoldotta.Miután újra lett rakva a win (Professional,SP3) azután egy hétig csinálta még,igaz kicsit rikábban de aztán megszűnt ez a probléma.Egy hétre való nyugtatót szerezz be ha újrahúztad a wint...(mert a probléma megodódását vártad volna de még kell egy hét. ,mondjuk ez használat függő,én sokat használom.)
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz borat26 #21446 üzenetére
Szerintem ne rakj fel Vistát mert döglődnek alatta a játékok meg nincs OpenGL....
Egyelőre XP Professional (SP3-mal de ez utólag is letölthető).Aztán ha kijön a Windows 7 akkor azt már felrakhatod,a Vista csak pazarolná a konfigod erejét.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Ja és van még egy kis nyűgöm:
kép
Amint látjátok/látod elég nyomorék a címsor az ablakom tetejében mindenhol.
Ezt hogy lehetne visszaállítani normálisra?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Ez megoldódott azzal hogy a Winrar 3.80-at raktam fel.
De ezt az Eset Smart Security-val hogy lehet megcsinálni hogy innen lehessen egy konkrét file-t ellenőrizni vele?? Az előző Windowsban ott volt hogy Scan with Eset Smart Security
Ezek vannak:
képMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Hogy lehet hozzáadni a Winrar-t úgy hogy mikor rákattintok egy file-ra vagy mappára a jobb egérgombbal akkor kiadja azt hogy tömörítés winrarral?
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21425 üzenetére
Köszi!Megoldódott a probléma!
De mivel az Angolt jobban szereted:
No more problem!I deleted 14 virus from my computer with Eset Smart Security.thx[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21425 üzenetére
Hogy érted azt hogy:
3] Ellenőrizd a ‘windows\system32\dllcache
4] Ellenőrizd a ‘windows\prefetch’ mappát és töröld a boot.com filet
5] Töröld a ‘local settings\&user&\temp’ könyvtárban található file-okatlefordítva (legalább is én erre gondoltam ):
3]Nod 32-vel (mert csak ez van) ellenőrizzem a ‘windows\system32\dllcache' file-okat
4]Ellenőrizzem (szintén Nod 32-vel) a ‘windows\prefetch’ mappát és töröljem a boot.com file-t belőle de a mappát viszont ne töröljem.
5]Ne ellenőrizzem (Nod 32-vel) a ‘local settings\&user&\temp' könyvtárt csak az összes benne található file-t töröljem.Jó a gondolatmenet?
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21416 üzenetére
Na már megoldottam de nem találtam autorun.inf file-t és resycled könyvtárt sem.boot.com file-ra szintén semmi találat.Mit csináljak?
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21416 üzenetére
Nem megy.
De MAGYARUL lécci mert nekem még ez is kínai (bocs Angol... )
My Computer-Sajátgép
Explore-(itt a megnyitásra kattintottam,vagy nem így kellett volna? )
Regedit-(na itt mit csináljak? )
A trojan removert át tudnád küldeni az e-mail címemere?(privátban küldöm)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest