-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz tupacamaru #23648 üzenetére
Én is próbálkoztam vele, igaz akkor 2x2GB ramom volt, ment is tökéletesen. De egy idő után valami nem tetszett, időközönként kékhalállal újraindulgatott. Lefuttattam egy mem.testet és kiderült egyik ram modulom gajrament. Azóta cseréltettem és eladtam... Lehet véletlen egybe esés volt, de azóta nem szívesen kapcsolom ki a virtuális memóriát.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
lúzer
veterán
válasz tupacamaru #20376 üzenetére
majd írj hogy mi van, érdekel bejön-e
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz tupacamaru #20372 üzenetére
van egy tippem, max nem jön be:
csinálsz a vinyón 1 db 1 gigás fat partíciót, megcsinálod hogy a dos induljon róla
másik gépen erre a partícióra felmásolod az xp lemezt egy xp nevű mappába
berakod, DOS indul
C:\XP\I386\WINNT.EXE futtatásaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz tupacamaru #20367 üzenetére
Elvileg ha berakod másik gépbe a vinyót , és elkezded az xp telepítést , akkor amikor a kék képernyőn a csík végigért és urjaindítja magát akkor utána amikor indulna kapcsold ki a gépet és rakd át a vinmyót az első gépbe .
( így az elején csak annyit csinál hogy felmásolja a cd-t a vinyóra )
Viszont nem vagyok benne biztos hogy a telepítés ezutáni részénél használja-e a cd-t .
Ha igen akkor bukta , de próbáld meg , nem veszthetsz semmit .[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
cigam
titán
válasz tupacamaru #20367 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zso73
veterán
válasz tupacamaru #20031 üzenetére
Nem jött be.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz tupacamaru #20031 üzenetére
Köszi!
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
DroneZ^
őstag
válasz tupacamaru #19921 üzenetére
Megnézem mindjárt. Amúgy írni próbál folyton a G meghajtómra egy $Mt nevű file-t és nem sikerül neki és ilyenkor fagy be az egész gép. És csak most kezdte kiírni, mikor feltámad a fagyásból: "Nem sikerült a késleltetett írás - G:\$Mt".
Jé töredezettségmentesítést sem tudok csinálni:
" G: Töredezettségmentesítése leállt, mert a fájlrendszerben inkonzisztenciák észlelhetők. Futtassa CHDSK vagy SCANDISK parancsot a köteten (G az inkonzisztenciák javításához, majd futtassa újra a Lemeztöredezettségmentesítő-t.[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz tupacamaru #19913 üzenetére
Meglesz a hiba, elkezdett sirni az XP meg a VISTA is hogy a G-n ellenőrizni kell a konzitenciát vagy mit. És amikor a G meghajtóra megyek, azonnal befagy a gép
Asszem most bukott le. Nemtudtok valami jó kis partíció javító progit ajánlani? Mivel lehet ezt a problémát megcsinálni? Remélem nem kukázhatom a vinyót“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
kraftxld
félisten
válasz tupacamaru #19859 üzenetére
Pontosan milyen gép? Újabb windows ce nem jó?
Mert XP embedded-et meg CE 6.0-t már találtam itt-ott
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ludla
őstag
válasz tupacamaru #18945 üzenetére
Megoldódott a problémám! A Program files mappába kellett.
Köszönöm!https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
válasz tupacamaru #18945 üzenetére
Igen be másoltam a windows\system mappába de most meg más hiba van
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
sith7
félisten
válasz tupacamaru #14948 üzenetére
bocs...
MSI K8T Neo - V
-
sith7
félisten
válasz tupacamaru #14930 üzenetére
nekem ilyenek nincsenek a BIOS - ban ..
-
szbalogh
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz tupacamaru #14618 üzenetére
a vicces az hogy elöször oda akartam írni, köszi megyek is.
-
Steelmanus
addikt
válasz tupacamaru #14062 üzenetére
En nem az eredeti gyari lemezre integraltam bele a javitasokat, csak az SP1-et, majd a mar
SP1-es javitott lemezre integraltam az SP2-t, majd az igy letre jott lemezre integraltam az SP3-at. Azert godoltam igy hogy jo, mert nem minden SP1,SP2, javitott fajlt cserel le az SP3 javitas, es igy megmaradnak azok a fajlok is amiket nem cserel le.
Amugy is szeretem hogy DVD-rol fut a telepito, mert nagyobb sebessegel tud masolni telepiteskor, mert nagyobb a fajl atviteli sebessege. Mar az eredeti gyari lemezrol is DVD-re csinaltam biztonsagi masolatot. -
őstag
válasz tupacamaru #13860 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
-
lúzer
veterán
válasz tupacamaru #13795 üzenetére
vigyázz, ez csak update!
-
lúzer
veterán
válasz tupacamaru #13789 üzenetére
van
egyébként aki ebből nem találja ki az angol verziót, az maradjon a passziánsznál
control panel stb. gondolom keyboard de ott az ikonjaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
brd
nagyúr
De van, persze halandó felhasználónak max. warez-ben elérhető. Magyar billkiosztás pedig van, a Regional Settings alatt lehet beállítani (lehet, hogy szükség lesz a telepítőlemezre is, most pontosan nem emlékszem, de valószínűbb, hogy nem ).
The only real valuable thing is intuition.
-
localhost
Közösségépítő
tupacamaru könyörgöm, neki ilyen menüponjkai nincsenek! Neki ANGOL nyelvű Windowsa van!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #13381 üzenetére
Új fejlemény. A laptopban feltelepítettem az XP-t az első újraínditásig. Utána áttettem a nagy gépbe a vinyót és valami olyasmit ír ki hogy a vinyó hardver hibája miatt nem tud bootolni. Az az érdekes hogy ha a nagy gépbe van a laptop vinyó akkor simán fel lehet telepíteni az XP-t.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
lúzer
veterán
válasz tupacamaru #13385 üzenetére
nincs bedugva egy usb-s szköz?
-
brumi1024
veterán
válasz tupacamaru #13383 üzenetére
nemtudom mi lehet a hiba de ha ki van kapcsolva a boot logo(windows xp-s csík) akkor minden bekapcsoláskor ez látszik. Próbáltad hogy úgy hagyod egy ideig?
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #13381 üzenetére
Memtest hiba nélkül lefutott. Végülis inkább valami hardveres hibára gondolok, nem kifejezetten XP-sre.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24