Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #6599 üzenetére
Nah, pont erre jutottam én is anno...
Eleinte mentem bountyra is. Csak pislogtam, h elrepülnek... mire odaértem, már mehettem vissza. Lehetne jobban megcsinálva ez a rész, archwingesek, magas MR: magasabb lvl, több jutalom. Akkor a kezdők is megtalálnák a társaságukat. Anno ez nagyon kedvem szegte.Sokat mászkáltam egyedül PoE-n, bányásztam, halásztam... nah abból aki kifarmolja maxra, annak tiszteletem. Az is marha lassú. Ivara állítólag team-ben gyorsabban lop. De azok a core-ok csak 100 standing, az se egy nap alatt lesz meg sajna.
Klánon belül kell majd eidolont kérdezni, vannak régi motorosok, akiknek az is csak egy mezei sabotage küldi... Ropipipit is hagyom kicsit, marha nagy a pálya, elfáradok, mire odaérek, dob vmi gagyi amalgam modot, ami kellene azt meg nem.
Most index megint pár napig, nincs píz már lóvéra sem
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap gondoltam kiszedem a Khora-hoz kellő dolgokat PoE-ról. Közben este lett és akkor már kipróbáltam az Ivara láthatatlanság Sentient Core farmolást. Hát durván lassú. Úgyhogy rákérdeztem, hogy hátha valaki elvinne Eidolon Hunt-ra. Hát nem nagyon tolongtak. Ahogy hallom az a része a játéknak elég toxin, nem nagyon akarnak kezdőt vinni, hogy lassítsa őket.
Egyébként 2 Eidolon meglett, utolsóra nem volt időnk. Videón egyszerűbbnek tűnik.
Mondhatni én nem csináltam semmit. Az a Mote amp az kuka. Szóval ha azon kell dolgozni akkor Quills + Cetus + Fortuna. Teljesen más oldala a játéknak. Tetszik, de rengeteg idő, mert ott kell állatokat gyűjtögetni, bányászni, halászni, bounty-k stb. Meg persze egy csomó különböző build.
Őszintén nekem célom, hogy egyedül vadásszam őket, de ahogy látom nagyon távoli cél.
-
parasutyo
tag
köszi. közben meglett... most a sunlight jadeleafot szedegetem, mert aki a virágot szereti az quvára elfárad a hajolgatásban!
-
parasutyo
tag
sunlight threshcone kellene 20 db. de eddig ahányszor beléptem csak moon-t láttam... hogy a tökömbe váltakozik a napszak? mihez képest számolja, szerver idő vagy cetus? bár cetusnál néztem és tök mindegy volt mit írt...
csak a földön azon a 3 helyen lelhető fel? köcce a válaszokat!
-
khalox
őstag
Én olyat nem tartottam meg, amiből van Prime, ott a simát eladtam. Nem mintha nem férne el, csak feleslegesen tartogattam. Valamelyik csak addig volt, amíg felhúztam max-ra, utána eladtam.
Azokat tartom meg csak, amikből (még) nincsen Prime verzió. Kivétel a Titania, amivel rengeteget játszottam, amikor még a kutya se. Abból megvan mindkettő.Igazából nem muszáj eladnod, az a 40 slot nem egy nagy összeg hosszútávra, 800 platért rivenek röpködnek magukban, szóval ha így nézed, nem tétel.
&& ha már homeoffice: warframe is live, vmi fluffot dobnak
.
-
ViZion
félisten
Ejj, a Baza Prime tetszik nagyon. Statusban nem vmi magas, viszont sok a crit, sokat lő, a 20% körüli status is elég, tüzesre moddolva olyan szépen lángolnak a polgárok. Tetszik a reload animáció, gyors is. Most vmi infested radiationos cucc is elkészült, ki kell próbálni
Hómofisz, így szeretlek... -
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6588 üzenetére
Passz. Mármint a railjack-re. Ma próbáltam több mint tízszer, ebből csak háromszor sikerült csapathoz csatlakoznom mindössze, amúgy visszadobott az elején. Totálisan játszhatatlan. Háromból kétszer a boarding partyt letaroltam Mesa-val, hogy hozzá sem értek, de semmi reakció.
Engem itt elvesztettek, úgyhogy kenjék a hajukra a revisited dolgukkal együtt. Nem hinném, hogy pont az a standing fog hiányozni bárhonnét is. -
vlaho
aktív tag
Május 26.-tól ismét elérhető lesz Trinity és Nova prime. Trinity lassan 3 éve nem volt farmolható, úgyhogy hajrá.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6585 üzenetére
Bosszantó
- most akkor lehet megint gyakni a szárnyast. Elsőre biztos nem a blueprintet fogja dobni.
ViZion: Végül ez egy "godly" riven a Halikar-hoz, mert a melee combo efficiency 80% is azt jelenti, hogy heavy attack esetén a combo stack-nak csak a 20%-a fogy, ennél a dobás pedig pont heavy attack, így ha terveztem volna, akkor sem dobhatott jobbat.
Ráteszem az Ash Prime-ra, amiről kezdesz meggyőzni, hogy érdemes beleinvesztálni az időt. Az nagyon hamar fel tudja tolni a combo multiplier-t.
Szóval endo biztosan nem lesz belőle, akkor is elfér a készletben, ha nem használom. (Azt hiszem, hogy 90 riven a maximum, ami egyszerre lehet egy játékosnál, abba azért be fog férni majd ez is). Most meg kellene csinálnom az Exploiter Orb-ot.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap kiszedtem Wisp-et vagyis gondoltam én, részek legyártva még Polymer-t is kellett farmolnom... Mondom megveszem a BP-t marketen. Hát nem az is a küldetésből jön.
-
ViZion
félisten
#6574 s4hu|SyD^:
pedig fegyókat kipróbálni jó dolog, én szeretem. Igen, a krumpli+forma dolog az tényleg csak arra, ami nagyon jó, vagy nagyon tetszik. Kiszedtem a Dera Vandal-t, a Supra vandal ez, gyerekeknek. Elég jó, de a supra mellett nekem nem maradhat, nincs igazán helyem.
Elkészült az emlegetett [link] is. Háááát... amúgy sem szeretem a dobós melee-ket, ez se lett a kedvencem. Közelre elmenne, de botrányosan szerény a range. Magas status, ennyi.#6577 khalox:
nekem Ash prime tovább láthatatlan, mint Loki prime... Ivara-val a bajom, h ha láthatatlan, akkor nem tud támadni. De nem sokat használtam. Másik, Ash passzívjai:
"Any Slash Procs inflicted by Ash (from both weapons and abilities) deal 25% more damage and last 50% longer."
Ezért is passzol nekem, kardozok. Még több dmg nem árthat.#6575 5150head:
Sanctuary host migrálással nincs baj, sőt, lekopogom, h mostanában indexen és küldikben sincs. Legutóbb akkor volt, mikor klános sráccal vaultra ment a csapat, lehet, h neki volt a net bajos, de azért ehhh... Azt tutira nem kaptam meg sajnos.anubys1984: launcher ha indul, ott a fogaskerékkel tudod ellenőriztetni a letöltött cuccot, stb. Azokat futtasd, hátha segít.
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát a láthatatlanság az elég OP. Buffjai is jók. Gondolom elég jó damage-et is ki lehet hozni skill-ekből. Nekem maga ez a zenés koncepció nem tetszik, habár a küldetés jó volt. Prime kéne neki, mert ez az alap egész bután néz ki.
Vannak érdekes Frame-ek azért a Warframe-ben. Gondolom ez is ilyen fogjunk meg vele egy réteget.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6578 üzenetére
Ó, nem arra gondoltam, hogy összerakni. Az meglett, végül egészen normális játékidő mellett (a Neuroptics-nak kellett nekimenni négyszer vagy ötször, de végül az nem is olyan sok).
Maga a frame. Nem teccik'. Nem értem, mit szerettek volna vele (azaz értem, de... nemtom', kinek jó ez).
-
khalox
őstag
Nem úgy "ügyetlen", hanem csak a láthatatlanságra vonatkoztatva - rövidebb, mint a Lokié, de jobban belegondolva a Loki tényleg csak rohangálásra jobb, mert gyorsabb, és tovább tart neki a hatás, amúgy minden másban kevésbé használható.
Az Ivara láthatatlanságát azt nem nagyon lehet überelni szerintem, ebben megegyezhetünk. A 4-ese meg moddolható akár dps-re is, ha valaki akarja, így nálam kb. azonos használhatóságúnak tűnnek - eddig, csak persze nem ugyanarra.
Az Ash-nak az extrémebb dolgait még csak most kezdtem el feszegetni.Viszont aki ezt az Octavia-t kitalálta, az elmehet a bucsuba'...
-
5150head
senior tag
Tegnap figyelgettem amit mondtatok. Húzom a kuva fegyókat ESO-n többször volt host migration. Nem buktam XP-t meg rewardot se.
A hétvégi booster miatt felhúztam most az összes intrinsics-et. Voltam saját hajóval meg máséval is. Összesen kb 1000 pontot szedtem össze, uh futottam pár kört, de mindig megvolt a loot. A rengeteg kör alatt egyszer volt megint olyan hogy nem kaptam XP-t a fegyóra.
Ha a végén nem írja ki hogy mit kaptál, nem biztos hogy nem kaptad meg.
Ha tapasztaltok bármilyen bugot itt utána tudtok nézni amúgy, meg jelenteni is tudjátok:
[link] -
s4hu|SyD^
addikt
Lehet kap egy krumplit Ash nálam meg Mesa is. Mostanában dobálok krumplit minden Frame-re.
Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.
Viszont úgy döntöttem most dobom a Plat és Credit farmolást, helyette farmolok Focus-t illetve hiányzó Frame-eket. Nidus, Wisp, Equinox sima, Harrow, Gara, Revenant, Gauss, Atlas sima. Ha azt nézzük félig olyan dolgokat kell csinálnom, amit eddig még nem csináltam.
Arbit elkezdtem ma, de aztán Abort lett nálam. Saryn-nal próbáltam, de lehet majd Wukong-gal bemegyek egy hosszabb időre. Saryn Prime viszont brutális E/SO-n, egy jó Volt mellé és sokat nem kell csinálni. Lua lencse dupla XP-vel egész jó, Greater az vicc, de ingyen volt.
Csak Eidolon lesz a Focus miatt úgy érzem. DE jól megcsinálta ezt, hogy taszigálja az embert a PoE, VO meg a Lich Hunt felé.Riven-eket is nyitogattam 7-et, talán 1 jó lett. Többit majd pörgetem. Szerencsére volt olyan, hogy 2-őt tudtam nyitni egyszerre. Octavia OP láthatatlansága volt a legjobb barátom.
Aminek örülök, hogy hasznosan töltöttem a dupla XP hétvégét, amíg kedvem volt húztam a cuccokat, Focus-t, Archwing-eket, miután már nem akkor új dolgokat próbáltam ki.
Valamiért nekem a Wukong maradt meg a top 1, de utána nagyon sok a jó Frame amiket szeretek. Az Ignis Wraith meg a Dex Dakra még mindig kiszolgálnak, lehet ki kéne próbálnom pár újat, csak akkor megint mehet a krumpli+Forma.
Cryotic még mindig kéne vagy 20k... Lehet több is és nem is jön másból csak Excavation és Bounty.
-
Źşë'
addikt
régen nagyon bírtam asht (ennél sokkal gyorsabb buildem volt, full halálos, imádtam
), miután változtattak rajta azóta nem is használtam - ill csak addig míg megnéztem mit tud... ember detto, talán ami eddig tetszett az a nekros, saryn (saryn is op volt nagyon, kár h nem lehet régi verziókkal játszani :/ ) többi kb felejtős lett... emberen is kiakadtam ez az elélvezéses animáció az ultin
nagyon bután néz ki mikor benyomod egymásután jó párszor
-
ViZion
félisten
Halikar: holnap este megmondom, h milyen, sok jót nem várok tőle, most épül. Amúgy grineer cucc, azokban sok mókás van, a Jat kitag is olyan, szerettem vele püfölni. Nem endgame, de nem is baj. Marhára szerethet a DE, h ilyen küldit kaptál rivenhez
Nightwave ugyanez 100 vagy 150 szokott lenni...
Ash:
hahh! Szavaid sértőek, megkerslek Ashy-vel és átalakítom az orbitered Roburrá!
Mi az, h nem mondanád, h nagyon jó? Mikor az, sőt! OK, Loki is tud trükköket, de nem harcos-ninja-démon, csak egy bosszantós töcs. Ivara miben jobb? OK, működik, láthatatlan, de ha ölsz akkor már nem -esetleg nekem nincs meg hozzá a modom.
Ash brutálsokáig láthatatlan, alig kerül energybe, és mindent is lehet.
Fatal teleport jó, sajna indexen rizikó, elugrálnak. Nekem dönteni kellett, így helyette többnyire a seeking shuriken van fent. -70% armor jól jön arbiban. 4-est nem használom sokat, bár láthatatlanul jelölve keveset fogyaszt, csak range nekem szerény így ~17 m csak. Azokat má' kardélre hányom inkábbEzt az "Ash ügyetlenebb" mondatodat vmi modival töröltest, ez rémhírterjesztés, meg mittomén
-
s4hu|SyD^
addikt
-
khalox
őstag
Nahát: "Halikar" riven lett belőle, eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen. Majd elszórakozom vele, bár kétlem, hogy nagyon használható cucc lesz, de mindegy.
Ez a mai nap ilyeneket dob. Ma esett egy "Omni Ammo Box" is. Ez is olyan példa, hogy 1000 óra játék után még csak azt sem tudtam, mi az.
Viszont ez az Ash egészen fun lett. (Azt nem mondanám, hogy nagyon jó, de legalább szórakoztató.)
A 4-essel ránéz az ember mindenkire, és újra elsütve szépen meg is fekszenek, csak mozizni kell. Nagyon király. Ugyanez az augment moddal meg fél perc alatt 12x-es melee kombót csinál - az a +10 sec az minden melee-re üt + ugye a maxos Naramon...
A fatál' teleport meg akkorát rúg egy 5*-ös fury mellett, mint egy elefánt. A Jat Kittag robbantós módjával vicces dolgokat lehet csinálni. Ha nem írja a wiki, eszembe nem jutott volna. (Nem magamtól vagyok ilyen okos.)
És még láthatatlan is tud lenni. Igaz, ügyetlenebb, mint a Loki meg az Ivara, és nincsen Arcane Trickery-m, hogy kompenzálja, de azért elmegy.Egy darabig tolom vele most. Ezt is megismeri az ember, eddig mellőzött volt egy kicsit.
-
Źşë'
addikt
ha abortálod a missiont akkor persze h bukod a lootot (ha már átcsúsztál másik zónába E/SO-n pl meg kell várni míg letelik a zóna h azzal befejezze a játék a missiont), de egy host migrációval nem szabadna vesznie, hacsak nem login után reconnectelsz a squadhoz, viszont ha összeomlik a játék akk login után megkapod a lootot ha relicet nyitsz - de csak amit nyitottál, azaz sajátodat elvileg - RJ-nél nekem sem bukja a karim a lootot ha failedet ír dojo leave után
-
khalox
őstag
Ennyire rosszak a tapasztalatok, látom.
Nem jártam így még nagyon, egyedül Cetus-on még régebben. Pedig szinte mindig össze-vissza csapattal megyek.
Olyan van, hogy a hosthoz nem sikerül csatlakozni, és visszadob a menübe, de akkor ugye el sem indulok eleve. Ha el is dobott hostot, és nem sikerült a csapatból máshoz csatlakozni, akkor legfeljebb egyedül maradtam. Extract és kész. Én szinte sosem hostolok, mert laptopról játszom wifivel. Szóval nem vagyok prioritás
Kétszer befagyott egy defense vége (nem lehetett választani és mindenki leakadt), de utána kilépés és visszalépés volt, és ott volt a levélben minden (mondjuk a pálya loot az elveszett, az igaz, de azért nem olyan nagy kár).
Railjack-kel az elején viszont rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, hagytam is a fenébe. Azóta lehet jobb lett. Még mindig nem érzem a késztetést igazán, hogy hozzáfogjak. -
ViZion
félisten
válasz
5150head #6561 üzenetére
Nono! a connection-t ne említsd. Vaultra mentünk, nem én hostoltam, de vittem minden kulcsot. Többiek kerestek, én szedegettem, host lost.
Reconnect, mindenem 0-án. Majd ismét és a vault nyitás után is. Csak a host kapta meg a cuccot, mi meg kullogtunk haza üres kézzel. Igazán nem szeretek csapattal menni, de nem csak ezért. Tegnap derelict exterminate nekem 24 perc volt. Mert szeretem kipucolni a helyeket, hatalmas loot detectel megkeresni, h az a pár -sokszor semmitérő vacakkal pakolt- láda merre van, hogy elérhető. Tudom, h itt rohanás, meg 3 perc kész, de sokszor inkább ilyesmihez van kedvem. Lua-t is sokszor kitakarítottam, de az az egy Octavia cucc még kúszik.Vik: igen, ezzel a host cserével én is szívtam. Volt duplán credit boosterem, jó köröket mentünk index mediumon, de a 2. után egyik srác lépett. Mi 3-an maradtunk, vittük volna lazán még 1-2 kört. Kilépett, mi meg vártuk, h valami legyen... végül orbiter és az első két körre sem adott semmit. Oxium farmnál is volt, arra is sokszor inkább soloban megyek, nekem az a farm, mert akkor tudom, h ki is viszem.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap Riven-eket kezdtem el nyitogatni, de nagyon béna vagyok. Nekem nehezek. Tudom gyakorlat teszi a mestert úgyhogy majd belejövők. Van 5 Riven még, amit ki kéne nyitnom. Meg hát kellenéne hozzá build-ek is fegyver + frame.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #6563 üzenetére
Én SO-val szívtam meg először. Beléptem a 9-es szintre miután beadta a Khora blueprint-et és Leave volt vagy Abort. Konkrétan mindent buktam XP-t is. Bár ehhez az is kell talán, hogy a Host kilépjen. Most tudom, hogy nem megyek a következő szintre hanem megvárom, hogy bezáródjon a portál.
Azért nem örültem Frame-et meg 3 fegyvert húztam maxra és húzhattam megint.
Ha a host kilép sokszor okoz galibát. Buktam már úgy cuccokat.
-
5150head
senior tag
válasz
anubys1984 #6562 üzenetére
Ez érdekes. Most is azt írja, hogy mission failed, de minden megmarad.
Én úgy szoktam, ha vége a missionnek és bedobja a teljesítésért járó rewardokat is, megvárom mi történik. Ha tovább megy a csapat akkor megyek velük és a következő küldi elején leavelek (ha nincs kedvem tovább menni), ha meg dojo akkor meg onnan. Eddig nekem nem tűnt el semmi. Nyilván ha saját hajómmal vagyok akkor nincs ilyen problem.
Nálam a railjackben inkább grafikai bugok szoktak lenni.
Ahogy néztem a bugreportokat ott is inkább az XP malőrt emlegetik, ilyet h minden loot elveszett nem nagyon. Ez egyedi dolog lehetett nálad.
Azért majd nézd meg, hogy mi a helyzet, mert sokat javult most a revisited alkalmával. -
anubys1984
aktív tag
válasz
5150head #6561 üzenetére
Ebben én azért nem vagyok biztos. Én ott hagytam abba a Railjack-et, mikor többször előfordult, hogy sikeres küldetések után az orbiterbe visszatérve azt írta, hogy mission failed, és buktam az összes lootot. Pedig egy idő után már direkt azt csináltam, hogy visszatértem a dockba, elhagytam a hajót, majd leave dojo. És igen, direkt lecsekkoltam, nem maradtak meg a cuccok.
-
5150head
senior tag
Nem kellene, hogy heavy-t üssön. Külön gombra lehet bindelni a heavey attackot. Esetleg azt nézd meg a hogy a keybindinged nincs-e megkavarodva.
#6560) wjbhbdux
Ilyet sose csinálj. Előfordulhat, hogy valamit rosszul ír, vagy rosszul számol, de utólag mindig helyrejön/előkerül a cucc. Lásd pl Empyrean-ban amikor mindenki levélben kapta meg a pontjait utólag, mert valamit rosszul számolt a rendszer. Vagy a railjakcen amikor azt írja, hogy nem kapsz Xp-t (pl fegyvert húzol) de amúgy beleszámolja.
Mondjuk tudok egy ellenpéldát is: Amikor bekerültek a kuva Lichek az első lichem elvitte sortien a rivenem. (azóta javították és ilyen rewardot nem visznek el a lichek) Mivel nem figyeltem és a rivencapacitym fullon volt, amikor megöltem a lichem nem kaptam vissza a rivent. Ez az én hibám is volt.
Szóval ez nem az Ubisoft, ahol ha jön egy connection issue küldi közben, akkor buksz mindent -
Źşë'
addikt
ez a fajta heavy attack mióta van a játékban? tehát ha elől van a melee és elkezdek ballegérrel kattolni akkor heavyzik?! k*rvára szar, idegesít mint az állat... eddig ha kattoltam ballal akkor lőtt valamelyik fegyverrel... de ez így iszonyat nekem
-
wjbhbdux
veterán
Nekem sincs jól beállított railjackem, eddig 8-8-8-8-ig vittem úgy hogy csak randomokhoz csatlakoztam, de ugye az utolsó 2 szinthez annyi pont kell mint addig összesen, ehhez nem volt erőm már.
Jellemzően a Veil / Gian Pointot szokták farmolni mert ott nem spawnol semmi egyéb célpont és 5 perc alatt megvan a küldetés ha jó a pilóta.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Dupla XP hétvége. A Foundry meg már poros. Nem baj Forma az van pár meg akkor Focus farm.
-
ViZion
félisten
Nekrossal szoktam farmolni, 30+ perceket.
Derelict mutagen sample, saturn piscinas plastid, spore, cell. Europa meg cryotik farm. De uranust kerülöm.
Archwingezni is kell nightwavehoz, meglátjuk.
Minap volt rengeteg argonom, eltűnt, most meg kellene 4...
Pár napja polymerből is kifogytam, ilyen még nem volt... Valamihez hal is kellett, meg cetus wisp... Minen hova kicsit menni kell, jól ki van találva. -
khalox
őstag
Pedig az van főleg. Felpimpelsz egy Nekros-t vagy egy Hydroid-ot, amikor éppen resource boostert dobott a login, és tolsz vele 2x20 perc survival-t.
Most többször mentem archwinggel, ott is dobált egyszer-kétszer, de azt azért farm-nak nem nevezném.
Szerk.: a Hive Mind az oldalon ugyanaz szóról szóra, mint az Ostron, de nem értem én sem
-
ViZion
félisten
válasz
5150head #6535 üzenetére
Néztem ezt az oldalt, másabb, mint az app.
A legtöbb info ua., ezekkel nincs gond, viszont az oldalon van olyan, h hive bounty, amiben vannak nekem kellő cuccok, de azt nem tudom, ezeket hol lehet felvenni?
Vagy ezt simán a hive küldik dobhatják?Amúgy kegyes most DE, rengeteg fieldron-t ki lehet szedni, meg fegyót is. Az elmúlt 2 hétben több boostert is dobott bejelentkezéskor.
Tellurium farmra van vmi jobb, mint uranus küldik? Nem szeretem azokat vmiért. Csavaros, zavaros sok pálya. El szoktam tévedni
-
ViZion
félisten
Nidust kiszedni nem macera, de Octavia sem, bár egy rész még hiányzik. A fura, h mikor nekilódultam, h kifarmolom, akkor semmi nem esett. Később random csapattal egy rész, utána kiszedtem egyet solo és párszor rámentem az utaolsóra, a szekrény nyitogatósra, de mostanában ezt hanyagoltam.
Vik: ropihoz amp a shieldet szedi csak le, ha többen vagytok, akkor nem gond. Solohoz nyilván jobb erősebb ampal menni.
Nem is lehet egyszerre ennyi felé menni, ahhoz képest, h pár hónapja kezdted, szerintem nagyon jól haladsz.
-
5150head
senior tag
A Tennoknak megvan a szerepük a játékban. A focusiskolákkal lesznek igazán erősek és tudják támogatni a warframe-t a harcban. Életet, energiát töltenek vissza és a dash is nagyon hasznos tud lenni. Az épített ampok között is van igazán erős.
De hogy megértsük hogy miért is ilyenek a Tennok ismerni kell a lore-t.
Röviden: A Tennok egy Voidban elveszett űrhajóról megmenekülő gyermekek akik a Voidban különleges képességekre tettek szert.
Az Orokinok és a Sentientek közötti háborúban az Orokinok vesztésre álltak és végső elkeseredettségükben megpróbálták kiaknázni a Tennok képességeit. Rájöttek, hogy a Tennok képességeit fel tudják erősíteni és fókuszálni tudják a Transference segítségével egy Warframe nevű biomechanikus szerkezetbe. Ezzel a megoldással végül az Orokinok megnyerték a háborút.
A tennok önmagukban nem erősek, úgy ahogy a warframek is csak élettelen gépek (kivéve az Umbra) -
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6538 üzenetére
Na kellett nekem nyekeregni, az Octavia-t beadta (a többi része megvolt már "csak úgy").
Az operátor az még csak-csak OK, de az amp-ja az rém gyenge nekem is. Talán egy "simát" össze tudnék rakni, ha nagyon akarnék (1-est), de valahogy nem motivál rá semmi, hogy egy gyíkkal ugrabugráljak a pályán. Tisztára olyan, mintha meztelenül szaladgálnék az utcán. Így mehh...
Eidolont az mentem randomokkal, abból van egy rakat shard, amíg az kitart, addig nem foglalkozom a kérdéssel.
Cetus-on és Fortuna-n csak az uccsó' rank van vissza, majd szépen lassan mászik felfelé, ha muszáj neki, arra sem álltam rá ezerrel..A Harrow is vissza van, a Wisp is, meg a sima Mesa, Equinox, Khora, Ivara, meg persze a Baruuk, talán még a Chroma és a Nekros is. Ebből is látszik, hogy nem nagyon szeretem a grind részeket. Ahol a Prime-ok megvannak, ott már nem szívesen szenvedek a simákkal. Abból csak Trinity nincs, az már ezer éve vaulted. Majd lassan ráállok ezután valamelyikre.
-
s4hu|SyD^
addikt
Wisp nincs meg csak 1 rész, mert úgy érzem, hogy gyenge a Mote és zavar. Tudom, hogy nagyon nem lényeges, de engem akkor is frusztrál, ha az Operátor meg az Amp rész le van maradva. Ezért sem nagyon csinálom Cetus meg Fortuna részt, mert az is zavar, hogy le vagyok maradva máshol. Tetszik a Warframe világa és ront az illúzión, ha a Warframe erős az Operátor meg a hozzá tartozó dolgok gyengék. Ez az én hülyeségem.
Nidus csak azért nincs meg, mert lusta vagyok hozzá. Sima Equinox-hoz is. Prime megvan.
Szerintem nem sok Prime cuccom van amiket mindet kiszedtem volna. Plat-ot könnyebb és gyorsabb farmolni ez tény. Harrow-ba még nem kezdtem bele, de az alap frame-eket inkább kiszedem. Relic farmolással hadilábon állok. -
khalox
őstag
A Wisp-él ha jól rémlik, egyszer csináltam meg azt a pályát, hogy kész legyen újra a térkép, amikor behozták. Akkor dobott belőle egy darabot és azóta is csak az van meg
Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne kiszedni, mint az Octavia-t. A Neuroptics hiányzik, de úy tűnik, ezekkel a C rotationokkal én k* peches vagyok.
A Nidus sem jött, hiába nyomattam. Hozzá egy kis matek:
A Lua lens-nél megcsináltam legalább 12 Tier 3 rotationt, ami matekul azt jelenti, hogy (1-0,05)^12 = 0,54 a valószínűsége, hogy még ne kapjam meg, tehát ott még van mit keresni, de a Nidus az kivágta a biztosítékot, azt inkább megvettem.
Ugyanez az Octaviaval (1-0,22)^5 = 0,29, hogy nem sikerült, ami már nem annyira sok, és az 120 perc volt eddig majdnem. Még legfeljebb háromszor próbálkozom, de onnét már többet ér az időm. -
ViZion
félisten
válasz
5150head #6535 üzenetére
appom van, azt szoktam nézni az invasionok miatt inkább, mert pl. fieldronra nagyon jó. Ezeket nem figyeltem, mert nem is gondoltam, h mennék. Amikor szóltak, h van hely, akkor mentem. Lehet indítok egyet, 'oszt hátha nem olyanokkal rak össze, mint én
Nem nagyon tudom kikerülni, prime farmolás, Cetus, Fortuna és ezeken a bossok vannak csak, meg a fegyók, moa, sentinelek innen. Ropit is farmolgattuk, van egy vödör semmitérő amalganom, jókat nem dobott sajna, Wisp is hiányos. Elvette a kedvem. Jó ez a random drop, de tényleg kellene limit, h 5-10 alkatrészem van, akkor azt már ne dobálja... Harrow is ilyen, sokakkal beszéltem, meglepően sokan megvették, szal. gyanús, h itt vmi svindli van a dologban (vegyél platot, vegyél platot!).
Minap egy órán belül kiesett 3 nekros bp, meg sok junkmod, forma, stb. Csak a nekrost adtam el, gyorsan elment és Kezdem meggyőzni magam, h ne Harrow spy-t farmoljak, hanem menjek Vaultba, mint Vik. Bár a modok nem érdekelnek, ahogy a silver grove modok sem (ami érdekelt az kiesett vagy megvettem), de pár napja is beszélgettem egy klánbelivel, aki Vikhez hasonlóan ezt tolja és plattal utána vásárol. Mondjuk kereskedni annyira nem szeretek, de ez van, ha Harrow is kell. Wisp kap még esélyt, csak az is egy fos pálya, sok dumálással (elején a lotus nektek is kitakarja pofázással a fél képernyőt?), kevés játékkal.
-
khalox
őstag
Ffs 3 Universal medalion - 0 Lua Lens. (5% vs 8% drop chance).
-
s4hu|SyD^
addikt
-
ViZion
félisten
...ahhoz még pici vagyok, alap amp-al
De ha bevisznek, akkor megyek! Megtanulom, videókat láttam, 2× már vittek.
Random teammel nem akarom, mert ne hátráltassak inkább.Amúgy endless voidnál új "trendet" látok, 1 sec-nél a folytatás helyett átkattintanak kilépésre.
Vicces, mondjuk nem szokott érdekelni, most is ledobtam egy Wukongot meg egy shield robotkát, kész. Szerencsére nem a 40. körnél játsszák el, hanem 15-20-nál. Most mondjuk Neo volt és épp a fegyót húztam, annyira nem örültem, de a cryopodok bírják a verést. -
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6520 üzenetére
Egyelőre még sok mindent nem látni belőle. Egyedül az 500 archgun-os van, de azt sem kell railjack-en. Ami azt illeti Mobile Defense-n csináltam archwing-gel + cold damage, három legyet egy csapásra. (Mondjuk a cold damage valamiért nem jött össze ott.)
A 2 7000-esnél meg ennél könnyebbre nem is emlékszem. Az Eximus megvolt a Sortie alatt, a Capture meg vicc, bár az ötlet az tetszik amúgy. Meg jó ez a mászka is a NW-nél, fő a változatosság,
Most Lua Lens-t kellene farmolnom a Lua-n, de már mentem 4x8 kört és nem jött össze. Talán majd holnap. Mindenesetre konstruálódik 2 eidolon lens, fiberem az meg már van dögivel. Kíváncsi leszek majd, sikerülni fog-e.
-
s4hu|SyD^
addikt
Minek kellett RJ napikat meg hetiket beletenni nem értem.
-
wjbhbdux
veterán
itt vannak az új Nightwave jutalmak
-
Źşë'
addikt
Nightwave Series 3 Teaser - Nora Night megint megmondja a tutit
-
s4hu|SyD^
addikt
Stream-ek:
UK/BST Timezone Equivalents -
Monday: 6pm | Drop -1 x Greater Madurai Lens
Tuesday: 9pm | Drop - 1 x Greater Naramon Lens
Wednesday: 3pm | Drop - 1 x Greater Unairu Lens
Thursday: 12pm | Drop - 1 x Greater Vazarin Lens & 1 x Greater Zenurik LensEhhez adjatok 1 órát az magyar időzónához.
Jó, hogy tegnap vettem egy Lua lens-t 100 plat-ért...
-
vlaho
aktív tag
Megjött Baro Ki'Teer, hozta az Ignis Wraith-ot, aki vágyik rá veheti.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #6513 üzenetére
Háát, sok sikert hozzá. Amiket feltettem, chatbe beírtam, arra rá se bagóztak.
Egyet cseréltem ayatanra, annyi. De venni sem tudtam, volt fent ócó, de nem túl jó, viszont még nem volt forgatva. Semmi. Párra rápróbáltam, aki nem volt offline, az se írt vissza.
Amúgy horror árak vannak, ha sikerül eladni az nagy bevétel lehet.
Mik vannak amúgy? Jah, egyik mod van nekem, amit kértél vmeik nap, csak kiléptél amikor már írtam. -
ViZion
félisten
Azt vettem, de 1 plat volt. Elfogyott mindenem a küldihez, lett 5-6 receiver, meg még egy részből volt sok, de bp nem jött. Kb. 7-8 körre volt cuccom. Most mutalist Alad V-ből is kifogytam, kell nav cor megint.
Vik: Harrow nekem a spy volt csak macera, a többi meglett lazán -igazán nem is farmoltam, egyszer csak láttam, h lehet kellene gyártani. Most ilyen a Banshee prime és Saryn prime is, 1-1 darab kellene, de még relicem sincs hozzá, de marketen drága.
Volt prime is kellene, de ahhoz semmim nincs... a set meg drága, de ha azt nézem, akkor ennyit már költöttem slotokra, szal. akkor nem is drága a 170 p a settért, ugye?
De hát ez KELL.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #6510 üzenetére
Én az Ivara farmolásnál is a kisebb százalékra mentem rá, mert gyorsabb volt és jobban szerettem azt spy küldetést. 2% különbség meg szinte semmi. Vagy jön vagy nem amúgy is.
@ViZion: Mehetünk ha leszek, nekem az kijött 5-6 körből szerintem. Nidus-ból a Neuro kell még, Harrow 2 rész, Disruption-t nem szeretem, nem tudom a low level is dobja-e a részt.
Hétvégére kell Affinity booster, mert túl sok mindent kell húznom. Red Veil syndicate maxon. Már csak credit kell meg standing és kiszedhetem a mod-okat. Perrin meg New Loka a következők.
Fortuna meg Cetus standing az úgy áll mint eddig, sehogy.
Railjack-et építgetem most, de nem tudom mit visz az engem majd előre. Vagy csak más.
-
khalox
őstag
Én ugyanígy vagyok most a Razorback event-ben a Gorgon Wraith-tel. Na nem mintha olyan nagyon nagy hardver lenne, csak ha már ki lehetne szedni, akkor miért is ne. Ehhez képest eddig 14-et mentem a mostanival, meg nem tudom mennyit még kétszer korábban, amióta játszom. Mindenből van legalább 5 rész már, csak a blueprintje nincsen. Ha fejre állok akkor sincsen. De azért sem akarok 5 platot költeni rá, még tartom magam.
Amúgy lehet ám, hogy számolja, csak pont nem úgy, ahogy Te szeretnéd. Mentél 50x, polgár, most már nagyon kellene platinát költened (ide egy gonosz, kezét dörzsölgető szmájlit kell képzelni).
-
ViZion
félisten
Mesa farmra jöhetnél, szerencsét hozol.
Az eddigi mérleg: kb. 30 db neuro, 20 sys és 0 chassis...
Kicsit Harrow-fééling.
Valaki írta, h igazán számolhatná a DE, h vki hányszor fut neki egy ilyennek. Mert úgy az 50. után már elegett szopott a polgár, csak oda kellene adni, ami hiányzik.Tegnap mondjuk szerencsém is volt: Titani prime neuroptics, csak flawlessre húzva. 6 db volt, mondom kap egy esélyt. 2.-ra kijött. Hálásak voltak, volt, aki tucatnyi relicet elkefélt és nem dobta neki... Pedig ez nem is vmi ritkaság elvileg.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sok dolog van, amit a játékban sem javítanak évek óta ahogy láttam, de legalább javítanak gőzerővel más dolgokat.
Jó, hogy mondod az Archwing launcher-t meg sem néztem. Ha nincs akkor nem is megyek se PoE-ra se OV-ra...
Index meg 2-3 kört megyek addig móka meg könnyű aztán kimegyek és be megint ha kell credit. Megcsináltam a moddolásokat rendesen és a Wukong elég durva lett. Index-en meg sokszor én nyerem meg mindenkinek. Bár nem zavar, én is kapok cred-et.
Már a Sortie sem pálya. Új kedvencem. Jön a Riven meg a krumplik.
-
ViZion
félisten
válasz
parasutyo #6503 üzenetére
eegen, oda kell figyelni. Az indexes küldinél én is megszívtam. Nyerni kell, OK, de nem szabad túl sok ponttal, hagyni kell nekik is pontot szerezni.
Néztem az appban az inventory-t, hmmm... nem jól hozza a szinteket. Meglestem profilban is, a szintek jók, de a használati statok nem. Ahogy nézem, nem új probléma. Sőt!
Fura, h van, amit folyamatosan javítanak, ezt meg évek óta nem. A farmolós Nekros Prime-omnak 1 (azaz egyetlen egy) killje van... Sebaj, lehet ezzel élni, sokat nem nézegetem.
Archwing launcerrel is variálnak, nekem is eltűnt, gyártani sem tudok, gearból is kivették. Vettem új szegmenst, de akkor sem adja. Ezzel sem vagyok egyedül... de így azért PoE nem buli annyira...
Minap indexen random csapat, vki beírta, h sok éve játszik, de Nekrost még nem látott itt (én a szokásos Wu Prime-val mentem). Én is agyaltam, h mi a terve... Majd szépen megtelt health orbokkal a pálya. Érdekes, nem gondoltam volna erre. Amúgy elég bunkó ellenfelek lettek, van egy újfajta, aki kilök a francba. És sokkal több aknát dobnak szerintem.
-
parasutyo
tag
na, nagy meglepetésemre sikerült szkennelnem a futkározó idiótát 3x valahogyan...
és épp valami más küldetésen voltam.
eljutottam az chromás küldetésig ahol 5 hullámot kell védeni majd megjelent chroma és én meg kinyírtam a játék hevében...
lett is fail... most már tudom, hogy 5x szkennelnem kellett volna. -
Źşë'
addikt
tehát ha van egy 100as avionics kapacitású Vidar-om akkor arra rá tudok rakni egy olyan szintén Vidar-os "részt" (kvázi flux kapacitást) ami azon a másikon egy sokkal nagyobb kapacitás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest