Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz parasutyo #6503 üzenetére

    eegen, oda kell figyelni. Az indexes küldinél én is megszívtam. Nyerni kell, OK, de nem szabad túl sok ponttal, hagyni kell nekik is pontot szerezni.

    Néztem az appban az inventory-t, hmmm... nem jól hozza a szinteket. Meglestem profilban is, a szintek jók, de a használati statok nem. Ahogy nézem, nem új probléma. Sőt!

    Fura, h van, amit folyamatosan javítanak, ezt meg évek óta nem. A farmolós Nekros Prime-omnak 1 (azaz egyetlen egy) killje van... Sebaj, lehet ezzel élni, sokat nem nézegetem.

    Archwing launcerrel is variálnak, nekem is eltűnt, gyártani sem tudok, gearból is kivették. Vettem új szegmenst, de akkor sem adja. Ezzel sem vagyok egyedül... de így azért PoE nem buli annyira... :U

    Minap indexen random csapat, vki beírta, h sok éve játszik, de Nekrost még nem látott itt (én a szokásos Wu Prime-val mentem). Én is agyaltam, h mi a terve... Majd szépen megtelt health orbokkal a pálya. Érdekes, nem gondoltam volna erre. Amúgy elég bunkó ellenfelek lettek, van egy újfajta, aki kilök a francba. És sokkal több aknát dobnak szerintem.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák