Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi leszek mennyire lesz értelmes ez a Focus rework. Még a végén kipróbálom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Néztem. Amúgy is látszik ha van egy update akkor sokan visszajönnek, aztán le is rakja mindenki. Meg hát rengeteget megy a hype. Már idegesítően amúgy az arcodba nyomják. A sok youtuber elkezdte neki tolni, nemtudom memnyit kapnak. Pl. ez az iFlynn, akit én is sokat néztem a kezdetekkor. Majd ő is megpihent. Update előtt ő is nagyon nyomatta a hyoe-ot. Gondolom megkérték "szépen". Az a baj ez a sok biznisz talán majd a játék kárára megy. Hiába lett hangoztatva ez a Tencent-nek nincs beleszólása ha az ellenkezőjét csinálják.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8743 üzenetére
Hát gyanítom, hogy a Man in the wall majd a Duviri-vel jön, mint ahogy egy Orokin open world. Szerintem. Bár jövőre el tudom képzelni, hogy Drifter/Operátor bővítések jönnek, rengeteg Orokin meg Sentient témás update. Bár még mindig nem tudom mivel akarják a játékosokat megtartani. Játékosszám egész magas amúgy, kicsit meglepő, mert ugye sok újítást nem kaptunk, amiért érdemes lenne napi szinten tolni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk a végén meg engedték a fullos WF-et meg Operátort. Minden 1 lövés volt... Sőt az ikertesó intézett mindent is.
A történet jó viszont érdekes, hogy azt a nagy inváziót ilyen gyorsan lenyomtuk. Effektek is jók voltak. Eidolon Lotus rendesen ijesztő. Grineer játszása annyira nem jött be (csak úgy maga a perspektíva), a másik kettő igen. Bár sok dolog így is marha vontatott és unlmas volt. Igazából mindhárom perspektíva csak elnyújtott volt. Az Operátor lopakodásos részről meg me is beszéljünk...
Jövőre majd újrajátszom ha megcsinálják.És ezúttal megragadom az alkalmat, hogy sikerekben és egészségben gazdag 2022-őt kívánjak mindenkinek!
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként durva, hogy mennyire jól felfrissítették a fény-, árnyék effekteket meg úgy lap etően jók az effektek + animációk, de a textúrák meg a modellek valahogy nagyon a múltban maradtak legtöbbször. Sokat ront az élményen nálam, hogy az Operátor katasztrofálisan néz ki. Legalább erre az update-ra igazán frissíthették volna.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mennyire bugos az update vagymár érdemes nekifutni?
-
s4hu|SyD^
addikt
Látom van már 2 hotfix. Sikerült nekik megint kiadni egy bughalmazt.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
wjbhbdux #8721 üzenetére
Mindegy. Legyen jó a sztori. Szerencsére mikor kezdtem a Warframe-et nem spoiler-eztem el a dolgokat előtte így minden meglepetésként ért. Imádtam. Aztán onnantól, hogy megkezdődik a grind és tényleg már több 100x futod ugyanazt kicsit kiöli valahogy azt, hogy naponta lépjek be ugyanazért. Álltalában az MMO-k nálam itt véreznek el. A sok napi, heti, havi dolgokkal és ezekhez csak hozzátesznek az új update-ek. Értem én, hogy van egy határ amin már nem tudnak átmenni, hogy ne legyen unalmas hosszútávon. Ezért is szoktam akkor átváltani Single Player játékokra egy ideig.
Egyébként remélem az Operátorok kapnak nagy buffot, mert én nagyon élveznék azokkal is játszani. Elegem van a sok Warframe-ből.
Brutálisan tolják a Hype-ot, mert még a Youtube is ajánlgat olyanokat, akiket sosem néztem és hirtelen elkezdtek megint Warframe-el játszani. Persze tudjuk és van is aki nem tagadja, hogy a DE kérte(vagy fizette) meg őket, hogy nyomják neki ezerrel most. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anubys1984 #8718 üzenetére
Egy patch note-ot érdemes megvárni. Sajnos nagyon sok nagyobb update-et úgy vártunk(én legalábbis), mint a messiást aztán vagy max 1-2 hónap öröm volt benne vagy hatalmas csalódás és grindfest.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8710 üzenetére
Durván. Némelyik frame főleg amelyik unvaulted amúgy is fillérekért ment ha várt az ember. Vagy kiszedte. Annyi lesz megint, hogy a veterán jól behúz egy csomót a spájzba nehezebb időkre. Kicsik meg örülnek majd hogy mindent ki lehet szedni. Kérdés milyen lesz az RNG. Igazából engem csak a kozmetikák érdekelnek. Azok nem tradel-hetőek. A többi meg tényleg aprópénzért fog menni ezek után. Meg is veszem az összes hiányzó részt kb 1-10 platért a Prime fegyó darabokért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát azért nem drágák. Ha farmolni nem akarja logikusabb megvenni platért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Bele kell rakni Fury-t aztán megoldva. Nekem sem annyira tetszik ez a Charge rész az íjjaknál, de hát ez van.
-
s4hu|SyD^
addikt
Az a baj, hogy a nerfekkel akarnak itt mindent megoldani meg sok új felesleges mod stb. Valljuk be ez egy fun játék kb 0 komolysággal. Minimális gondolkodással. Több időt vesz el az elején a Wiki meg a Youtube nézse Build-ek miatt. Aztán kb olyan pár 100 óránál csak futod ugyanazokat a köröket. Erre csak tolják bele az új fegyvereket meg mindent amik már nem kellenek mikor több száz haszontalan dolog van így is. Adjanak játékmódokat, amivel ki tudom használni, hogy marha erős minden. Fejlesszék már végre az Operátorokat, mert jók és az vinné igazán előre nem 500 új fegyver meg 500 új Warframe ami szivecskét rajzol. Lehetne még itt sorolni. Mondták, hogy átdolgozzák a Warframe-eket. Hát amit eddig csináltak eléggé felesleges volt.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8621 üzenetére
Nekem pont az a 2 build-em van. Strenght-nek nagyon örül a Twin is. Nekem Kronen Prime Viral + Heat-re van build-elve, Iron Staff meg Corrosive szóval elég jó páros és Sortie-n hasznos ahol nem lehetne melee csak elsődleges vagy másodlagos. Nem tudom a melee nerf mit változtatott ezen. Nem igen játszottam azóta.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem ha jól tudom 2 Umbra formás Wukim van. Minden skill-je jó, viszont tény, hogy a 3-ast használom a legkevesebbet. De ez az én hibám.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8582 üzenetére
Így van sosem bohóckodtam azzal, hogy én szedjem ki a Relic-eket. Volt másnál aztán jött. Egybként ha nem az jön akkor jön más eladod megveszed ami kell. Vagy marha sok időt akartok a játékba ölni vagy megtanuljátok, hogy hogy kell platot csinálni meg kereskedni és akkor mindent megvesztek.
Corrupted mods [link] : Kell hozzá klán, Rhino, 1 Reactor, talán 2 Forma meg jó sok STR.
Berakod a 4 Dragon kulcsot, elmész a pályára és általában Capture-re vagy Exterminate-re mentem, térképet megnyitod és megkeresed az ajtót. Kimész aztán örülsz. 2 perc alatt megcsinálható szerencsével és némelyik mod szerintem még mindig ilyen 20 plat. Az elején nehéz lesz és idegesítő aztán belejön az ember. -
s4hu|SyD^
addikt
Megvételre érdekelnének a Galvanized mod-ok ha valakinek vannak elfekvőben.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8565 üzenetére
Legjobb hely ahonnan infókat kaptam a klánon kívül:
- Warframe wiki természetesen, ha azt nem értettem, mert még zöldfülő voltam akkor
- Youtube videók
- Facebook csoport nagyon segítőkész (Warframe International Info Hub) -> Innen konkrétan mindig szinte azonnal kaptam választ, tanácsokat mit, hogy merre
- Illetve van úgye az, hogy játszik az ember és megtanuljaÉn az ilyen játékokban nem vagyok a sz*rozás híve, mert nem új játék, tőlem 100x többet játszók már tudják mi merre, miért én pazaroljam az időm mindennek a próbálgatásával is. Természetesen megtalálni azt, hogy mik az egyénnek tetsző Warframe-ek az játék alapján fog eldőlni.
TS/DC-hez kötni klánt meg hát na. Minek egy Warframe szintű játékban... -
s4hu|SyD^
addikt
Én meg mindig random-okkal toltam. Kivéve ha esetleg ViZion-nal mentünk. Meg rengetegszer egyedül. Ez nem az a játék, ami sok kommunikációt igényel kivéve ha Eidolon hardcore.
Mióta gyerek(ek) van arra sem emlékszem mikor játszottam utoljára hanggal bármit. (3,5 éve lol) -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8553 üzenetére
Köszi. Én már 1x kiköltöztem Angliába(ott éltem 7,5 évet) most onnan családostul Németbe(10 hónapja itt) úgy hogy a nyelvet sem igazán tudjuk(tanuljuk + van segítség azért) meg a pandémia közepén voltunk. Mindig van jobb és tenni is kell érte. Kifogás mindig van a mozdulatlanságra. A kényelem nagy úr.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8551 üzenetére
A 2 gyerek + 2 műszakos meló mellett az a napi 1-2 órám van szabad. Vagy kikapcsolódom vagy tanulok és előremozdítom magunk valahogy. Németet meg programozást tanulok most. Kb jó 25 évet eljátszadoztam. Gondold el ha tanultam volna valami értelmeset akár 30 percet naponta, de nem. 8,5 éve szar melókban dolgozom. Braindead meg néha túl sokat sz*r lóvéért nem beszélve a többi hátrányról mint 0 előrelépési lehetőség vagy ez a borzasztó 2 műszak a napi 80 km vezetés mellé. Nem kifejezetten a pénz miatt csinálom. De az sem mindegy ha lenne annyi bevétel, hogy nyugodtan lehessen házban gondolkodni. Illetve befektetni.
De ezek annyira nem Warframe témák. Ha belogolnék egy 30 percre meg mit csináljak?
-
s4hu|SyD^
addikt
Szóljatok majd ha Nidus Prime lemegy 100p körülire meg a fegyverek is emberi összegekre. Köszönöm!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8452 üzenetére
Mert nem haladsz a bolygókkal gondolom.
Ott van a sok alap frame + klán + Nightwave, companion-ok, fegyvert Mindig kell húzni. Nálam mindig bent volt egy alapfegyver amivel öltem mellé 2 másik amit húztam + companion amit húztam. MR13-14 nevetségesen gyors. Ha be akarod gyorsítani legyártasz mindent majd veszel booster-t hétvégére vagy 1 hétre és SO/ESO.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez az állandó technikai cucc mutogatás engem is kiakaszt. Bár tényleg tavaly érdekesebb volt főleg az új hangrendszer miatt. Ha olyan technikai dolgokat mutatnak, ami tényleg újítás, implementálás, mint RTX vagy DLSS vagy bármi akkor érdekel. Én még mindig nagyon örülnék valami textúra tuningnak, de akkor meg már nekem is gyenge lenne a gépem szerintem, de ha lenne egy Upgrade nálam akkor legalább tündökölne.
Cross save/play szerintem rosszabb lesz, mint jobb. De majd kiderül. Konzolosokat + mobilosokat összerakni PC-vel hát... Majd az lesz mindenki inkább egyedül játszik, lassan már így is. De majd mindenki összeáll a sajátjával. Opció legalább ott lesz. Free to play game és azt hiszem Xbox-on pl. nem kell semmi, hogy játszani lehessen.
Gameplay tetszett, de tavaly is aztán tudjuk mi lett belőle. Pár hétig elvan vele az ember aztán megint semmi. Fejlődés kell, Operátort fejleszteni, Warframe képességek vagy bármi meg szép jó történet, hogy bontakozzon ki az egész. Komolyan a fősztori olyan szuper volt aztán a grind leöli az egész élményt pár száz óra után. A másik, hogy nincsenek rewardok normálisan. Lefutok 500 Capture-t meg bármit aztán ugyanaz. Legyenek már rewardok normálisan, achievementek ahol kapok valamit, bármi tényleg. Jelenleg ugyanazokat a dolgokat játszam 100x 1000x ugyanazokért.
Gameplay-ben az volt a jó, hogy kicsit más szögből is megmutatják a dolgokat és merték elvinni másfelé, de persze nem kell az a fanboy duma. Ha a crossplay/save meglesz csinálva akkor azért le a kalappal, mert tényleg nem sok játékban van ez.
Komplexitás egyetértek, 0 agy, nem kell gondolkodni, néha jó, de azért kéne valami változatosság. -
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8364 üzenetére
Ha Titania-val megtanulsz repülni akkor az egyik legjobb frame.
Nekem Wukong, Titania, Wisp, Khora, Volt, Baruuk, Ivara, Limbo, Mirage, Mesa, Octavia, Saryn, Vauban a kedvenceim. Ezek mellett Xaku meg Protea is jók. Természetesen van még sok jó frame, de nem szeretem a játékstílusuk. Pl. nekem Nova meg Mag nem jöttek be. HiábaMag az egyik legjobb, de nem tetszik. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #8358 üzenetére
Egyébként azt is hozzátenném, ha nem Volt-ot választottál kezdőnek akkor az is a klánból szedhető ki és nagyon jó Warframe. De őszintén az elején míg nem teszel beléjük Reactor-t meg 3-5 Forma-t addig majdnem mindegy mivel játszol, mind új meg más lesz. Később majd látod minek tetszik a koncepciója, kinézetre meg képességekre is és akkor majd időt szánsz rájuk és szépen felépíted őket, nézel Build-eket stb. Majd szépen rájössz mivel/mikkel is szeretsz játszani és akkor azokat használod attól függően, hogy milyen küldetést csinálsz, mert mind másra jó vagyis inkább effektívebb. Pl. egy gyors Warframe nagyon jó Capture-ra, hogy minél hamarabb meglegyen.
Ezért szeretem Wukong-ot. Gyors, nem hal meg könnyen, ott az iker extra sebzésért, Exalted fegyver. Wukong simán elég mindenhová kb., ami sima küldetés. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8357 üzenetére
Hát nem mondanám, hogy könnyen játszható, sőt szerintem sima küldetéseken nincs is sok haszna. Jó frame de inkább a Pókra majd később lesz értelme. Én a helyedben mindenképp Wukong-ra mennék, ami könnyen megszerezhető klánból.
Igazából olyan kicsi MR-nél inkább csinálgassad a bolygókat, minden pöttyöt, mellette húzz minden fegyvert meg mindent, amit tudsz. KlánbólJa és a főküldetéseket csináljad, mert minden azon alapszik és sok minden megnyílik ha azok készen vannak, valamint roppant jó a történet.
MR12-13-on lesz igazából minden jó fegyver elérhető és addigra már tudni is fogod, hogy mi merre, kivéve az Open World részeket, ha nem ragadsz le ott hamarabb.
Jelenleg nem tudom, hogy a melee mennyire lett nerf-elve, de eddig minden Melee fegyver jobb volt minden lőfegyvernél. Orthos pl. az elején rettentően jó.
De megnyitod a Market-et, beállítod, hogy mutassa a fegyvereket ahol van Blueprint és megveszed, amit megtudsz és gyártod őket sorban és persze fel is húzod őket. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anubys1984 #8353 üzenetére
Nem is valószínű, hogy hamarabb jön a Duviri annál...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8347 üzenetére
Neo-ra meg Axi-ra kell menni, de ugye azokat össze is kell szedni. Axi-ra szerintem Deimos bounty a legjobb. Neo-ra meg passz talán Capture, de nem biztos. Capture amúgy jó Relic-eket is szedni, ha van menj oda Fissure-ozni. Egyébként ha szerencsés vagy valakinél lesz ritka Relic és ér vagy 60-100 platot a Prime Part BP. Én jártam úgy sokszor. Soha ne menj egyedül Relic-et nyitni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8345 üzenetére
Minden Prime részt el tudsz adni még a 2-3 platos cuccokat is megveszik. Bár az elején gyárts inkább. Először neked legyenek meg.
Egyébként nézd milyen Fissure van. Capture, Exterminate, Rescue, Sabotage ezek gyorsak. Defense meg Survival mehet több körig pl.
Corrupted mod farmolás még jó forrás én a legtöbbet abból csináltam + szerencsés Prime rész mástól.
Kupon vsak napi rewardból jön. Várd ki. Ha jön meg szerintem érdemes az 1000 platinumra rámenni. -
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8339 üzenetére
Hogy érted? Nyersanyagokat nem vesznek ki. Relic-ek nem fognak esni amiben pl. a Rhino Prime Blueprint, Chassis, System meg Neuro vannak. Ha van olyan Relic-ed nem vesznek el pl. csak többet nem tudsz majd kiszedni amíg Vaulted. Ha Unvaulted lesz megint szedheted ki a Relic-eket.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8316 üzenetére
Én kaptam 3 napos Affinity Booster-t meg Forma-t meg mittudoménmit.
Mondanám, hogy megvenném a Lich-et, de ki kéne szednem a sajátom is még, pedig már nem is kell sok. Reszeljenek még az új Update-en aztán majd lehet játszogatom kicsit megint. De ahogy mondtam valahogy nem tudom rávenni magam, mert hiába meg a grind nem halad az egész semerre. Hol az a Duviri???
Kíváncsi vagyok mi lesz a Tennocon-on amúgy, a marketing mindig jó aztán meg... -
s4hu|SyD^
addikt
Eddig talán 1 Arbit játszottam... Most meg rá kényszerítenek arra.
(igaz mostanában csak a daily reward miatt léptem be aztán ennyi)Ami érdekelne az a Vengeful Charge Ephemera meg esetleg a többi Vengeful Ephemera a Toxin-on kívül. Ezeken kívül nem igen láttam a fantáziát abban, hogy ugyanazokat a dolgokat játszam 1000x. Steel Path, ugyanazokat játszam, mint eddig, csak még sok meg is szívasson, mert egyedül nem lehet vagy nagyon nehéz. MR30, ismét az amit sokszor mondtam már, húzzam fel a sok kaki fegyvert meg mindent, amit soha nem fogok használni. Kikapcsolódni néha jó (volt), de gyorsan megunja az ember ugyanazokat a dolgokat. Nincs már előrehaladás.
-
s4hu|SyD^
addikt
Szep meretes patch, tetszik sok valtozas. Majd kiderül milyen is lesz par nap utan. Neha kezd visszajönni a bizalmam, hogy csak helyre teszik ezt meg kigyomlaljak a bugokat + jobb elmennye teszik alapvetöen az unalmas dolgokat(grind) Lich-ek pl.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam ha osztályozni kéne akkor Eidolons aztán Profit-taker majd a másik pók amik jók. Ez az új valami borzalom. Még az Event-nél srm igazán csináltam.
Ezek is azért jók, mert speciálisan fel kell mindent építeni hozzájuk, hogy effektív legyen. Legtöbb kontenthez meg sajna mindegy.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8294 üzenetére
A nevetséges Yareli animációkat kihagyhatták volna. Arra, hogy gyorsabbak lesznek a Lich vadászatok kíváncsi vagyok.
Egyébként meh. Fordítanának inkább időt valami történeti, progression dologra. Steel Path meg Void Storm reward-ok viccek.
500 fegyver mellé még adnak 10-et amikbe tehetsz 3-5 Forma-t aztán Forma meg szinte csak Fissure-ből jön.Van ott Tencent beleszólás látom. Nagyon elmennek az ázsiai játékok irányába.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8280 üzenetére
Majd meglátjuk azt a Tennocon-t. Nekem még mindig nagyon hiányzik valami normális Quest, Mission, amik a Codex-ben vannak. Van már 44 vagy mennyi Warframe. Kb a felével nem is játszottam úgy egyáltalán csak felhúztam őket. Amúgy is sok használhatatlan vagy csak nem ideális semmire mással szemben. Ott vannak a Prime verziók, amik tényleg kb kinézetben jók meg, hogy a sima mehet Helminth-be, de az egyéb statok annyira elenyészőek.
Kíváncsi vagyok mit mutatnak az idén, mert nekem annyira nem tetszik ez az unalmas fashionframe meg grind(hogy inkább vedd meg plat-ért) dolog.
Viszont most amúgy sem sokat tudok játszani szóval szépen jöhet minden amíg lesz időm. -
s4hu|SyD^
addikt
Kicsit elcsúszott a Warframe ezzel a manga warframe-el nem? Yareli vagy mi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Meg van Innat damage meg a Larva-t nem kell megölni, ha nem kell a fegyver. Capture a kegjobb hozzá. És nem mindegy melyik Warframe-et viszed. Ha rám hallgatsz Toxin damage-re mész először és Bramma + Nukor. Nukor lehet magnetic meg rad is igazából. Meg a Tocin Ephemera amúgy is jól néz ki.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez az RJ még mindig borzasztó bugos. Hétvégén játszottam kicsit mivel adott Sortie affinity booster-t. Szerencsére meglett Sevagoth, de majdnem úgy volt, hogy bukó, mert a Host kilépett mi meg a hajón ragadtunk. Chassis meg mint jutalom...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8222 üzenetére
Acceltra blueprint? Nem eladható, nem tudod trade-elni. Bármi eladásra és megnézném a warframe.market-et neten, de a nagyok azt mondják Trade Chat-en kell árulni, warframe.market-en meg venni a dolgokat. Nekem nincs arra időm, hogy a Trade Chat-et lessem mindig a market oldallal együtt. Én eladom az oldalon és kész.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8220 üzenetére
Inkább, mert nem kifejezetten elérhetőek. Vagy drágák. Sok helyen van, hogy Riven-es a build. Próbál mindenki olyan build-et csinálni, hogy több embernek elérhető legyen, ne God Roll Riven legyen, ami van 2-3 embernek. Ezek nem olcsó dolgok. Meg pl sokszor ha csak 1 a Dispo már nem is biztos, hogy megéri Riven-t használni a fegyveren. Én eddig minden Riven-em megtartottam pedig ideje lenne már kiszórni őket.
Csak példaként egy trash Kronen Riven lehet 300-500 plat is. Egy jó roll-al meg 2-5 ezer is.
Rubico Riven akár 10 ezer plat is.
Szabad piac van. És hidd el van aki kifizet 10-20k platot ezekért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Amúgy annyira sikerült megcsinálni az RJ-et főleg ezzel a Sevagoth-tal meg a Void Storm dolgokkal, hogy párszor én is elmegyek és legalább felhúzom az RJ-et, fegyvereket, frame-eket meg jön Forma vagy Primed cucc is.
-
s4hu|SyD^
addikt
Intel Giveaway - Syandana, 200k credit, 3 day credit + 3 day affinity booster pack
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest